Premijer liga BiH - aktuelno

RatoborniMrmot
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la RatoborniMrmot » 12 jul 2025, 12:04

Frajer pise o Vici i balijama,.u pravu je

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 12 jul 2025, 12:05

mnon46 je napisao/la:
12 jul 2025, 12:03
Hrammm1921 je napisao/la:
12 jul 2025, 12:02
mnon46 je napisao/la:
12 jul 2025, 11:58
Yebem i majku i porodicu svima koji su dopustili da se ovo radi.
@admin ?

Reaguj na ovakve psovke, posto si reagovao kad sam i ja odgovarao ovim uhljupima papcima na ovakve psovke
Jesi zapeo za admina, inače uputim tebi, ovaj put otvori klix pa će ti biti jasno kome i zašto.

Taj vam je donio titulu zar si vec zaboravio buljas?
Umjesto Mirvi sto bilborde dizete, glavonja koji pere pare, nista bolji nije , dignite Vici i zahvalite se, usput pu ga pofanflajte
Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 12 jul 2025, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 12 jul 2025, 12:06

12 jul 2025, 12:05
mnon46 je napisao/la:
12 jul 2025, 12:02

@admin ?

Reaguj na ovakve psovke, posto si reagovao kad sam i ja odgovarao ovim uhljupima papcima na ovakve psovke
Jesi zapeo za admina, inače uputim tebi, ovaj put otvori klix pa će ti biti jasno kome i zašto.

Umjesto Mirvi sto bilborde dizete, dignite Vici i zahvalite se, usput pu ga pofanflajte
Kakav si ti idiot ovo je nevjerovatno :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 12 jul 2025, 12:08

mnon46 je napisao/la:
12 jul 2025, 12:06
mnon46 je napisao/la:

Umjesto Mirvi sto bilborde dizete, dignite Vici i zahvalite se, usput pu ga pofanflajte
Kakav si ti idiot ovo je nevjerovatno :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Cinjenice su da vam je titulu dao, cinjenice su da ste platili za to

slika

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 12 jul 2025, 12:09

12 jul 2025, 12:08
mnon46 je napisao/la:
12 jul 2025, 12:06

Cinjenice su da vam je titulu dao, cinjenice su da ste platili za to

slika
Lik je svima došao i sa svima pričao, da ste bili najbolji i prvi u tom momentu, titula bi vaša bila. Izlizana priča više. Popusti malo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 12 jul 2025, 12:13

mnon46 je napisao/la:
12 jul 2025, 11:58
Yebem i majku i porodicu svima koji su dopustili da se ovo radi.
:salut: cetnik doveo repku na nivo lihtenstajna, liga najkriminalnija u evropi, sve manje gledalaca na stadionima, umjesto najvecih klubova u drzavi sa najvecom bazom navijaca,pitaju se dva politicka kluba grinski i borac. I hoce do 2033 da nastavi kriminal i diriguje savezom. Nece moci , nesta ce se desit prije toga. Kap je vec davno prelila casu. Ovu balijsku stoku treba ganjat i pljuvat na svakom koraku.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 12 jul 2025, 12:23

RatoborniMrmot je napisao/la:
12 jul 2025, 12:01
Zutti je napisao/la:
12 jul 2025, 11:25
RatoborniMrmot je napisao/la:
12 jul 2025, 11:22

Gdje se znalo da je Azmir digao ruke od Tuzle, jel tako ? Da vise ne placa igrace i da su pusteni niz vodu zbog vracanja u Slobodu.

To su cinjenice, il lazem :mrgreen:

Da je bajna situacija bila, nije, al da smo bas ugrozeni bili bas i nismo. Da Tuzla nije bila pustena niz vodu to bi bio problem, realno.
Za godinu dana će biti priča ili da je ova slika tabele lažnjak ili kako ste se baš te sezone borili protiv režima koji vas je gurao u niži rang, al vaš inat je pobijedio i stvorio moćnog Želju koji je sljedeće sezone glat izborio Evropu.

Pa vi stvarno niste normalni...
Opet te pitam, jel Azmir pustio Tuzlu niz vodu i jel se to znalo, da ili ne ? Ima forumasa iz Tuzle takodjer, nek potvrde ili demantuju.
Ne pričam ti o Tuzli i ko je koga puštao niz vodu. Pričam o tome da ste se nalazili u borbi za opstanak. Jel čitaš ti uopšte postove na koje odgovaraš?
zeljovolimte je napisao/la:
12 jul 2025, 11:56
Zutti je napisao/la:
12 jul 2025, 11:08
12 jul 2025, 09:46
Mi nekad izborili opstanak ili bili u borbi za opstanak?

Jedino ako je ispadalo pola lige, pa da se sestoplasirana ekipa bori za opstanak.. :tokralju:

slika

Pet kola do kraja, zona ispadanja. Nije bilo borbe za opstanak? Nevjerovatno do koje granice ide njihova mitomanija da su već, nakon malo jače od godine dana, počeli da sakrivaju najveću bruku u historiji kluba i da lažu.
Sest kola* i ti pricas o laganju i mitomaniji.
Veca bruka i lakrdija kad savez odredi pobjednika finala plej ofa za prvaka drzave..

Cak i da je u ovom momentu liga prekinuta, mi ne bi ispali.
80% prvenstva. A na kraju krajeva, covjek prica o utakmici koja nam je "izborila opstanak" i na krwju kad se podvuce crta takvu nismo imali. Jedine takve se mogu okarakterisati derbi 3:0 i onaj kad niste dobili sa dva igraca vise.
Isprika ovo za broj kola.

Gdje ti ideš? Kakav play off? O pretprošloj sezoni pričamo. Vaš forumaš spomenuo da je bio na utakmici protiv Simin Hana kad ste se borili za opstanak (utakmica u kojoj ste matematički obezbijedili opstanak, mislim da o toj priča), ti mu repliciraš da se niste borili za opstanak uopšte, ja ti postavim screenshot tabele - 6 kola prije kraja te sezone, a ti onda okrećeš priču na '99 i na neke scenarije o prekidanju sezone.

Totalna konfuzija...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 12 jul 2025, 12:27

Mitomanija at its finest :bih:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 12 jul 2025, 12:44

Grbavica najposjeniji stadion u prvom pretkolu kvalifikacija za Uefa Konferencijsku Ligu
Svrakina mi uzivajte

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 12 jul 2025, 12:53

12 jul 2025, 08:27
Izvor informacija Nedo Turkovic..
Adzem je inace maloumni tiktoker i onako ih odstranjuje sa treninga. Odakle informacija da psovao mater Mateju? (Bili na terenu ili sa snimka sa usana procitali)

Nije tajna da pablo, rikelme i ostala brigada su tu da pljuju i "podrzavaju" Adzema do prvog kiksa. Ovo je PSG za proslogodisnju ekipu iako nema ekipi "kapitalaca" tipa Dangubica ili Mircevakog.

Dovest ce njih Ado u red sve. Dok se Miske i kompanija nisu upetljali sa "poslovnim odlukama kluba", mi smo igrali najljepsi fudbal kod Adzema.
Nedo je najveci sljam kod nas sto ima tako da gluposti pises. Gdje sam ja napisao da je nekom mater opsovao? Opet gluposti pises podrzavao sam i arapa kad je bio trener i svako ima podrsku dok ne pocne gluposti raditi. Na Adzemovoj sam strani ,samo smatram da nece tako lako biti iskorjeniti to iz Madzida, ali ko sam ja da tebi objasnjavam papak obicni sto je pljuvao gdje stigao prosle sezone. Ponudio sam ti se da slikamo clanske, karte od utakmica unazad par sezona, postidio bi se ti sam sebe.
Fk Željezničar.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 12 jul 2025, 13:00

Gledaj narkomana sav se osusio ,govori kako se prvenstvo dize. Mozes zamislit laze frajer direktno u facu,bez stida. Sve utakmice borca kriminal, svaka druga grinskog kriminal. Cijelo prvenstvo neregularno, sav savez treba srusit do temelja. Ovo je preslo sve mjere i bit ce jos gore.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 jul 2025, 13:08

bhfanatic14 je napisao/la:
12 jul 2025, 13:00
Gledaj narkomana sav se osusio ,govori kako se prvenstvo dize. Mozes zamislit laze frajer direktno u facu,bez stida. Sve utakmice borca kriminal, svaka druga grinskog kriminal. Cijelo prvenstvo neregularno, sav savez treba srusit do temelja. Ovo je preslo sve mjere i bit ce jos gore.
Ma ispast u kanton ako treba i srusit sve ovo,nema smisla igrat. Pojma nemam za navijacke grupe kako ovo gledaju,da im odlucuje ova spodoba koje mjesto mogu biti,da im svira po 30 faulova i 20 zutih,kad malo skontam i nismo za boljeg,ko na hebe.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 12 jul 2025, 13:14

Pablo11 je napisao/la:
12 jul 2025, 12:53
12 jul 2025, 08:27
Izvor informacija Nedo Turkovic..
Adzem je inace maloumni tiktoker i onako ih odstranjuje sa treninga. Odakle informacija da psovao mater Mateju? (Bili na terenu ili sa snimka sa usana procitali)

Nije tajna da pablo, rikelme i ostala brigada su tu da pljuju i "podrzavaju" Adzema do prvog kiksa. Ovo je PSG za proslogodisnju ekipu iako nema ekipi "kapitalaca" tipa Dangubica ili Mircevakog.

Dovest ce njih Ado u red sve. Dok se Miske i kompanija nisu upetljali sa "poslovnim odlukama kluba", mi smo igrali najljepsi fudbal kod Adzema.
Nedo je najveci sljam kod nas sto ima tako da gluposti pises. Gdje sam ja napisao da je nekom mater opsovao? Opet gluposti pises podrzavao sam i arapa kad je bio trener i svako ima podrsku dok ne pocne gluposti raditi. Na Adzemovoj sam strani ,samo smatram da nece tako lako biti iskorjeniti to iz Madzida, ali ko sam ja da tebi objasnjavam papak obicni sto je pljuvao gdje stigao prosle sezone. Ponudio sam ti se da slikamo clanske, karte od utakmica unazad par sezona, postidio bi se ti sam sebe.
Nadam se da ces podrzavati Adzema kao sto si i Tuwairija i Corica.

Posto je nakon Sirokog proslo ljeto bilo "podrska SS" , valjda ce i ovaj SS imati isti arsin sa tvoje strane.

Posto vec vidis negativne stvari, ovo je mozda nasa najbolja utakmica u Evropi jos od Serifa.
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 12 jul 2025, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 12 jul 2025, 13:15

Gdje stade Mirvic sa svojom borbom za pravdu

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 12 jul 2025, 13:18

Ljudi fkt prizeljkuju titulu i misle da ih napadac dijeli od titule :wtf: Au
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 12 jul 2025, 13:22

Dakle ako ispadne Borac ove godine neće biti odgađanja utakmica nikom. Sto je i pošteno prvi ja sam za ali suštinski nije pošteno nakon niza odgoda prošle godine i dovođenja takmičenja na rub neregularnosti zbog jednog kluba. Ali hajd.

Šta se tačno zamjera konama sto sanjaju titulu ? To je sasvim normalno. Da hoce konačno podići standarde i da im uspješna sezona ne bude kad izbore Europu.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 12 jul 2025, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 jul 2025, 13:23

Odlicna utakmica Zeljeznicara ,niste dali disati Koperu.
Realan rezultat je 4 1 za vas,nadam se u revansu da ce rezultat otici u vasu korist.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 12 jul 2025, 13:23

NajvecaRadosti je napisao/la:
12 jul 2025, 13:18
Citam i nmg da vjerujem sta citam
Ako bude par losih rezultata i Adzema ce otjerat a ostade 15 novih igraca koje su mu doveli
Umjesto da kazu sezona da se malo dovedemo u neki kontinuitet oni titulu najavljuju

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 jul 2025, 13:24

NajvecaRadosti je napisao/la:
12 jul 2025, 13:18
Meni zeljo trenuno ne izgleda lose.
Vidi se da ih je trener nabrijao,e sad Evropa je jedno prvenstvo sasvim drugo.Ono sto me cudi da trener ne spusta loptu I da im pocetna euforija moze biti mac sa dvije ostrice
Jos je rano vidjet cemo kako ce to sve izgledati.
Po nekom mom misljenju opet ce ista cetvorka biti u vrhu i iskreno ocekujem da je vrijeme da titula dodje u glavni grad..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jul 2025, 13:26

Gdje su nestali borci za bh fudbal? Odnosno, zašto su se ugasili? Da nisu možda u nekim talovima? :think:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Lik, Proximic, Resolute, TETRAPAK i 14 gostiju.