Ma evo nama sada naprimjer gori na krilnim pozicijama. Nemamo para da dovodimo Zakarića i slične. Zato pokušaš nekog momka koji je igrao lupam u Sesvetama pa šta bude bude. Pa evo ti Tatara kod pitara. Igrao u 2. HNL fantastičnu sezonu, ode u Belupo i ništa ne odigra. Dođe kod pitara iz Belupa i prekuca ligu. A vremenski razmak između igranja u 2. HNL i potpisa za pitare je bio samo godinu dana.LjoZee je napisao/la: ↑15 jan 2021, 22:36Rijetko koji klub u ovoj PLFBiH ima jednaku opremu za prvotimce, a ne sta vise.braco je napisao/la: ↑15 jan 2021, 22:30Bravo za Fanima i Ikića i njih sam skroz zaboravio. Ma jarane kod nas je prava žabokrečina, meni kad je pričao jedan igrač iz federalne šta oni rade na treninzima i mimo treninga nisam mogao vjerovat. Plus ove štimaljke da ne govorim.
Vjeruješ li da jedan trener u trećoj hrvatskoj ligi koristi dron da snima treninge ekipe kako bi imao bolji uvid i mogao napravit analizu. O video analizama da ne govorim. Pazi TREĆA hrvatska liga, gdje mu igrači preko dana idu na posao, a navečer treniraju.
Opet ponavljam sad kad nemamo para, po meni je tržište druge lige Hrvatske, pa možda i druge lige Slovenije odlična opcija za nas jer fakat se može nešto iskopat, a neće ti tražiti preveliku platu.
Mislim da smo gresku napravili sto nismo sa Osijekom nesto dogovorili kad je trebala ona biti prijateljska kad smo isli tamo. Sad je mozda kasno jer su se haos podigli i iznad nivo HNL-a. Oni imaju taj drugi tim i mogao si sklopiti da neki dolaze na posudbe ako nista. 2 igraca po sezoni na posudbi nekoj nije puno.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa bio je onaj mali sto sad igra u Sloveniji,nikako da se sjetim imena.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
E i to za Tatara, tacno. Mislim da ti igraci nisu skupiti odnosno oni koji nisu vezani za pravi Hajduk, Osijek, Dinamo i tako blize i dalje. Bolje se tu fokusirati nego ovdje jer neces od njih 100 ubost 2 da valja iole nesto. Evo Subasic. Potencijal pa klinac. Em nema navika normalnog bavljenja sportom, em se nafura kad odigra jednu ko da je Messi.braco je napisao/la: ↑15 jan 2021, 22:47Ma evo nama sada naprimjer gori na krilnim pozicijama. Nemamo para da dovodimo Zakarića i slične. Zato pokušaš nekog momka koji je igrao lupam u Sesvetama pa šta bude bude. Pa evo ti Tatara kod pitara. Igrao u 2. HNL fantastičnu sezonu, ode u Belupo i ništa ne odigra. Dođe kod pitara iz Belupa i prekuca ligu. A vremenski razmak između igranja u 2. HNL i potpisa za pitare je bio samo godinu dana.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mihael Klepac, na treninzima bio bas dobar, cim dodje utakmica on ocajan, nije mogao da se opusti i da pokaze sta zna. Otisao u Sloveniju i na pocetku bas odlican bio, ne znam kakav je sad..
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 15 jan 2021, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To je brate drugi par carapa Željovci su na svim tribinama ne samo na jednoj, i to je bitno ali ni blizu kao ovo.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Jest on,dobro bas igra u Sloveniji ,kazu medju najboljim krilima tamo

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Malo je 50 godina.
Kako si napisao, čovjek bi pomislio da je riječ o Bajernu, a ne o Osijeku

Ljudi samo za trenera prvog tima izdvajaju preko 2 miliona godisnje cini mi se. Pa ti vidi onda.

E to ,Ljoze zahvali covjeku jer je objasnio da ja ne moramlet3 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 22:59Malo je 50 godina.
Kako si napisao, čovjek bi pomislio da je riječ o Bajernu, a ne o Osijeku![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
U odnosu na bilo koji klub ovdje jesu Bayern. Cim tebi investitor iz temelja gradi stadion i to ne improvizacija nego bas moderan, trening kamp, ulaze u ekipu ozbiljne pare to je level koji je ovdje tesko dostizan u nekoj blizoj buducnosti. I zbog zakona i drzave prije svega pa onda interesa svakakvih i ostalog.
Osijek sa Bjelicom proživljava nešto najbolje u svojoj historiji. Nikad nisu bili jaci, nikad nece biti jaci. Željo sa Newcastleom je otprilike bio na tom nivou, prije skoro 20 godina. Da ne pominjem onu videoton generaciju.
Nikad bolji nisu bili, ali bgt nemoj nas unižavati na takav način i od njih praviti sad Barsu.
Za par godina mogu sletiti na stari nivo, jer oni nisu Dinamo ili Hajduk

Pricam o cjelokupnoj organizaciji kluba i visini ulaganja u taj klub. Rezultati su samo posljedica toga jer su uspjeli iz ponora da dodju blizu levela Dinama tamo. Nikoga ja ovdje ne ponizavam, ali kazem ono sto jeste. Zeljo, a ni bilo ko drugi ovdje nikad nije imao takvu organizaciju. Niko odavdje ne moze ni blizu njih po pitanju organizacije trenutno. Velez, mi i svi koji ulazu u neke stadione sve nesto gledamo, trgamo, radimo ruznije jer je jeftinije, a ljudima tamo covjek iz temelja izvali da se pravi moderan stadion. Moze neko 10x imati bolju, bogatiju historiju, ali trenutno stanje je bitno.let3 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:08Osijek sa Bijelicom proživljava nešto najbolje u svojoj historiji. Nikad nisu bili jaci, nikad nece biti jaci. Željo sa Newcastleom je otprilike bio na tom nivou, prije skoro 20 godina. Da ne pominjem onu videoton generaciju.
Nikad bolji nisu bili, ali bgt nemoj nas unižavati na takav način i od njih praviti sad Barsu.
Za par godina mogu sletiti na stari nivo, jer oni nisu Dinamo ili Hajduk![]()
-
- Kontakt:
Ili mi se čini ili se Mehić malo stesao, da ima instinkt za prave stvari bio bi Zajko Zeba u najmanju ruku.
Da si napisao da necemo stici Dinamo ili Zvezdu za 50 godina, ne bi pola rijeci reko
Jer vjerovatno i necemo
Al nemoj nas trollati sa **** Osijekom, očiju ti

Al nemoj nas trollati sa **** Osijekom, očiju ti

Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 jan 2021, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ma haj yebo Osijek, priča uopšte nije ni trebala ići u tom pravcu.
Prodajom Hajdarevića došli smo do toga da imamo samo Šehića od ovih mlađih koji igraju, a i on je čas klupa čas prva postava. Eto imamo i Boju koji je neki dan napunio 23 godine ali ni on ne pruža baš najbolje partije, a nije mu više 19-20. Ističe mu ugovor za pola godine povrh svega. Nećemo imati koga prodat ako se ovako nastavi, a od nečega mora da se živi.
Moramo početi razmišljati o nekim novim klincima, prije svega Gasal i Duraković. Koliko sam ove upućenije shvatio Duraković mora da popravi defanzivu da bi mogao igrati. Gasal može biti paklen igrač, nevjerovatno koliko je nezgodan za čuvat. Uspjet će ukoliko bude slušao šta mu se kaže i ako bude imao zdrave navike. I ako ga se ne pošalje na posudbu u Igman iz Konjica.
Prodajom Hajdarevića došli smo do toga da imamo samo Šehića od ovih mlađih koji igraju, a i on je čas klupa čas prva postava. Eto imamo i Boju koji je neki dan napunio 23 godine ali ni on ne pruža baš najbolje partije, a nije mu više 19-20. Ističe mu ugovor za pola godine povrh svega. Nećemo imati koga prodat ako se ovako nastavi, a od nečega mora da se živi.
Moramo početi razmišljati o nekim novim klincima, prije svega Gasal i Duraković. Koliko sam ove upućenije shvatio Duraković mora da popravi defanzivu da bi mogao igrati. Gasal može biti paklen igrač, nevjerovatno koliko je nezgodan za čuvat. Uspjet će ukoliko bude slušao šta mu se kaže i ako bude imao zdrave navike. I ako ga se ne pošalje na posudbu u Igman iz Konjica.
Također.
Zvezdu ce svi stici cim Vucic ode.
Ja ti pricam o organizaciji koju ne mozes dostici ni zbog zakona ni zbog zemlje u kojoj zivis. Nije isto ulagati u HNL i u Hrvatskoj i ovdje naravno. Zanemari ime kluba ako ti to pravi problem.
Ma cim je Amar rekao da ce mozda nekog dovesti umjesto Hajdarevica nema ti od Durakovica nista ni narednu polusezonu. Jedino da Bojo ode. Pretpostavljam da je mislio na Mekica umjesto Hajdarevica i onda bi Durakovic tu opet bio neka cetvrta opcija.braco je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:19Ma haj yebo Osijek, priča uopšte nije ni trebala ići u tom pravcu.
E cuj najvece zlo