Puma je napisao/la:Blago vama kad su vam najvece muke - skolske muke, moli se Bogu da sto duze ides u skolu, jer kad je zavrsis, vidjet ces da je to najbolje i najrahatnije doba
Ovo je istina , cesto kazem da mi se sad vratiti u skolu , ucio bi uvijek haha samo da nemam obaveze koje sljede poslije zavrsetka iste
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Bosco je napisao/la:Ima još preko gajbeeeee, bujrum svi ! Jel tako kad se napiješ loše je vrijeme za podsjećanje bivših i tako tog, hahaha. A ja imam 15 km kredita, Bože nahajri na dobrooooooo. Hahahahaha
Bosco hoćeš msn od neke što se skida gola za 3KM kredita?
Bosco je napisao/la:Ima još preko gajbeeeee, bujrum svi ! Jel tako kad se napiješ loše je vrijeme za podsjećanje bivših i tako tog, hahaha. A ja imam 15 km kredita, Bože nahajri na dobrooooooo. Hahahahaha
Skupo to al daj pregovaracemo
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Salji na pp
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
[email protected]
Eto vam svima, ako ne bude žensko halalite.. Meni je bila skupa, pa sam pregovarao ali nije htjela džabe na cam, na kraju me blokirala..
Gdje si Frutek sinoć, bila zeza sa nekom hrvaticom na livejasmin.com.. Sad je nema online jbga, imaju samo neke amerikanke i to, pa ako se hoćeš priključiti da ti dam link..
Donnie Darko je napisao/la:sta je taj live jasmin?
Gdje to neces znat', tobe jarabi
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
spielführer_21 je napisao/la:[email protected]
Eto vam svima, ako ne bude žensko halalite.. Meni je bila skupa, pa sam pregovarao ali nije htjela džabe na cam, na kraju me blokirala..
Gdje si Frutek sinoć, bila zeza sa nekom hrvaticom na livejasmin.com.. Sad je nema online jbga, imaju samo neke amerikanke i to, pa ako se hoćeš priključiti da ti dam link..
j.ebote proha pa to je msn od moje cure
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Donnie Darko je napisao/la:sta je taj live jasmin?
Ma stranica za chat sa striptizetama (da se blago izrazim), samo što malo koja hoće da chata sa onima koji nisu registrovani tj. nemaju para.. Eh, od njih milion sam ja našao jednu koja ipak hoće malo da chata s gostima, uz to je hrvatica i prelijepa.
Edit: @Stivi izvini
j.ebote proha pa to je msn od moje cure
Daj ne zajebaji....
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
Puma je napisao/la:Blago vama kad su vam najvece muke - skolske muke, moli se Bogu da sto duze ides u skolu, jer kad je zavrsis, vidjet ces da je to najbolje i najrahatnije doba
Ovo je istina , cesto kazem da mi se sad vratiti u skolu , ucio bi uvijek haha samo da nemam obaveze koje sljede poslije zavrsetka iste
ma evo godina i po kako sam zavrsio srednju, Bog zna koliko puta dosad sam u sebi pomislio joj samo da mi se vratiti u srednju, zayebancija po citav dan, jednu svesku i olovku u dzep i to je sve
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ma evo godina i po kako sam zavrsio srednju, Bog zna koliko puta dosad sam u sebi pomislio joj samo da mi se vratiti u srednju, zayebancija po citav dan, jednu svesku i olovku u dzep i to je sve
Uglavnom, ovaj momak je pjevao sa nekim poznatim singerom ( ne znam kojim ). Samo sam jednom to,
slucajno vidio pa ako neko zna o kome je rijec neka stavi link.
Bio napolju ganjo prave cupi
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Uglavnom, ovaj momak je pjevao sa nekim poznatim singerom ( ne znam kojim ). Samo sam jednom to,
slucajno vidio pa ako neko zna o kome je rijec neka stavi link.