NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Tradicija je na strani Čelika.Ja se sjećam kada sam bio na Bilinom polju prve sezone igranja u Pl.i jedino tada smo izvukli remi.Sjećam se koliko je sudija bio naklonjen domaćinu,pa čak im je poklonio i penal koji nisu iskoristili.Nema nasa ekipa taj pobjednički mentalitet,iako je mozda u ovom trenutku i bolja od Čelika.Nemamo mi čvrste ruke,autoritativnog trenera koji svoje umijeće,bezobraluk po potrebi moze prenijeti na ekipu.Primjer igrači Travnika,tačno se ponasaju onako kako se i ponasa njihov trener.Mozda je to iritirajuće,nesportski,nekorektno,ali dokle god i koliko god im je potrebno i koliko im sudija dopusta oni su takvi.Na kraju se gleda rezultat samo.
ma da budem iskren jeste da se gleda rezultat ali da naši igraju kao Travnik povraćao bi,to stoji da ih mora malo više motivirati možda na neki način i zaprijetiti...vatreni je napisao/la:Tradicija je na strani Čelika.Ja se sjećam kada sam bio na Bilinom polju prve sezone igranja u Pl.i jedino tada smo izvukli remi.Sjećam se koliko je sudija bio naklonjen domaćinu,pa čak im je poklonio i penal koji nisu iskoristili.Nema nasa ekipa taj pobjednički mentalitet,iako je mozda u ovom trenutku i bolja od Čelika.Nemamo mi čvrste ruke,autoritativnog trenera koji svoje umijeće,bezobraluk po potrebi moze prenijeti na ekipu.Primjer igrači Travnika,tačno se ponasaju onako kako se i ponasa njihov trener.Mozda je to iritirajuće,nesportski,nekorektno,ali dokle god i koliko god im je potrebno i koliko im sudija dopusta oni su takvi.Na kraju se gleda rezultat samo.
Ma i remi sutra bio bih ravan pobjedi
-
- Kontakt:
sjecam se te utakmice vatreni kad su svi na terenu ginuli jedan za drugog,a svi ste me pljuvali kad sam govorio da doro i njegov pomocnik od 23 godine nemaju autoritet,kad su igrali lose prijateljske(drina,sloboda itd) govorili ste ima vremena do prvenstva uigrat ce se,dodje travnik,mi ekipa kao bez glave,a kad cemo obezbijediti opstanak ako necemo sad protiv travnika i slicnih,ova polusezona nam je presudna,sledecu nam dolaze sarajevo,siroki,zrinjski,sloboda, zeljo,nemozemo se na njima vadit ni trazit opstanakvatreni je napisao/la:Tradicija je na strani Čelika.Ja se sjećam kada sam bio na Bilinom polju prve sezone igranja u Pl.i jedino tada smo izvukli remi.Sjećam se koliko je sudija bio naklonjen domaćinu,pa čak im je poklonio i penal koji nisu iskoristili.Nema nasa ekipa taj pobjednički mentalitet,iako je mozda u ovom trenutku i bolja od Čelika.Nemamo mi čvrste ruke,autoritativnog trenera koji svoje umijeće,bezobraluk po potrebi moze prenijeti na ekipu.Primjer igrači Travnika,tačno se ponasaju onako kako se i ponasa njihov trener.Mozda je to iritirajuće,nesportski,nekorektno,ali dokle god i koliko god im je potrebno i koliko im sudija dopusta oni su takvi.Na kraju se gleda rezultat samo.

Prema svemu sudeći od dobrih rezultata nema nista sto bi dijelom vratilo svijet na utakmice.Opće je poznato,da masa stvori naboj koji igračima budu vjetar u leđa.Generalno,treba naći modul i pomoći Zvijezdi po pitanju masovnosti.Ja i 300-400 najvjernijih ćemo bodriti voljeni klub ma sta da se desi,ali kako vratiti 3-4x viću cifru ljudi na stadion.U klubu mahom nema onih zbog kojih svijet i ne dolazi vise.Ostala je pustos i lažne ambicije koje su pale u vodu,tipa reflektori,sportski kompleks,europska Zvijezda i sl.Lijepo bi bilo iznijeti prijedloge,ideje....čitaju ovdje mnogi.Vidjeli smo da protiv Travnika medijska kampanja i nije bas pomogla.Ja bih veliku tribinu,koja je ljeti osunčana i prazna po 3KM.pustio,malu tribinu koja je većim dijelom ispunjena po 5KM.....kada dođu kisni dani,obrnuo bi situaciju.Pravio bih neke akcije,tombolu i sl.Ne znam,tesko je biti pametan,ali treba se mozda ugledati na zapadne ili istočne susjede koji imaju sl.problem i koji ga na neki nači rjesavaju.
-
- Kontakt:
veceras u gradu svi igraci zvijezde,i amer ordagic je takodje u gradu,znaci da nije ozlijedzen,da moze igratti,ako sutra izgube,treba im malo bukvicu ocitat,izgleda da doro dopusta izlazak noc prije tekme 

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
hoće li biti autobus sutra za zenicu i kolika je karta? znal ko
-
- Kontakt:
ma doro puno toga dopusta,a obit ce mu se o glavu ubrzo...vidjeli su ljudi kakav cirkus na treningu pravi,a i ti izlasci su dokaz njegovih sposobnosti kao trenera,i njegovog autoriteta...crvenobijeli je napisao/la:veceras u gradu svi igraci zvijezde,i amer ordagic je takodje u gradu,znaci da nije ozlijedzen,da moze igratti,ako sutra izgube,treba im malo bukvicu ocitat,izgleda da doro dopusta izlazak noc prije tekme

Pa ja sam ih danas u podne vidio,metraju aleju...mozda je to Dorin novi način treninga,metranje ulicevoliosamzvijezdu je napisao/la:ma doro puno toga dopusta,a obit ce mu se o glavu ubrzo...vidjeli su ljudi kakav cirkus na treningu pravi,a i ti izlasci su dokaz njegovih sposobnosti kao trenera,i njegovog autoriteta...crvenobijeli je napisao/la:veceras u gradu svi igraci zvijezde,i amer ordagic je takodje u gradu,znaci da nije ozlijedzen,da moze igratti,ako sutra izgube,treba im malo bukvicu ocitat,izgleda da doro dopusta izlazak noc prije tekmeisto kao pred utakmicu umjesto treninga ajmo svi na kafu u kafic,**** trening
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
ma mora da je imao obaveza u novom klubu u kojem igra pa imali slobodan dan
ionako sutra nije toliko bitna utakmica

Sutra će u prvim minutama pasti gol.Ako oni ne zabiju odmah,zabit ćemo mi,a onda brzi preokret i golijada...nesto mi to poznato........
-
- Kontakt:
lijepo bi bilo ostvariti bilans 6 utakmica 9 bodova ,nekom nemoguce nekom moguce,zelja ... pauza ...konkrektno pouzdan izvor,rezervni plan trener novi iskustvo ok po meni ...vodio ekipu zeljeznicara sarajeva ,jedinstvo bihac,radio u saba bateri, al itihad.....veznjaci sadasnji na ledu ,tri nova jedan igrao za celik i sarajevo.....drugi za spartak ,borac ,olimpic ,zvijezdu....treci za iskru,hradec ceski ,olimpic.......nadam se da danasnji tim ima snage ostvarit bilans i opravdat povjerenje jer dosta je defilleja igraca i uvjezbavanja iako je fino imati i rezervnu opciju
Danas je test za trenera i igrace ja ne ocekujem bodove protiv Čelika jer ce oni sve poduzet da nas dobiju pa i uz pomoc sudija al nasi igraci moraju pokazat borbenost i zelju za pobjedom ma iako izgubimo a borimo se nije mi zao.vatreni je napisao/la:Sutra će u prvim minutama pasti gol.Ako oni ne zabiju odmah,zabit ćemo mi,a onda brzi preokret i golijada...nesto mi to poznato........
Po meni sa Sarajevom i da smo igrali,izgubili bi najmanje toliko.Protiv Travnika,ako mislimo ostati u ligi,pobjeda nije smjela doći u pitanje.Protiv Čelika,bod bi trebao biti realan,al daj Bože.U sustini,za opstanak su potrebne sve domaće pobjede,sem Zelje,Sirokog,Sarajeva,Zrinjskog s kojim bi bod na domaćem terenu bio dovoljan.Al mi,nismo u stanju pobijediti onakvog Travnika sa deset igrača,pa i Čelik nije nista ove god,ne izvući bod kod njih bilo bi steta.
Koliko je ovo realno što pišeš što se tiče igrača i ako se mogu znati imena. Treći je Asim Zec, drugi da nije Dario Purić a treći? Jel realno da ti igrači dođu bez obzira na trenera???desetkamarakane je napisao/la:lijepo bi bilo ostvariti bilans 6 utakmica 9 bodova ,nekom nemoguce nekom moguce,zelja ... pauza ...konkrektno pouzdan izvor,rezervni plan trener novi iskustvo ok po meni ...vodio ekipu zeljeznicara sarajeva ,jedinstvo bihac,radio u saba bateri, al itihad.....veznjaci sadasnji na ledu ,tri nova jedan igrao za celik i sarajevo.....drugi za spartak ,borac ,olimpic ,zvijezdu....treci za iskru,hradec ceski ,olimpic.......nadam se da danasnji tim ima snage ostvarit bilans i opravdat povjerenje jer dosta je defilleja igraca i uvjezbavanja iako je fino imati i rezervnu opciju
Trener je Kemal Alispahic....Dario Puric je clan Sarajeva i on ne moze biti registrovan za Zvijezdu ove polusezone a sumnjam da bi on i raskinuo ugovor sa Sarajevom, nije budala, a lik je propao, ni sjena onog igraca od prije nekoliko godina a nije on uopste taj igrac, nego je vjerovatno Dusko Stajic....a treci je Ognjen Đelmic, samo tu nema veznjaka klasicnog...combe je napisao/la:Koliko je ovo realno što pišeš što se tiče igrača i ako se mogu znati imena. Treći je Asim Zec, drugi da nije Dario Purić a treći? Jel realno da ti igrači dođu bez obzira na trenera???desetkamarakane je napisao/la:lijepo bi bilo ostvariti bilans 6 utakmica 9 bodova ,nekom nemoguce nekom moguce,zelja ... pauza ...konkrektno pouzdan izvor,rezervni plan trener novi iskustvo ok po meni ...vodio ekipu zeljeznicara sarajeva ,jedinstvo bihac,radio u saba bateri, al itihad.....veznjaci sadasnji na ledu ,tri nova jedan igrao za celik i sarajevo.....drugi za spartak ,borac ,olimpic ,zvijezdu....treci za iskru,hradec ceski ,olimpic.......nadam se da danasnji tim ima snage ostvarit bilans i opravdat povjerenje jer dosta je defilleja igraca i uvjezbavanja iako je fino imati i rezervnu opciju
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
kad ce vise pocet sa radom klupska web stranica? oduzi se to pravo neko je pisao da je trebala poceti sa radom pred pocetak sezone ali nista
Internet u kvaru danima,čekaju popravkuemail22 je napisao/la:kad ce vise pocet sa radom klupska web stranica? oduzi se to pravo neko je pisao da je trebala poceti sa radom pred pocetak sezone ali nista

-
- Kontakt:
mora covjek plac odplatit,uzeo u svircu 20 000 km,mora sad igrat i trener bit da bi isplivao iz dugova,nemoze se od trenerske plate zivitvoliosamzvijezdu je napisao/la:ma mora da je imao obaveza u novom klubu u kojem igra pa imali slobodan dan![]()
ionako sutra nije toliko bitna utakmica
![]()
![]()

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Zvijezda: Brkić, Adam, Islamagić, Gadžo, Ordagić, El. Čolić, Alibašić, Stojanov, Jovanović, Diatta, Čović.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.