Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 25 feb 2012, 22:48

Drago mi je što nam je poništen ovaj gol, jer da ne bilo da smo zbog toga došli do bodova, iako i dalje mislim da je ona situacija sa Muntarijem sumnjiva, ali očekujem slike da vidim jer bio u ofsajdu.

Na kraju veliki bod odnosimo sa San Sira :D , svaka čast Matriju, ali nadam se da je Borriello ispucao sve kredite kod Kontea :roll: . Ovo je meni kao pobjeda, nakon svega večeras šta se dešavalo :) .

I nadam se da je Conte shvatio da je vrijeme da se vratimo na 4-3-3 formaciju, jer tu smo najbolji.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 feb 2012, 22:49

Milan je odigrao fantastičnu trkačku utakmicu. Pokrivanje prostora i markiranje igrača, 70. minuta akcije nismo napravili i pomislio sam kako smo loši...

Prava istina je da je Milan odigrao sjajnu taktičku utakmicu, dok su imali snage, a onda su pali...

Conte zajebo sa postavom i taktikom na početku....

Remi je otrpilike realan, ali ovo oko sudija... da je 2:0 bilo...to bi bio kraj...

Dajte provjerite jel ovo ofsajd bio...

Ma Vidal je van forme sto se mene tice, bas kao i Marchisio...

Chiellini najbolji, bez konkurencije...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 feb 2012, 22:49

harebianconero je napisao/la:Vidal baš kao što reče @oxygen, dobar je bio požrtvovan. Samo mi je krivo što van bommelu nije nogu slomio.

Pepe isto pravo dobar bio.

Kako mexes udari Borriella. :o :shock:

Šta bi poslije utakmice, onaj kreten ambrosini nešto Chielliniu se.re
smeće kao Mexes i Van Bommel rijetko se radja al takvi prolaze u modernom fudbalu, udri :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 25 feb 2012, 22:51

slika

iskreno čist gol je poništen njima ;)

slika

čist gol i nama poništiše .. ocjena sudijama -1

Sve u svemu Kelini nas je predvodio do remija, igrač utakmice definitivno. Mexesu je*em mamicu zbog nesportskog ponasanja i bespotrebnog udaranja naseg igraca, Boriello ako se ne varam. Sve u svemu 1 bod zaostatka, 1 utakmica manje.

GRANDE JUVEEEEEEEEEEEEEE !
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 feb 2012, 22:52

sarajlija89 je napisao/la:Dajte provjerite jel ovo ofsajd bio
Koje? :mrgreen:
Nepriznat gol Muntarija il' poništen gol Matrija? :mrgreen:
Mislim da su obje situacije bile regularne. Štaviše, ubijeđen sam u to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 25 feb 2012, 22:53

Bod vrijedan ko kuca. Milan se moze zahvaliti Bonnuciju sto im je pokonio onaj go... Nakon toga gola su se malo i digli.

Prvi 45 min nismo se snasli loptom.. Al zato smo i drugom kontrolirali ... ja sam zadovoljan s bodom..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 feb 2012, 22:54

@Monolog

Muntari...

I meni se ucinilo da je regularno, ali vidim sad na slici Vidal van terena... treba bolja slika...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 25 feb 2012, 22:54

Odlican rezultat - losa partija.
Sad smo u mnogo boljoj sitaciji nego "anamoni" ;)
Sad mozemo sezonu zavrsiti bez poraza, realne su sanse.
Conte odradio dobar posao na poluvremenu !!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 feb 2012, 22:54

:D
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 25 feb 2012, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 feb 2012, 22:54

SoloJuve26 je napisao/la:Bod vrijedan ko kuca. Milan se moze zahvaliti Bonnuciju sto im je pokonio onaj go... Nakon toga gola su se malo i digli.

Prvi 45 min nismo se snasli loptom.. Al zato smo i drugom kontrolirali ... ja sam zadovoljan s bodom..
Da to je to,slazem se sa tobom nakon onog gola Milan je bolje izgledao na terenu,ali Juventus je dosta bolje odigrao prelaskom u 4-3-3..
-RIVALDO-

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 feb 2012, 22:54

jos jednom jbao ga Pepe,Boriellio, Bonucci, slobodno nek igrace iz primavere umjesto njih ubaci
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 feb 2012, 22:55

Ma samopouzdanje je na našoj strani, mi smo njima nabili kompleks nepobjedivosti ove sezone koji će se znati odraziti.

Još nešto, u slučaju istog broja bodova na kraju sezone i tu smo u prednosti jer smo bolji u međusobnom duelu.

Ovim bodom smo ubili puno muha :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 25 feb 2012, 22:55

Paa ne kuzim ovo ako je Vidal van terena jel se on jos racuna u igri??
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 feb 2012, 22:56

meho-medo je napisao/la:Stani kakav bha ofsajd kod Muntarijevog gola,bio je Vidal ovamo a to sto je bio izvan granica igralista nema nikakve veze ,isto ti dodje kada bih napadac bio izvan granica igralista i u ofsajdu i oda udje u igraliste i dobije loptu i sudije ne podigne zastavicu :mrgreen:
Mani se ti pracenja fudbala!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 25 feb 2012, 22:57

Eto vam slike obje, gdje su vam oci :lol: :lol: :lol: :lol:
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 feb 2012, 22:57

sarajlija89 je napisao/la:@Monolog

Muntari...

I meni se ucinilo da je regularno, ali vidim sad na slici Vidal van terena... treba bolja slika...
kako znam, kad je igrac van terena on "ne postoji" tako da je time strijelac u ofsajdu.Dakle opet sudijske greske 2:1 za njih,jbgaji ga kako rekoh, davno sam govorio o sudijama a evo i danas ista prica, meni je drago da smo mi njih 2 puta dobili cisto al skroz.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 feb 2012, 22:57

Juve u drugom nešto bio konkretniji nakon izmjena Contea,fkt većih kloceva od Quagliarelle i Borriela nisam odavno vidio praktično kao da igraš sa dva igrača manje tek sa ulaskom Matrija i Vučinića napad je proradio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 25 feb 2012, 22:58

BigBen je napisao/la:Odlicna utakmica, na kraju sam zadovoljan osvojenim bodom...

Offside :lol:
slika
Jbt kako se smijes reklo bi se 2 metra da je razlike a ono centimetri odlucivali. Djelic sekunde je bio, sudija je morao donijeti odluku. Za ovako nesto se ne moze kriviti sudija, da je pola metra razlike pa haj. Dobra tekma ugl, samo sam ovo morao reci, bice gusto do kraja sezone u italiji
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 feb 2012, 22:59

sarajlija89 je napisao/la:@Monolog

Muntari...

Malo sam ćaskao sa jednim sucem (nebitno kojim). :D
Ne svira se offside u onoj situaciji, jer Vidal nije povrijeđen pa ne učestvuje u igri. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 feb 2012, 23:00

meho-medo je napisao/la:Stani kakav bha ofsajd kod Muntarijevog gola,bio je Vidal ovamo a to sto je bio izvan granica igralista nema nikakve veze ,isto ti dodje kada bih napadac bio izvan granica igralista i u ofsajdu i oda udje u igraliste i dobije loptu i sudije ne podigne zastavicu :mrgreen:
Nije to...

pa zato ulaze kraj aut linije sa centra, a ne odakle oni hoce, kad je neki prekid i sl.... kad je van terena, ne racuna se... sve ostalo je aktiviranje iz ofsajda ili ofsajd...

@Monolog

ne znam sad to decidno...mozda...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.