Druze tebi se po potpisu vidi kakav si navijac i koliki kad ne znas ni kad je Sloboda osnovana, 1912 al' malo sutraLesnar je napisao/la:pa elegant je u pravu šta imate raspravljat o tome

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Druze tebi se po potpisu vidi kakav si navijac i koliki kad ne znas ni kad je Sloboda osnovana, 1912 al' malo sutraLesnar je napisao/la:pa elegant je u pravu šta imate raspravljat o tome
Vidiš kako je krenulo, biće onda treća Slobodaficobahtic je napisao/la:Vjerovatno ce se desiti i raskol unutar navijačke grupe, jer jedni podrzavaju a drugi ne tako da je u buducnosti podrska novokomponovanoj Slobodi jako diskutabilna. Sta ako se desi da i ova nova Sloboda ispadne iz lige, da li to znaci da je poslije toga na pomolu neka nova Sloboda ??? Vama bar nece biti dosadno utakmica ce biti cijele sedmice ali hajd' bitno je da Sloboda igra a koja je nije toliko ni bitno, samo nek se lopta kotrlja ha ya..![]()
Lesnar svaka cast!
1+King Kenny je napisao/la:Druga liga druga liga smiju nam se svi ...vratit cemo se puno ranije nego sto su mnogi mislili...jedva cekam drugi dio sezone,bice kar.anja
.
ficobahtic je napisao/la:Vjerovatno ce se desiti i raskol unutar navijačke grupe, jer jedni podrzavaju a drugi ne tako da je u buducnosti podrska novokomponovanoj Slobodi jako diskutabilna. Sta ako se desi da i ova nova Sloboda ispadne iz lige, da li to znaci da je poslije toga na pomolu neka nova Sloboda ??? Vama bar nece biti dosadno utakmica ce biti cijele sedmice ali hajd' bitno je da Sloboda igra a koja je nije toliko ni bitno, samo nek se lopta kotrlja ha ya..![]()
Lesnar svaka cast!
Tako je probisvjete, ovi sto misle da ovo nije Sloboda su bukvalisti,Probisvjet je napisao/la:Evo ja cu ti odgovoriti.ficobahtic je napisao/la:Previse ste euforicni, sačekajte zvanicne info i tad ce se znati sta dobijate a sta gubite!? Volio bih da mi neko od starijih navijača odgovori da li je ovo sad sto dobijate, zaista ona vasa Sloboda za koju su navijali i vaši ocevi i (pra)djedovi!?
Ova Sloboda nova je toliko nasa koliko je mi dozivljavamo. Receno je sve danas na sastancima. Ovaj klub ce nastaviti tradiciju FK Slobode!
Ja sam nekada navijao za Jugoslaviju, a sada jos vise i punim srcem za BiH.
Sta bi trebao navijati za kraljevinu Jugoslaviju zato sto je moj pradjed za nju navijao?![]()
Sloboda je kontinuitet. Vidjecete za kratko vrijeme, jel Olimpic usisao Slobodu ili Sloboda Olimpica.
Normalno u istoriju Slobode treba ugraditi i ime Olimpic jer ovo je ipak brak.
Ko kako i zasto je samo iz pravnih razloga, oslobadjanja duga i druge mladosti Slobode!
Administracija uziva da cita provokacije pa se ukljuce kad se zakuha, cekaju da se nabere sto vise stranica o provokacijama pa ce se javit tek. Da li ja sta ovdje opsujem odmah bi ban dobio.no rules je napisao/la:Koji provokatori, zašto aministracija ne briše ovo , u suprotnom nakucat' će se 1000 stranica objašnjavajući im da je ovo jedna jedina tuzlanska Sloboda .
Treba pitati tuzlake i Fukare šta su radili prije, što propade Sloboda i jel ih stid što su oni kriviSaltCityAttack je napisao/la:
prvo danas su svi u razgovoru sa gracicem bili od navijaca svi su dali svoje uvjete gracic se slozio.. znaci nemas razloga da pricas gluposti..to ko se nije slozio to je onaj ko ce iozgubiti posao u Slobodi i to je to..navijaci Tuzla je za ujedinjenje i nelupetaj gluposti ...trebaju li ti slike da vidis kako su svi fino sretni tu sa Gracicem kao i sam gracic?
Martex je napisao/la:Druze tebi se po potpisu vidi kakav si navijac i koliki kad ne znas ni kad je Sloboda osnovana, 1912 al' malo sutraLesnar je napisao/la:pa elegant je u pravu šta imate raspravljat o tome
ko vam garantuje da će taj projekat bit moguć od polusezone, ima i komitet svoju riječKing Kenny je napisao/la:Druga liga druga liga smiju nam se svi ...vratit cemo se puno ranije nego sto su mnogi mislili...jedva cekam drugi dio sezone,bice kar.anja
.
amypitar je napisao/la:Odmah da kazem da mi je Sloboda jako drag klub, sa velikom i svijtlom tradicijom.Ono sto se Slobodi sprema vi toga niste svjesni.Gracic je covjek koji zivi u Sarajevu,i mi ga ovde dobro znamo.On to tvrdim ne voli Slobodu, u to budite sigurni,on tu vidi korst a posle raspada vama ni NATO nece moci pomoci.Dobronamjerna sugestije,ne dajte tom covjeku ni u Tuzlui da vam dođe.
Mi vas ne provociramo, smijemo vam se u facu a vi to ne kontatefukara87 je napisao/la:Administracija uziva da cita provokacije pa se ukljuce kad se zakuha, cekaju da se nabere sto vise stranica o provokacijama pa ce se javit tek. Da li ja sta ovdje opsujem odmah bi ban dobio.no rules je napisao/la:Koji provokatori, zašto aministracija ne briše ovo , u suprotnom nakucat' će se 1000 stranica objašnjavajući im da je ovo jedna jedina tuzlanska Sloboda .
Ako se ne ukljuce pocet cu j.ebavat ovdje svima redom koji su protiv Slobode
"tupko", "panj", "kloc", ima li kraja tvojim epitetima? Osjeti se da da si ovom prilikom upozoren i da pripazis na svoje izrazavanje.hoshtapler je napisao/la:Ti si baš ograničen ili ne znaš da čitaš ?irh je napisao/la:Novi demant samog sebe.
"samo zaključujem da je ovo bolje nego da Sloboda propadne"
Znači ovo više nije Olimpic i Sloboda ne propada
Daj više se uozbilji, ne peglaj ljude tu.![]()
Panju, Sloboda se gasi, KOMPLETNA historija se ukida, nema više. Ostaje samo ime. To je novi klub. Kontaš tupkoKo je za to kriv, tuzlaci, navodni navijači i simpatizeri koji su do dopustili. Krivi su samo oni i niko više.
To je aspekt bruke klocu. Kontaš ?
Opet, bolje se ujediniti sa hibridom i dobiti taj neki novi klub. To NISAM OSPORIO. Spominjem bruku što se to desilo na kraju.
Sad sam ti nacrtao, nadam se da kontaš. Mada sumnjam, ličiš mi na amebu
ps šta vi doživljavate nema veze sa realnošću. Sloboda je ugašena ako se desi ovo spajanjem sa OlimpiCom. To što vi ne kontate ili ne priznajete je nebitno. Sami ste je uništili vašom letargijom i češkanjem po dupetu. Navijači
niko ne provocira... ovo je javni forum i svako ima svoje misljenje...harry_90 je napisao/la:Radi li sta admin na drugim temama ili pazi samo na teme sarajevskih klubova ? Ne dao Bog da se ovoliko provocira po njihovim temama do sad bi pola foruma bilo banovano,a ovi dolaze i provociraju i jos bi oni nekom da kroje historiju itd.. stvarno su ovi iz glavnog grada sebi mnogo dopustili![]()
Znamo da vam je sad ova Sloboda trn u oku,ali jbg sta cu vam ja patite ,nema vam druge !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.