I pored kupovina Real definitivno nema elana kao nekad, i dalje su nosioci oni koji vise nemaju benzina. A i Zidane pokazuje za sada da stvaranje ekipe i nije za njega, na poslozeno je bio dobar, ali sada treba i njegovog umijeca.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Jovica i Benzemu kao tandem u danasnjem vaktu bi mozda još samo Capello stavio. Pored toga Bale i Vasquez krila u cappelovskoj 4-4-2 formaciji.
I pored kupovina Real definitivno nema elana kao nekad, i dalje su nosioci oni koji vise nemaju benzina. A i Zidane pokazuje za sada da stvaranje ekipe i nije za njega, na poslozeno je bio dobar, ali sada treba i njegovog umijeca.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 01 sep 2019, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa tacno, ali mislim ipak da ce se Atletico na kraju vise puta okliznuti.delinjo je napisao/la:ponavljam jos jednom:::Atletiko ako ne uzme titulu ove sezone nek ugase klub
Zidane kao sto sam i rekao, do Bozica maksimalno.
27.10.2020
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gdje policajac da kaze kako zidane garantuje LP
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Mislim da bi najbolje bilo i za jedne i za druge da Atletico uzme ove godine. Jedni da otjeraju gubu trenersku, a drugi da pociste skart.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Neces toga vise nikad vidjet ovdje na forumu, cak ni sa drugim profilimaBosniaBoston je napisao/la:Gdje policajac da kaze kako zidane garantuje LP
27.10.2020
ma jer su luzerileorey je napisao/la:Pa tacno, ali mislim ipak da ce se Atletico na kraju vise puta okliznuti.delinjo je napisao/la:ponavljam jos jednom:::Atletiko ako ne uzme titulu ove sezone nek ugase klub
Zidane kao sto sam i rekao, do Bozica maksimalno.
realno i Realno da imaju samo neki standardan nivo gdje odradjuju manje tekme uzeli bi titulu
ovo sto igraju i real i barca je Bogu plakati
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nije valjda banovan? Ima ljudi koji danima psuju ovdje pa pisu normalno bez sankcija.leorey je napisao/la:Neces toga vise nikad vidjet ovdje na forumu, cak ni sa drugim profilimaBosniaBoston je napisao/la:Gdje policajac da kaze kako zidane garantuje LP
Uvijek ima VPN, vratit ce se policajac za one sto ga vole.
Veliki Bale, a htio ga Zidane nogama otjerati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pisaj Garethe po celavom 
Nije psovao vec ga mjesecima upozoravao da ne pise na nasem pdfu, rekao da nije znao da se ne smije i da nece vise. I onda opet nastavioPogba je napisao/la:Nije valjda banovan? Ima ljudi koji danima psuju ovdje pa pisu normalno bez sankcija.leorey je napisao/la:Neces toga vise nikad vidjet ovdje na forumu, cak ni sa drugim profilimaBosniaBoston je napisao/la:Gdje policajac da kaze kako zidane garantuje LP
Uvijek ima VPN, vratit ce se policajac za one sto ga vole.
Veliki Bale, a htio ga Zidane nogama otjerati.
Ovako ce i nama Dembele rijesavat tekme sad
27.10.2020
Ovaj Bale je zaglupio skroz 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Kakva strvina covjece, nije ni cudo sto ni dan danas ne zna ni rijeci spanskog jezika za ovih 6 godina hahahaa
27.10.2020
Kakav smo mi cirkus

Ramos ko kakav firgoš sa ovim tetovazama
Zidane definitivno nema pojma kako mu treba igrat ekipa. Mozda je to zato sto mu nisu doveli zeljena pojacanja, ne znam. Pa prva 3 kola, 3 razlicite formacije. WTF.
Vinicijus Neymar za siromasne. Nema taj gram mozga.
Vinicijus Neymar za siromasne. Nema taj gram mozga.
27.10.2020
Vinicius je 2000to godište, smanjite doživljaj. Dijete ima 20ak partija u Evropskom fudbalu.
Trebali su malo i vezni red osvježiti, dovesti šta drugo. Ovako i dalje Modrić i Kroos vedre i oblače.
Onog iz Ajaxa ili Brunu, tako nešto
Trebali su malo i vezni red osvježiti, dovesti šta drugo. Ovako i dalje Modrić i Kroos vedre i oblače.
Onog iz Ajaxa ili Brunu, tako nešto
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- LlullSergio
- Kontakt:
Treba prije svega potjerat celavca. Veze on s vezom nema.
Kad vidi covjek onog Lucasa u sastavu srce me zaboli. A i ovo ostalo je sve bezobrazno, nedisciplinovano, neodgovorno.
Kad vidi covjek onog Lucasa u sastavu srce me zaboli. A i ovo ostalo je sve bezobrazno, nedisciplinovano, neodgovorno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.