FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FC BAYERN
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la FC BAYERN » 27 nov 2011, 02:13

Tesko da mozemo kiksati protiv slabasnog Mainza, ja mislim da cemo to dobiti sa 50% snage, sto se tice lige prvaka jos je rano o tome govoriti jer je preostala jos jedna utakmnica i za sada mozemo samo nagadzati ko ce biti drugi i koga bi volili dobiti, ja bih iskreno volio da nam dodze Manchester ukoliko uspijednu biti drugi i ako ispadnu bice mi drago ali nekako bi volio da ih mi izbacimo, u zadnjih deset godina nisam vidio slabijeg Manchestera i mislim da bi ih ovaj Bayern rasturio na proste faktore, isto bi tako volio Zenit da im vratimo za onu blamazu u onom smijesnom takmnicenju zvanoj europa liga ma da su mi te ruske ekipe uvijek gadne bile igraju cudan fudbal ali eto volio bih i njih samo zbog proslosti a moze se desiti i da Porto bude drugi.Milan, Chelsea(Valenciu) ne bih volio mislim bolji smo od ovih ekipa ali nezgodni su to protivnici i nikad se ne zna, za ove ostale ekipe ne treba trositi puno rijeci jer je Bayern za njih institucija.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 nov 2011, 02:20

FC BAYERN je napisao/la:Tesko da mozemo kiksati protiv slabasnog Mainza, ja mislim da cemo to dobiti sa 50% snage, sto se tice lige prvaka jos je rano o tome govoriti jer je preostala jos jedna utakmnica i za sada mozemo samo nagadzati ko ce biti drugi i koga bi volili dobiti, ja bih iskreno volio da nam dodze Manchester ukoliko uspijednu biti drugi i ako ispadnu bice mi drago ali nekako bi volio da ih mi izbacimo, u zadnjih deset godina nisam vidio slabijeg Manchestera i mislim da bi ih ovaj Bayern rasturio na proste faktore, isto bi tako volio Zenit da im vratimo za onu blamazu u onom smijesnom takmnicenju zvanoj europa liga ma da su mi te ruske ekipe uvijek gadne bile igraju cudan fudbal ali eto volio bih i njih samo zbog proslosti a moze se desiti i da Porto bude drugi.Milan, Chelsea(Valenciu) ne bih volio mislim bolji smo od ovih ekipa ali nezgodni su to protivnici i nikad se ne zna, za ove ostale ekipe ne treba trositi puno rijeci jer je Bayern za njih institucija.
slika
Ne bi ni sad puno bolje prosli.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 27 nov 2011, 02:27

Dylan Dog je napisao/la: slika
:roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 27 nov 2011, 02:32

Dylan Dog je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:Tesko da mozemo kiksati protiv slabasnog Mainza, ja mislim da cemo to dobiti sa 50% snage, sto se tice lige prvaka jos je rano o tome govoriti jer je preostala jos jedna utakmnica i za sada mozemo samo nagadzati ko ce biti drugi i koga bi volili dobiti, ja bih iskreno volio da nam dodze Manchester ukoliko uspijednu biti drugi i ako ispadnu bice mi drago ali nekako bi volio da ih mi izbacimo, u zadnjih deset godina nisam vidio slabijeg Manchestera i mislim da bi ih ovaj Bayern rasturio na proste faktore, isto bi tako volio Zenit da im vratimo za onu blamazu u onom smijesnom takmnicenju zvanoj europa liga ma da su mi te ruske ekipe uvijek gadne bile igraju cudan fudbal ali eto volio bih i njih samo zbog proslosti a moze se desiti i da Porto bude drugi.Milan, Chelsea(Valenciu) ne bih volio mislim bolji smo od ovih ekipa ali nezgodni su to protivnici i nikad se ne zna, za ove ostale ekipe ne treba trositi puno rijeci jer je Bayern za njih institucija.
slika
Dobro,s obzirom da si ti izjavio da će nas City i Villareal izbaciti iz LP ovako nešto i ne čudi :D ,bit će prilike da se to i dokaže ako vam Porto prije toga ne objasni gdje vam je trenutno mjesto(To je ovo takmičenje kojeg se ponosiš) ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 27 nov 2011, 03:46

Jako simpaticna slika, to vam je i najveci uspijeh od kad postoji taj ruski kljub osvajanje europa lige ili se tada bijase zvalo kupu uefa? Vama iskreno ne dajem prevelike sanse protiv Porta jer su dosta od vas jaci u svim segmentima igre, a sve sam nesto konto da igrate kuci protiv Porta kad vidim jos gostujete sada bas vidim da su vam sanse minimalne, ipak da kuci igrate imali bi sansi jer ste neandretalci i navikli ste da igrate na uslovima gdje ni Bear Gryils nebih prezivio vise od dva dana.Uglavnom da ova tema ne ode gdje ne treba sacekacemo nekih desetak dana i onda cemo vidjeti dali ce zenit uspijeti biti drugi ili ce nazalost opet igrati u ne atraktivnoj europa ligi ili kup uefa ispravi me molim te nisam gledao to takmnicenje odavno, uglavnom jedno se zna a to je da je gigant iz Bavarije osigurao prvo mjesto u grupi koju su veliki fudbalski strucnjaci nazvali grupa smrti.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 nov 2011, 12:48

S-Y-L-A-R je napisao/la: Dobro,s obzirom da si ti izjavio da će nas City i Villareal izbaciti iz LP ovako nešto i ne čudi :D ,bit će prilike da se to i dokaže ako vam Porto prije toga ne objasni gdje vam je trenutno mjesto(To je ovo takmičenje kojeg se ponosiš) ;)
Ja sve čekam ovih dana da ovi što su izjavili da mi u ovoj grupi nismo favoriti, da ćemo teško do prvog mjesta, da je Manchester city favorit grupe, da je puno jači od nas, da ćemo mi na jedvite jade proći grupu, ako je opšte prođemo, da dođu i sada pokažu svoju ljudsku čast i napišu kako su pogriješili. Obično se kaže da oni koji tvrde tako nešto nisu provokatori, ali ako tvrde nešto nerealno zar nisu provokatori? :) ;) A sad se može pokazat ljudska čast i dođe se ovde fino i kaže kako se pogriješilo....Al et toliko o časti i dostojanstvu ;)

A što se današnje utakmice tiče, neće biti laka, jer Mainz će se borit, trčat ko u ni jednoj utakmici do sad, dati sve od sebe, biti naložen ko što ekipe protiv nas budu, ali nadam se da ćemo izborit pobjedu, jer smo favorit i kvalitetniji smo, a ako naš igrači ne daju sve od sebe i ne budu maksimalno borbeni mogu neprijatno iznenađenje doživjet. Ja se nadam da toga neće doći i da ćemo pobijedit kako bi se vratili na vrh. Aber den Mainz nich auf die leichte Schulter nehmen. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 27 nov 2011, 16:21

Bastian Schweinsteiger trainierte heute nach seiner Verletzung das erste Mal wieder mit dem Ball. // Today Bastian Schweinsteiger has been practicing with the ball again for the first time after his injury.
Naš Basti kao da je u livnici napravljen. :mrgreen: Radujem se njegovom povratku snažno! :mrgreen:
24.04.1991.
Stern des südens

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 nov 2011, 17:32

slika

nema Robbena, ali je zato Allagui (ubica Bayerna) ponovo tu....

Gubimo (los znak), sada ce biti duplo teze.
Vom Jäger zum Gejagten

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 nov 2011, 19:02

Ispali iz lige daBogda! :evil:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 nov 2011, 19:04

Nadoci ce dogodine ako Bog da.

Glavu gore, bolje mora biti.

Schweini. :cry:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 nov 2011, 19:06

ne postoji ekipa koja bolje obara tikete od bajerna, najsugaviji klub
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 27 nov 2011, 19:06

hahaha Buyten 2 gola :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 nov 2011, 19:06

Ja uplatio 1/2. :lol:
Mainz je im'o još prilika (istini za volju, im'o ih je i Bayern), tako da...Stoperi ispadaju, bekovi gube lopte (+ispadaju), veznjaci su dobro markirani i nemaju ni sekunde slobodnog vremena, jer Mainzovi igrači napadaju k'o osice. Dobro, ima još 15-ak minuta do kraja, može Bayern postići gol (ili dva za pobjedu). :mrgreen:
Belgijanac koliko je uprskao u odbrani, toliko je zabio u napadu. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 nov 2011, 19:07

Kolika je razlika u utakmicama Bayerna koje igra kod kuce i u gostima strasno , nadam se da ce se to promijeniti kada se Schweinsteiger vrati :roll:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 nov 2011, 19:12

LenBias je napisao/la:ne postoji ekipa koja bolje obara tikete od bajerna, najsugaviji klub
tacno

al mene uvijek obore kad mi samo oni ostanu, a npr kad dobijaju i ja ih igram (pogadjam), uvijek neshto drugo fulim :roll:
nema potpisa

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 nov 2011, 19:16

Monolog je napisao/la:Mainzovi igrači napadaju k'o osice.
I ja bih da sam tri hefte landar´o jajima. :mrgreen:

Nije nikakav izgovor za lose izdanje, ali Mainz je 3 sedmice imao vremena da se naostri za ovaj mec (ako je to uopste potrebno protiv Bayerna).

Losa igra, lose postavljeno...nije cudo ovakav rezultat.

Edit: da malo udjem u profile ovih tiketara-kladionicara.
roma/liverpool, mali milion puta na njima pao. pokakaim se na iste!
sta je ovaj drugi? vjerovatno hala iz madrida. dovoljno!
Vom Jäger zum Gejagten

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 27 nov 2011, 19:18

A lude utakmice u Mainzu :D Van Buyten 2 komada :lol:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 nov 2011, 19:19

Ja ba. :lol:
Skroz sam zaboravio na to da je odgođena utakmica kontra Kolna. :mrgreen:
Da sam to znao, igr'o bih 1/1. :lol:

Stvarno nisam očekiv'o ovakvo izdanje Bayerna. Haman mogu samo iz prekida zabiti. Eh, može li jedno pitanje? Kad je Muller zabio posljednji gol? U ligi prvaka znam da nije zabio, al' me interesuje u bundesligi. Da ga nisu LvG, Low i Jupp iscrpili?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 nov 2011, 19:26

Totalno loša igra Mainz je zasluženo uzeo 3 boda , bez Svajnija ove ekipa je obezglavljena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 nov 2011, 19:28

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ne znam zbog cega vise da se nerviram? Je li zbog HSV-a i je li zbog toga sto me oborise na kladionici? Takodjer sam misljenja da don Jupp nece jos dugo izdrzati na klupi Bayerna ukoliko neskonta da mu je potreban jedan kvalitetan vezni igrac.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.