omladina1921zeljina je napisao/la:superiore1921 je napisao/la:zeljo1974 je napisao/la:Hoce li saka huligana sa juga biti u stanju napraviti bilo jakvu koreografiju za derbi ili ce moljaki raju sa juga da im se pridruzi
Dodješ na jug, povedeš raju, kad bude kutija ubacis par maraka za koreografiju, saka huligana napravi, ti 5 dana masturbiras na nju..
Salim se, upalis komjuter, gledas Želju preko streama, pljuješ na zadnje napore tribine a pojma nemaš šta se dešava, ponosiš se sobom jer si uložio truda da pljujes a mogao si pomoc momcima za tu istu koreografiju koju trazis
Sve bi to bilo pet, da tribina nema problema sa kriminalcima. Mogli bismo napraviti dokumentarni film kako je jedna od najboljih navijačkih skupina u BiH i regiji postala talac šačice kriminalaca. I kako klub po tom pitanju ništa nije uradio. To je razlog što i sam više ne dolazim na jug, dobar mi je zasad sjever.
E hajd mi nabroj dva kriminalca koja su zadnje dvije tekme na Jugu ?! Ili pokusaj makar jednog... Nema Delalica, nema Zulica, ne valjaju vam klosari, ne valjaju vam mladji.. Danas hodza na dzenazi rahmetli Irvinu govori kako je poznavao rahmetliju preko Zelje, kao i da vecinu nas zna sa utakmica.. Jel i on onda kriminalac ? Otici cu u off bezveze, vidim da je Acu krenulo, odleticu s foruma bezveze...[/quote]
Neće se kriminalci pojavit dok ne bude malo jača utakmica sa većom posjetom. Evo dajem svoju glavu da će jedan od njih "odradit poluvrijeme" za derbi. Nemoj me ppgrešno shvatiti, ali otkud neko zna kad će se pojaviti oni ili kad će voditi momci naši ili neko treći? Sve dok se trajno ne nađe rješenje, neće biti dobro ni grupi, ni posjeti, ni Želji jer znamo koliki poticaj možemo biti i tako dalje. Klub bi se po tom pitanju trebao aktivirati. Kako, ne znam, ali bi trebao.