a jbt, neko prima 8 golova po tekmi i ja onda da nastavljam na njegovodzonvejn je napisao/la:jedino ako netko odustane i onda nastavljaš na njegove rezultate...Limuntos je napisao/la:dzonvejn, aj i mene ubaci u ligu, sinoc sam igrao dosta vremena, nije lagalo uopste...ne znam koliko ste vi odigrali kola, al ja cu to brzo nadoknaditi i onda nastaviti vasim ritmomajd Bgt...
haxball
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: haxball
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sacekaj samo par dana, vidis kako sef kaze da se igra, za 3,4 dana cemo 30 kola zavrsiti.. 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
sva mi nesreća u tome bila.Baja_Zvjerka je napisao/la:
Tako i mozete jedino da me porazite..![]()
![]()
ne mogu te staviti, moram restartirati cijelu ligu onda što nema smisla + bi trebao još jedan igrač da nas bude paran broj. ubacujem te samo ako neko odustane, a i onako imamo još dvojicu koja bi igrala - ramos i ibisevic čini mi se.Limuntos je napisao/la: a jbt, neko prima 8 golova po tekmi i ja onda da nastavljam na njegovobolan, ev npr veceras, vidices ko je sve online i ko igra, i onda meni stavi recimo prvih 4-5 kola sa tim likovima sto su tu da odma odigram s njima, a dalje nastavljam, kao sto rekoh, normalno, kako vi sad igrate
Mene zeza poraz u prvom kolu od 16-2, nakon što je upravo neko izbačen iz lige, a ja ušao na njegovom mjestu, možda na kraju može biti presudan (za peto ili šesto mjestoLimuntos je napisao/la:a jbt, neko prima 8 golova po tekmi i ja onda da nastavljam na njegovodzonvejn je napisao/la:jedino ako netko odustane i onda nastavljaš na njegove rezultate...Limuntos je napisao/la:dzonvejn, aj i mene ubaci u ligu, sinoc sam igrao dosta vremena, nije lagalo uopste...ne znam koliko ste vi odigrali kola, al ja cu to brzo nadoknaditi i onda nastaviti vasim ritmomajd Bgt...
bolan, ev npr veceras, vidices ko je sve online i ko igra, i onda meni stavi recimo prvih 4-5 kola sa tim likovima sto su tu da odma odigram s njima, a dalje nastavljam, kao sto rekoh, normalno, kako vi sad igrate
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
ajd onda nema veze, ako neko odustane, ja sam prvi na listi cekanja, kakav crni ramos i ibisevic 
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
zato što to ne bi bilo fer prema ovome koji je dobio 16-2... onda bi morali poništavati tu pobjedu koju je zaslužio.hanniz je napisao/la: Mene zeza poraz u prvom kolu od 16-2, nakon što je upravo neko izbačen iz lige, a ja ušao na njegovom mjestu, možda na kraju može biti presudan (za peto ili šesto mjesto), ali ne znam iz kojih razloga ne mogu da ponovim to kolo.
vidim da ti se ne sviđa, pa mi je drago što nas napuštaš, nadam se da je i tebi koliko i meni.Baja_Zvjerka je napisao/la:Sacekaj samo par dana, vidis kako sef kaze da se igra, za 3,4 dana cemo 30 kola zavrsiti..
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Niko vas ne napusta gospodine, sacekajte da odem u Ligu prvaka, pa onda... 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
znaci, ovaj je mrtavdzonvejn je napisao/la:vidim da ti se ne sviđa, pa mi je drago što nas napuštaš, nadam se da je i tebi koliko i meni.Baja_Zvjerka je napisao/la:Sacekaj samo par dana, vidis kako sef kaze da se igra, za 3,4 dana cemo 30 kola zavrsiti..
upadaš možda umjesto baje zvjerke kojem se ovo izgleda ne sviđa. možeš početi odmah igrati neodigrane utakmice.
Zadnja izmjena: dzonvejn, dana/u 29 feb 2012, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne smijes me izbaciti, jer nemas razloga, ja igram...dzonvejn je napisao/la:upadaš umjesto baje zvjerke kojem se ovo izgleda ne sviđa. možeš početi odmah igrati neodigrane utakmice.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
kako nemam razlog? prvi je taj što ti se ne sviđa dakle i samom ti se ne da igrati i nemaš ništa protiv da te se izbaci. drugi je da kasniš 4-5 kola za ostalima.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne kasnem 4,5 kola, vidis li da se 7 igra, 4 sam se dogovorio veceras kasno sa vm, a sa herbian isto veceras, dakle 8 igram sutra...dzonvejn je napisao/la:kako nemam razlog? prvi je taj što ti se ne sviđa dakle i samom ti se ne da igrati i nemaš ništa protiv da te se izbaci. drugi je da kasniš 4-5 kola za ostalima.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
daj bolan baja, 23 su ti god, idi karaj, kani se ovog
ako toliko kasnis, i ja bi te izbacio 
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Karam jarane, hvala Bogu...Limuntos je napisao/la:daj bolan baja, 23 su ti god, idi karaj, kani se ovogako toliko kasnis, i ja bi te izbacio
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ok, ali ako se ne odigra 7. kolo do ujutro ja pišem službeni rezultat. 4. odigraj kad si se dogovorio. nećete ti biti problem ni sa 7. ako si se dogovorio kao što kažeš.
i igrati će se kako većina želi dakle ovim tempom, ako ti se ne sviđa slobodno reci jasno pa da ubacimo nekog drugog, ima ih podosta da žele igrati.
@Limuntos
sačekaj još malo, imati ćeš prednost jer si koliko vidim aktivan na forumu.
i igrati će se kako većina želi dakle ovim tempom, ako ti se ne sviđa slobodno reci jasno pa da ubacimo nekog drugog, ima ih podosta da žele igrati.
@Limuntos
ok, no prob 
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja ti kazem, hocu da igram, ali net se uvodi veceras u ponoc sa duplom brzinom, igrao bih i ja svaki dan da pici to normala kao i svima...dzonvejn je napisao/la:ok, ali ako se ne odigra 7. kolo do ujutro ja pišem službeni rezultat. 4. odigraj kad si se dogovorio. nećete ti biti problem ni sa 7. ako si se dogovorio kao što kažeš.
@Limuntos
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Jeste dogovorio sam se sa Bajom veceras nekad iza ponoci 
pa rekao si da si se dogovorio sa haretom za poslije ponoći tako da nema problema
pa vjerovatno ce i samnom i sa njim odigratidzonvejn je napisao/la:pa rekao si da si se dogovorio sa haretom za poslije ponoći tako da nema problema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.