FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Said trenira!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ThrillerHz
- Kontakt:
A do sad nije trenirao ? Zasto bi to trebalo biti cudno ili ohrabrujuce ?High je napisao/la:Said trenira!
1946~
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Treniram i jaHigh je napisao/la:Said trenira!
Mogu li ja kakav ugovor sarnuti
- ThrillerHz
- Kontakt:
Zavisi. Koliko nogu imas ?Sarajlijica1946 je napisao/la: Treniram i ja![]()
1946~
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nemoj se sta naljutiti, taj humor ne podrzavam.ThrillerHz je napisao/la:Zavisi. Koliko nogu imas ?Sarajlijica1946 je napisao/la: Treniram i ja![]()
Said to nije zasluzio.
- ThrillerHz
- Kontakt:
PostenoSarajlijica1946 je napisao/la: Nemoj se sta naljutiti, taj humor ne podrzavam.Zivio
![]()
Said to nije zasluzio.
1946~
Sad nam je možda šansa da šutnemo Zrinjski s prve pozicije. Otišao Marinković u Zvezdu, tako da mislim da će im se poremtiti stanje unutar ekipe. Ne mora značiti, ali moje mišljenje je da hoće.
Samo da je sada super odraditi prijelazni rok. AkoBogda produžiti s Haretom ugovor i onda se okrenuti pojačanjima. Radi se punom parom i traže se stranci, jer naše trenutno tržište je ravno nuli. Nadam se da će Klub pronaći očekivana pojačanja, tj. dva veznjaka i napadača. Također, mislim da će u nastavku sezone kondicija igrača biti sjajna, a ja ne pamtim kad su igrači bili ovako spremni od kada je došao Čala i Slobodan Klačar, svaka čast ovom momku. Vidim kone se tješe da je Seferović doktor u svom poslu, ali taj je goli k, veze on nema. Da hoće ove pripreme hebemu, ne mogu više čekati.
Samo da je sada super odraditi prijelazni rok. AkoBogda produžiti s Haretom ugovor i onda se okrenuti pojačanjima. Radi se punom parom i traže se stranci, jer naše trenutno tržište je ravno nuli. Nadam se da će Klub pronaći očekivana pojačanja, tj. dva veznjaka i napadača. Također, mislim da će u nastavku sezone kondicija igrača biti sjajna, a ja ne pamtim kad su igrači bili ovako spremni od kada je došao Čala i Slobodan Klačar, svaka čast ovom momku. Vidim kone se tješe da je Seferović doktor u svom poslu, ali taj je goli k, veze on nema. Da hoće ove pripreme hebemu, ne mogu više čekati.
Dovesti strance, i onda prvu tekmu na proljece odigrsti u blatu 
Kad se sjetim Benke..
covjek 6jeseci samo trenira, i prva tekma.. brat po blatu igra 
I uvali dvicu
Ako zelimo naprijed, komplet liga, samo infrastruktura.
Kad se sjetim Benke..
I uvali dvicu
Ako zelimo naprijed, komplet liga, samo infrastruktura.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Said se zagrijava za ponižavanje i Lige i nas pljuvača.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trener napusta ekipu koja je prva i ima bodovnu prednost, samo u slučaju kada je svestan da neće zarvšiti na prvom mjestu(ko je onda kriv). kuknjavaKenChoo je napisao/la:Sad nam je možda šansa da šutnemo Zrinjski s prve pozicije. Otišao Marinković u Zvezdu, tako da mislim da će im se poremtiti stanje unutar ekipe. Ne mora značiti, ali moje mišljenje je da hoće.
Bolje otići kao pobjednik nego kao pokajnik.
PA LJUDI DUPLA
High je napisao/la:Said se zagrijava za ponižavanje i Lige i nas pljuvača.

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Lakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
nema jače
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Said def. nije zasluzio ovako ismijavanje. Posebno kad se uzme u obzir nacin na koji je onomad otisao iz kluba.
To kakve uslove sad ima i u kakvom je stanju, vjerujem da bi 99% fudbalera postupilo isto na njegovom mjestu. A ja se nadam aBd da ce Said na proljece vratiti barem 50% one forme jer mu je i to dovoljno da se popisa po ostalima.
To kakve uslove sad ima i u kakvom je stanju, vjerujem da bi 99% fudbalera postupilo isto na njegovom mjestu. A ja se nadam aBd da ce Said na proljece vratiti barem 50% one forme jer mu je i to dovoljno da se popisa po ostalima.
Rahmet ti dusi MAHALO 
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Stream navijaci. Hvala im na materijalu. Sve se arhivira...revolt je napisao/la:Said def. nije zasluzio ovako ismijavanje. Posebno kad se uzme u obzir nacin na koji je onomad otisao iz kluba.
Stid me sto ovakvi navijaju za FKS, prvo ponizavaju Papeta i Hadziju istinske legende Sarajeva. A sad ovo sa Saidom...
Dabogda nikad stream ne nasli.
ONI TI GA PUSEE SAIDEEEEE
Samo polako se ti oporavljaj, abd vratit ces se opet. Od mene Said ima uvijek podrsku, a ove sto ga ismijavaju mogu samo da mu popuse...
Samo polako se ti oporavljaj, abd vratit ces se opet. Od mene Said ima uvijek podrsku, a ove sto ga ismijavaju mogu samo da mu popuse...
Hadžija i Pape su jedni od najvećih legendi ovog kluba i mnogi nisu bili u stanju da ih gledaju uživo, drugačije bi imali mišljenje.
To je karakteristika nas pitara da pljujemo po svojima i da nam ne valjaju, nažalost, dok gurbeti svoje dižu u nebesa i čuvaju ko malo vode na dlanu. Nama u suštini niko ne valja, koliko god za klub dao, pada vremenom u zaborav i traži mu se mana. Pogan mentalitet imamo strašno.
To je karakteristika nas pitara da pljujemo po svojima i da nam ne valjaju, nažalost, dok gurbeti svoje dižu u nebesa i čuvaju ko malo vode na dlanu. Nama u suštini niko ne valja, koliko god za klub dao, pada vremenom u zaborav i traži mu se mana. Pogan mentalitet imamo strašno.