FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mi nećemo nikad biti u rangu iole ozbiljnog Evropskog kluba iz razloga što živimo u banana državi.Iz razloga što sa ponasanjem i načinom života,kao narod,nikada nećemo dostići nivo ozbiljne države koja će imati uređeno stanje,između ostalog i u sportu.
Zadnja izmjena: HapicaRadePaprica, dana/u 15 jan 2021, 23:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Da ponovim ono što je napisao @Hong Kong
Dakle, ovo imamo na raspolaganju:
Golmani: Eric, Fejzic i Muftic
Desni bek: Stevanovic i Blazevic.
Stoperi: Kosoric, Ikic, Vrhovac, Miletic
Lijevi bek: Sehic i Milicevic
Zadnji vezni: Bojo, Alispahic, Sarvan, Mekic?
Prednji vezni: Stilic, Bekric
Krila: Mujezinovic, Veselinovic, Gasal, Subasic, Hrelja?
Napadaci: Lendric, Zec, Juricic
Dobra vijest je što više nema lošijeg Zeca (taj se nije trebao ni vracati), loša vijest je odlazak Hajdara u po sezone.
Nažalost nismo se uspjeli kutarisati Lendrića i Veselinovića.
Ekipa sa pocetka sezone je sasvim dovoljna bila da se ganjamo za titulu, ali nas ubi kriza besparice, onda smo pukli u sred sezone i jbg sad - neviđene gluposti protiv najgorih timova lige. Nedopustivi kiksevi.
Nadam se da ce na proljece Amar dati šansu Gasalu. Ne može biti gori od trenutnih krila, nema šanse.
Dakle, ovo imamo na raspolaganju:
Golmani: Eric, Fejzic i Muftic
Desni bek: Stevanovic i Blazevic.
Zadnji vezni: Bojo, Alispahic, Sarvan, Mekic?
Krila: Mujezinovic, Veselinovic, Gasal, Subasic, Hrelja?
Dobra vijest je što više nema lošijeg Zeca (taj se nije trebao ni vracati), loša vijest je odlazak Hajdara u po sezone.
Nažalost nismo se uspjeli kutarisati Lendrića i Veselinovića.
Ekipa sa pocetka sezone je sasvim dovoljna bila da se ganjamo za titulu, ali nas ubi kriza besparice, onda smo pukli u sred sezone i jbg sad - neviđene gluposti protiv najgorih timova lige. Nedopustivi kiksevi.
Nadam se da ce na proljece Amar dati šansu Gasalu. Ne može biti gori od trenutnih krila, nema šanse.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 jan 2021, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
S kojim Kanom pricam ?KANA je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:28E cuj najvece zlomajke mi nemam vise snage rasrpavljati oko ovih gluposti ali mi nije jasno da neko ko voli Zelju moze ovo napisati za covjeka koji je uknjizio Zeljinu imovinu samim time zastitio klub ,ostvario nase snove da napokon vidimo bagere na Grbavici(dok se Istok pravio svaki dan na poslu sam samo gledao koliko napreduju radovi)glavni teren, pomocni teren ,evropa na Grbavici ,fan shop ,reflektori ,Vip salon ,klupe....ma ucinio me ponosnim sto sam dio plaveporodice
gdje su djeca svoje pare davali da nasa Dolina bude jos ljepsa
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovako to izgleda sa ovim pod ugovorom. Sarvan je na probi. Oni nisu nasi, a mozda nece ni biti. Amar je rekao da ce haman ista ekipa biti ko prosle polusezone sto znaci mozda jedan ili nijedan odlazak.Golmani: Eric, Fejzic i Muftic
Desni bek: Stevanovic i Blazevic
Zadnji vezni: Bojo, Alispahic, Durakovic
Krila: Mujezinovic, Veselinovic, Gasal, Subasic
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ostvario naše snoveKANA je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:28
E cuj najvece zlomajke mi nemam vise snage rasrpavljati oko ovih gluposti ali mi nije jasno da neko ko voli Zelju moze ovo napisati za covjeka koji je uknjizio Zeljinu imovinu samim time zastitio klub ,ostvario nase snove da napokon vidimo bagere na Grbavici(dok se Istok pravio svaki dan na poslu sam samo gledao koliko napreduju radovi)glavni teren, pomocni teren ,evropa na Grbavici ,fan shop ,reflektori ,Vip salon ,klupe....ma ucinio me ponosnim sto sam dio plaveporodice
![]()

Još samo fali da napišeš kako je iz svog džepa finansirao Istok (a ne mahom navijaci) i da je zajedno sa radnicima svaki dan izljevao beton i podizao krov svojim rukama

- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Ima li se šta Anti Sučiću zamjeriti što nam Sjever izgradi.let3 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:38Ostvario naše snoveKANA je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:28
E cuj najvece zlomajke mi nemam vise snage rasrpavljati oko ovih gluposti ali mi nije jasno da neko ko voli Zelju moze ovo napisati za covjeka koji je uknjizio Zeljinu imovinu samim time zastitio klub ,ostvario nase snove da napokon vidimo bagere na Grbavici(dok se Istok pravio svaki dan na poslu sam samo gledao koliko napreduju radovi)glavni teren, pomocni teren ,evropa na Grbavici ,fan shop ,reflektori ,Vip salon ,klupe....ma ucinio me ponosnim sto sam dio plaveporodice
![]()
Miske djeda mraz
![]()
Još samo fali da napišeš kako je iz svog džepa finansirao Istok (a ne mahom navijaci) i da je zajedno sa radnicima svaki dan izljevao beton i podizao krov svojim rukama![]()
Vjeruj mi toliko sam ponosan bio da ti to ne mogu objasnitidelinjo je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:33S kojim Kanom pricam ?KANA je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:28E cuj najvece zlomajke mi nemam vise snage rasrpavljati oko ovih gluposti ali mi nije jasno da neko ko voli Zelju moze ovo napisati za covjeka koji je uknjizio Zeljinu imovinu samim time zastitio klub ,ostvario nase snove da napokon vidimo bagere na Grbavici(dok se Istok pravio svaki dan na poslu sam samo gledao koliko napreduju radovi)glavni teren, pomocni teren ,evropa na Grbavici ,fan shop ,reflektori ,Vip salon ,klupe....ma ucinio me ponosnim sto sam dio plaveporodice
![]()

Kakva tuga od postalet3 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:38Ostvario naše snoveKANA je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:28
![]()
Miske djeda mraz
![]()
Još samo fali da napišeš kako je iz svog džepa finansirao Istok (a ne mahom navijaci) i da je zajedno sa radnicima svaki dan izljevao beton i podizao krov svojim rukama![]()

- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Bit ćeš jos ponosniji kad ovi Jug izgrade.Obećali su,valjda neće slagati.KANA je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:45Vjeruj mi toliko sam ponosan bio da ti to ne mogu objasnitidelinjo je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:33S kojim Kanom pricam ?KANA je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:28
![]()
onu tekmu protiv Slobode sam bas bio u machiatu sjedim i gledam ponosnu bracu ,ma bukvalno svaki je imao osmijeh od uha do uha i dok sjedim tu jedva cekam da vidim pun Istok
![]()
-
- Kontakt:
Nikad necu moci razumjeti vas koji mrzite Misketa. Haj ako ste bili zaposlenici firme.. ali opet.
Koliko onda mrzite Zuju,Kozarica,Landzu,Telibecirevica?
Skoro pa da mi je u rangu da neko pravda Petrovica,Adzema a da ne podnosi Amara.
Jedan najuspjesniji trener,drugi najuspjesniji predsjednik.
Bilo kakvo omalovazavanje njihovih uspjeha,meni to zvuci malo bolesno.
Imali su drugi bolje igrace,pa nisu osvajali.
I bilo je u klubu puno vise para,pa su se dugovi gomilali.
Skoro pa da mi je u rangu da neko pravda Petrovica,Adzema a da ne podnosi Amara.
A sami su krivi sto je sve dobro sto su uradili zaboravljeno ili stavljeno po strani.timpramosavePla je napisao/la: ↑16 jan 2021, 01:03Nikad necu moci razumjeti vas koji mrzite Misketa. Haj ako ste bili zaposlenici firme.. ali opet.
Ali, bez obzira na sve dobro ovaj period i jednog i drugog je pokazao kakve osobe nam NE trebaju u danasnji vakat. Na rijecima jesu jaki, ali djela su im drugacija. Mozemo mi pricati i o stadionu i o titulama i o svemu, ali niko klubu nije obezbjedio sigurnost financijsku. Eto, rece Fedja da oni iz Veleza su potpisali koliko mjesecno UO daje para. Ko neki oblik investitora. Ne posudjuju nego ulazu koliko mogu. Kod nas toga se niko nije sjetio ili nije htio realizovati. Samo krediti ili pozajmi pa vrati sa kamatom. Glupo je "spas" vidjeti u Misimovicu ili Amaru, a drugog pljuvati kad su isti po pitanju tih osobina i poslovne strane. Nemaju plan duzi od tri dana.
Na pocetku sam bio odusevljen sa njim a onda bahatost,pljuvanje po titulama kluba kojeg volis,avioni kamioni obecavanja,dok jedan covjek cisti snijeg od 2 metra i ponizavas ga pred par hiljda ljudi,trosenje zeljinih para kao da su tvoje licne bla bla....neka njemu Megamixa nabijem ga na **** "!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
To "Zeljine pare" mi je uvijek cudno kad bilo ko kaze. Ko je na funkciji tad upravlja tim parama na sta god hoce vezano za klub. Ako mu je cejf te pare dati na dobre pripreme, neki skuplji hotel kad gostujes negdje, ovo, ono ima pravo. Sto bi Siljak rekao kad je odlazio da se opravda da nije kriv: "Sva plaćanja u klubu - predsjednik".delinjo je napisao/la: ↑16 jan 2021, 01:25Na pocetku sam bio odusevljen sa njim a onda bahatost,pljuvanje po titulama kluba kojeg volis,avioni kamioni obecavanja,dok jedan covjek cisti snijeg od 2 metra i ponizavas ga pred par hiljda ljudi,trosenje zeljinih para kao da su tvoje licne bla bla....neka njemu Megamixa nabijem ga na **** "!

Nema tu cejfa Ljoze,to je tacno ali on je trosio te pare a ljudima predstavio kao da trosi svoje pare ...LjoZee je napisao/la: ↑16 jan 2021, 01:36To "Zeljine pare" mi je uvijek cudno kad bilo ko kaze. Ko je na funkciji tad upravlja tim parama na sta god hoce vezano za klub. Ako mu je cejf te pare dati na dobre pripreme, neki skuplji hotel kad gostujes negdje, ovo, ono ima pravo. Sto bi Siljak rekao kad je odlazio da se opravda da nije kriv: "Sva plaćanja u klubu - predsjednik".delinjo je napisao/la: ↑16 jan 2021, 01:25Na pocetku sam bio odusevljen sa njim a onda bahatost,pljuvanje po titulama kluba kojeg volis,avioni kamioni obecavanja,dok jedan covjek cisti snijeg od 2 metra i ponizavas ga pred par hiljda ljudi,trosenje zeljinih para kao da su tvoje licne bla bla....neka njemu Megamixa nabijem ga na **** "!Mozes reci da neko trosi kao da su njegove ako te pare koristi za privatno neki posao.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa dobro, to je druga stvar onda. Ja sam shvatio, a i inace kad to neko kaze da bilo koju osobu u klubu i u bilo kojem periodu, da ti treba 100 dozvola da te pare potrosis na nesto vezano za klub.
Novi dan pa da se citiram sa istim pitanjem. Ima li ovakvih ovdje? Navijaci Zeljeznicara, a ne rezultata?! Vrlo vjerovatno da nema.
Ako ostane ovakva situacija u klubu, mogli bi mi fakat sa juniorima krenuti u novu sezonu, jer haman pola ekipe gubiš zbog ugovora..
Nadam se da će sjednica okrenuti stvari za 180°
Od proljeća haman ništa ne očekujem, malo se nadam kupu da možemo uzeti, liga Evropa plafon.
Luka, Ikić, Štila, Meša, Ermin, Tuce i Erić tu i tamo, to su naši ključni igrači, ovi ostali bolje da ih nema, Mustafa, Veseli, Bojo, Kosorić, Miletić, Šehić, Šorti, Ante, Milicevic, Mujezinović, Fejzić, Lendrić, Subašić.. bilo kojeg igrača iz juniora da stavis, gori učinak ne može biti
Nadam se da će sjednica okrenuti stvari za 180°
Od proljeća haman ništa ne očekujem, malo se nadam kupu da možemo uzeti, liga Evropa plafon.
Luka, Ikić, Štila, Meša, Ermin, Tuce i Erić tu i tamo, to su naši ključni igrači, ovi ostali bolje da ih nema, Mustafa, Veseli, Bojo, Kosorić, Miletić, Šehić, Šorti, Ante, Milicevic, Mujezinović, Fejzić, Lendrić, Subašić.. bilo kojeg igrača iz juniora da stavis, gori učinak ne može biti
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ja sam napravio istok,nisi ti nego Zeljo,od tih para ali si ti to pokrenuo.....to je posteno...
**** to ako kenjas na titule vlastitog kluba,cemu to ,koja je svrha ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa to je ono sto pretpostavljam kod Amara i Misimovica da je najveci problem. On je zelio da se istice, paznju da ima. Pogledaj trenutne predsjednike npr. Zrinjskog, Borca, Veleza koji su u ok situaciji i nesto se pozitivno desava. Nijedan ne iskace tako konstantno. Meni je ok da bude se otvoreno za razgovor i da se treba znati ko je predsjednik, ali jasna je razlika izmedju Misimovica i ovog iz Veleza npr. Profil ljudi mislim.
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 47 gostiju.