sto Mela preko?ajd valjda ces proci,dabogda prosaohodža je napisao/la:što Grangera ispod ??![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
sto Mela preko?ajd valjda ces proci,dabogda prosaohodža je napisao/la:što Grangera ispod ??![]()
Zato sto sam ga dva puta igrao ispod a on isao preko pa kontam treca srecahodža je napisao/la:što Grangera ispod ??![]()
ma Cibona me oborila jbg ,krenuše dobro i onda sve stadehodža je napisao/la:legenda reala je napisao/la:ma neće pa neće ,razmišljam o prestanku klađenja ,više ne znam šta probati da prođeš ,pokušam sa ovim sedmičnim i prođem sve i na zadnjem paru pad ,kao i prošle sedmice
http://www.williams-kladionica.ba/provj ... i+listi%E6...
ne mogu da otvorim, ali nije ni bitno...
nego, jesi li ga mogao braniti, igrati kontru ??
ABd ! nisam dobio u ovoj godini nijednomPonos Torina je napisao/la:sto Mela preko?ajd valjda ces proci,dabogda prosaohodža je napisao/la:što Grangera ispod ??![]()
ovaj drugi jos andyyyyyyyyjohnnyHZ je napisao/la:ovde samo milancicjohnnyHZ je napisao/la:danas sam prosao evo ga opet od mene za sutra
milan - 1.20![]()
igokea 1.40![]()
zaragoza - kp1 1.35![]()
hoffenhajm-kp1 1.15![]()
real m - 1.15![]()
galatasaraj kp 1 -1.10![]()
3.30ovo isto MORA PROCI nema tite da ovo namjeste.....
milan MORA,real mora, igokea ubija,ovaj radnici kuci gubi , hoff nemoze kuci izgubiti odo ovih,galata ovo dobija al et osiguro sam sedeportico imao tesu kup utakmicu i izgubili od onih amatera 2-0 ,zaragoza krenula bjezati sa dna..i ide im dobro ....
Cestitam!Sanchez_8 je napisao/la:
Valjda bude sta
Ponos Torina je napisao/la:Cestitam!Sanchez_8 je napisao/la:
Valjda bude sta![]()
Anthony 36Sanchez_8 je napisao/la:
Valjda bude sta
Za mene Trabzon nije iznenadjenje, trebao si me samo pitati jarane, ja igro X2 na Ankaru....Tenis se ne igra na favorite od 1/16ne finala ovakvih takmicenja...To sto City nije dao gol, obratite se Dzeki i trazite da vam nadoknadi stetu....Dortmund se takodje igrao X2, pa nije Stuttgart neka Modrica da daju 1.40 na domacina...Ebiga trebao si me pitati...Monolog je napisao/la:Ih, @Analitico, i ti sad udari da se moglo kako se htjelo.
Dobio sam neku siću(možda nešto više od ukupnog uloga), ali nije se moglo podići toliko koliko si ti napis'o: Dortmund, Everton, City daje gol, Trabzon(onaj ko ganja "sigurice"), Kuznetsova...Dakle, bilo je i tu iznenađenja, ne možeš reći da se moglo dobiti kol'ko se htjelo.
Ja jučer samo Panathinaikos pao na narodnom tiketu. Uplata 3 marke, a oni ni mukajet(još pročitah da je Cisse pogodio stativu i mašio mrtvi zicer).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.