FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Neznam sta reci nako onoga jucer, bruka i sramota
i onda kazu nema raje na utakmicama pa poslije ovoga ce jos manja posjeta biti. na pauzi pola ovih baletana nabiti nogom, neko kaze joco nece da igra i igra preko neke stvari ,pa pola ih igra preko neke stvari, stvarno tuzno i zalosno na sta smo spali najveci i najtrofejniji klub u drzavi.

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Užas i sramota!
Drugog zaključka nema.
Svi su juče zakazali, izgledali kao šaka amatera na stadionu. Nadam se da Bogijeva povreda nije ozbiljnije prirode.
Pravo mi nedostaju upaljeni reflektori na stadionu. Nakon utakmice u kojoj kiksaš, Amar uvede trening poslije utakmice i natjera ih da trče.
Svejedno, mogu se pojesti sada, ali ću i sljedeću utakmicu gledati.
Nisam za tjeranje igrača iz ovog sastava. Mnogi od njih bi mogli solidno popuniti klupu. Činjenica je da nam fale 3-4 igrača, majstora na svojim pozicijama. Kad oni dobro igraju, ne vide se nedostaci drugih igrača. Nisu ni druge ekipe u ligi nešto pretjerano kvalitetnije od ove naše. Naši da se napnu u svakoj utakmici, bili bi u samom vrhu tabele.
Drugog zaključka nema.
Svi su juče zakazali, izgledali kao šaka amatera na stadionu. Nadam se da Bogijeva povreda nije ozbiljnije prirode.
Pravo mi nedostaju upaljeni reflektori na stadionu. Nakon utakmice u kojoj kiksaš, Amar uvede trening poslije utakmice i natjera ih da trče.
Svejedno, mogu se pojesti sada, ali ću i sljedeću utakmicu gledati.
Nisam za tjeranje igrača iz ovog sastava. Mnogi od njih bi mogli solidno popuniti klupu. Činjenica je da nam fale 3-4 igrača, majstora na svojim pozicijama. Kad oni dobro igraju, ne vide se nedostaci drugih igrača. Nisu ni druge ekipe u ligi nešto pretjerano kvalitetnije od ove naše. Naši da se napnu u svakoj utakmici, bili bi u samom vrhu tabele.
Kakav Oda nek su ga sutnuli, on nas je i doveo ovdje sa svojom selekcijom igraca. Doveo te da nemas klasicnu desetku, da imas igrace 'koji cuvaju posjed', pa nek ga on sad cuva na livadi. Upropastio generaciju koju je Adzem postavio na noge. Nije znao iskontrolisati situaciju nakon Ferencvarosa i imamo to sto imamo.lisander je napisao/la:Dzole objasnio, ne mogu da vjerujem da su diletantni Odu otjerali, razlog se još uvijek ne zna.
Odu vise ne treba ni kao vatrogasca zvati, navukao poluigraca hejbet i jos neko zali za njim. Naseg najboljeg igraca jeseni Tiaga je gusio i nije mu dao igrati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Treniraju ovi, oni iz Kaknja idu na kafugodrina je napisao/la:Ma ja sam bas razocaran. Ovi ljudi nit treniraju, umjesto treninga odu pit kafu i dobiju nas. Pa ne moze jadnije. Bas sam se ponadao za tu utakmicu i sjeb.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
koliko god da je tu napravljeno fula, i ko god da je kriv, i ovi mogu i moraju bolje. vidjeli smo da je tako.
- ultrassa1921
- Kontakt:
Sramota i bruka kako god. Spadamo na niske grane, djeca nam se smiju.anonimni je napisao/la:Treniraju ovi, oni iz Kaknja idu na kafugodrina je napisao/la:Ma ja sam bas razocaran. Ovi ljudi nit treniraju, umjesto treninga odu pit kafu i dobiju nas. Pa ne moze jadnije. Bas sam se ponadao za tu utakmicu i sjeb.Svejedno sramota, smatram to i nakon prespavane noći...
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Izvalio si toliko insinuacija i laži u nekoliko rečenica, da je to ono što ja zovem "pravo navijača da svašta kažu."bhsport je napisao/la:Kakav Oda nek su ga sutnuli, on nas je i doveo ovdje sa svojom selekcijom igraca. Doveo te da nemas klasicnu desetku, da imas igrace 'koji cuvaju posjed', pa nek ga on sad cuva na livadi. Upropastio generaciju koju je Adzem postavio na noge. Nije znao iskontrolisati situaciju nakon Ferencvarosa i imamo to sto imamo.lisander je napisao/la:Dzole objasnio, ne mogu da vjerujem da su diletantni Odu otjerali, razlog se još uvijek ne zna.
Odu vise ne treba ni kao vatrogasca zvati, navukao poluigraca hejbet i jos neko zali za njim. Naseg najboljeg igraca jeseni Tiaga je gusio i nije mu dao igrati.
Da si išao na treninge, da si ikad razgovarao s Tiagom, s Odom ili bilo kojim drugim fudbalerom, tvoje pretpostavke, tvoje viđenje situacije bi imalo potpuno drugi oblik. Ovako, sjediš za TV-om, povremeno gledaš utakmice kluba, sigurno si tu za derbi i u Evropi, jedva čekaš da klub kazniš nedolaženjem na utakmice...
Najgore je što ljudi koji čitaju forume, zbog činjenice da ne znaju ko se krije iza usernameova, počnu sumnjati da neko ima provjerenu i istinitu informaciju.
Oda je maksimalno ispoštovao klub i nije htio da unosi nemir svojim viđenjem cjelokupne situacije. To što se nije oglasio, što nije rekao svoju verziju istine ne daje nikom za pravo da ga pljuje (poput tebe), da mu poništi sav rad, jer je čovjek donio klubu 2 miliona. On, niko drugi taktičkom postavkom ubio je Ferenca na Koševu.
Tiago na prvo mjesto stavlja Edisa koji ga je pomagao zbog neznanja jezika, ali odmah iza Edisa stavlja Odu koji mu je omogućio da igra za Želju.
O ostalim tvojim zaključcima mi nema smisla pričati. Toliko puta sam Admira sreo, popio kafa da znam da i on cijeni Odin rad.
Dajte se dozovite malo.
Senade Zaimoviću, idi iz Želje zbog svoje izjave ODMAH! Ne zanima me šta si uradio za klub u prošlosti. Svojom izjavom si lansirao očekivanja navijača u nebeske visine. Idi, bavi se Gibraltarom, bio kriv ili ne, ne zanima me...
- salemprolic
- Kontakt:
Senade Zaimoviću, idi iz Želje zbog svoje izjave ODMAH! Ne zanima me šta si uradio za klub u prošlosti. Svojom izjavom si lansirao očekivanja navijača u nebeske visine. Idi, bavi se Gibraltarom, bio kriv ili ne, ne zanima me...[/quote]
Šta je uopšte njegova uloga u klubu osim što povremeno pijan izleti pred medije i lupi glupost da se zemlja zatrese?
Šta je uopšte njegova uloga u klubu osim što povremeno pijan izleti pred medije i lupi glupost da se zemlja zatrese?
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...
Šta je uopšte njegova uloga u klubu osim što povremeno pijan izleti pred medije i lupi glupost da se zemlja zatrese?[/quote]salemprolic je napisao/la:Senade Zaimoviću, idi iz Želje zbog svoje izjave ODMAH! Ne zanima me šta si uradio za klub u prošlosti. Svojom izjavom si lansirao očekivanja navijača u nebeske visine. Idi, bavi se Gibraltarom, bio kriv ili ne, ne zanima me...
Član Izvršnog odbora kluba ili ti ga Uprave.
Ne znam šta je njegova uloga najiskrenije.
Ne znam ni kakve zasluge nosi.
Ali, za neke stvari u životu dovoljna ti je jedna greška, bez obzira na zasluge.
I ne mislim da je nešto pretjerano pomogao klub u posljednjih godinu dana. A mogao je...
Zadnja izmjena: Fanzi, dana/u 02 nov 2015, 09:24, ukupno mijenjano 1 put.
- salemprolic
- Kontakt:
Član Izvršnog odbora kluba ili ti ga Uprave.[/quote]Fanzi je napisao/la:Šta je uopšte njegova uloga u klubu osim što povremeno pijan izleti pred medije i lupi glupost da se zemlja zatrese?salemprolic je napisao/la:Senade Zaimoviću, idi iz Želje zbog svoje izjave ODMAH! Ne zanima me šta si uradio za klub u prošlosti. Svojom izjavom si lansirao očekivanja navijača u nebeske visine. Idi, bavi se Gibraltarom, bio kriv ili ne, ne zanima me...
Hvala

Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...
Samo treba biti realan i reći da smo u jakoj lošoj situaciji, što zbog pozicije na tabeli. što zbog toga što na terenu ne pokazujemo da će biti bolje, imali smo bljesak protiv Sarajeva svi smo bili sretni i zadovoljni, protiv Zrinjskog smo doživili jako bolan poraz, Gošk nije mjerilo, Čelik odličan rezultat ali se griješilo puno u prvom poluvremenu, Rudar katastofa-znači ugasio sam, zamalo laptop nije kroz prozor nije izletio, nemamo kontinuitet, nemamo ništa, nema navijača da izvrše pritisak na igrače, imamo samo priče kako smo mi Željo i bla bla bla, Želju hoćemo na terenu, hoćemo da nas uvjerite u ono što pričate, hoćemo promjene, nema para za promjene, ne možemo napraviti rezultate, zakaži press i reci da je cilj sredina tabele i gotovo, ovako više ne može, na silu ne može!!!
Fanzi je napisao/la:Senade Zaimoviću, idi iz Želje zbog svoje izjave ODMAH! Ne zanima me šta si uradio za klub u prošlosti. Svojom izjavom si lansirao očekivanja navijača u nebeske visine. Idi, bavi se Gibraltarom, bio kriv ili ne, ne zanima me...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
da je tu izjavu iko ozbiljno shvatio - i nije. svi su odmah rekli gdje ćeš to pričati. ali da je seronja jeste...
Dobro je idu dvije domace utakmice u ligi..Imamo povoljan rezultat iz prve utakmice u kupu..Slavija i Borac se moraju rijesiti sa punim plijenom..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Kakva cistka u ekipi...pokazali su oni da znaju kad hoce. E treba ih natjerati da svaku hoce a ne svaku petu...
Konkurencija nikad gora, garantujem zivotom da ovi igraci mogu titulu uzeti ali kad bi to bili mozgovi kao iz euromeceva.
Na zalost daleko smo od toga pa sam vise ubjedjen u ispadanje iz lige nego li tituli..a europa...hmmm
donedavno sam bio siguran, sad je vec lapo-lapo
Konkurencija nikad gora, garantujem zivotom da ovi igraci mogu titulu uzeti ali kad bi to bili mozgovi kao iz euromeceva.
Na zalost daleko smo od toga pa sam vise ubjedjen u ispadanje iz lige nego li tituli..a europa...hmmm
donedavno sam bio siguran, sad je vec lapo-lapo
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Ne zasluzuju vise.. Tacno znas napamet ko ce doc na tekmu i ko ce gdje bitiultrassa1921 je napisao/la:Vrh milja protiv slavije![]()

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
ma svi se mi znamo bar iz viđenja.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Golmani: Kjosevski, Cutahija +1
Centralni bekovi: Kosoric, Bogdanovic, Osmankovic, Hodzurdza
Desni bekovi: Šehić, +1
Lijevi bekovi: +2
Vezni: Blagojević, Hadžiahmetović, +1, Hasanović
Prednji vezni: Sadiković, Beganović, +1
Desni krilni napadači: Đelmić, Memija ; Lijevi krilni napadači: +2
Napadači: Tiago, Mujagić, +1
S tim da Memija po potrebi može na beka, Sadikovic na veznog, Đelma na oba krila, Tiago na oba krila, Beganović na špica.
Kad dovedeš nove igrače na ova mjesta onda možeš očekivati neki napredak i neku konstantnost. Ako ne ide Blagojevića daš šansu drugom na klupi koji sigurno jedva čeka da igra pa kad njeg krene onda Blagojević mora zapeti dobro da se vrati u prvih 11. A ne u nas Kokot zna da na klupi jedino ga može zamijeniti neko dijete pa ide logikom koji **** onda da se trudim. Isto tako i Antolovic, Memija, Mladenovic, Blagojevic.. I Amir je isti takav postao. Đelmić, Kosoric i Bogadnovic nisu, njima svaka cast
Centralni bekovi: Kosoric, Bogdanovic, Osmankovic, Hodzurdza
Desni bekovi: Šehić, +1
Lijevi bekovi: +2
Vezni: Blagojević, Hadžiahmetović, +1, Hasanović
Prednji vezni: Sadiković, Beganović, +1
Desni krilni napadači: Đelmić, Memija ; Lijevi krilni napadači: +2
Napadači: Tiago, Mujagić, +1
S tim da Memija po potrebi može na beka, Sadikovic na veznog, Đelma na oba krila, Tiago na oba krila, Beganović na špica.
Kad dovedeš nove igrače na ova mjesta onda možeš očekivati neki napredak i neku konstantnost. Ako ne ide Blagojevića daš šansu drugom na klupi koji sigurno jedva čeka da igra pa kad njeg krene onda Blagojević mora zapeti dobro da se vrati u prvih 11. A ne u nas Kokot zna da na klupi jedino ga može zamijeniti neko dijete pa ide logikom koji **** onda da se trudim. Isto tako i Antolovic, Memija, Mladenovic, Blagojevic.. I Amir je isti takav postao. Đelmić, Kosoric i Bogadnovic nisu, njima svaka cast
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Ma meni je ta prica "igraci nece, opustili se kontali lako cemo" nidje veze. Nisu oni dosli iz madrida ni mancestera pa da ne znaju kakvi su tereni i da im je igranje protiv rudara i mladosti nesto novo, nego su im takve tekme svaka druga u zivotu. Ljepse im igrat protiv ferenca, e pa trebaju se napet i doci do toga kroz evropu il prodaju a ovim igrama nista od toga. Ko su oni da biraju tekme gdje ce se oznojit a izmedju toga brukat Zelju
Ovdje se nesto bas drasticno treba promijenit, brine me sledeci prelazni rok koji je krucijalno bitan.
Ovdje se nesto bas drasticno treba promijenit, brine me sledeci prelazni rok koji je krucijalno bitan.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.