AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 06 jun 2013, 17:43

Diamanti jeste dobar igrac, ali da faraon ispadne naspram njega, e je.bi ga onda ... :P
nije djabe ni kod Prandellija broj dva.

i jos ne znam koji ce vam klinac, imate jednu od najboljih odbrana u evropi, pa haj jos i ogbonna :P ... a mi i dalje se moramo muciti sa ovim nasim jadovima u odbrani. :mrgreen:

Sto se tice tog ofanzivnog veznog vjerujem da ce Saponara uraditi dobar posao ( ako vec Kaka ne dodje ), ali brateee, nek nadju nekog stopera kako znaju i umiju, djaba nam svi ovi igraci ako nam je odbrana ko svicarski sir.
Pa to vise ne mozes izdavati golova koliko ovi nasi nazad umiju primiti. :twisted:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 06 jun 2013, 18:07

cuh Shaarawy napolje... nema od toga nista, il ce igrati sa balom u samom spicu ili ce ostati ova formacija. ali eto kako najvaljuju sad 4-3-1-2 znaci saraf i balo u napadu tu nema dvojbe :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 jun 2013, 18:09

Sarajevo1946 je napisao/la:Fali tu dobar kreativac da bi Milan mogao da se nada nečemu, jer sa ovim sastavom ne može ništa. Također i stoperi, bar jedan klasni ili potencijalno klasni. :mrgreen:

Kaka je rizik, lično sam mišljenja da od njega nažalost nema više ništa. Pastore oscilira, ali bi bio dobar za Milan, a Diamanti bio 100% bio pojačanje, ali u ovoj formaciji neko bi morao ispasti, vjerovatno El Shaarawy.

Uzećemo vam Ogbonu aBd, tako da i tu baš nećete moći puno toga napraviti u zadnjoj liniji. :mrgreen:

Berlusconi pretjeruje sa svojim nekim zahtjevima i sve mi se čini da u klubu niko nema jasnu viziju za narednu sezonu. Možda ima Allegri, ali on se najmanje pita kako vidimo.

EDIT: U stvari Pazzo je povrijeđen, pa bi mogao Diamanti uletiti, a Balo da ide više naprijed i ne bi bilo to loše.
4-3-1-2 bi trebala biti formacija ,ELS i Balotelli u napadu ,iza njih Saponara (ili neki trequerista Kaka ,Pastore,Diamanti) i da kazem nadam se ako Bog da da ce Milan dovesti Ogbonnu
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 06 jun 2013, 18:27

Diamanti jeste dobar igrac, ali da faraon ispadne naspram njega, e je.bi ga onda ...
Pa jbg u padu je forme, jedina ''sreća'' je što je Pazzo povrijeđen, inače bi lako mogao ispasti da Diamanti dođe. Nađite moj komentar nakon prve tekme Milan-Udinese, kada je Balo tek došao i kada sam rekao da on i Faraon ne mogu zajedno igrati.

Faraon gotovo ništa nije pokazao u drugom dijelu sezone, Balotelli ga nekako guši i nameće se kao lider.
i jos ne znam koji ce vam klinac, imate jednu od najboljih odbrana u evropi, pa haj jos i ogbonna
Pa eto Imamo taj projekat Juve-Italia, a Ogbona je dio toga kao član Azzurra. Može igrati i lijevog beka, tako da za 8 miliona to je sjajan posao, a nadam se da će se uspjeti nametnuti kod Contea.
Sto se tice tog ofanzivnog veznog vjerujem da ce Saponara uraditi dobar posao
Nisam Saponaru nikada gledao, kažu da je talentovan, ali i kao takav mislim da još uvijek ne može biti neka prevaga.
cuh Shaarawy napolje... nema od toga nista, il ce igrati sa balom u samom spicu ili ce ostati ova formacija. ali eto kako najvaljuju sad 4-3-1-2 znaci saraf i balo u napadu tu nema dvojbe
Pa zato što je Pazzo povrijeđen mora mijenati formaciju, ili tražiti novog centarfora da bi ostao u istoj. Diamanti ako dođe, biće samo pomjeranje Balotellija naprijed, a Faraon i Diamanti bi na krilu bili, odnosno, eventualno to što ste spomenuli Diamanti polušpic, njih dvojica istureni.
da kazem nadam se ako Bog da da ce Milan dovesti Ogbonnu
Već je završeno sve sa Juventusom 8 miliona + Immobile. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 jun 2013, 18:40

Sarajevo1946 je napisao/la:
Diamanti jeste dobar igrac, ali da faraon ispadne naspram njega, e je.bi ga onda ...
Pa jbg u padu je forme, jedina ''sreća'' je što je Pazzo povrijeđen, inače bi lako mogao ispasti da Diamanti dođe. Nađite moj komentar nakon prve tekme Milan-Udinese, kada je Balo tek došao i kada sam rekao da on i Faraon ne mogu zajedno igrati.

Faraon gotovo ništa nije pokazao u drugom dijelu sezone, Balotelli ga nekako guši i nameće se kao lider.
i jos ne znam koji ce vam klinac, imate jednu od najboljih odbrana u evropi, pa haj jos i ogbonna
Pa eto Imamo taj projekat Juve-Italia, a Ogbona je dio toga kao član Azzurra. Može igrati i lijevog beka, tako da za 8 miliona to je sjajan posao, a nadam se da će se uspjeti nametnuti kod Contea.
Sto se tice tog ofanzivnog veznog vjerujem da ce Saponara uraditi dobar posao
Nisam Saponaru nikada gledao, kažu da je talentovan, ali i kao takav mislim da još uvijek ne može biti neka prevaga.
cuh Shaarawy napolje... nema od toga nista, il ce igrati sa balom u samom spicu ili ce ostati ova formacija. ali eto kako najvaljuju sad 4-3-1-2 znaci saraf i balo u napadu tu nema dvojbe
Pa zato što je Pazzo povrijeđen mora mijenati formaciju, ili tražiti novog centarfora da bi ostao u istoj. Diamanti ako dođe, biće samo pomjeranje Balotellija naprijed, a Faraon i Diamanti bi na krilu bili, odnosno, eventualno to što ste spomenuli Diamanti polušpic, njih dvojica istureni.
da kazem nadam se ako Bog da da ce Milan dovesti Ogbonnu
Već je završeno sve sa Juventusom 8 miliona + Immobile. :mrgreen:
Sarajlija nema vise formacije s krilima to je gotovo Milan u novoj sezoni igra 4-3-1-2
Galliani: "Milan will play with the 4-3-1-2 formation next season."
.
I da za Ogbonnu nigdje nema zvanicne potvrde tako da ;) ,nadam se da ce Galliani nagovoriti Ogbonnu da dodje u Milan
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 06 jun 2013, 19:29

Nije mi jasno kakve veze ima Pazzina povreda sa promjenom formacije :?:
Kako je Balo dosao on uglavnom i jest igrao u samom vrhu a desno su se mijenjali Boa i Niang.
Bilo koju formaciju Milan da igra EL92 mora biti u udarnih 11.
Niko sretniji od mene ako se zaista vrate na 4-3-1-2 :D
-------------------abiati-----------------
de scilio---zapata---astori---santon
-----------------de jong-----------------
---montolivo---------------boateng---
------------------------------------------
----------------saponara--------------
--------balo---------------el92-------
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 jun 2013, 20:35

Ne bih se slozio da je faraon lose odigrao drugu sezonu, mozda jeste lik zapostio sto se tice golova :mrgreen: , ali odigrao je dosta kvalitetnih utakmica. Uostalom, sta ocekivati od djeteta u prvoj profesionalnoj sezoni ?
Stvar je u tome sto je prvi dio sezone on bio jedini u stanju dati gol i sve su lopte isle na njega, dolaskom Bale se to malo promijenilo, jos u nedostatku dobre sredine ovog su doslovno gurnuli da igra krilo/beka i to je razlog pada njegove forme.
I fino se faraon i on slazu, bar koliko sam vidio po reprezentaciji, a sad ce i ovaj kup, pa cemo vidjeti stvarno stanje stvari.
Wonderkid, izbacivati ga radi jednog penzionera, ma smijesno. :P

Je.bi ga, izgleda stvarno uzese Ogbonnu, ko da nemaju dovoljno dobru odbranu :mrgreen: da mi je Bonuccija ili Chiellinija, pa makar i bez noge :mrgreen:

Ma joj, ja nesto i nisam za Diamantija, mene nije posebno impresionirao osim sto nekada dobro dodje kao zamjena. A i ima preko 30 godina, radije neka nekog drugog dovedu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 06 jun 2013, 20:49

pazzo nije bio konkurencija sarafu nikako ove sezone. pazzo je igrao dok nije dosao balonja, onda je balonja igrao klasicnog spica a pazzo preselio vecinom na klupu ( sto mi nije drago naravno ).
nego prvi dio sezone nije ni bilo nikoga ko bi mogao dati gol osim sarafa i imao je vise prostora i nije se ni libio da puca sa svih pozicija, jedini je i igrao fakticki. ne vjerujem da je balonja uspotio sarafa nikako. jednostavno puno je olaksao ekipi, nije vise faraon jedina prijetnja i normalno je da ce i balonja davati golove dok je u prvom dijelu to samo saravi cinio. igrao je on i u drugom dijelu fenomenalno. ne gledajuci golove ogroman doprinos ekipi je dao, razigravao, vracao se po loptu vukao na sebe po dva tri igraca etc...
ne znam zbog cega tako mislite, pa bilo je tekmi gdje su malte ne bili isti brojevi igraca juveta i Milana, uzmimo bekove ''milanisti'' de sciglio iabate, Montolivo u sredini, te balonja i saraf u napadau, to je 5 igraca Milana koji gotovo stalno igraju u prvom timu s tim da je de sciglio skoro debitovao ali vjerujem da ce se ustaliti tu gdje je sad u idealnih 11.

pazzo i da nije porijedjen formacija s emijenja to nema veze sa njim a pogotovo za Sharafa, kratko i jasno.
Već je završeno sve sa Juventusom 8 miliona + Immobile.
dok ne bude zvanicno predstavljanje nista ne vjerujem. da nece biti kao sa berbatovom :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 06 jun 2013, 20:57

milanist je napisao/la:
dok ne bude zvanicno predstavljanje nista ne vjerujem. da nece biti kao sa berbatovom :D
Ouu look it's the falling star, make a wish.
It is nice to have wishes. :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 jun 2013, 21:13

Igrat ćemo baš kao što igra Reprezentacija Italije ..

___El Shaarawy___Balotelli
__________Saponara
_____Boateng____Montolivo
___________De Jong
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 06 jun 2013, 21:43

EnzoFerrari je napisao/la:
milanist je napisao/la:
Ouu look it's the falling star, make a wish.
It is nice to have wishes. :D
bas tako, jedna pada u vodu. a i racunica ti ne valja :D

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 06 jun 2013, 23:16

ma bit ce to ok,samo polako :D

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 06 jun 2013, 23:57

Kucka i Poli opaaa :lol: . Virtuoznost i lucidnost na nivou Flamenog i Nocerina.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 07 jun 2013, 00:43

ahmad_tz je napisao/la:Kucka i Poli opaaa :lol: . Virtuoznost i lucidnost na nivou Flamenog i Nocerina.
Nova verzija :lol:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 07 jun 2013, 07:38

ahmad_tz je napisao/la:Kucka i Poli opaaa :lol: . Virtuoznost i lucidnost na nivou Flamenog i Nocerina.
Bolje oni na klupi nego nocerino, traore i ambro :wink:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

kole96
Kontakt:

Post Postao/la kole96 » 07 jun 2013, 09:18

vjeruj te mi da ni juve nece bit ispred nas puno u nadolazecoj sezoni bice to borba za titulu imamo i mi ekipu jos jedna klasicna desetka u prvu postavu i 2-3 igrača koji mogu uci sa klupe i to je to :D :) ;)

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 07 jun 2013, 13:59

Next year Filippo Inzaghi will coach the Primavera squad and he has extended his contract until June 30th 2016!

Cafu danas slavi rodjendan, sretan rodjendan legendo ;)

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 07 jun 2013, 14:24

Sretan rodjendan,Cafu! 8-)

slika
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 jun 2013, 17:03

Auguri Cafu !

Koja je to radilica bila, po meni najbolji desni bek koji je ikad postojao ..

EDIT :

Montolivo completed more accurate long balls (386) than any other player in Europe's top 5 leagues this season. HAJD NEK SAD NEKO NESTO PROTIV NJEGA KAZE ! LIK GINE NA TERENU, KRADE LOPTE KAO PRAVI ZADNJI VEZNI. KREIRA NASU IGRU ON JE 50% NASE EKIPE ! FORZA MONTO !
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 07 jun 2013, 22:48

Blago nama kada imamo ovakvog Abatea. :lol:
Lik se pogubio, cesi ga nisu morali ni cuvati.
Unico amore sei!
❤️🖤

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.