Oplakao sam tiIpee je napisao/la:pa kad je štetnaJaozinho22 je napisao/la:@Ipee sad ozbiljan a juče na Komunikologiji se zayebaje i zove raju da uče o štetnosti shishe![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Jaozinho22
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
teteac8684
- Kontakt:
Slucajno ih dobili s ublehasem na klupi...pile87 je napisao/la:Kako je dobro poderat **** na derbiju i danas se jos koprcaju, ne moze im u glavu da su toliki levati.
djeco ne slušajte ipeta, on vas navlači na stranputicu.
e nek si se javio danas dva put prolaziš ne vidiš me, valjda si pitare tražio šta liChWilla je napisao/la:djeco ne slušajte ipeta, on vas navlači na stranputicu.
ma nisam ja od tog posla. al' imao sam svog...

Tvoje OK učinilo te legendom!
TIAGO FARIA !
njima prije metar u guzicu nego cenat u glavu a i onaj cenat kad uđe nigdje mozgapile87 je napisao/la:Kako je dobro poderat **** na derbiju i danas se jos koprcaju, ne moze im u glavu da su toliki levati.
Osmanković i Mujagič bi se uskoro trebali priključiti prvotimcima, ako već nisu. Kažu, Edis na jučerašnjem treningu umalo dvojicu nije odstranio s treninga. Valjda momci kontali da se mogu malo opustiti 
Odakle ti informacija za ovu dvojicu, sutra je tekma juniora moram da gledam.mavi je napisao/la:Osmanković i Mujagič bi se uskoro trebali priključiti prvotimcima, ako već nisu. Kažu, Edis na ju jučerašnjem treningu umalo dvojicu nije odstranio s treninga. Valjda momci kontali da se mogu malo opustiti
- bistrikboy
- Kontakt:
Tiago Faria Ok!
Benko Leone pusti folove,upregni volove,davaj goloveeeeeeee
Benko Leone pusti folove,upregni volove,davaj goloveeeeeeee
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Koja dvojica ?mavi je napisao/la:Osmanković i Mujagič bi se uskoro trebali priključiti prvotimcima, ako već nisu. Kažu, Edis na jučerašnjem treningu umalo dvojicu nije odstranio s treninga. Valjda momci kontali da se mogu malo opustiti
kaže on sam danas u avazu u intervjuu, ali ne kaže koga.
- jaludovolimte
- Kontakt:
99% postova na facebooku sadrži "OK", a 100% komentara također sadrži "OK" 
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Hvalajaludovolimte je napisao/la:99% postova na facebooku sadrži "OK", a 100% komentara također sadrži "OK"
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- katakomba2
- Kontakt:
Moze li neko na brzinu reci kad je tiago rekao to famozno ok, od svog ludila izgleda da mi je promaklo
OKSvenZ je napisao/la:Moze li neko na brzinu reci kad je tiago rekao to famozno ok, od svog ludila izgleda da mi je promaklo
Tvoje OK učinilo te legendom
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ja mislim kad mu je neko na zid napisao da da gol 'vako nako i on komentarisao s ''OK''
to je bilo 20. septembra.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Corcaigh, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Kajkutenjoyer, Laudrup, Levin, NerminFatic, Pact1921, ristagrad i 54 gosta.