Premijer liga BiH - aktuelno

Paromlinac
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Paromlinac » 16 jul 2025, 02:32

TylerBurey je napisao/la:
16 jul 2025, 00:35
Paromlinac je napisao/la:
15 jul 2025, 19:27
TylerBurey je napisao/la:
15 jul 2025, 18:14

Kakvi mediokriteti su sve mogli nastupati za bivšu državu nije ni čudo što nikada nisu zabilježili neki rezultat.
Najveću karijeru od startera sudeći po googlu je imao ovaj Katanec, igrao sa Sampdoriom finale LP.
.Mozda se razumijes u mediokritete, ali, ocigledno o fudbalu pojma nemas, od kada ga pratis ?
Dovoljno da zaključim da je bivša država bila u rangu današnje Andore.
Halo, Vokri, Radončić, Šabanbabić i Baljić. Te ne pamte ni u krugu obitelji.
Ne mogu da vjerujem da nici cuo za Sabana Babica, a i Radoncic je jos uvijek medijski poprilicno atraktivno ime. U svakom slucaju, vjerujem da cemo se sloziti u jednom - takvog fudbalskog znalca i vrsnog napadaca kao sto je ovaj cije si ime uzeo za svoj nick pamtice genercije i generacije ljubitelja fudbala, kako iz Engleske, tako i kod nas. Nije mala stvar u 114 zvanicnih nastupa zabiti 10 golova i tome dodati i jos 3 asistencije. Saban Babic i Radoncic bi mogli mnogo da nauce od njega, mada nisu igrali na toj poziciji.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 16 jul 2025, 04:37

NajvecaRadosti je napisao/la:
16 jul 2025, 00:56
BiHSportman je napisao/la:
15 jul 2025, 23:40
Možda se mi i Pitari podbadamo međusobno, ali realno je da će ove godine Željo i Sarajevo biti glavni konkurenti za titulu.
Jeste ali u normalnoj ligi.I sada i uvijek i zivim za to
I onda je vi kupite i nas naguzite, tada je bilo "posteno", hint Dino Glava, Kusturica i Ibrakadabra. Onda je bilo smijesno, sada vise nije :urnebes:

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 16 jul 2025, 07:38

RatoborniMrmot je napisao/la:
16 jul 2025, 04:37
Možda se mi i Pitari podbadamo međusobno, ali realno je da će ove godine Željo i Sarajevo biti glavni konkurenti za titulu.
I onda je vi kupite i nas naguzite, tada je bilo "posteno", hint Dino Glava, Kusturica i Ibrakadabra. Onda je bilo smijesno, sada vise nije :urnebes:
Ti si vjerovatno bio previše mlad i tek si krenuo u prvi razred osnovne kad je Željezničar "osvojio" zadnju titulu pa zato i ne znaš na koji način su se osvajale i ta i one prije nje, kad si bio u vrtiću. Da znaš ne bi mlatio tako smiješne gluposti. Ne zamjerimo ti. :thumbup:

Dobro jutro svima osim prosjacima! :bih:

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 16 jul 2025, 07:44

Moj drug je igrač šampionske generacije Želje, hoćeš da popiješ kafu sa njim da ti ispriča kako je Amar završavao bodove? Nemojte samo vi o poštenju. Vi jedini ste u našoj ligi presuđeni za namještanje utakmica tako da vi o tome ne smijete pisati.
Mi nikada odustati necemo...

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 16 jul 2025, 08:01

19vendetta87 je napisao/la:
15 jul 2025, 20:20
dajGle Fukara
slika
Kao da je ovo problem bio uraditi. I ti momci sto su nosili majice mi nisu jasni uopste. Sta to bese mozak…

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 jul 2025, 09:57

Nemoj zayebavati niste imali za kifle te godine a Sarajevo ubjedljivo najjaci tim.Po imenima mozda najjaci nakon rata u nasoj ligi.Radi par kikseva na proljece ukljucili smo vas u borbu za titulu a realnost trebali smo vam 10 bodova pobjeci jer smo jednostavno prejaki bili.

Trebam li ja poceti spominjati osimovanje i one lakrdije silne.Pa lakrdije 2016,17,18 kad namjestene titule niste mogli uzeti.
Saberite se malo kompleksasi
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 16 jul 2025, 09:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 16 jul 2025, 10:01

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 16 jul 2025, 10:36

Resolute je napisao/la:
16 jul 2025, 08:01
dajGle Fukara
slika
Kao da je ovo problem bio uraditi. I ti momci sto su nosili majice mi nisu jasni uopste. Sta to bese mozak…
Nije problem, nego su Fukare grupa koja godinama nisu nikog skinuli, pa neobicno ovo vidjeti u vezi njih
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 16 jul 2025, 10:45

Ovaj Raffidine pljuniti Rudiger

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 jul 2025, 10:45

Zasto u Doboju nisu uradjeni reflektori a ovo im je 4.sezona u PL
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 16 jul 2025, 10:54

16 jul 2025, 10:45
Zato jer ih boli k, oni su tu da im borac zabije 10 komada u 3 utakmice.
Sjeti se one kad su poveli pa autogol u prvoj minuti drugog poluvremena + izvede najbolje igrace na poluvremenu

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 jul 2025, 11:01

Morpheus je napisao/la:
Ovaj Raffidine pljuniti Rudiger
Više vuče na Kevina Puntera :D
Koševo Zapad

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 16 jul 2025, 11:01

Zato sto je ova liga kriminal, bez pravila,bez granica. U normalnoj drzavi pola saveza bi sjedilo u zatvoru. Mladost DK izbacise zbog nedostatka reflektora mozes zamislit, a igra evo Igman uredno bez igro,sloga 4 godine bez, zvijezda 09 ulazila i igrala bez. Ko svira po notama narkomana Vice taj netreba nista da postuje niti da brine.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 jul 2025, 11:16

bhfanatic14 je napisao/la:
16 jul 2025, 11:01
Zato sto je ova liga kriminal, bez pravila,bez granica. U normalnoj drzavi pola saveza bi sjedilo u zatvoru. Mladost DK izbacise zbog nedostatka reflektora mozes zamislit, a igra evo Igman uredno bez igro,sloga 4 godine bez, zvijezda 09 ulazila i igrala bez. Ko svira po notama narkomana Vice taj netreba nista da postuje niti da brine.
A Vico dobar sa Ćeferinom i...nemaš se kome žaliti.
Koševo Zapad

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jul 2025, 11:36

AVNOJ je napisao/la:
16 jul 2025, 08:44
Prvo klub, klub treba da je pokretač svih procesa pa tako i za stadion. Ne trebaju navijači ništa da rade, učestvuju ili participiraju u nekoj izgradnji, rekonstrukci to je samo njihova dobra volja a u našem slučaju ona ne bi izostala.

Ja ne mogu vjerovati da klub koji već sad zarađuje ozbiljne novce, a pretpostavljam zarađivaće ih i u budućnosti - nema sluha za ovaj problem sa stadionom.

Evo, samo onako laički, da se 10-15% od svakog transfera deponuje na poseban račun "Stadion" već za 2-3 godine bi se mogla sakupiti ozbiljna cifra kojom će se pokriti zemljište.

Kad kupiš zemljište, napraviš projekat i platiš građevinsku dozvolu, onda nema nazad. Taj proces samo ide naprijed. To je neki minimum koji klub može uraditi. Do zemljišta se može doći na razne načine, prije svega koncesijom, mada mislim da FK Sarajevo mora kupiti zemljište, da bude 1/1 vlasnik istog, zbog eventualnih cirkusa u budućnosti.

Kad završiš ove prve, početne korake, onda se uključuju institucije koje će pomoći finansijski, i uz sredstva koja obezbijedi klub to može da se završi veoma brzo.

Zbog toga nikako ne razumijem Mirvića, to mu je šansa da zauvijek ostane upisan u istoriju FK Sarajevo jer sve mi se čini da se rezultatski neće proslaviti.

Uskoro će problem lokacije biti veliki, jer zemljišta je sve manje, a na Koševo zaboravite. Taj stadion će se urušiti do neupotrebljivosti, a Opština nikad neće prodati to zemljište.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 jul 2025, 11:44

Virtu4l je napisao/la:
16 jul 2025, 11:36
AVNOJ je napisao/la:
Prvo klub, klub treba da je pokretač svih procesa pa tako i za stadion. Ne trebaju navijači ništa da rade, učestvuju ili participiraju u nekoj izgradnji, rekonstrukci to je samo njihova dobra volja a u našem slučaju ona ne bi izostala.

Ja ne mogu vjerovati da klub koji već sad zarađuje ozbiljne novce, a pretpostavljam zarađivaće ih i u budućnosti - nema sluha za ovaj problem sa stadionom.

Evo, samo onako laički, da se 10-15% od svakog transfera deponuje na poseban račun "Stadion" već za 2-3 godine bi se mogla sakupiti ozbiljna cifra kojom će se pokriti zemljište.

Kad kupiš zemljište, napraviš projekat i platiš građevinsku dozvolu, onda nema nazad. Taj proces samo ide naprijed. To je neki minimum koji klub može uraditi. Do zemljišta se može doći na razne načine, prije svega koncesijom, mada mislim da FK Sarajevo mora kupiti zemljište, da bude 1/1 vlasnik istog, zbog eventualnih cirkusa u budućnosti.

Kad završiš ove prve, početne korake, onda se uključuju institucije koje će pomoći finansijski, i uz sredstva koja obezbijedi klub to može da se završi veoma brzo.

Zbog toga nikako ne razumijem Mirvića, to mu je šansa da zauvijek ostane upisan u istoriju FK Sarajevo jer sve mi se čini da se rezultatski neće proslaviti.

Uskoro će problem lokacije biti veliki, jer zemljišta je sve manje, a na Koševo zaboravite. Taj stadion će se urušiti do neupotrebljivosti, a Opština nikad neće prodati to zemljište.
Treba i to gledati kao i ulaganje u igrački kadar, ulaganje u akademiju, u marketing, promociju.
Kad imaš uslovan stadion, bar jednu natkrivenu tribinu, da ne zjapi kao Koševo poluprazan i kad dođe 20 k ljudi, pa onda možeš i konkretne cijene ulaznica u skladu s tim, pa neki sadržaji, jbm ga, Mirvić dolazi iz Amerike, ako ko zna kako se to radi, zna on sigurno.
Ne znam šta se desilo ono kad je jedno vrijeme bila aktuelna priča sa zemljištem u Halilovićima, da li je tu odustao.
Mislim, odustajanje nije i ne može biti opcija. Koševo ovakvo kakvo jest je od danas do sutra.
Minirat u ponedeljak jednu tribinu na Koševu i idemo u projekat stadiona :D
Koševo Zapad

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 16 jul 2025, 12:18

16 jul 2025, 10:36
Resolute je napisao/la:
16 jul 2025, 08:01
dajGle Fukara
slika
Nije problem, nego su Fukare grupa koja godinama nisu nikog skinuli, pa neobicno ovo vidjeti u vezi njih
Da, to si u pravu. Toliko su se odvikli da su i na portal crna hronika poslali izvjestaj sa akcije. Neka narod vidi i neka se veseli zbog njih.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 jul 2025, 12:31

Virtu4l je napisao/la:
16 jul 2025, 11:36
AVNOJ je napisao/la:

Tan dosao 2013,eto da smo od 2015 nakon osvajanja titule krenuli sa peojektom stadiona malo po malo,danas 10 godina kasnije bi imali Alianz Arenu.Nazalost nama su zaninljiviji bili Stepanovi,Ikande,Sven Susici itd.

Skup jeste projekat ali ako cu za 6-7 godina imati garanciju da necu kisnuti i da nece moja djeca neka odma krenu prvi cu podrzati.Nazalost od toga nema nista jer Mirvic je biznismen i zna da tu nema nikakve dobiti.Spucat ce 60-70 ili koliko vec miliona KM treba a zna da te pare nece nikada vratiti.Radije ce uloziti u neke igrace koji ce mu donijeti profit i potrncijalno uspjeh u Evropi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 16 jul 2025, 12:34

10.Skoro je napisao/la:
16 jul 2025, 07:44

Moj drug je igrač šampionske generacije Želje, hoćeš da popiješ kafu sa njim da ti ispriča kako je Amar završavao bodove? Nemojte samo vi o poštenju. Vi jedini ste u našoj ligi presuđeni za namještanje utakmica tako da vi o tome ne smijete pisati.
Pitaj druga kada smo mi naguzili Sarajevo ko sto je Sarajevo naguzilo nas za vrijeme Dine Glave, Ibrakovica i Kusturice, jel posteno ?

Nigdje ja nisam napisao da smo mi super posteni, samo sam replicirao o "zelji" da se Zeljeznicar i Sarajevo tackaju za titulu. I pitari je kupe, a nas nagaze.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nula80, rishovski, ristagrad i 21 gost.