A da?MirzaLukavac je napisao/la:Ako je neki hrvat iz BiH uspješan, onda mu se zagreb klanja, pa makar to bilo u skupljanju smeća, dok ove obične ljude koji su iz BiH otišli trbuhom za kruhom u Zagreb preziru i pljuju što im prljate Metropolu!
Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
- ASD
- Kontakt:
Takodje i od mene.AjsKjub je napisao/la:Prosto me zaboli za njim. To bi bilo od mene.
Neka zaigra za kog hoce.
Pusti ga vidis da lupa.Zivio sam gore i lupeta bezveze.A i ti sam to znasSiamoNoi je napisao/la:A da?MirzaLukavac je napisao/la:Ako je neki hrvat iz BiH uspješan, onda mu se zagreb klanja, pa makar to bilo u skupljanju smeća, dok ove obične ljude koji su iz BiH otišli trbuhom za kruhom u Zagreb preziru i pljuju što im prljate Metropolu!

Židak je u subotu napisao u tiskanom izdanju jutarnjeg , da je iz klubova bliskih obitelji Halilović odlučeno da će ostati u Hrvatskoj reprezentaciji .
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
zdravko mamić je za MAX! izjavio da je alen bliži BIHEngland je napisao/la:Židak je u subotu napisao u tiskanom izdanju jutarnjeg , da je iz klubova bliskih obitelji Halilović odlučeno da će ostati u Hrvatskoj reprezentaciji .
sve su pite pitice, samo burek pitac je
- ASD
- Kontakt:
Neko je nesto drugo ocekivao.England je napisao/la:Židak je u subotu napisao u tiskanom izdanju jutarnjeg , da je iz klubova bliskih obitelji Halilović odlučeno da će ostati u Hrvatskoj reprezentaciji .
Samo se dzaba majmunisemo zbog tog malog klipana
- ASD
- Kontakt:
Podize mu cijenu, zajedno sa levatima iz naseg saveza.Panda je napisao/la:zdravko mamić je za MAX! izjavio da je alen bliži BIHEngland je napisao/la:Židak je u subotu napisao u tiskanom izdanju jutarnjeg , da je iz klubova bliskih obitelji Halilović odlučeno da će ostati u Hrvatskoj reprezentaciji .
ma nema mu šta podizati cijenu, alen neće iz dinama dok ne bude imao 20-tak godina. sada ima 17, dakle za neke tri sezone najmanje bi trebao otići, a realno za neke 4.
- ASD
- Kontakt:
Svejedno.Panda je napisao/la:ma nema mu šta podizati cijenu, alen neće iz dinama dok ne bude imao 20-tak godina. sada ima 17, dakle za neke tri sezone najmanje bi trebao otići, a realno za neke 4.
Za te tri cetrir sezone ce se pricati kako je malac kao sa 16, 17 odbijao neke Repezentacije.
Nemam pojma šta je Mamić izjavio, ovo čitam u jutarnjem, a i glupo je da Mamić izjavi da je mali bliži BiH , a igra za Hrvatsku, to mi nekako i nije normalno.Panda je napisao/la:zdravko mamić je za MAX! izjavio da je alen bliži BIHEngland je napisao/la:Židak je u subotu napisao u tiskanom izdanju jutarnjeg , da je iz klubova bliskih obitelji Halilović odlučeno da će ostati u Hrvatskoj reprezentaciji .
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- legenda reala
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Srebrić samouvjeren, još priču okreće kako njemu odgovara
Srebrić samouvjeren, još priču okreće kako njemu odgovara
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa Mamic zna sta radi.Nije lud.
Ova njegova izjava u prijevodu znaci zovi ga Stimac u reprezentaciju pa ce vise vrijediti

Ova njegova izjava u prijevodu znaci zovi ga Stimac u reprezentaciju pa ce vise vrijediti

Vrlo jednostavno, ako ga Stimac pozove vidjet cemo odgovor od Alena. Hoce li odrzati rijec da nece nista odluciti do osamnaeste godine.
A Mamic kao Mamic ce ga tjerati da zaigra, napravit ce on farsu djetetu radi toga, jos ce mu i porodicu povuci u probleme.
A Mamic kao Mamic ce ga tjerati da zaigra, napravit ce on farsu djetetu radi toga, jos ce mu i porodicu povuci u probleme.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mamić kralj, stvarno čovjek zna šta radi, mora mu se priznati.
@elegant, nemoj majke ti tu milion puta prežvakanu priču na ovom topicu da ponavljaš, te Mamić će ovo njemu, ono porodici, 'kan' se toga Boga ti.
Mali neće sigurno do 18 izjasniti se, i valjalo bi ovu temu prepustiti hibernaciji.
@elegant, nemoj majke ti tu milion puta prežvakanu priču na ovom topicu da ponavljaš, te Mamić će ovo njemu, ono porodici, 'kan' se toga Boga ti.
Mali neće sigurno do 18 izjasniti se, i valjalo bi ovu temu prepustiti hibernaciji.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Alena nema na Nikinom spisku za hrvatsku U20 reprezentaciju 

on igra za u17 reprezentaciju hrvatske, a kovač vodi u21AdoS je napisao/la:Alena nema na Nikinom spisku za hrvatsku U20 reprezentaciju
Ipak realni razlog, koji sam smetnuo, je taj da je Alen povrijeđen. Niko je pravio spisak za friendly kup u20 protiv Italije i sigurno da racunaju na Alena u toj reprezentaciji.Panda je napisao/la:on igra za u17 reprezentaciju hrvatske, a kovač vodi u21AdoS je napisao/la:Alena nema na Nikinom spisku za hrvatsku U20 reprezentaciju
Ma ako ko uleti sa parama baš neće otić i sa 18 kao i Kovačić, ali mislim da neće Mamić imat toliku ulogu kod repke.ASD je napisao/la:Svejedno.Panda je napisao/la:ma nema mu šta podizati cijenu, alen neće iz dinama dok ne bude imao 20-tak godina. sada ima 17, dakle za neke tri sezone najmanje bi trebao otići, a realno za neke 4.
Za te tri cetrir sezone ce se pricati kako je malac kao sa 16, 17 odbijao neke Repezentacije.
I dok je Dinamo igrao pripremni susret u Mostaru protiv Zrinjskog, izbornik BiH Safet Sušić s tribina je promatrao mladog Alena Halilovića. No, nakon utakmice je doživio šok!
Već dulje vrijeme nagađa se za koju bi reprezentaciju trebao igrati mladi dinamovac, koji još nije donio odluku. Kako bi ga pokušao dovabiti na svoju stranu, izbornik BiH prati ga u stopu.
Safet Sušić bio je i u Mostaru, gdje je Dinamo igrao prijateljsku utakmicu sa Zrinjskim, te nakon utakmice doživio veliku neugodnost.
"Alen je prošao pored mene, ali uopće me nije zapazio. Uhvatio sam ga za kapu, ali nije se obazirao. Pretpostavljam da on uopće nije znao da sam to bio ja", istaknuo je Sušić za sportsport.ba i još jednom progovorio o Halilovićevom nastupu za reprezentaciju:
"Sigurno da ćemo s Alenom još razgovarati, sam će odlučiti za koju će reprezentaciju igrati i što god da odluči, želim mu puno sreće u nastavku karijere."
Već dulje vrijeme nagađa se za koju bi reprezentaciju trebao igrati mladi dinamovac, koji još nije donio odluku. Kako bi ga pokušao dovabiti na svoju stranu, izbornik BiH prati ga u stopu.
Safet Sušić bio je i u Mostaru, gdje je Dinamo igrao prijateljsku utakmicu sa Zrinjskim, te nakon utakmice doživio veliku neugodnost.
"Alen je prošao pored mene, ali uopće me nije zapazio. Uhvatio sam ga za kapu, ali nije se obazirao. Pretpostavljam da on uopće nije znao da sam to bio ja", istaknuo je Sušić za sportsport.ba i još jednom progovorio o Halilovićevom nastupu za reprezentaciju:
"Sigurno da ćemo s Alenom još razgovarati, sam će odlučiti za koju će reprezentaciju igrati i što god da odluči, želim mu puno sreće u nastavku karijere."
hahaha koji je ovaj safet talenat to jos nisam vidio.... aj sto radi gluposti i sto se bruka ali lik se jos hvali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.