Ma balavci na jugu sta drugo ocekivatiSlevinKelevra je napisao/la:Na prvu je izgledalo da jeste, ali nidje veze sa penalom. 'em rame, 'em vani![]()
Cuj Juga: vi ste Barcelona![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma balavci na jugu sta drugo ocekivatiSlevinKelevra je napisao/la:Na prvu je izgledalo da jeste, ali nidje veze sa penalom. 'em rame, 'em vani![]()
Ovo nam baš nije trebalo. Šuknuli su nam s ovim momački. Ovo ni ja ne bih svirao. Kolju nas iz kola u kolo sa offside-ima i onda nas ovako ponize.Gator je napisao/la:Poklonio nam savez prolaz
ne znam, za mene je ono zdrava zajebancija primjerena onome što gledamo na terenu.zeljo1974 je napisao/la:Kakvi igraci nista bolji navijaci fuj nek nam je bog na pomoci strah me derbija da ne budemo ponizeni i na terenu i tribinama
Upravo je starija ekipa povelo to navijanje vi ste šampioni i vi ste Barcelona.chupachups je napisao/la:Ma balavci na jugu sta drugo ocekivatiSlevinKelevra je napisao/la:Na prvu je izgledalo da jeste, ali nidje veze sa penalom. 'em rame, 'em vani![]()
Šah matrodom s Mejtaša je napisao/la:Ovo nam baš nije trebalo. Šuknuli su nam s ovim momački. Ovo ni ja ne bih svirao. Kolju nas iz kola u kolo sa offside-ima i onda nas ovako ponize.Gator je napisao/la:Poklonio nam savez prolaz
Bruka. Bolje bi bilo da nas je izbacio neki prvoligaš jer Kup uzeti nećemo svakako nego da se ovako brukamo. Ovo stvarno ne može više pod kožu. Ko da gleda više ovaj jad još 9 kola. Ne znam ljudi, ali ovo više ne ide. Šta da se radi?
Nece bagra. Loja iz penzije nece nikad!!!!delinjo je napisao/la:Loju hahahahahhahhchupachups je napisao/la:Ne znam u sta ste vi gledali? Fino smo odigrali danas, dosta lijepih pasova, vidi se da igraci dizu formu polako i da ce to biti dobro. Sad kad uzmemo Travnika, pitari nemaju sta traziti. Borba za titulu nije iskljucena ako povezemo par utakmica. Zivi bili pa vidjeli.
A ovi sto jedva cekaju poraz da vrate Loju iz penzije, necete bagro.
Tacno tako čista zajebancija prvo poluvrijeme super navijanje dok svojom igrom nisu zaslužili onu zajebancijuChWilla je napisao/la:ne znam, za mene je ono zdrava zajebancija primjerena onome što gledamo na terenu.zeljo1974 je napisao/la:Kakvi igraci nista bolji navijaci fuj nek nam je bog na pomoci strah me derbija da ne budemo ponizeni i na terenu i tribinama
Jeste, defense i šta će reći mama stokicu baš sam oplakao. Ja ne znam kako će se ovo završiti po mom mišljenju ne dobro kako sam cuo zujo treba da se vrati jer to i Amar želiZZtop10 je napisao/la:Je li jug ono Vladi pjevao "yebemo ti mater u ..." ili mi se ucinilo ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.