Koji jadnici.. invalidi.. Pauli 4 utakmice zaredom u gostima gube 3:0.. i ovim jadnicima uzme bod..

jacky09 je napisao/la:Hrvatska 2![]()
Hoffenheim 1![]()
Blackburn 1![]()
Anderlecht 1![]()
Igokea 1![]()
na manji ulog.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
jacky09 je napisao/la:Hrvatska 2![]()
Hoffenheim 1![]()
Blackburn 1![]()
Anderlecht 1![]()
Igokea 1![]()
na manji ulog.
johnnyHZ je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:hoffen 1x 1.20 (premier ponuda)![]()
real - 1-1.15
zaragoza-kp1-1.35![]()
igokea-1-1.40![]()
galatasaraj kp1-1.15![]()
murray-1-1.15
milan-1-1.20
4,15 kvota
Ostalo mi jos ovo,na onome prvom Kavala 0-2,i Juve oba daju me oborise,na onom trecem Hrvatska.Devil je napisao/la: tiket 2:
Real-Mallorca 1&tim12+ 1.35
Milan-Cesena 1&tim12+ 1.35
VVV-PSV 2 1.30![]()
Igokea-Radnicki kp1 1.35![]()
Davos-Zurich Lions kp1 1.40![]()
VSV-Linz kp1 1.40 (trenutno 1:2)![]()
2 il' 3, ne vjerujem da je zabio više.johnnyHZ je napisao/la:balic ??? D![]()
Balić 2.johnnyHZ je napisao/la:balic ??? D![]()
otac ga **** mutavi......jacky09 je napisao/la:Balić 2.johnnyHZ je napisao/la:balic ??? D![]()
Monolog je napisao/la:To su ti Hrvati. Pu, ebem mu mater, ne znam koji qrac igram na ove debile. Lako je igrati sa Argentinom, koji su rukomet vidili samo na internetu, a kada dođe bilo koja reprezentacija koja može napasti i složiti neku akciju, onda Goluža i njegovi navikani momci mogu samo da ga glabaju. Hvala susjedi, ako ništa, barem mi je drago što ćete ovim porazom imati 0.1% šansi da se plasirate u polufinale.
reds je napisao/la:Treba probati na Švedsku protiv Hrvatske 2.50 kvota.
Balic 2, Vori 4.$eLLa je napisao/la:eej mozel mi neko reci kolko su golova dali vori i balic ?
ok hvalaOTNYS_YNWA je napisao/la:Balic 2, Vori 4.$eLLa je napisao/la:eej mozel mi neko reci kolko su golova dali vori i balic ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.