GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la badblueboylivno » 25 maj 2011, 23:09

Službeno nabijam ovaj Dinamo na ku*rac i želim mu sve najgore. :cry:
Hayley <3

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 maj 2011, 23:10

Tribalian je napisao/la:Kolko ima stranaca u Dinamu i koliko je dozvoljeno prema propisima HNS-a?
1. Tonel, Cufre, Calello, Syvestr, Beqiraj.

2. Šest.

Što se tiče utakmice, na kraju rutinski odrađeno i osvojen još jedan kup. Utakmica li-la, Ibanez pročepio onim golom sa 30-tak metara, na kraju Badelj i Bećiraj završili.

Što se tiče Jurčića, ništa nije službeno ali za očekivati je bilo ovakav nekakav rasplet. Navodno su u konkurenciji Ivanković, Tot i Jurčić. :roll:

slika

Najbolji trener Dinama u posljednjih 10 godina! Jedino riješenje je njegov povratak..
...što je više lome to je volim jače...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 maj 2011, 23:15

Kao navijač ne želim više ni njega. Kockar, pijanica, koji se uvlačeći u guzicu Mamiću, da ga ovaj spasi od utjerivača dugova, usudio sr*ati po Vahidu i svrstavati ga u niže trenerske lige, za vrijeme hajke na Vahida. Čovjek kojemu je najveći uspjeh remi protiv BiH sa Albanijom.
Hayley <3

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 maj 2011, 23:19

badblueboylivno je napisao/la:Kao navijač ne želim više ni njega. Kockar, pijanica, koji se uvlačeći u guzicu Mamiću, da ga ovaj spasi od utjerivača dugova, usudio sr*ati po Vahidu i svrstavati ga u niže trenerske lige, za vrijeme hajke na Vahida. Čovjek kojemu je najveći uspjeh remi protiv BiH sa Albanijom.
Sjećaš li se ti Dinama pod Kužeom ili za Dinamo navijaš od Vahida?
Neznam baš kakav si ti navijač, možda neki virtualni, jer baš su navijači posebno voljeli Josipa, zato je na kraju krajeva i bio otjeran.

Trenutno je sa sjebanom Albanijom 3. sa isto bodova kao Bjelorusija koja je 2 i samo 4 manje od Francuza.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 maj 2011, 23:26

Sjećam se ja Dinama iz razdoblja dosta udaljenijeg od Kuže, nemaš ti meni što govorit o tome. I da, navijači su ga voljeli, volio sam ga i ja, a neki ga, vidim, još vole, ali nakon što je onako otjeran, a voljen od navijača, uno di noi, kako vele, se uvlači ovom razbojniku u stražnjicu, i prelazi preko Mamićeva odnosa prema njemu - tjeranja nakon Auxerrea, i poraza u ligi od Šibenika. Iz razloga što ga netko treba spasiti od kockarskih dugova.
I sad bi on trebao doći, on je jedino rJešenje. Ma nemoj me je*bat.

A i kao trener je kur*čina. Nema nikakve uspjehe osim naslova u Hrvatskoj s Dinamom, sa onom sjajnom generacijom. Vidjelo ga se protiv jazavaca Jelena i ekipe u Kupu UEFA.

Ali, rekao sam gore da me boli neka stvar za ovakvim klubom, i tako će ostati, pa se neću naživcirati ako Jurčić zaista dođe.

Da, virtualni sam navijač.
Hayley <3

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 maj 2011, 23:37

badblueboylivno je napisao/la:Sjećam se ja Dinama iz razdoblja dosta udaljenijeg od Kuže, nemaš ti meni što govorit o tome. I da, navijači su ga voljeli, volio sam ga i ja, a neki ga, vidim, još vole, ali nakon što je onako otjeran, a voljen od navijača, uno di noi, kako vele, se uvlači ovom razbojniku u stražnjicu, i prelazi preko Mamićeva odnosa prema njemu - tjeranja nakon Auxerrea, i poraza u ligi od Šibenika. Iz razloga što ga netko treba spasiti od kockarskih dugova.
I sad bi on trebao doći, on je jedino rJešenje. Ma nemoj me je*bat.

A i kao trener je kur*čina. Nema nikakve uspjehe osim naslova u Hrvatskoj s Dinamom, sa onom sjajnom generacijom. Vidjelo ga se protiv jazavaca Jelena i ekipe u Kupu UEFA.

Ali, rekao sam gore da me boli neka stvar za ovakvim klubom, i tako će ostati, pa se neću naživcirati ako Jurčić zaista dođe.

Da, virtualni sam navijač.
Onda mi nemaš šta pričati.
To što ti sanjaš neke elitne trenere u Dinamu, ostati će samo u snovima. Kao 1. Teško da će i jedno respektabilno trenersko ime u Europi doći voditi neki Dinamo. 2. Niti Mamiću nije u interesu postaviti nekog takvog jer takvi ne daju da im se miješa u posao. Dakle ostaju nam domaći paćenici ili neki propali stranac tipa Katanec i slični koji se nude ko ukrajinske kurve.
Kuže je od svih tih najjači, to što je ispao od Auxerrea ništa ne znači jer je Auxerre tada po svemu bio 2 klase iznad Dinama, a i pratila ga je Dinamova luda "sreća" koja klub prati i danas (Valjda se sjećaš Jelenova gola u Maksimiru).

Tebe boli k... za ovakvim klubom, e to je razlika između pravih navijača i instant navijača. Klub se voli uvijek, i kad mu ne cvijetaju ruže i kad je u **** do grla, ali eto izgleda neki navijaju samo kad je najjači.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 maj 2011, 23:59

Prijatelju, o kakvom cvanju ruža ti pričaš?

Koja je definicija toga da klubu ne cvatu ruže?
To što godinama nema navijača?
To što su ga i navjerniji pratitelji napustili?
To što je postao sinonim za sprdačinu?
To što je klub duboko ukopan u kriminal, i što je kao udruga građana kontroliran od strane nepismenog seljačine iz Hercegovine (koji uopće ne bi smio biti na čelu te udruge građana) - što i sam priznaješ i vidiš upisom o tome da Mamiću nije u interesu da mu stranac vodi klub, jer mu se ne bi mogao miješati u posao?
To što su valjda jedini sportski kolektiv na svijetu koji se s navijačima obračunava putem službene web stranice?
To što...

Ja sam mislio da izreka "Klubu ne cvatu ruže" znači da klubu ne ide neko vrijeme, da se bori za ostanak, da nije ispunio ciljeve u određenoj sezoni, kao recimo Wolfsburg, Aston Villa, Juventus ove sezone. Očito sam se grdno prevario.

Nemoj se sramotiti sa ovakvim upisima. Nemoj.
Hayley <3

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 maj 2011, 00:37

badblueboylivno je napisao/la:Kao navijač ne želim više ni njega. Kockar, pijanica, koji se uvlačeći u guzicu Mamiću, da ga ovaj spasi od utjerivača dugova, usudio sr*ati po Vahidu i svrstavati ga u niže trenerske lige, za vrijeme hajke na Vahida. Čovjek kojemu je najveći uspjeh remi protiv BiH sa Albanijom.

Slazem se ovo, a bio mi je tako dobar u mojim ocima dok je vodio Dinamo, igrali smo dobro sa njim ali je covjek pokazao da to nije kada je bila ona situacija sa Vahom, nenormalno je srao na njega. Samo ne znam sta mu je doticni zasmetao. Izgubio je moj glas bez obzira sto je dobar trener.

Jedino mi u glavi Cico Kranjcar eventualno...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 maj 2011, 00:41

badblueboylivno je napisao/la:Prijatelju, o kakvom cvanju ruža ti pričaš?

To što je klub duboko ukopan u kriminal, i što je kao udruga građana kontroliran od strane nepismenog seljačine iz Hercegovine (koji uopće ne bi smio biti na čelu te udruge građana) - što i sam priznaješ i vidiš upisom o tome da Mamiću nije u interesu da mu stranac vodi klub, jer mu se ne bi mogao miješati u posao?
To što su valjda jedini sportski kolektiv na svijetu koji se s navijačima obračunava putem službene web stranice?
To što...

Ja sam mislio da izreka "Klubu ne cvatu ruže" znači da klubu ne ide neko vrijeme, da se bori za ostanak, da nije ispunio ciljeve u određenoj sezoni, kao recimo Wolfsburg, Aston Villa, Juventus ove sezone. Očito sam se grdno prevario.

Svaka cast na upisu, apsolutno se slazem sa svim sto si naveo.
Dinamo je tako nisko pao da nize od ovoga ne moze.
Nisu samo momci sa sjeverne tribine Maksimira napustili ovaj klub vec i veliki broj ostalih navijaca/simpatizera. Ovakav Dinamo sa tolikom lopovcinom kakav je Mamic niko normalan ne zeli da tolerise.
Pa covjek je stvarno sebi uzeo za pravo da je on Dinamo, da je njegova familija Dinamo, da on postoji od kada postoji ovaj klub. Bljak, bljak, i bljak.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 maj 2011, 13:01

Svoju posljednju utakmicu u Dinamu, vjerojatno je odigrao Milan Badelj. Zagrepčani su pobijedili 3-1 i osvojili Kup, a kapetan je zabivši gol, poljubio grb na dresu.

- Ne znam je li ovo moj oproštaj ili ću ostati - kratko je rekao Milan Badelj.

No dosta je indicija da će Miki ipak otići. Prvo, u Zagreb je stigao njegov menadžer Dejan Joksimović, a on stiže samo kad su u pitanju ponude za njegova klijenta. Badelja želi moskovski CSKA, no pregovori su zapeli oko odštete. Rusi nude osam, Mamić traži deset milijuna eura.

Badeljov odlazak da se naslutiti i angažmanom Jerke Leke. U veznom redu ‘modri’ su prenatrpani i da Badelj ostaje ne bi bilo potrebe za angažiranjem još jednog veznjaka.

Treće, Badelj nije, kao u prethodnim slučajevima decidirano rekao da ostaje u Maksimiru. Štoviše, već je nekoliko puta naglasio da je kod njega prisutna velika želja za odlaskom i igranjem na nekom višem nivou. Dogovore li se Rusi i Mamić u sljedeća 24 sata, Milan Badelj krenut će put Rusije...
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 maj 2011, 13:18

Sretan mu put, i sve najbolje u nastavku karijere. Svatko normalan bi otišao iz ovakvog kluba. Nadam se da će se vratiti jednom, kad se klub oslobodi ovog korova.
Hayley <3

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 maj 2011, 13:35

DEJAN JOKSIMOVIĆ stigao je u Zagreb otprilike u isto vrijeme kad i Jerko Leko. Ako se zna da je prvi srpski menadžer koji skrbi o karijeri Milana Badelja, a drugi potencijalna zamjena za Dinamovog veznjaka, nameće se logičan zaključak.

Je li Badelj na odlasku iz Dinama? Hoće li mu se ispuniti želja koju već duže vrijeme potencira? prema našim saznanjima, CSKA je i dalje zainteresiran, ali Joksimović zbog toga nije stigao u Zagreb.

Njegov je dolazak druge prirode, a ruski klub unatoč simpatijama prema Badelju, u ovom trenutku nije sto posto unutra. Prošle godine su, doznajemo, ponudili za Dinamovog veznjaka sedam milijuna eura odštete, no Mamić je tu ponudu glatko odbio.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 maj 2011, 14:00

badblueboylivno je napisao/la:Prijatelju, o kakvom cvanju ruža ti pričaš?

To što...

Dinamo je uvijek imao, ima i uvijek će imati navijače. To što instant navijači kao ti drže do kluba samo kad je sve odlično je druga priča.
Napustili su ga instant navijači, pravi vjerni navijači nisu niti će ikada. Bez obzira ko klub vodio i na koji način, jer svejedno je to naš Dinamo.
Postao je sinonim za sprdačinu samo zbog jednog čovjeka koji može koliko hoće, ali ne i dokle hoće tako da će jednom i on otići.
Mamić je tvoj susjed iz Tomislavgrada.

Čuj ja se sramotim. Eto ti pa prati svoj lokalni klub. Dinamo prepusti ljudima kojim je stalo do kluba pa vodio ga Mamić, Canjuga, Boban ili netko osmi. Dinamo je za pravog navijača svetinja i Dinamo ne predstavlja jedan čovjek nego povijest, tradicija, i sve ostalo zbog kojeg je Dinamo godinama ali i danas unatoč svemu nešto znači.
Jedini koji se prosipaš ovde si ti. Ako ti više odjednom nije stalo do Dinama (sumnjam da ikad i je) onda slobodno ne posjećuj ovaj topic, prepusti ga ljudima koji još uvijek simpatiziraju/navijaju/bodre Dinamo na bilo koji način. ;) Ionako su tvoji upisi dosta ograničeni, tako da nam nedostatak istih neće teško pasti.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 maj 2011, 18:56

Sve si rekao, i nemam potrebe replicirati.

A sve je počelo od mog upisa u kojem nabijam klub na ku'rac OVAJ Dinamo i dupelisca Kužu - i došlo se do zaključka da sam instant navijač i da nikad nisam ozbiljno navijao Dinamo.
Samo ne znam kako, čime je to Dinamo mogao opčiniti mene kao nogometnog zaljubljenika da se odjednom zaljubim u taj klub, i napustim taj klub zbog lošeg stanja - koje po dijelu navijača sličnom tebi, koristeći zdravu logiku, nikako ne može biti loše; čak je idealno, samo se uzimaju duple krune.

Dinamo je prvak lige (šest puta zaredom) i osvajač kupa = odlična situacija = Ivan nabija Dinamo na ku'rac zbog milijardu stvari koji su posljedica samovolje jednog čobana iz Duvna = loše stanje = Ivan instant navijač = nikad nije volio klub = mi pratimo klub/ko ga je'be što je uništen do neprepoznatljivosti i što je leglo kriminala, ogledalo korupcije, ima 700 ljudi po utakmici, nema sponzora, gazda javno prijeti smrću novinarima, glavno da je ispred Hajduka = mi smo pravi navijači

Ali dobro, želiš - dobio si - ne pišem na ovoj temi dok se klub ne normalizira.
Hayley <3

plavac u srcu
Kontakt:

Post Postao/la plavac u srcu » 26 maj 2011, 18:57

šta vi pričate gluposti Dinamo je bio i ostao najbolji :!:
Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija!!!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 maj 2011, 19:01

jacky09 je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Kolko ima stranaca u Dinamu i koliko je dozvoljeno prema propisima HNS-a?

Dobro, tu se još mogu pridodati Sammir, Chago i Ibanez, jer iako imaju i hrvatsko državljanstvo nisu sa te kruške pali.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 maj 2011, 20:15

badblueboylivno je napisao/la:Sve si rekao, i nemam potrebe replicirati.

A sve je počelo od mog upisa u kojem nabijam klub na ku'rac OVAJ Dinamo i dupelisca Kužu - i došlo se do zaključka da sam instant navijač i da nikad nisam ozbiljno navijao Dinamo.
Samo ne znam kako, čime je to Dinamo mogao opčiniti mene kao nogometnog zaljubljenika da se odjednom zaljubim u taj klub, i napustim taj klub zbog lošeg stanja - koje po dijelu navijača sličnom tebi, koristeći zdravu logiku, nikako ne može biti loše; čak je idealno, samo se uzimaju duple krune.

Dinamo je prvak lige (šest puta zaredom) i osvajač kupa = odlična situacija = Ivan nabija Dinamo na ku'rac zbog milijardu stvari koji su posljedica samovolje jednog čobana iz Duvna = loše stanje = Ivan instant navijač = nikad nije volio klub = mi pratimo klub/ko ga je'be što je uništen do neprepoznatljivosti i što je leglo kriminala, ogledalo korupcije, ima 700 ljudi po utakmici, nema sponzora, gazda javno prijeti smrću novinarima, glavno da je ispred Hajduka = mi smo pravi navijači

Ali dobro, želiš - dobio si - ne pišem na ovoj temi dok se klub ne normalizira.
:lol: :lol:

Ne stavljaj mi riječi u usta. Stanje u Dinamu nije ni blizu dobrom, kamoli idealnom. Ali zbog toga sigurno neću "nabijati" klub na onu stvar i slično. Dinamo je svetinja za svakog navijača bez obzira na sve. Naravno da si instant navijač.
Uglavnom, neda mi se raspravljati na ovom nivou. Slobodno radi šta hoćeš, samo se ne javljaj na ovu temu više jer očito te Dinamo ne zanima, kao ni ti nas. Živio. :lol:
dubrava je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:

Dobro, tu se još mogu pridodati Sammir, Chago i Ibanez, jer iako imaju i hrvatsko državljanstvo nisu sa te kruške pali.
Pa vidiš da pita zbog pravila.. a Sammir, Chago i Ibanez mogu igrati bez obzira na pravila. Ne filozofiraj, ne ide ti. ;)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 maj 2011, 20:20

Novi trener službeno Jurčić. Ako smo do sada imali 2% šanse za ulazak u LP, sada nemamo niti toliko.
Ajde da je bar ostavio Tota, čovjek se ima čemu nadati s obzirom da se nismo još uvjerili koliko-toliko u njegove (ne)kvalitete, ali za ovog odmah znamo za šta je sposoban - za ništa.

Ako doguramo do skupine EL odlično. :cry:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 maj 2011, 20:29

Jedna zanimljiva slika:

slika

Zadnji dio:
GENK nije nositelj i moze u 3.pretkolu izvuci jedno veliko ime a´la ZAGREB ili Glasgow Rangers.U 4.pretkolu nece biti velikih imena.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 26 maj 2011, 21:35

kruno jurcic

nevjerojatno :( :(
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.