Taman da ste igrali 300 godina prije našeg osnivanja vi ste šatro klub.Combattente87 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 10:38Ovaj šatro klub je igrao lopte i takmičio se dok ste vi bili još fiskulturno društvo![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma ovo Adzem pise 100% nema drugeNoDi80 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 01:38Polako tek je pocelo
Zeljo jeste bio los ovu utakmicu i tu nema sta da se kaze
Falili su nam Erick i Lagumdzija koji su cijele pripreme i u Europi bili u prvih 11
Takodjer i novi napadac je tek sljedece kolo na raspolaganju
Nije da pokušavam umanjiti pobjedu snsd prčije ali, čini mi se da je kod prvog gola onaj ćelavi napadač bio u ofsajdu? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pogledaj opet. Čisto sve.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Šta je ovo? I ko je dopustio ovim amaterima da igraju ligu 10? Liga 10 je trebala da bude kvalitetnije, no vidimo da imamo hrpu amatera u čak nekoliko klubova.

- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ne znam šta navlačim i šupljiram, samo sam pitao.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Standardno Sarajevsko spinovanje... kao i ova novoformirana teorija kako se Rudar sklonio i pusti da i gol razliku nabijemo 

Ako se nisu sklonili onda su gora ekipa nego 80% federalne lige, pa Borac prošle sezone u kupu nije mogao naceti Čelika na svom terenu dok im nije izmišljen penal, morali i crveni dodat da se slučajno ne zagužva šta.
-
- Kontakt:
Da se nadovezem samo na ovu temu posjete, realno jeste preuvelicana posjeta, ali i pitari ovdje preuvelicavaju tu cinjenicu. Nije bilo 10k, al nije vala ni manje od 8500. Kaze duska moras ostavit dio tribine prazan, ne smijes pustit sve u prodaju... ko to jos prati u nasoj ligi, istok bio pun ko sibica, raja na stepenicama sjedila nisi mogao do wc-a sici. Sto se sjevera tice, takodjer su sve stepenice u centralnom dijelu bile pune jer raja iz nekog razloga nece da gleda tekmu iz zdenki, iako je solidan pogled. Dodana posjeta za oko 1500, sto je Zelji i Sarajevu postala uobicajena praksa, na kosevu vise puta nije bilo vise od 3 - 4k, a napisu 6-7k. Citam maloprije komentar nekog lika na facebooku, kaze grbavica prima 13k, nema juga znaci minus 5k, u biti nije ih bilo vise od 6 hiljada. Bespotrebno je polemisati o tome, racunaj da ce svaku tekmu i na grbavici i na kosevu dodati za milju - milju i po i kraj price.
Tako'e...urota protiv Sarajeskih klubova....

Tako je, po struci Miletov sestric i bivši prvi čovjek Borca je potpuno neutralan i uvijek realan i objektivan pa je omogućio poštene uslove na terenu gdje Borac svaku drugu igra sa igračem više, da je guran igrao bi svaku.MikiPirs je napisao/la: ↑28 jul 2025, 11:49Tako'e...urota protiv Sarajeskih klubova....![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:

Ovi kome uzmu bod nek se ugasi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Combattente87
- Kontakt:
Gledaj care, velika je razlika između nas normalnih ljudi koji imaju empatiju, poštuju druge, ne dižu svoje u nebesa bez pretjeranog razloga, ne omalovažavamo druge kada su u problemu, i ne mislimo da se svijet vrti oko nas, i vas jufkica koje ste sve suprotno ovome navedenome, tako da me tvoje mišljenje šta smo mi i ko smo mi zanima kao lansjski snjeg a i belengija me zaboleMorpheus je napisao/la: ↑28 jul 2025, 10:44Taman da ste igrali 300 godina prije našeg osnivanja vi ste šatro klub.Combattente87 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 10:38Ovaj šatro klub je igrao lopte i takmičio se dok ste vi bili još fiskulturno društvo![]()

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
- Kontakt:
Jel realno kakve lik izjave daje??
Nece ovaj dalje od 4-5 kola,ali valja isplatiti odstetu,mislim nije da mi sve skupa tesko pada,dapace,ali brate iako je u pitanju rivalski klub previse je ovo degutantno!

Nece ovaj dalje od 4-5 kola,ali valja isplatiti odstetu,mislim nije da mi sve skupa tesko pada,dapace,ali brate iako je u pitanju rivalski klub previse je ovo degutantno!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Jesi fin, na ranu da te čovjek stavi. Ne govorim za ljude, nego govorim za klub.Combattente87 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 12:00Gledaj care, velika je razlika između nas normalnih ljudi koji imaju empatiju, poštuju druge, ne dižu svoje u nebesa bez pretjeranog razloga, ne omalovažavamo druge kada su u problemu, i ne mislimo da se svijet vrti oko nas, i vas jufkica koje ste sve suprotno ovome navedenome, tako da me tvoje mišljenje šta smo mi i ko smo mi zanima kao lansjski snjeg a i belengija me zabole![]()
Samo što je za vas osjetno gora situacija.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 11:43Da se nadovezem samo na ovu temu posjete, realno jeste preuvelicana posjeta, ali i pitari ovdje preuvelicavaju tu cinjenicu. Nije bilo 10k, al nije vala ni manje od 8500. Kaze duska moras ostavit dio tribine prazan, ne smijes pustit sve u prodaju... ko to jos prati u nasoj ligi, istok bio pun ko sibica, raja na stepenicama sjedila nisi mogao do wc-a sici. Sto se sjevera tice, takodjer su sve stepenice u centralnom dijelu bile pune jer raja iz nekog razloga nece da gleda tekmu iz zdenki, iako je solidan pogled. Dodana posjeta za oko 1500, sto je Zelji i Sarajevu postala uobicajena praksa, na kosevu vise puta nije bilo vise od 3 - 4k, a napisu 6-7k. Citam maloprije komentar nekog lika na facebooku, kaze grbavica prima 13k, nema juga znaci minus 5k, u biti nije ih bilo vise od 6 hiljada. Bespotrebno je polemisati o tome, racunaj da ce svaku tekmu i na grbavici i na kosevu dodati za milju - milju i po i kraj price.
Evo primjer. Vidi se iz aviona dosta praznih mjesta, ali daj piši 13000, iako je kapacitet 13 hiljada i 2-3 stotke. Kapacitet sekundu veći od 10 hiljada, ali daj piši 10000, iako se iz aviona vidi da nije 10000. Zamisli mi stavimo 30 hiljada, a prazan jug, prazna dva sektora na zapadu.

I više priznajemo nego vi.
Eh da mi je znati kada se ovo dogodilo, da mi je vidjeti slike sa ovakvih utakmicana kosevu vise puta nije bilo vise od 3 - 4k, a napisu 6-7k.

Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 28 jul 2025, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
- Hrammm1921
- Kontakt:
sarajevo19461987 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 05:50Ja bi se stidio tako nešto da kažem za uz Zrinjski jedinog predstavnika u Evropi. FK SarajevoHrammm1921 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 02:04
Vidjet cemo vas kad ispadnete od Rumunadaj Boze da grijesim
Srami se tih svojih godina debilcino ona.
14godina imam, oprosteno mi je valjda?
Što se tiče procjene, procjenjujem da me boli spolovilo, željo se jedino time može pohvaliti da je broj "1", neće biti prvi u nečemu drugom zadugo zadugo
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- Shategabri
- Kontakt:
Rudar je sklepana ekipa u 5 do 12.
Možda će nadoći u vožnji, ali ko god je očekivao da će napraviti konkretne probleme Borcu, taj nema pojma o fudbalu.
Koševo Zapad
bvsic je napisao/la: ↑28 jul 2025, 10:45Ma ovo Adzem pise 100% nema druge

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.