Da, dva vezna igrača. Jedan koji ima defanzivnije karakteristike (DM) i drugi koji ima "zna" da igra prema naprijed (da se vrati po loptu, da uputi neki pas prema naprijed, jednostavno kreativac). Kada sam rekao "ovdje im ništa ne odgovara" mislio sam da ne pronalaze niti jednog igrača koji bi se uklopio u Čalinu viziju za nastavak sezone. Realno, i nema nekih finih igrača kod nas, a da nisu pod ugovor. Npr. ja ovdje trenutno ne vidim niti jednog veznog igrača koji bi nama odgovarao, zaboravite Ordagića, jer ne plaćamo odštete. Također, slab je izbor igrača i za druge pozicije na terenu u ovoj našoj ligi. Zato su se okrenuli i traže vani. Nudi im se more igrača, a jedan od njih je i ovaj Brkić, ali mislim da su to neki polovnjaci koje niko neće, pa zato imaju potrebu da se "trpaju". Ima i jedan niger, on nije loš, ali garant mu je karijera dobro grohnula, čim se nama nudi.BordoBolesnik je napisao/la:Dva vezna? off i def ili? Ne kontam to "ovdje im nista ne odg"? U tom bih slucaju rekao ovdje nema nista sto sebi mozemo priustiti, a da ne valja znamo da nije bas tako. Nakon silnih propalih igraca sa strane i dalje se fokusiraju na iste. Ako je to u pitanju, po meni je los potez.
Neću više da ništa govorim, napast će me neki da glumim insajdera. Toliko od mene.