hvala !!Portillo je napisao/la:Superkup 1. Reprezentacija 2. Liga 4.warden je napisao/la:Mesut Ozil 10 je napisao/la:Jedan gol CR-a @wardenhvala !! jako ste ljubazni ,do mene je mislio sam na ove 3-4 utakmice kolko ste ih odigrali kolko je puta tresao ???,ne na ovu vecerasnju ..a ovu znam da je C.R zabio jedan i to iz penalaPortillo je napisao/la: Samo jednom.Drag je meni Inter.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne bih se slozio da je odbrana najtanji dio tima, jer je ekipa dosta izbalansirana. Nije to slucaj kao prethodnih godina. Imamo mi dobru odbranu ali mora i to nekad da pukne. Pa bolje nakon reprezentativnih obaveza nego u jeku sezone. Ne brinem ja za odbranu mnogo, to ce se vec u sljedecoj utakmici popraviti.
Maria mora da poradi na timskoj igri, mnogo je lopti potrosio i nista konkretno nije napravio...dobro evo onaj asist za Ronalda, ali to je sve.
Khedira mora u prvu, barem zasad. Coentrao bi mogao biti dobar na toj poziciji, ali veceras nije dobio. Dodaj tome i ona 2 promasena zicera i stekne se losa slika
.
Higuain se vraca
.
Maria mora da poradi na timskoj igri, mnogo je lopti potrosio i nista konkretno nije napravio...dobro evo onaj asist za Ronalda, ali to je sve.
Khedira mora u prvu, barem zasad. Coentrao bi mogao biti dobar na toj poziciji, ali veceras nije dobio. Dodaj tome i ona 2 promasena zicera i stekne se losa slika
Higuain se vraca
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- anonymousHD
- Kontakt:

Strašno!
Presretan sam što je i Pipita pogodio večeras
Nadam se da će nastaviti sa dobrim partijama
Nadam se da će nastaviti sa dobrim partijama
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Svaka cast momci
samo malo ucvrstiti vezu medju redovima
to je zbog repki malo skripalo
samo malo ucvrstiti vezu medju redovima
to je zbog repki malo skripalo
Ono fakat nije vidjelo penala sinoć nad Ronaldom, a sudija 5 metara od njeg... 
Čelik Zenica 1945
Pa bio bi gol iz slobodnjaka ha ya.Nimla_RZ je napisao/la:Ono fakat nije vidjelo penala sinoć nad Ronaldom, a sudija 5 metara od njeg...
Al' i ovaj je vala baš smiješan... u 93. minuti ovako se bacit...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Čelik Zenica 1945
Nista novo od njega tj. njihove skole nogometa.Al' i ovaj je vala baš smiješan... u 93. minuti ovako se bacit.
- anonymousHD
- Kontakt:
Kontakt je bio, pa onaj na arenisport ( navijač Barcelone ) je rekao da je bio kontakt, ali penal nije bio, bilo je izvan šesnesterca.Nimla_RZ je napisao/la:Ono fakat nije vidjelo penala sinoć nad Ronaldom, a sudija 5 metara od njeg...
Bio bi gol kako god, C.Ronaldo bi ga zabio iz slobodnjakaanonymousHD je napisao/la:Kontakt je bio, pa onaj na arenisport ( navijač Barcelone ) je rekao da je bio kontakt, ali penal nije bio, bilo je izvan šesnesterca.Nimla_RZ je napisao/la:Ono fakat nije vidjelo penala sinoć nad Ronaldom, a sudija 5 metara od njeg...
Reko sam da nije bilo penala, nisam reko da nije bilo kontakta...anonymousHD je napisao/la:Kontakt je bio, pa onaj na arenisport ( navijač Barcelone ) je rekao da je bio kontakt, ali penal nije bio, bilo je izvan šesnesterca.Nimla_RZ je napisao/la:Ono fakat nije vidjelo penala sinoć nad Ronaldom, a sudija 5 metara od njeg...
Čelik Zenica 1945
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
http://www.****/sport/fudbal/5 ... tugal.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sto je Drente zadovoljan..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- anonymousHD
- Kontakt:
Do mene je.Nimla_RZ je napisao/la: Reko sam da nije bilo penala, nisam reko da nije bilo kontakta...
- tyler durden
- Kontakt:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/5 ... tugal.html
provala od covjeka!
Casillas debitirao za Real prije točno 12 godina
Na današnji je dan prije 12 godina, 12. rujna 1999., Iker Casillas kao 18-godišnjak upisao debitantski nastup za Real iz Madrida...
Dogodilo se to na San Mamesu, stadionu Athletic Bilbaa, u najtežem iskušenju koje postoji za igrače madridskog Reala izuzev derbija s Barcelonom. U prvenstvenom su srazu tada Madriđani remizirali s Baskima odigravši 2-2.
Od spomenutog je datuma Casillas za Real skupio ukupno 576 nastupa, od čega 422 u Primeri. Primio je u 576 nastupa 622 gola i obranio 2017 lopti, navodi AS.
Osvojio je četiri naslova nacionalnog prvaka, dvije Lige prvaka, Kup kralja, Interkontinentalni kup, UEFA-in superkup i tri Španjolska superkupa. S reprezentacijom je postao svjetski i europski prvak.
[youtube][/youtube]
Na današnji je dan prije 12 godina, 12. rujna 1999., Iker Casillas kao 18-godišnjak upisao debitantski nastup za Real iz Madrida...
Dogodilo se to na San Mamesu, stadionu Athletic Bilbaa, u najtežem iskušenju koje postoji za igrače madridskog Reala izuzev derbija s Barcelonom. U prvenstvenom su srazu tada Madriđani remizirali s Baskima odigravši 2-2.
Od spomenutog je datuma Casillas za Real skupio ukupno 576 nastupa, od čega 422 u Primeri. Primio je u 576 nastupa 622 gola i obranio 2017 lopti, navodi AS.
Osvojio je četiri naslova nacionalnog prvaka, dvije Lige prvaka, Kup kralja, Interkontinentalni kup, UEFA-in superkup i tri Španjolska superkupa. S reprezentacijom je postao svjetski i europski prvak.
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- tyler durden
- Kontakt:
ahahah VRIJEDI procitat da se covjek posteno NASMIJE! 
http://www.24sata.hr/nogomet/ozil-kao-i ... gra-234401
http://www.24sata.hr/nogomet/ozil-kao-i ... gra-234401
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Oj u crvenim dresovima, kako li će to izgledati! 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- anonymousHD
- Kontakt:
Izgledaju fino, zar ne ? 

Ma Dinamo večeras nema šta tražit protiv Reala... Nek ne očekuju ništa ispod 2 razlike!
Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.