FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 15 jan 2021, 22:47

LjoZee je napisao/la:
15 jan 2021, 22:36
braco je napisao/la:
15 jan 2021, 22:30
Bravo za Fanima i Ikića i njih sam skroz zaboravio. Ma jarane kod nas je prava žabokrečina, meni kad je pričao jedan igrač iz federalne šta oni rade na treninzima i mimo treninga nisam mogao vjerovat. Plus ove štimaljke da ne govorim.

Vjeruješ li da jedan trener u trećoj hrvatskoj ligi koristi dron da snima treninge ekipe kako bi imao bolji uvid i mogao napravit analizu. O video analizama da ne govorim. Pazi TREĆA hrvatska liga, gdje mu igrači preko dana idu na posao, a navečer treniraju.

Opet ponavljam sad kad nemamo para, po meni je tržište druge lige Hrvatske, pa možda i druge lige Slovenije odlična opcija za nas jer fakat se može nešto iskopat, a neće ti tražiti preveliku platu.
Rijetko koji klub u ovoj PLFBiH ima jednaku opremu za prvotimce, a ne sta vise.

Mislim da smo gresku napravili sto nismo sa Osijekom nesto dogovorili kad je trebala ona biti prijateljska kad smo isli tamo. Sad je mozda kasno jer su se haos podigli i iznad nivo HNL-a. Oni imaju taj drugi tim i mogao si sklopiti da neki dolaze na posudbe ako nista. 2 igraca po sezoni na posudbi nekoj nije puno.
Ma evo nama sada naprimjer gori na krilnim pozicijama. Nemamo para da dovodimo Zakarića i slične. Zato pokušaš nekog momka koji je igrao lupam u Sesvetama pa šta bude bude. Pa evo ti Tatara kod pitara. Igrao u 2. HNL fantastičnu sezonu, ode u Belupo i ništa ne odigra. Dođe kod pitara iz Belupa i prekuca ligu. A vremenski razmak između igranja u 2. HNL i potpisa za pitare je bio samo godinu dana.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 jan 2021, 22:50

Pa bio je onaj mali sto sad igra u Sloveniji,nikako da se sjetim imena.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 jan 2021, 22:52

braco je napisao/la:
15 jan 2021, 22:47
Ma evo nama sada naprimjer gori na krilnim pozicijama. Nemamo para da dovodimo Zakarića i slične. Zato pokušaš nekog momka koji je igrao lupam u Sesvetama pa šta bude bude. Pa evo ti Tatara kod pitara. Igrao u 2. HNL fantastičnu sezonu, ode u Belupo i ništa ne odigra. Dođe kod pitara iz Belupa i prekuca ligu. A vremenski razmak između igranja u 2. HNL i potpisa za pitare je bio samo godinu dana.
E i to za Tatara, tacno. Mislim da ti igraci nisu skupiti odnosno oni koji nisu vezani za pravi Hajduk, Osijek, Dinamo i tako blize i dalje. Bolje se tu fokusirati nego ovdje jer neces od njih 100 ubost 2 da valja iole nesto. Evo Subasic. Potencijal pa klinac. Em nema navika normalnog bavljenja sportom, em se nafura kad odigra jednu ko da je Messi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 15 jan 2021, 22:53

delinjo je napisao/la:
15 jan 2021, 22:50
Mihael Klepac, na treninzima bio bas dobar, cim dodje utakmica on ocajan, nije mogao da se opusti i da pokaze sta zna. Otisao u Sloveniju i na pocetku bas odlican bio, ne znam kakav je sad..
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 15 jan 2021, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 15 jan 2021, 22:54

MrkiMedo je napisao/la:
15 jan 2021, 21:04
Ima li iko na ovom podforumu da navija za Zelju? Da je produzio clansku i kupio godisnju? Da jedva ceka utakmice? Da se pojede zbog ovog svega i da se ne nasladjuje?
Citam i ne vjerujem.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 15 jan 2021, 22:55

Nastrojeni je napisao/la:
15 jan 2021, 22:01
MrkiMedo je napisao/la:
Ima li iko na ovom podforumu da navija za Zelju? Da je produzio clansku i kupio godisnju? Da jedva ceka utakmice? Da se pojede zbog ovog svega i da se ne nasladjuje?
:thumbup:
I člansku grupe!
To je brate drugi par carapa Željovci su na svim tribinama ne samo na jednoj, i to je bitno ali ni blizu kao ovo.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 jan 2021, 22:57

Brkooo je napisao/la:
15 jan 2021, 22:53
delinjo je napisao/la:
15 jan 2021, 22:50
Mihael Klepac, na treninzima bio bas dobar, cim dodje utakmica on ocajan, nije mogao da se opusti i da pokaze sta zna. Otisao u Sloveniju i na pocetku bas odlican bio, ne znam kakav je sad..
Jest on,dobro bas igra u Sloveniji ,kazu medju najboljim krilima tamo :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 jan 2021, 22:59

LjoZee je napisao/la:
15 jan 2021, 22:43
delinjo je napisao/la:
15 jan 2021, 22:39
Da budemo **** Osijeku fijala ?

Neki stvarno kao da navijaju za Zelju od 2014 godine... :kafa:
Sikce ovdje kako ljudi ponizavaju bilo koga ko je uspjesan i onda kazes to za Osijek koji je na nivou trenutno na kojem ce neki nas klub biti za 50 godina, a mozda ni tad.
Malo je 50 godina.

Kako si napisao, čovjek bi pomislio da je riječ o Bajernu, a ne o Osijeku :mrgreen:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 jan 2021, 23:02

let3 je napisao/la:
15 jan 2021, 22:59
Malo je 50 godina.

Kako si napisao, čovjek bi pomislio da je riječ o Bajernu, a ne o Osijeku :mrgreen:
Ljudi samo za trenera prvog tima izdvajaju preko 2 miliona godisnje cini mi se. Pa ti vidi onda. :mrgreen:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 jan 2021, 23:03

let3 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
15 jan 2021, 22:43
delinjo je napisao/la:
15 jan 2021, 22:39
Da budemo **** Osijeku fijala ?

Neki stvarno kao da navijaju za Zelju od 2014 godine... :kafa:
Sikce ovdje kako ljudi ponizavaju bilo koga ko je uspjesan i onda kazes to za Osijek koji je na nivou trenutno na kojem ce neki nas klub biti za 50 godina, a mozda ni tad.
Malo je 50 godina.

E to ,Ljoze zahvali covjeku jer je objasnio da ja ne moram :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 jan 2021, 23:05

delinjo je napisao/la:
15 jan 2021, 23:03
E to ,Ljoze zahvali covjeku jer je objasnio da ja ne moram :D
U odnosu na bilo koji klub ovdje jesu Bayern. Cim tebi investitor iz temelja gradi stadion i to ne improvizacija nego bas moderan, trening kamp, ulaze u ekipu ozbiljne pare to je level koji je ovdje tesko dostizan u nekoj blizoj buducnosti. I zbog zakona i drzave prije svega pa onda interesa svakakvih i ostalog.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 jan 2021, 23:08

LjoZee je napisao/la:
15 jan 2021, 23:02
let3 je napisao/la:
Malo je 50 godina.

Ljudi samo za trenera prvog tima izdvajaju preko 2 miliona godisnje cini mi se. Pa ti vidi onda. :mrgreen:
Osijek sa Bjelicom proživljava nešto najbolje u svojoj historiji. Nikad nisu bili jaci, nikad nece biti jaci. Željo sa Newcastleom je otprilike bio na tom nivou, prije skoro 20 godina. Da ne pominjem onu videoton generaciju.
Nikad bolji nisu bili, ali bgt nemoj nas unižavati na takav način i od njih praviti sad Barsu.
Za par godina mogu sletiti na stari nivo, jer oni nisu Dinamo ili Hajduk ;)

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 jan 2021, 23:13

let3 je napisao/la:
15 jan 2021, 23:08
Osijek sa Bijelicom proživljava nešto najbolje u svojoj historiji. Nikad nisu bili jaci, nikad nece biti jaci. Željo sa Newcastleom je otprilike bio na tom nivou, prije skoro 20 godina. Da ne pominjem onu videoton generaciju.
Nikad bolji nisu bili, ali bgt nemoj nas unižavati na takav način i od njih praviti sad Barsu.
Za par godina mogu sletiti na stari nivo, jer oni nisu Dinamo ili Hajduk ;)
Pricam o cjelokupnoj organizaciji kluba i visini ulaganja u taj klub. Rezultati su samo posljedica toga jer su uspjeli iz ponora da dodju blizu levela Dinama tamo. Nikoga ja ovdje ne ponizavam, ali kazem ono sto jeste. Zeljo, a ni bilo ko drugi ovdje nikad nije imao takvu organizaciju. Niko odavdje ne moze ni blizu njih po pitanju organizacije trenutno. Velez, mi i svi koji ulazu u neke stadione sve nesto gledamo, trgamo, radimo ruznije jer je jeftinije, a ljudima tamo covjek iz temelja izvali da se pravi moderan stadion. Moze neko 10x imati bolju, bogatiju historiju, ali trenutno stanje je bitno.

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 15 jan 2021, 23:14

Ili mi se čini ili se Mehić malo stesao, da ima instinkt za prave stvari bio bi Zajko Zeba u najmanju ruku.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 jan 2021, 23:16

Da si napisao da necemo stici Dinamo ili Zvezdu za 50 godina, ne bi pola rijeci reko :salut: Jer vjerovatno i necemo :mrgreen:
Al nemoj nas trollati sa **** Osijekom, očiju ti :mrgreen:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 jan 2021, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 15 jan 2021, 23:19

Ma haj yebo Osijek, priča uopšte nije ni trebala ići u tom pravcu.

Prodajom Hajdarevića došli smo do toga da imamo samo Šehića od ovih mlađih koji igraju, a i on je čas klupa čas prva postava. Eto imamo i Boju koji je neki dan napunio 23 godine ali ni on ne pruža baš najbolje partije, a nije mu više 19-20. Ističe mu ugovor za pola godine povrh svega. Nećemo imati koga prodat ako se ovako nastavi, a od nečega mora da se živi.

Moramo početi razmišljati o nekim novim klincima, prije svega Gasal i Duraković. Koliko sam ove upućenije shvatio Duraković mora da popravi defanzivu da bi mogao igrati. Gasal može biti paklen igrač, nevjerovatno koliko je nezgodan za čuvat. Uspjet će ukoliko bude slušao šta mu se kaže i ako bude imao zdrave navike. I ako ga se ne pošalje na posudbu u Igman iz Konjica.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 15 jan 2021, 23:19

Nastrojeni je napisao/la:
15 jan 2021, 22:01
MrkiMedo je napisao/la:
:thumbup:
I člansku grupe!
Također.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 jan 2021, 23:20

let3 je napisao/la:
15 jan 2021, 23:16
Da si napisao da necemo stici Dinamo ili Zvezdu za 50 godina, ne bi pola rijeci reko :salut: Jer vjerovatno i necemo :mrgreen:
Al nemoj nas trollati sa **** Osijekom, očiju ti :mrgreen:
Zvezdu ce svi stici cim Vucic ode.

Ja ti pricam o organizaciji koju ne mozes dostici ni zbog zakona ni zbog zemlje u kojoj zivis. Nije isto ulagati u HNL i u Hrvatskoj i ovdje naravno. Zanemari ime kluba ako ti to pravi problem.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 jan 2021, 23:22

braco je napisao/la:
15 jan 2021, 23:19
Ma haj yebo Osijek, priča uopšte nije ni trebala ići u tom pravcu.

Prodajom Hajdarevića došli smo do toga da imamo samo Šehića od ovih mlađih koji igraju, a i on je čas klupa čas prva postava. Eto imamo i Boju koji je neki dan napunio 23 godine ali ni on ne pruža baš najbolje partije, a nije mu više 19-20. Ističe mu ugovor za pola godine povrh svega. Nećemo imati koga prodat ako se ovako nastavi, a od nečega mora da se živi.

Moramo početi razmišljati o nekim novim klincima, prije svega Gasal i Duraković. Koliko sam ove upućenije shvatio Duraković mora da popravi defanzivu da bi mogao igrati. Gasal može biti paklen igrač, nevjerovatno koliko je nezgodan za čuvat. Uspjet će ukoliko bude slušao šta mu se kaže i ako bude imao zdrave navike. I ako ga se ne pošalje na posudbu u Igman iz Konjica.
Ma cim je Amar rekao da ce mozda nekog dovesti umjesto Hajdarevica nema ti od Durakovica nista ni narednu polusezonu. Jedino da Bojo ode. Pretpostavljam da je mislio na Mekica umjesto Hajdarevica i onda bi Durakovic tu opet bio neka cetvrta opcija.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 15 jan 2021, 23:28

delinjo je napisao/la:
15 jan 2021, 21:59
Pa ja mrzim organski megamixa ,smatram da je najvece zlo koje je klub snaslo ali sam i najveci pljuvac ovih trenutnih jer nista nisu bolji od njih,nazalost neki ne mogu da shvate to,misle da moras birati stranu,a samo je jedna strana ZELJEZNICAR !!!
E cuj najvece zlo :facepalm: majke mi nemam vise snage rasrpavljati oko ovih gluposti ali mi nije jasno da neko ko voli Zelju moze ovo napisati za covjeka koji je uknjizio Zeljinu imovinu samim time zastitio klub ,ostvario nase snove da napokon vidimo bagere na Grbavici(dok se Istok pravio svaki dan na poslu sam samo gledao koliko napreduju radovi)glavni teren, pomocni teren ,evropa na Grbavici ,fan shop ,reflektori ,Vip salon ,klupe....ma ucinio me ponosnim sto sam dio plaveporodice :bih: gdje su djeca svoje pare davali da nasa Dolina bude jos ljepsa :ljepota:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], Grk1234, Hrasno15, Orvel i 44 gosta.