FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako je istina, odlicno pojacanje. Bolji od Pavlovica za nijansu, mlađi dosta, nije stranac..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
piric nece kod nas. ima ponude iz inostranstva i od gurbeta.
travancic je slobodan igrac
travancic je slobodan igrac

- Burberry46
- Kontakt:
Vec odavno se zna za Pirica da ce kod nas, jedino da mu kakva ponuda dodje iz inostranstva ali cisto sumnjam
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Prekucat će Ligu s jednom rukavicom.
P. S.
Zar neće u endehazijski klub?
P. S.
Zar neće u endehazijski klub?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Joj sto volim kad otimamo najbolje igrace vlastitim konkurentima
Nek se Piric ugleda na Mersudina 

SARAJEVO
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ja ne vjerujem u dolazak Pirica dok ga ne vidim u dresu.
Sjećam se da sam prizeljkivao Adnana Bobica ja msm kao zamjenu Delacu, jer je u to vrijeme bio najbolji golman lige, s obzirom kakvu je zadnju liniju imao i sta je sve spašavao. A Piric bi nam bio pravi golman nakon dužeg perioda, da je mlad, a iz BiH, ne računam Delaca jer je posudba.
Sjećam se da sam prizeljkivao Adnana Bobica ja msm kao zamjenu Delacu, jer je u to vrijeme bio najbolji golman lige, s obzirom kakvu je zadnju liniju imao i sta je sve spašavao. A Piric bi nam bio pravi golman nakon dužeg perioda, da je mlad, a iz BiH, ne računam Delaca jer je posudba.
Sabrine mi moje!
Meni je nekako bezveze sto ga dovode, al eto vama se djasvi. Mislim da nece praviti neku ogromnu razliku u odnosu na Pavlovica. Ako ga fakat dovodimo, sta cemo sa Adilovicem? On ce nam biti 3. golman? Kakve su onda sanse za nekoga iz akademije da ugrabi koju minutu na golu?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa Piric i nije nesto puno bolji od Pavlovica mozda za neku malu nijansu, al eto ima 22 godine i nije stranac, mada zna kiksat cesto, tu sam skeptican..pasica je napisao/la:Meni je nekako bezveze sto ga dovode, al eto vama se djasvi. Mislim da nece praviti neku ogromnu razliku u odnosu na Pavlovica. Ako ga fakat dovodimo, sta cemo sa Adilovicem? On ce nam biti 3. golman? Kakve su onda sanse za nekoga iz akademije da ugrabi koju minutu na golu?
A u akademiji ima jedan strasan golman, gledao sam ga na ono futures kupu, ne znam koliko ima godina, mozda 16-17, prerano je jos uvijek da stane na gol, mozda za dvije godine kad bude imao 19.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pavlovic nije los, ali je stranac, prema tome ukoliko dodje Piric otvara se jos jedno mjesto za nekog kvalitetnog stranca na poziciji centralnog/defanzivnog veznog ili mozda na poziciji desnog krila.pasica je napisao/la:Meni je nekako bezveze sto ga dovode, al eto vama se djasvi. Mislim da nece praviti neku ogromnu razliku u odnosu na Pavlovica. Ako ga fakat dovodimo, sta cemo sa Adilovicem? On ce nam biti 3. golman? Kakve su onda sanse za nekoga iz akademije da ugrabi koju minutu na golu?
SARAJEVO
Da ne bude kuknjave ubrzo braco?
Football is a game about feelings and intelligence!
Jeb.o te sve neki insajderi, svi kao znali za Pirića ima "godina"
Kad lik ne dođe na kraju, onda će se promjeniti ploča.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Piric, hmmm miriše mi nešto titula u zadnje vrijeme. Kinosva je vazda pouzdan izvor bio 
Nedim Hadzic imao ponudu iz Dinamo Zagreba, odbio ih je. Al sve su prilike da ce otici prije nego dobije priliku kod nas, u prvom timu. Ne znam sta se ceka sa njim.

Nedim Hadzic imao ponudu iz Dinamo Zagreba, odbio ih je. Al sve su prilike da ce otici prije nego dobije priliku kod nas, u prvom timu. Ne znam sta se ceka sa njim.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa ako imas Husaru na fb onda i ti mozes bit insajderLik je napisao/la:Jeb.o te sve neki insajderi, svi kao znali za Pirića ima "godina"![]()

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma ok, al to onda podrazumijeva da nemamo vise namjeru koristiti Pavlovica? Do kada on ima ugovor? Hocemo li to opet raskidati na nasu stetu ili kako? To mi nekako sve ne planski djeluje, dodaj tome da ovoga ne smatram nekim golmanom visokog kalibra koji vrijedi ove zajebancije. Al eto, Cala je tu, nek kaze sta mu treba sta ne.fico je napisao/la:Pavlovic nije los, ali je stranac, prema tome ukoliko dodje Piric otvara se jos jedno mjesto za nekog kvalitetnog stranca na poziciji centralnog/defanzivnog veznog ili mozda na poziciji desnog krila.pasica je napisao/la:Meni je nekako bezveze sto ga dovode, al eto vama se djasvi. Mislim da nece praviti neku ogromnu razliku u odnosu na Pavlovica. Ako ga fakat dovodimo, sta cemo sa Adilovicem? On ce nam biti 3. golman? Kakve su onda sanse za nekoga iz akademije da ugrabi koju minutu na golu?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ma ok, al to onda podrazumijeva da nemamo vise namjeru koristiti Pavlovica? Do kada on ima ugovor? Hocemo li to opet raskidati na nasu stetu ili kako? To mi nekako sve ne planski djeluje, dodaj tome da ovoga ne smatram nekim golmanom visokog kalibra koji vrijede ove zajebancije. Al eto, Cala je tu, nek kaze sta mu treba sta ne.[/quote]
Adilovic ima ugovor do penzije, do 35 godine odnosno 2018 ja ne znam koji je kreten ovo sastavljao
Adilovic ima ugovor do penzije, do 35 godine odnosno 2018 ja ne znam koji je kreten ovo sastavljao

A lik nahlađen, kako mu vjerovatFrancescoTotti je napisao/la:Pa ako imas Husaru na fb onda i ti mozes bit insajderLik je napisao/la:Jeb.o te sve neki insajderi, svi kao znali za Pirića ima "godina"![]()

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Adilovic ima ugovor do penzije, do 35 godine odnosno 2018 ja ne znam koji je kreten ovo sastavljaoSarajlijica1946 je napisao/la:Ma ok, al to onda podrazumijeva da nemamo vise namjeru koristiti Pavlovica? Do kada on ima ugovor? Hocemo li to opet raskidati na nasu stetu ili kako? To mi nekako sve ne planski djeluje, dodaj tome da ovoga ne smatram nekim golmanom visokog kalibra koji vrijede ove zajebancije. Al eto, Cala je tu, nek kaze sta mu treba sta ne.

Pa neka ga za rezerva odlican. Tj. za ne daj Boze.
Football is a game about feelings and intelligence!
Dok zukanovic ne napiše da je Pirić naš, ja ne vjerujem u ovu priču..
Priželjkujem Pirića jer nam može donijeti mnogo novca sa inostranim transferom, ima i sposobnog menadžera za tako nešto, samo se nadam da ne ide dikretno iz Slobode vani. U našoj ligi sumnjam da će ostat, osim naravno ako pređe kod nas.
Priželjkujem Pirića jer nam može donijeti mnogo novca sa inostranim transferom, ima i sposobnog menadžera za tako nešto, samo se nadam da ne ide dikretno iz Slobode vani. U našoj ligi sumnjam da će ostat, osim naravno ako pređe kod nas.
-
- Kontakt:
Pirić ako dođe bit će pojačanje ali prirotet mora biti kvalitetan napadač, pa zadnji vezni (još kvalitetniji) 

Pa neka ga za rezerva odlican. Tj. za ne daj Boze.[/quote]Cheikh je napisao/la:Adilovic ima ugovor do penzije, do 35 godine odnosno 2018 ja ne znam koji je kreten ovo sastavljaoSarajlijica1946 je napisao/la:Ma ok, al to onda podrazumijeva da nemamo vise namjeru koristiti Pavlovica? Do kada on ima ugovor? Hocemo li to opet raskidati na nasu stetu ili kako? To mi nekako sve ne planski djeluje, dodaj tome da ovoga ne smatram nekim golmanom visokog kalibra koji vrijede ove zajebancije. Al eto, Cala je tu, nek kaze sta mu treba sta ne.
Neko će ići ako Pirić dođe, da li Pavlović ili Adilović vidjet ćemo. Sumnjam da bi Pavlović pristao da bude drugi a Adilović treći golman a uz to imaš i velikog potencijala Kovačevića u tom dijelu rostera. Adilović bi se eventualno mogao rješiti kroz posudbu a za Pavlović bi mogao sporazumno raskinuti ugovor ukoliko nađe drugi angažman.
@pasica je poentirao skroz s ovim. Mi omladinske pogone obično i razumjevamo kao poligone putem kojih stari igrači mogu ostati vezani za klub. Taj pristup je jednostavno pogrešan, naročito u projektu koji se zove "Akademija FKS". Neka ljudi stječu iskustvo kao što to radi Obuća npr. a kad se afirmišu onda ih dovesti.