A sezona je tako dobro pocela...
Deremo, meljemo, pobjedjujemo bez primljenog pogotka
15204623488 minuta, a onda takav pad.
Haj' sto je to kriza rezultata, nego je, ocigledno, i igre. Poklopilo se to s povredom Bastiana, alfe i omege veznog reda najveceg tima na dunjaluku.
Ali da li je to bas jedini razlog ovakvog pada?
Ne vjerujem bas. Naravno, veliki je to udarac za tim, ali nemoguce da je to jedini ralog. Umor, zasicenje ili sta vec je sigurno podjednako bitan faktor u cijeloj prici.
Ali ako se nasi igraci tako lako zasite, pa im se nakon desetak briljantnih partija vise ne igra, sta bi se onda desilo da osvojim LP? Pitam se pitam...
Sad si ja u glavi zamilsljam situaciju da se Schweini nije povrijedio, a da se Robben odmah nakon povratka ustalio u prvom timu, a mi igramo ovako. Kakve li bi onda price kruzile? Vjerovatno nesto tipa: ''treba ga nogom u
gujcu'', ''nije njega Real dzaba pustio'', ''nije nikad ni valj'o'' itd.
Ali eto, haman, sad imamo druga objasnjenja za pad forme. Schweini ti si kriv!!!
Klare je napisao/la:Cijeli tim zakazo, primljeni golovi nesretni, nespretni, Lahma sam hvalio kao kapitena, ali danas od svog kapitenskog potencijala ništa nije pokazao, nije bio gdje je trebao.
Nazalost, moram se sloziti.
Jos jedna stvar koja mi se kod njega kao kapitena ne svidja je ta sto ne protestuje kod sudija. On ima kapitensku traku oko
bicepsa, pa je i logicno da ima pravo da poprica sa sudijom a da za to ne bude kaznjen.
A kada je ocigledno da je
glavni mudonja protiv nas, onda je neophodno da se vrsi pritisak.
geronimo je napisao/la:Sutra vise za Robbena. Ako ja zakazem, tu je effe-sefe.

Nesto imam osjecaj da se opet povrijedio, pa ni sami nemaju hrabrosti da izadju pred navijace i to objave.
Al' za nadati je se da grijesim.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.