FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Dokle će ekipa dogurati u Ligi prvaka ove sezone?

Anketa je završila: 27 feb 2026, 23:24.

Osmina finala
6
21%
Četvrtfinale
10
36%
Polufinale
2
7%
Finale
1
4%
Osvajaju Ligu prvaka
9
32%

Ukupno glasova: 28

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 20 jul 2022, 23:31

Zalik je napisao/la:
20 jul 2022, 22:37
let3 je napisao/la:
20 jul 2022, 20:18
Nakon Raphinhe, Chelsea ne smije dozivjeti jos jedan transfer poraz od Barce.
Ponudice oni Koundeu i 15 miliona ako treba.
Navodno je sve gotovo. Čak i Sevilja preferira da ga proda u Englesku ali on hoće u Barcu i gotovo. Sve giganti a svi u Barcu žele
Sevilla je pristala na obje ponude i Barcelone i Chelsea.

Chelsea nudi 12 milona eura godišnje, Barcelona 6 milion eura godišnje.

Šta misliš gdje će otići :mrgreen:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 21 jul 2022, 00:00

Ja se nadam da ce se zavrsiti kao raphinha.
Vjeruje da ce Kounde u barci i spaniji odlican biti a isto tsko vjerujem da ce u londonu flopat

Mozda mu sutra dignete koji milioncic platu i zavrsi se ovo oko koundea

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 jul 2022, 00:41

ako je istina da chelsea nudi duplo vise novca, tesko da ce se igrac kao sto je kounde odreci 24 ili 30 mil, sta je on do sada mogao zaraditi u bordeaux-u i sevilli, ajde da je iskusan igrac koji je zaradio mnogo novca, pa da moze sebi priustiti da se odrekne tolikih para zarad zelje da igra u odredjenom klubu, ali, ko zna, sto ljudi, sto cudi...

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 21 jul 2022, 08:58

meni on nije kapacitet za CB... više je za desnog štopera sa 3 u liniji
mislim da bi se mogao naći do 40 mil dobar igrač, davati preko toga se ne isplati za CB,ne vrijedi ta pozicija toliko

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 21 jul 2022, 09:44

Saliba?
@igrajlopte 🐦

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 jul 2022, 10:27

Ovo kobasicare bas je pogodilo to sto ih je Lewa odhebao. Bas im je udario na ponos, nikako da se dozovu :rol: :rol: :rol:

"Nemam ni trunke razumijevanja za ponašanje Roberta Lewandowskog. Dok sam se ja aktivno bavio fudbalom, svaki potpisani ugovor sam odrađivao do kraja. Da sam ja bio na njegovom mjestu, ostao bih do kraja ugovora, a stvari bih riješio interno", rekao je Salihamidžić.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 jul 2022, 10:54

Dva engleska kluba nude po 20 mil. za Depaya. Ne da niko više jer znaju da je u zadnjoj godini ugovora.
Mislim da će ga Laporta ubrzo zapakovati sa mašnicom i prodati. Svakako je dolaskom Lewe postao višak.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 21 jul 2022, 11:11

let3 je napisao/la:
21 jul 2022, 10:54
Dva engleska kluba nude po 20 mil. za Depaya. Ne da niko više jer znaju da je u zadnjoj godini ugovora.
Mislim da će ga Laporta ubrzo zapakovati sa mašnicom i prodati. Svakako je dolaskom Lewe postao višak.
To je sasvim u redu ponuda. City za Cucurellu navodno nudi 30 miliona eura, a ovi naši uhljupi ga poklonili Getafeu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 jul 2022, 11:16

MoodyHank je napisao/la:
21 jul 2022, 11:11
let3 je napisao/la:
21 jul 2022, 10:54
To je sasvim u redu ponuda. City za Cucurellu navodno nudi 30 miliona eura, a ovi naši uhljupi ga poklonili Getafeu.
Da, bio je to dark age kada je Barcu vodio njen najveći grobar Bartomeu, koji je na klupu instalirao likove poput Valverdea ili Setiena.
Takvi "stručnjaci" ne bi ni u Messiju ništa vidjeli i njega bi poslali u Getafe, a kamoli Cucurellu.

Bilo i ne ponovilo se.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 21 jul 2022, 11:28

Evander je napisao/la:
21 jul 2022, 10:27
Ovo kobasicare bas je pogodilo to sto ih je Lewa odhebao. Bas im je udario na ponos, nikako da se dozovu :rol: :rol: :rol:

"Nemam ni trunke razumijevanja za ponašanje Roberta Lewandowskog. Dok sam se ja aktivno bavio fudbalom, svaki potpisani ugovor sam odrađivao do kraja. Da sam ja bio na njegovom mjestu, ostao bih do kraja ugovora, a stvari bih riješio interno", rekao je Salihamidžić.
Hasan nam nije rekao, jesu li Mane i De Ligt odradili ugovore do kraja ?
Klasična balkanska dvostruka mjerila. Ništa novo.

Btw. Nisam bio dovoljno pažljiv. Gavi je potpisao novi ugovor ili ne?

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 21 jul 2022, 11:34

Rodju je napisao/la:
21 jul 2022, 11:28
Evander je napisao/la:

Da, upravo to. Kad se Mane isčupao iz Liverpoola to je bio maestralan, bravurozan potez. A Robert je ispao šupak. Ufurali se. Garant parket lak isparava, udarilo u glavu.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

1921boy

Post Postao/la 1921boy » 21 jul 2022, 11:40

Nije ni čudo kako je toliki dug, pa samo pogledaš transfere i sve je jasno kao dan. Igrači masno plaćani a prodavani uz gubitak nekoliko miliona pa čak i nekoliko desetina miliona, ne računajući plate koje je Bartomeu dijelio i šakom i kapom.

Turan, Gomes, Douglas, Aleix Vidal, Digne, Vermaelen, Semedo, Alcácer, Malcom, Arturo Vidal, Firpo, Trincão pa onda posudbe KPB, Murillo i tako dalje.

A sa druge strane smo poklanjali igrače poput Todiba, Mirande, Cucurelle koji su tada mogli biti backup a do sada vjerovatno i članovi prvih 11.

Kad se samo sjetim kad su htjeli Rodriga iz Valencije, znam da se pisalo da su nudili ogromnu cifru, veliko hvala Valenciji što to tada nisu prihvatili.
Brko iz druge galaksije!

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 21 jul 2022, 12:31

slika
@igrajlopte 🐦

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 21 jul 2022, 12:59

Promjena brojeva za narednu sezonu. Neki su zvanicni, neki nisu (jos).

Gavi #6
Pedri #8
Lewandowski #9 (navodno u klazuli pise, Barca procjenjuje da ce zaraditi oko 20M eura od prodaje dresova)
Ferran #11
Aubameyang #17
Collado #23

? Christensen #15
? Kessie #19
? Raphinha #22
@igrajlopte 🐦

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 21 jul 2022, 13:34

jasonstatham je napisao/la:
21 jul 2022, 11:34
Rodju je napisao/la:
Evander je napisao/la:

Da, upravo to. Kad se Mane isčupao iz Liverpoola to je bio maestralan, bravurozan potez. A Robert je ispao šupak. Ufurali se. Garant parket lak isparava, udarilo u glavu.
Bajernu je ovim transferom uvrijedjen ponos - ali nije isti slucaj Mane i De Ligt, sa Lewandowskim. Jer ova dva igraca nisu dosla u svoje bivse klubove i rekli pustiteme da idem, necu vise da igram za vas hocu u Barcu, da su Juve i Liverpool odbili ponude Bayerna ova dvoica bi nastavili da odradjuju svoj ugovor (tj postojala je zelja njihovih bivsih klubova da ih proadaju) dok u Lewinom slucaju Bayern ga je silno zelio zadrzati makar jos godinu, ali on nije mario za ugovorm i reakao im je ja vise necu da igram za vas hocu u Barcu i tu Lewa nije ispao profesionalac - vec je bukvalno krenuo u neku vrstu strajka

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 21 jul 2022, 13:59

Sport90 je napisao/la:
21 jul 2022, 13:34
jasonstatham je napisao/la:
21 jul 2022, 11:34
Rodju je napisao/la:

Bajernu je ovim transferom uvrijedjen ponos - ali nije isti slucaj Mane i De Ligt, sa Lewandowskim. Jer ova dva igraca nisu dosla u svoje bivse klubove i rekli pustiteme da idem, necu vise da igram za vas hocu u Barcu, da su Juve i Liverpool odbili ponude Bayerna ova dvoica bi nastavili da odradjuju svoj ugovor (tj postojala je zelja njihovih bivsih klubova da ih proadaju) dok u Lewinom slucaju Bayern ga je silno zelio zadrzati makar jos godinu, ali on nije mario za ugovorm i reakao im je ja vise necu da igram za vas hocu u Barcu i tu Lewa nije ispao profesionalac - vec je bukvalno krenuo u neku vrstu strajka
Pa mog'o je Bayern odbiti ponudu.
Pusti bolan kraju.

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 21 jul 2022, 14:45

Sport90 je napisao/la:
21 jul 2022, 13:34
Zaista ne vidim razliku u inicijalnom pristupu Manea i Lewe.
Mane je došao klubu, rekao da želi da ide. Manjak motivacije, želja za nečim drugim. I to je to. Liverpool je bio svjestan svega, cijele situacije i izvukao max. Džentmenski uzeli 40 mil. Drugog izlaza osim sranja ne bi bilo. Ne treba im to.
Robert je isto uradio. Pokušao. I znamo kako je evo završilo.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

1921boy

Post Postao/la 1921boy » 21 jul 2022, 14:57

Brko iz druge galaksije!

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 21 jul 2022, 15:08

Nadam se da nije vezano za NFT i kriptovalutu. U tom slučaju fakat grebemo dno postojanja, valjda u klubu znaju šta rade.

“We are developing our Metaverse and our Web3 and we have rejected to be associated with a cryptocurrency,” he added, referencing the fact that Barcelona recently turned down a sponsorship offer from a crypto company. “We want to create our own cryptocurrency that will be under the control of the club. We understand we have to do it ourselves and we have enough talent I the club to develop all these [things]. With Blockchain there are a lot of opportunities.

“I think soon we will present our first NFTs and the reason why we are planning this is to help our finances. We have 300 million fans around the world, and we are working very hard to register all these fans. The big data is very important.”

1921boy

Post Postao/la 1921boy » 21 jul 2022, 15:26

Brko iz druge galaksije!

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.