Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

messilla
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la messilla » 25 avg 2011, 00:56

ek0 je napisao/la: Murinjo kaznio Ikera ne igranjem zbog toga sto je zvao Xavija i Puyola ka'e Marca.
Čisto seljakanje ako je ovo istina , ali eto Mou je portugalac pa ga i ne zanima reprezentacija Španije i odnosi unutar iste. :?
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 avg 2011, 02:38

:lol:
Adan je kvalitetno zamijenio Ikera i pored primljenog gola. Dobra odbrana Elmanderu 8-) , mada mi se sve nekako cini da se mogao bolje postavit'.
Ali na stranu to.
Vidim zalite se na losu predstavu(koliko moze biti lose ako dobijemo?) ali ja se ne brinem nimalo. Tek je pocetak sezone, formu valja tempirati za pravo vrijeme a i treba uzeti u obzir ozbiljnost utakmice :!:
Higuain ima problema u glavi, nesto slicno kao Benzinac one prve godine, pa i na pocetku druge. Mora povratiti samopouzdanje jer mislim da ga samo to je/be jer bi povreda trebalo da bude proslost :? ...Ja mislim da on moze da se vrati u formu, potrebno je samo malo vise rada i strpljenja. Moje misljenje, ne morate se slozit'.
Cetvorka u napadu je fantasticna. Pogotovo sada sa preporodjenim Benzemom. Ronaldo je igracina oduvijek bio, a Ozil i Di Maria su mnogo napredovali. Pogotovo Ozil koji je popravio taj problem, ako ga uopste mozemo tako okarakterisati, duel igru. To se naziralo jos i na kraju prosle sezone, pogotovo u duelima protiv Barce, a evo sada je krenuo jos agresivnije. I da, ohrabrio se, nije to vise samo asist-man, vec se navikao na ekipu, razbio led i sada razbija. Ubo je Mourinho sa ovim transferom.
Di Maria mora i dalje da popravi igru desnom nogom, one rabone su samo dokaz da nije napravio veliki pomak. Jbg, ako ce se on namjestat' na lijevu i tako mozda usporiti akciju, onda to ne valja nikako. E da, kontrola lopte je mnogo bolja, posebno me raduje ponasanje pod pritiskom 8-). Dribling usavrsio 8-) .
Benzema. Veliki talenat, rad sa Mourinhom i podrska saigraca su ga doveli do ovakve forme. Nisam se nadao da on moze ovako dobro igrati, pogotovo nakon katastrofalne prve sezone.
Sve je popravio, kontrolu lopte, zavrsnicu, dribling 8-) ...doduse sticem utisak da bi sut glavom morao biti bolji. No, to ce valjda doci na svoje vremenom.
Imamo sjajnu ekipu koja ce opet ponavljam, gaziti protivnike, pogotovo na Bernabeu. Tako da, pricekajte ligasku utakmicu pa sudite.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 25 avg 2011, 03:05

slika

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 25 avg 2011, 03:44

Koji ste baksuzi mogli bi izvući grupu Real Madrid, Milan,Manchester City i Dortmund :D

Baš bi to bilo lijepo vidjeti.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 25 avg 2011, 04:19

Real Madrid - Galatasaray, Trofej Santiago Bernabeu 8-)

Podrska Jose Mourinhu sa trebina

slika
slika
slika
slika
slika
slika

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 25 avg 2011, 09:40

Alex i Morata su finu igru pruzili,nevjerovatno koliko podrske dobivaju od starijih.. Alexu svaku loptu davali da se oslobodi..

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 25 avg 2011, 11:03

Hajd reko da i ja nesto napisem,odavno nisam :D

Sjecateli se gadovi jedni :P kad sam govorio ko je Benzema i sta ce biti..Samo da malo dodze sebi,tad ste se ismijavali na to..A sad se kunete u njega,neka neka ;)

Dodze i njegovo vrijeme :)

Hajd nadam se da cu samo malo biti aktivni na nasoj temi..

Jel igro Sahin protiv Galate ?? i ako jeste kakav je bio ??

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 25 avg 2011, 12:18

izgleda da je dogovor izmedju unije igrača i čelnika lige na pomolu i za vikend bi i primera i segunda trebale startati,
iskreno se nadam tome ,vikendi bez primere za mene nisu kompletni i da @Nail for Real svaka čast na analizi.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 25 avg 2011, 12:32

anonymousHD je napisao/la:
messilla je napisao/la:Čuo sam i ja za to , e sad ne bih znao reći da li će ostati tu.
Evo ga! Službeni potovi. Ipak Trabzonspor ide u četvrtu.

slika

;)
Sve je to u redu al meni nije jasno kako BVB kao prvak Njemacke lige moze ici u 4. sesir?!?!?!?
Ako to posmatramo s toga da dugo nije bio u Ligi prvaka i da nema nekog uspjeha u Evropi zadnjih godina,kako lille onda moze u 3.??
A i Wolfsburg je one godine kad je uso u LP bio u 3. sesiru.
Sretno zmajevi!!

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 25 avg 2011, 12:35

Rizah je napisao/la:Koji ste baksuzi mogli bi izvući grupu Real Madrid, Milan,Manchester City i Dortmund :D

Baš bi to bilo lijepo vidjeti.
Sto je neko ranije napisao,da nam je dobit sto slabiju grupu(bio bi red vec) da benz ili ronaldo budu najbolji strijelci LP-a.
Lako je davat golove kopenhagenu i panatinaikosu.
Sretno zmajevi!!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 25 avg 2011, 12:36

Real, Sahtar,Zenit,Dinamo

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 25 avg 2011, 12:38

junioR je napisao/la:Jel igro Sahin protiv Galate ?? i ako jeste kakav je bio ??
Nije Sahin igrao, bio je najavljen i sve, ali nije ušao u igru...
MARCELO je napisao/la: Sve je to u redu al meni nije jasno kako BVB kao prvak Njemacke lige moze ici u 4. sesir?!?!?!?
Ako to posmatramo s toga da dugo nije bio u Ligi prvaka i da nema nekog uspjeha u Evropi zadnjih godina,kako lille onda moze u 3.??
Pa sakupio malo bodova u Evropskim takmičenjima. Po ovome ti se prave ti šeširi > http://www.uefa.com/memberassociations/ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; . Real Madrid je pre par godina bio u drugom šeširu, imali slabe nastupe u Ligi šampiona, malo bodova dobivali ..
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 25 avg 2011, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 avg 2011, 12:39

Real
Befika/Milan
Leverkuzen
Trabzonspor

kad se vec igramo,ne bi smetala jedna laksa grupa da se moze maximalno fokusirati na Primeru prvi dio sezone.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 25 avg 2011, 12:52

anonymousHD je napisao/la:
junioR je napisao/la:Jel igro Sahin protiv Galate ?? i ako jeste kakav je bio ??
Nije Sahin igrao, bio je najavljen i sve, ali nije ušao u igru...
MARCELO je napisao/la: Sve je to u redu al meni nije jasno kako BVB kao prvak Njemacke lige moze ici u 4. sesir?!?!?!?
Pa sakupio malo bodova u Evropskim takmičenjima. Po ovome ti se prave ti šeširi > http://www.uefa.com/memberassociations/ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; . Real Madrid je pre par godina bio u drugom šeširu, imali slabe nastupe u Ligi šampiona, malo bodova dobivali ..
Hvala jarane! :D ;) :D ;)
Sretno zmajevi!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 avg 2011, 12:59

Pa 'đeste drage kolege :mrgreen: Kako nas admin razdvoji, lijepo dosadan forum :lol: :lol: svak' u svoju ćošu :lol:

Ne valja ni prelaka grupa, poderete sve redom i onda se dignete u nebesa, naleti jedan Lyon, Juventus, i eto belaja :P

Priželjkujem vam, onako "prosječnu" grupu:

Milan, Zenit i Dinamo (jesam li bezobrazan?) :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 avg 2011, 13:05

Nije sto je Milan ali vise bi volio City iz treceg a BVB iz cetvrtog nego 3 godinu za redom sa Milanezima,dosadilo jbt
Zenit se isamarao prije 3 sezone u obje utakmice,Zenit sa Arshavinom samo valjalo bi kad bi igrali u Rusiji vec u Septembru ili pocetkom Oktobra.
Ma ko god da dodje prvo mjesto je objektivno zagarantovano,valjalo bi neke slabije red je,neka se vala malo napuca i gol razlika
A Dinamo bi volio,nabavila bi se ulaznica 8-)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 25 avg 2011, 13:09

Jest vala, svake godine uvek smo u nekih 'grupama smrti', bio bi red da mi jednom dobijemo laganu grupu.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 avg 2011, 13:14

Raul_64 je napisao/la:Nije sto je Milan ali vise bi volio City iz treceg a BVB iz cetvrtog nego 3 godinu za redom sa Milanezima,dosadilo jbt
Zenit se isamarao prije 3 sezone u obje utakmice,Zenit sa Arshavinom samo valjalo bi kad bi igrali u Rusiji vec u Septembru ili pocetkom Oktobra.
Ma ko god da dodje prvo mjesto je objektivno zagarantovano,valjalo bi neke slabije red je,neka se vala malo napuca i gol razlika
A Dinamo bi volio,nabavila bi se ulaznica 8-)
Jest 'vala, dojadilo gledat' ovoga Milana sa vama u grupi, il' je Milan, il' Lyon...svake godine :D
Ne bi Bogami volio da vam City zapane, zbog Ed-a (nemože on Ikeru dat' go da ga 'ebeš :mrgreen: ), šalim se, nego ko bi od vas ost'o da vam ga ED zabiberi na SB :twisted:

Ja ne znam što se ovi forumaši nešto furaju sa pričom "Samo ne BVB" ... :roll: nigdje veze, mišljenja sam da će BVB biti čist' promašaj u LP, jesu mi dragi, al' ... kako je - tako je ... ako zapanu sa Realom, to će biti kantanje, i to kakvo :?

A brate, kad gledaš tu gol razliku, onda pošteno reci: Shakhtar, Basel, Dinamo :mrgreen: ha ya ...

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 25 avg 2011, 13:18

Ma samo Dinamo, al eto i Sitija bi volio.. Cisto da pokazemo ko je gazda, i da se Dzeko malo razocara..
Idemo na Maksimir :D

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 25 avg 2011, 13:22

Toooo blancos, taman si iz Ze, idemo zajedno vozom. :lol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.