Pa Jesica nema tako da...High je napisao/la:Da ovaj Estonac ne bude novi Krajišnik?![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa kad prije dragi Lakoste, ima i twitterLakoste je napisao/la:
Estonac neka umjetnicka dusa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PitarBordo
- Kontakt:
Lik otvoreno ismijava FKS javno gdje god stigne... Kakav neopjevani debil. Samo zbog njega ne bih doveo Pirića pa makar ga mogli prodati za 10 miliona.

Samo Saraj'vo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ko je od nasih igraca jos njegov?PitarBordo je napisao/la:Lik otvoreno ismijava FKS javno gdje god stigne... Kakav neopjevani debil. Samo zbog njega ne bih doveo Pirića pa makar ga mogli prodati za 10 miliona.
- PitarBordo
- Kontakt:
Tipa Dušan ja mislim, neka me neko ispravi...TobeYarabi je napisao/la:ko je od nasih igraca jos njegov?PitarBordo je napisao/la:Lik otvoreno ismijava FKS javno gdje god stigne... Kakav neopjevani debil. Samo zbog njega ne bih doveo Pirića pa makar ga mogli prodati za 10 miliona.
Samo Saraj'vo.
- franklampard8
- Kontakt:
- TobeYarabi
- Kontakt:
tako sam i mislio. to i jest razlog njegovog pokusaja da omalovazi svakog ko se poveze sa nama.. treba to djubre otjerati sto dalje od kluba. matheri svojoj nek dovodi igrace i trazi joj lovu ispod stola
Slinanov portal i on je iz tog kantona,pa da pogura malo Husarica bolidamensur55 je napisao/la:http://****/da-li-ce-sarajevo-pr ... -husarica/
Sad se ultimatumi daju i preko nizerazrednih stranica, nebi ga doveo samo zbog ovog mAnagera i njegovog seljakluka.
Kako bi ovog Husarića trebalo hraknuti po sred face, onako dobro izvući i obliti ga pravo. Kako bi ti se ja mame nahebao, nema poganijeg lika. Žvaljo klempavi
Sta je sa Radovcem , zar je moguce da se ne spominje vise nikako?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Aa da za početak svi prijavimo njegov fb profil,fkt je odvratan daleko mu kuca od naše!!!KenChoo je napisao/la:Kako bi ovog Husarića trebalo hraknuti po sred face, onako dobro izvući i obliti ga pravo. Kako bi ti se ja mame nahebao, nema poganijeg lika. Žvaljo klempavi
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Ne treba nam, neka ga Husara placa.mensur55 je napisao/la:http://****/da-li-ce-sarajevo-pr ... -husarica/
Sad se ultimatumi daju i preko nizerazrednih stranica, nebi ga doveo samo zbog ovog mAnagera i njegovog seljakluka.
A kvazimanageru zabraniti pristup.
Joj sto mi husara na k ide, ko da je menadzer mesiju i ronaldu a ne nekim bolidima iz bosne......
Sta ovaj avaz danas pise

sta pisu keroviZukanovic je napisao/la:Sta ovaj avaz danas pise![]()
- franklampard8
- Kontakt:
Samo se lagano distancirat kao do sada od Avaza i slicnih ubleha,i menagera tipa ovog ciji je igrac bosanski Muflon pardon Bufon,nebi ga doveo dzaba,a neki ovdje plakali za njim,govorili kako smo jadni ako nam ga Zrinjski otme.
Danas estonac trenira sa nama, da vidimo naseg wunderkinda

Ma javno objaviti, ko ima veze s ovim debilom ne moze se povezivati sa FKS i cao. Ovo sto imamo nek ga se rijese ili da se mi njih rijesimo, da zavrsimo za sva vremena.
Cala majstore. Ne mogu Cali muda pod bubrege, uzalud vam trud sviraci.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Slazem se maksimalno! Koliko jadni pokusaji da nam uvali Pirica, iako sam bio za, sad ne bih pristao da dodje pa makar.pasica je napisao/la:Ma javno objaviti, ko ima veze s ovim debilom ne moze se povezivati sa FKS i cao. Ovo sto imamo nek ga se rijese ili da se mi njih rijesimo, da zavrsimo za sva vremena.
1946~
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.