Hhhhh fudbalska uspavankaPenaltik je napisao/la:Fakat pogodi koliko ce bit zanimljivo u LukaviciPenaltik je napisao/la:Drina - Željezničar 0-2 rutinska pobjeda![]()
Sarajevo - Rudar Prijedor 3-1 rutinska pobjeda
Slavija - Olimpic Ova utakmica ce bit zanimljiva ko Mia Secerovic 0-0![]()
Sloboda - Budućnost 1-0 dovoljno![]()
Velež - Travnik Susret dvije mesarske ekipe 3-2 za Velez![]()
Zrinjski - Borac Znamo svi scenario ove utakmice 0-1 uz pomoc vjetra![]()
Čelik - Zvijezda Celik lud kod kuće 3-0![]()
Široki Brijeg - Leotar Siroki s novim trenerom ce bit' bolji "frst period" 2-0![]()
![]()
![]()
Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Samo_Slavija
- Kontakt:
Re: 22 kolo PLBIH
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
http://javno.ba/urednikov-odabir/pl-bih ... sidbe.htmlIZBOR - JAVNO.ba
Igrač kola: Emir Obuća (FK Sarajevo)
Momčad kola: FK Sarajevo
Trener kola: Abdulah Ibraković (NK Čelik)
Potez kola: Marin i Diana
Navijači kola: Ultrasi (HŠK Zrinjski)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
23 Kolo. PLBIH
Leotar-Drina 1-Drina slaba
Siroki-Sloboda x-Realno
Rudar-Zrinjski 2-Zadnje dvije utakmice Zrinjski je dobio pomocu sudije mislim da ce i ovu!
Travnik-Celik 1-Mesarska ekipa!
Zvijezda-Slavija 1x-Zvijezdi dajem prednost zbog domaceg terena
Zeljeznicar-Velez 1-Komsije nemaju vise pravo na kiks na domacem!
Borac-Buducnost 1-Ko kuca
Olimpic-Sarajevo 2-Iako gostujemo igramo na Kosevu!
Siroki-Sloboda x-Realno
Rudar-Zrinjski 2-Zadnje dvije utakmice Zrinjski je dobio pomocu sudije mislim da ce i ovu!
Travnik-Celik 1-Mesarska ekipa!
Zvijezda-Slavija 1x-Zvijezdi dajem prednost zbog domaceg terena
Zeljeznicar-Velez 1-Komsije nemaju vise pravo na kiks na domacem!
Borac-Buducnost 1-Ko kuca
Olimpic-Sarajevo 2-Iako gostujemo igramo na Kosevu!
Jel' se to prenosi Borac-Buducnost pored Zeljo-Velez.
Nemam sada onaj spisak blizu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
da, nazalost ne prenose zelju-velez...Devil je napisao/la:Jel' se to prenosi Borac-Buducnost pored Zeljo-Velez.![]()
![]()
jos i kad se zna da na toj utakmici amar slavi jubilej, i to dva jubileja
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Re: 23 Kolo. PLBIH
Leotar - Drina 1 ... ne moze jadna drina meda
Siroki - Sloboda 1 .. morat' ce jedan hrvatski klub u Europu
Rudar - Zrinjski 1 .... pa valjda nece opet biti penala
Travnik - Celik 1 ... dosta golova .. a i dosta polomljenih noga
Zvijezda - Slavija 1 .. lagano zvijezda uzima
Zeljo - Velez x2 .. idemo po bodove
Borac - Buducnost 1 ...mogu i zivot stavit na borca da ce biti kec
Olimpik - Sarajevo 2 ... no comment
Siroki - Sloboda 1 .. morat' ce jedan hrvatski klub u Europu
Rudar - Zrinjski 1 .... pa valjda nece opet biti penala
Travnik - Celik 1 ... dosta golova .. a i dosta polomljenih noga
Zvijezda - Slavija 1 .. lagano zvijezda uzima
Zeljo - Velez x2 .. idemo po bodove
Borac - Buducnost 1 ...mogu i zivot stavit na borca da ce biti kec
Olimpik - Sarajevo 2 ... no comment
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Leotar-Drina 3-0 Drina katastrofa,Leotar mora nekog nabit
Siroki-Sloboda 2-2 Sloboda tradicionalno igra dobro dole
Rudar-Zrinjski 2-0 Jedna od zanimljivijih utakmica ovog kola
Travnik-Celik 1-0 Komsijski derbi
Zvijezda-Slavija 0-1 Iznenađenje kola
Zeljeznicar-Velez 3-1 Jedan od derbija kola
Borac-Buducnost 1-0 Laganica
Olimpic-Sarajevo 0-2 Zagrijavanje pred derbi

Siroki-Sloboda 2-2 Sloboda tradicionalno igra dobro dole
Rudar-Zrinjski 2-0 Jedna od zanimljivijih utakmica ovog kola
Travnik-Celik 1-0 Komsijski derbi
Zvijezda-Slavija 0-1 Iznenađenje kola
Zeljeznicar-Velez 3-1 Jedan od derbija kola
Borac-Buducnost 1-0 Laganica
Olimpic-Sarajevo 0-2 Zagrijavanje pred derbi
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
-
necko_gradacac
- Kontakt:
Leotar-Drina 1- ovo ce biti laganica
Siroki-Sloboda 1- Siroki iz kola u kolo igra sve bolje pod vodstvom Sliskovica
Rudar-Zrinjski 1- ovo ce biti kantanje, ako nebude penala
Travnik-Celik 2 - 0:2 razbit ce ih Celik
Zvijezda-Slavija 1x- koji smo put igrali ove sezone NULU nebi me ni sad iznenadila
Zeljeznicar-Velez 1- i dalje je borba za 1 mjesto mada mislim da Zeljo do toga nemoze doci
Olimpic-Sarajevo 2- DOMACINSKI
Borac - Budućnost 1- ko kuca kecuga
Siroki-Sloboda 1- Siroki iz kola u kolo igra sve bolje pod vodstvom Sliskovica
Rudar-Zrinjski 1- ovo ce biti kantanje, ako nebude penala
Travnik-Celik 2 - 0:2 razbit ce ih Celik
Zvijezda-Slavija 1x- koji smo put igrali ove sezone NULU nebi me ni sad iznenadila
Zeljeznicar-Velez 1- i dalje je borba za 1 mjesto mada mislim da Zeljo do toga nemoze doci
Olimpic-Sarajevo 2- DOMACINSKI
Borac - Budućnost 1- ko kuca kecuga
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Leotar-Drina 1-Drina loša, 1 ko suza
Siroki-Sloboda 1-Ovde bi mogao biti i x ali ...... Široki kući , ganja se Evropa ...heh
Rudar-Zrinjski X- Rudar je solidna ekipa ali Zrinjski dobiva bod bez udarca na gol,
Travnik-Celik 1- Mesnica Travnik , bit će kostiju za graha
Zvijezda-Slavija 1x-Zvijezdi kući uzima sigurno
Zeljeznicar-Velez x -Željo nastavlja seriju loših partija
Borac-Buducnost 1- Platu bih smije položiti na ovaj 1 !
Olimpic-Sarajevo 2- Gutava utakmica ali Sarajevo na Koševu igra bez premca , 0:3 !
Siroki-Sloboda 1-Ovde bi mogao biti i x ali ...... Široki kući , ganja se Evropa ...heh
Rudar-Zrinjski X- Rudar je solidna ekipa ali Zrinjski dobiva bod bez udarca na gol,
Travnik-Celik 1- Mesnica Travnik , bit će kostiju za graha
Zvijezda-Slavija 1x-Zvijezdi kući uzima sigurno
Zeljeznicar-Velez x -Željo nastavlja seriju loših partija
Borac-Buducnost 1- Platu bih smije položiti na ovaj 1 !
Olimpic-Sarajevo 2- Gutava utakmica ali Sarajevo na Koševu igra bez premca , 0:3 !
U novi boj ...
- Crni gavran
- Kontakt:
Leotar/TREBINJE/-Drina/ZVORNIK/ 2-Drina nije toliko losa, ovdje je moguce iznenadjenje, jer i Leotar je katastrofa
Siroki Brijeg-Sloboda/TUZLA/ 1x- Bogami tezak susret. Pa Tuzlaci u zadnja dva meca na gostovanjima dvije pobjede, medju njima i Zeljo je stradao. Sumnjam da mogu pobijediti na Pecari, ali bod mogu izvuci i tradicija ide Tuzlacima na ruku
Rudar/PRIJEDOR/-Zrinjski/MOSTAR/ 1x- Zrinjski se budi, lijepo su odigrali protiv Borca, Rudar je u krizi, ipak mislim da nece izgubiti, mada ni to nije nerealno
Travnik-Celik/ZENICA/ 1x- Prije svega ocekujem korektnu utakmicu, kako to Bog zapovjeda (jer u pitanju su dva komsijska grada), jer ni Travnik a ni Celik nisu optereceni mnogo bodovima, uz to mi vise mislimo na KUP. Travnik nikada po meni nije bio bolji nego ove sezone, ali mozemo se vratiti neporazeni.
Zvijezda/GRADACAC/-Slavija/ISTOCNO SARAJEVO/ 1x-Valjd ace ta Zvijezda da konacno pobjedi pred svojim navijacima. Nije ta Slavija ni nalik na onu Slaviju iz proteklih sezona kad su bili u vrhu non stop
Zeljeznicar/SARAJEVO/-Velez/MOSTAR/ 1- Nas protivnik u finalu KUP-a je mnogo bolja ekipa od gostiju. Velez se jeste probudio, mozda ce nastojati da se pokaze Zelji u sto boljem svjetlu, ali mislim ipak da nemaju snage da se nose sa Zeljom
Borac/BANJALUKA/-Buducnost/BANOVICI/ 1- Banovicani su me totalno razocarali, nikada u PL-i nisu bili losiji nego ove sezone. S druge strane Borac je lider i moje misljenje siguran pobjednik
Olimpic/SARAJEVO/-Sarajevo 2- Mozda grijesim, ali Olimpic izgleda ima ekipu koja sluzi da z..e druge protivnike, a da Zeljo i Sarajevo imaju sigurnih 6 bodova. Stoga, naravno da ce Sarajevo pobjediti. Sto se kvaliteta ekipa tice, tu su negdje
Siroki Brijeg-Sloboda/TUZLA/ 1x- Bogami tezak susret. Pa Tuzlaci u zadnja dva meca na gostovanjima dvije pobjede, medju njima i Zeljo je stradao. Sumnjam da mogu pobijediti na Pecari, ali bod mogu izvuci i tradicija ide Tuzlacima na ruku
Rudar/PRIJEDOR/-Zrinjski/MOSTAR/ 1x- Zrinjski se budi, lijepo su odigrali protiv Borca, Rudar je u krizi, ipak mislim da nece izgubiti, mada ni to nije nerealno
Travnik-Celik/ZENICA/ 1x- Prije svega ocekujem korektnu utakmicu, kako to Bog zapovjeda (jer u pitanju su dva komsijska grada), jer ni Travnik a ni Celik nisu optereceni mnogo bodovima, uz to mi vise mislimo na KUP. Travnik nikada po meni nije bio bolji nego ove sezone, ali mozemo se vratiti neporazeni.
Zvijezda/GRADACAC/-Slavija/ISTOCNO SARAJEVO/ 1x-Valjd ace ta Zvijezda da konacno pobjedi pred svojim navijacima. Nije ta Slavija ni nalik na onu Slaviju iz proteklih sezona kad su bili u vrhu non stop
Zeljeznicar/SARAJEVO/-Velez/MOSTAR/ 1- Nas protivnik u finalu KUP-a je mnogo bolja ekipa od gostiju. Velez se jeste probudio, mozda ce nastojati da se pokaze Zelji u sto boljem svjetlu, ali mislim ipak da nemaju snage da se nose sa Zeljom
Borac/BANJALUKA/-Buducnost/BANOVICI/ 1- Banovicani su me totalno razocarali, nikada u PL-i nisu bili losiji nego ove sezone. S druge strane Borac je lider i moje misljenje siguran pobjednik
Olimpic/SARAJEVO/-Sarajevo 2- Mozda grijesim, ali Olimpic izgleda ima ekipu koja sluzi da z..e druge protivnike, a da Zeljo i Sarajevo imaju sigurnih 6 bodova. Stoga, naravno da ce Sarajevo pobjediti. Sto se kvaliteta ekipa tice, tu su negdje
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Leotar-Drina 1-Najdosadnija utakmica
Siroki-Sloboda 1-Sada sa novim trenerom nema kiksa
Rudar-Zrinjski 1-Lagano sportski,nako petarde moraju da se vade
Travnik-Celik 1-Mesarski
Zvijezda-Slavija 1-JOVIC
Zeljeznicar-Velez 1-Sigurno
Borac-Buducnost 1-Na njih bi stavio kucu,zenu,sve
Olimpic-Sarajevo 2- Jedina 2 ovog kola
Siroki-Sloboda 1-Sada sa novim trenerom nema kiksa
Rudar-Zrinjski 1-Lagano sportski,nako petarde moraju da se vade
Travnik-Celik 1-Mesarski
Zvijezda-Slavija 1-JOVIC
Zeljeznicar-Velez 1-Sigurno
Borac-Buducnost 1-Na njih bi stavio kucu,zenu,sve
Olimpic-Sarajevo 2- Jedina 2 ovog kola
---Skinhedi oko mene skankuju...
Bice penala u ovom kolu 
- Armageddon2012
- Kontakt:
Zeljeznicar-Velez 1-Od Veleza ne ocekujem ni da ce pokusati ugroziti Zeljeznicara jer su prodane duse.Za Slobodu sam znao da ce igrati na Grbavici,a isto znam i za Zrinjski u sledecem kolu,ali od ovih Pikinih iz Vrapcica ne ocekujem nikakav otpor,kao sto ga nisam ocekivao ni od Travnika,Olimpika ili Rudara P.
Borac-Buducnost 1-nece biti goleada,kod Jagodica toga nema,njavjerovatnije 1-0 ili 2-0 i onda lagano privodjenje utakmice kraju. Mada bih ja volio da smo kao Svabe i ako mozemo dati 8 golova,da damo 8,ali yebiga,nije tako.
Olimpic-Sarajevo X- Jedna od meni vecih misterija Premijer Lige BiH je zasto Olimipik redovno pusta Zelji bez borbe,a s druge strane zapinje kao lud protiv FKS! Zar ne bi trebalo biti obrnuto obzirom da je Gracic pitar?
Borac-Buducnost 1-nece biti goleada,kod Jagodica toga nema,njavjerovatnije 1-0 ili 2-0 i onda lagano privodjenje utakmice kraju. Mada bih ja volio da smo kao Svabe i ako mozemo dati 8 golova,da damo 8,ali yebiga,nije tako.
Olimpic-Sarajevo X- Jedna od meni vecih misterija Premijer Lige BiH je zasto Olimipik redovno pusta Zelji bez borbe,a s druge strane zapinje kao lud protiv FKS! Zar ne bi trebalo biti obrnuto obzirom da je Gracic pitar?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Samo Željo daje 8 komadaArmageddon2012 je napisao/la:Zeljeznicar-Velez 1-Od Veleza ne ocekujem ni da ce pokusati ugroziti Zeljeznicara jer su prodane duse.Za Slobodu sam znao da ce igrati na Grbavici,a isto znam i za Zrinjski u sledecem kolu,ali od ovih Pikinih iz Vrapcica ne ocekujem nikakav otpor,kao sto ga nisam ocekivao ni od Travnika,Olimpika ili Rudara P.
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 22 apr 2011, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Leotar - Drina -1-leotar mora dobit,zadnje su gubili,drina se vec oprostila
Siroki - Sloboda- 1-baka je to ustrojio,siroki je bolja ekipa,papucari iz tuzle su losi
Rudar - Zrinjski -x-nadam se barem nerjesenom
Travnik - Celik -1-pirota je cudo
Zvijezda - Slavija-1-sir dragan jovic je strasan
Zeljo - Velez-1-zeljo bolji
Borac - Buducnost- 1-borac prvak
Olimpik - Sarajevo-1-olimpik bolja
Siroki - Sloboda- 1-baka je to ustrojio,siroki je bolja ekipa,papucari iz tuzle su losi
Rudar - Zrinjski -x-nadam se barem nerjesenom
Travnik - Celik -1-pirota je cudo
Zvijezda - Slavija-1-sir dragan jovic je strasan
Zeljo - Velez-1-zeljo bolji
Borac - Buducnost- 1-borac prvak
Olimpik - Sarajevo-1-olimpik bolja
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Leotar-Drina 3:0
Siroki-Sloboda 2:2
Rudar-Zrinjski 1:2
Travnik-Celik 2:1
Zvijezda-Slavija 2:0
Zeljeznicar-Velez 3:1
Borac-Buducnost 2:0
Olimpic-Sarajevo 0:0
Siroki-Sloboda 2:2
Rudar-Zrinjski 1:2
Travnik-Celik 2:1
Zvijezda-Slavija 2:0
Zeljeznicar-Velez 3:1
Borac-Buducnost 2:0
Olimpic-Sarajevo 0:0
Still learning...
- neutralan__
- Kontakt:
Leotar-Drina 1 Dvije izgubljene utamice Leotara kod kuce su previse,tako da ovo Leotar uzima,2:0.
Siroki-Sloboda X Mogla bi Sloboda ovdje do boda uz posteno sudjenje,1:1.
Rudar-Zrinjski 1 Rudar bolji,ne vjerujem da ce opet biti penal za zrinjski sto je dosta,dosta je,1:0.
Travnik-Celik 2 Celik bolji i uz podrsku Robijasa mogu do pobjede,1:2.
Zvijezda-Slavija 1 Zvijezda po meni bolja,a i imaju prednost domaceg terena,2:1.
Zeljeznicar-Velez 1 Ako hoce da ostanu u utrci za 1. mjesto moraju dobiti,2:0.
Borac-Buducnost X Navijacki,iako je Borac dosta bolji,malo optimizma ne skodi,0:0.
Olimpic-Sarajevo 2 Sarajevo u borbi za Evropu ovo dobija,0:2.
Siroki-Sloboda X Mogla bi Sloboda ovdje do boda uz posteno sudjenje,1:1.
Rudar-Zrinjski 1 Rudar bolji,ne vjerujem da ce opet biti penal za zrinjski sto je dosta,dosta je,1:0.
Travnik-Celik 2 Celik bolji i uz podrsku Robijasa mogu do pobjede,1:2.
Zvijezda-Slavija 1 Zvijezda po meni bolja,a i imaju prednost domaceg terena,2:1.
Zeljeznicar-Velez 1 Ako hoce da ostanu u utrci za 1. mjesto moraju dobiti,2:0.
Borac-Buducnost X Navijacki,iako je Borac dosta bolji,malo optimizma ne skodi,0:0.
Olimpic-Sarajevo 2 Sarajevo u borbi za Evropu ovo dobija,0:2.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Leotar-Drina X2 mislim da gosti mogu doci do boda na ovom mecu .
Siroki-Sloboda X2 Domacini preporodjenji dolaskom Sliskovica,ali Sloboda moze doci do boda.
Rudar-padavicari 1 Rudar bolji i kvalitetniji od padavicara,nadam se da ce ih dobiti.
Travnik-Celik 2 Ovdje ocekujem pobjedu Celika,kvalitetniji su od domacina.
Zvijezda-Slavija 1 Komsije moraju uzeti ovaj mec,da nadoknade poraz od Celika,koji ih je pregazio u proslom kolu.
Zeljeznicar-Velez 1 Domacini moraju uzeti ovaj mec,ako zele da imaju kakve takve sanse za odbranu naslova prvaka.
Borac-Buducnost 1 Volio bih da komsije uzmu bod,ali tesko,Borac dosta kvalitetniji,i ovo lagano rijesavaju.
Olimpic-Sarajevo X Mali gradski derbi,podjela bodova mi se cini najrealnija.
Siroki-Sloboda X2 Domacini preporodjenji dolaskom Sliskovica,ali Sloboda moze doci do boda.
Rudar-padavicari 1 Rudar bolji i kvalitetniji od padavicara,nadam se da ce ih dobiti.
Travnik-Celik 2 Ovdje ocekujem pobjedu Celika,kvalitetniji su od domacina.
Zvijezda-Slavija 1 Komsije moraju uzeti ovaj mec,da nadoknade poraz od Celika,koji ih je pregazio u proslom kolu.
Zeljeznicar-Velez 1 Domacini moraju uzeti ovaj mec,ako zele da imaju kakve takve sanse za odbranu naslova prvaka.
Borac-Buducnost 1 Volio bih da komsije uzmu bod,ali tesko,Borac dosta kvalitetniji,i ovo lagano rijesavaju.
Olimpic-Sarajevo X Mali gradski derbi,podjela bodova mi se cini najrealnija.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Leotar-Drina 1-Kec ko Maglić, 4-0
Siroki-Sloboda 1, i ovo je kec, mada je Sloboda znala odigrati odlicno u Sirokom, 2-0
Rudar-Zrinjski 1- Rudari su jaki koooo beton i u Prijedoru su dominantni. Sudije ce tesko opet svirati za Zrinjski tako da je 1-0 realan rezultat.
Travnik-Celik X- Mesari protiv preporodjenog Čelika, nadam se X-u jer su Zeničani koplje iznad.
Zvijezda-Slavija 1 - Jović će pohrati Slaviju, ako uspije srediti atmosferu medju igracima. 3-0
Zeljeznicar-Velez 1-Ovdje više ne znam šta da stavim. Sa onim parmakom u napadu Željo ako zabije gol odlicno je, moguce je svasta. Ali se nadam trici i ostankom teoretskih šansi za titulu.
Borac-Buducnost 1- Nema priče ni dileme. Ako treba i na mišiće. 1-0 iz treceg penala.
Olimpic-Sarajevo 2-najsigurniji par kola. Pitari su motivisani onim papkom Gracicem i trebali bi samljeti onaj isprdak od kluba 0-3.
Siroki-Sloboda 1, i ovo je kec, mada je Sloboda znala odigrati odlicno u Sirokom, 2-0
Rudar-Zrinjski 1- Rudari su jaki koooo beton i u Prijedoru su dominantni. Sudije ce tesko opet svirati za Zrinjski tako da je 1-0 realan rezultat.
Travnik-Celik X- Mesari protiv preporodjenog Čelika, nadam se X-u jer su Zeničani koplje iznad.
Zvijezda-Slavija 1 - Jović će pohrati Slaviju, ako uspije srediti atmosferu medju igracima. 3-0
Zeljeznicar-Velez 1-Ovdje više ne znam šta da stavim. Sa onim parmakom u napadu Željo ako zabije gol odlicno je, moguce je svasta. Ali se nadam trici i ostankom teoretskih šansi za titulu.
Borac-Buducnost 1- Nema priče ni dileme. Ako treba i na mišiće. 1-0 iz treceg penala.
Olimpic-Sarajevo 2-najsigurniji par kola. Pitari su motivisani onim papkom Gracicem i trebali bi samljeti onaj isprdak od kluba 0-3.
Cuva Bog Zelju svog!
Leotar-Drina 2-0 prijateljska
Siroki-Sloboda 2-0 ovo bi trebala bit 4. u nizu pobjeda(moze ih biti 6,jer slijedi gostovanje drini,pa kuci velez)
Rudar-Zrinjski 2-2 puno golova i preokreta
Travnik-Celik 1-1 travniku ne gori pod nogama, a europa ih bas previse ne zanima..prednost zenici
Zvijezda-Slavija 2-1 ne znam sta da kazem
Zeljeznicar-Velez 1-0 tijesna pobjeda zeljezničara
Borac-Buducnost 1-0 teze od ocekivanog
Olimpic-Sarajevo 1-2 ko ce kome....
Siroki-Sloboda 2-0 ovo bi trebala bit 4. u nizu pobjeda(moze ih biti 6,jer slijedi gostovanje drini,pa kuci velez)
Rudar-Zrinjski 2-2 puno golova i preokreta
Travnik-Celik 1-1 travniku ne gori pod nogama, a europa ih bas previse ne zanima..prednost zenici
Zvijezda-Slavija 2-1 ne znam sta da kazem
Zeljeznicar-Velez 1-0 tijesna pobjeda zeljezničara
Borac-Buducnost 1-0 teze od ocekivanog
Olimpic-Sarajevo 1-2 ko ce kome....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.