Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Zadovoljan remijem. Velik bod koji se mora ovjeriti uvjerljivim trijumfom nad drugom baltičkom ekipom.
Hayley <3
Reko im Ćiro i ostale dvije maskote na Face tv da igraju 3-4 igrača, koja nigdje ne bi smjeli igrat, onda da smo i kao takvi igrali bez Džeke, Vede i MIsketa i još pokojega. Odličan rezultat. Grci nazad beton i bez Papadopulosa. Vile ih nosale ko i nas.jasko_juve je napisao/la:ne znam koji vam je qrac i to napadanje na Vranjesa..Samaras ga faulirao dva puta kad je bilo opasno kod naseg gola,sudija nije svirao..momak je spasio 90 % gol kad je uklizao pred kraj,to sutite..da Dzeko nije DZEKO, i da ga veceras gledate prvi il drugi put u repki kao Vranjesa rekli bi ovaj nije nizasta,kloc,stozina,veze on nema,e moj Safete itd..Smijesni ste,momak je odigrao odlicnu utakmicu kao i citav odbrambeni red..Ibisevic,Misimovic i Dzeko su zakazali..to je to..p.s. Begovic BOG i batina..
O kakvoj javi čovječe pričas? Pa valjda tekme i predstave na terenu sve govore.Alfa_Muzijak je napisao/la:To vi na FM-u kad upalite, pa naseg najboljeg igraca poslije rata ubacujte u 80-im minutama ko jokeri kojekakvi.edoox je napisao/la:100% tačna konstatacija! To Mancini zna, a Dzeku tu frustrira..pa kad udje zapne da ga da...a ovako se pofino prosetka terenom.nick je napisao/la:jedina greska je sto je dzeko igro od 1 minute, trebo ga je uvest oko 75, bolje se snalazi ko dzoker s klupe
Java je nesto sasvim drugo djecaci.
I ja bi volio da imenjak igra u kontinuitetu i trpa po 20 komada, ali realno trenutno je najbolji kao JOKER ili ti igrač sa klupe

GRCKA - BiH FACE TV - kompletan prenos
video pokrenuti u RealPlayer-u
http://www.real.com/
Kod: Označi sve
https://rapidshare.com/files/1822986638/pred%20tekmu%20Grcka-BiH.ra
https://rapidshare.com/files/4261656101/Grcka-BiH%20%20%201.poluvrijeme.ra
https://rapidshare.com/files/2251356249/Grcka-BiH%20%20%202.poluvrijeme.ra
https://rapidshare.com/files/4047164671/poslije%20tekme%20Grcka-BiH.ra
http://www.real.com/
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Ako Pjanić bude igro protiv Litvanije, znači da će Stevanović opet na klupu.Šteta volio bih ga vidjeti od prve minute.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
momku je 22 godine,prirodna pozicija mu je desni bocni,kiksao je danas dva puta i to pod ociglednim faulom sto je sudija pustio,spasio par zeznutih akcija,uklizao pred kraj,da nije sad bi pljuvali po svima sto su izgubili..momku treba podrska a ne pljuvat ga nakon nekih gluposti..ne mogu da vjerujem..eto nek su Ibisevic,Dzeko,Misimovic i Lulic odigali veceras dobro,vidim ne spominju se oni koliko Vranjes koji igra mozda trecu,cetvrtu tekmu..Rios je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:ne znam koji vam je qrac i to napadanje na Vranjesa..Samaras ga faulirao dva puta kad je bilo opasno kod naseg gola,sudija nije svirao..momak je spasio 90 % gol kad je uklizao pred kraj,to sutite..da Dzeko nije DZEKO, i da ga veceras gledate prvi il drugi put u repki kao Vranjesa rekli bi ovaj nije nizasta,kloc,stozina,veze on nema,e moj Safete itd..Smijesni ste,momak je odigrao odlicnu utakmicu kao i citav odbrambeni red..Ibisevic,Misimovic i Dzeko su zakazali..to je to..p.s. Begovic BOG i batina..![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj odlicnu utakmicu..Vela havle..Nek on spasava golove,al sto dalje od repke..
Zadnja izmjena: jasko_juve, dana/u 12 okt 2012, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- frankqqqqq
- Kontakt:
Opet se pokazuje da je Pjanke srce ekipe i da bez njega ništa ozbiljno kroz sredinu napraviti ne možemo. Za nadati se da će igrati protiv Litvanije.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
@edox Ti pasa blage veze nemas. Ne moze ni Modric sjediti na klupi iako ne igra. Ocito neke stvari ne shvatas.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Ogi je Tito! U 2pol je pokazao klasu.jasko_juve je napisao/la:momku je 22 godine,prirodna pozicija mu je desni bocni,kiksao je danas dva puta i to pod ociglednim faulom sto je sudija pustio,spasio par zeznutih akcija,uklizao pred kraj,da nije sad bi pljuvali po svima sto su izgubili..momku treba podrska a ne pljuvat ga nakon nekih gluposti..ne mogu da vjerujem..eto nek su Ibisevic,Dzeko,Misimovic i Lulic odigali veceras dobro,vidim ne spominju se oni koliko Vranjes koji igra mozda trecu,cetvrtu tekmu..Rios je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:ne znam koji vam je qrac i to napadanje na Vranjesa..Samaras ga faulirao dva puta kad je bilo opasno kod naseg gola,sudija nije svirao..momak je spasio 90 % gol kad je uklizao pred kraj,to sutite..da Dzeko nije DZEKO, i da ga veceras gledate prvi il drugi put u repki kao Vranjesa rekli bi ovaj nije nizasta,kloc,stozina,veze on nema,e moj Safete itd..Smijesni ste,momak je odigrao odlicnu utakmicu kao i citav odbrambeni red..Ibisevic,Misimovic i Dzeko su zakazali..to je to..p.s. Begovic BOG i batina..![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj odlicnu utakmicu..Vela havle..Nek on spasava golove,al sto dalje od repke..
Istina. I sam mislim da je protiv velikih (sa ili bez znaka navodnika) ekipa uvijek lakse igrati na strani negoli na domacem bunjistu. Ako Safet i ekipa budu toga u potpunosti svjesni lakse cemo zaobici taj problem.Principatus je napisao/la:I u ovome lezi citav problem. Ali to ce neki shvatiti malo prekasno.Monolog je napisao/la:Siguran sam da će nam Grci na Bilinom Polju zadati 3x više problema negoli večeras.
Taman!ramiral je napisao/la: Došli po bod i uzeli ga...
Vom Jäger zum Gejagten
Opet smo u utakmicu ušli ko **** i bez muda.Nismo smjeli faula napraviti 15 minuta kako treba.
Tako je bilo i u Portugalu pa smo dobili 6 komada,a da je Gekas kojim slucajem bio preciznij bilo bi slicno
Može i mora biti bolje

Može i mora biti bolje
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Odigrali smo lošu utakmicu, uzeli smo bod Grcima u sred Atine. Dokaz da smo velika ekipa.
- LarryDavid
- Kontakt:
tako je...edoox je napisao/la:
Ogi je Tito! U 2pol je pokazao klasu.
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Rezultat fenomenalan. Igra katastrofalna.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu zbog nekih obaveza ali i meni to izgleda tako. Bod protiv najvecih konkurenata na njihovom terenu je odlican rezultat pa neka prica ko sta hoce.BenjooJutub je napisao/la:Odigrali smo lošu utakmicu, uzeli smo bod Grcima u sred Atine. Dokaz da smo velika ekipa.
Drago mi je da si ti tu, da me prosvjetlis! Kakve veze Modrić ima sa temom?! E neka te, oraspolozio si me.Alfa_Muzijak je napisao/la:@edox Ti pasa blage veze nemas. Ne moze ni Modric sjediti na klupi iako ne igra. Ocito neke stvari ne shvatas.
Dobar je bod na vrucem gostovanju .
Misljenja sam nekog da smo mogli dobiti ovakve Grke , ali sta je tu je .
Litvanija mora pasti
Misljenja sam nekog da smo mogli dobiti ovakve Grke , ali sta je tu je .
Litvanija mora pasti

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Za Litvaniju izbacit Zahirovica i Medunjanina, ubacit Stevanovica i Pjanica. Medunjanin ne moze igrat pored Pjanica i tu nema puno price, a volio bi da Stevanovic igra umjesto Zahirovica jer stvarno nema potrebe za cistog destruktivca u takvoj utakmici. Neka Sejo igra u vezi. Mozda dat priliku i Zukanovicu, iako mislim da je Ognjen bio odlican u drugom poluvremenu. Znaci:
Beg
Mujdza - Vranjes/Zukanovic - Spaha - Lulic
Stevanovic - Pjanic - Salihovic - Misimovic
Dzeko - Ibisevic
Beg
Mujdza - Vranjes/Zukanovic - Spaha - Lulic
Stevanovic - Pjanic - Salihovic - Misimovic
Dzeko - Ibisevic
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pobedimo 8:1, pa opet ima nezadovoljni.
Sada odigramo u gostima 0:0 protiv ekipe koja u 29. utakmica ima 3. poraza, da je moglo bolje bilo bi yebem ga.
Napredujemo.
Sada odigramo u gostima 0:0 protiv ekipe koja u 29. utakmica ima 3. poraza, da je moglo bolje bilo bi yebem ga.
Napredujemo.

- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Pa reko sam ti. Ocito neke stvari ne shvatas.edoox je napisao/la:Drago mi je da si ti tu, da me prosvjetlis! Kakve veze Modrić ima sa temom?! E neka te, oraspolozio si me.Alfa_Muzijak je napisao/la:@edox Ti pasa blage veze nemas. Ne moze ni Modric sjediti na klupi iako ne igra. Ocito neke stvari ne shvatas.

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.