Bravo..belosevic28 je napisao/la:Svako ko igra na njegovoj poziciji u PL BIH je bolji. NIje stvar u tome, fazon je sto je momak sa 17 bio na radaru Zenita, a sad ne moze da izdominira protiv Brotnja...Elcor je napisao/la:Ne branim ja nikoga. Samo mi molim te reci odgovor na pitanje. Ko je bolji i mlađi da ga možemo dovesti?belosevic28 je napisao/la:Jel' me oci varaju ili neko ovdje brani Radovca??? Ma hajte molim vas...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jel ima stream, ili samo na tv. Sjebao mi se daljinski, a tv iz 47. Ne mozes naci daljinski nema sanseemil02in je napisao/la:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Profesionalno izgleda, bravo.emil02in je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pa **** ga što nisi i daljinski kupio sa tv 47 bio bi ispravanSarajlijica1946 je napisao/la:Jel ima stream, ili samo na tv. Sjebao mi se daljinski, a tv iz 47. Ne mozes naci daljinski nema sanseemil02in je napisao/la:
Skini sa play store aplikaciju listen2MyRadio i gledaj preko nje,a moguće da neko i stream napravi.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Valjda i ja dopadnem budetsku sisu pa kao covjek uzmem tv na strankuemil02in je napisao/la:Pa **** ga što nisi i daljinski kupio sa tv 47 bio bi ispravanSarajlijica1946 je napisao/la:Jel ima stream, ili samo na tv. Sjebao mi se daljinski, a tv iz 47. Ne mozes naci daljinski nema sanseemil02in je napisao/la:![]()
Skini sa play store aplikaciju listen2MyRadio i gledaj preko nje,a moguće da neko i stream napravi.
Hvala pasa moj
Valjda i ja dopadnem budetsku sisu pa kao covjek uzmem tv na stranku
Hvala pasa moj
[/quote]
Stranka te prati
Hvala pasa moj
Stranka te prati
Haj prvo da skontamo za šta se Duljević sprema na pripremama 
A) Titulu
B) Da ode džaba
C) Ili jedno i drugo
A) Titulu
B) Da ode džaba
C) Ili jedno i drugo
SRETAN BROJ - 1725
Aco ,haj nam reci kako je bilo na treningu ima li povrjeđenih,hvala
M...lMACMUDAN je napisao/la:Aco ,haj nam reci kako je bilo na treningu ima li povrjeđenih,hvala
SRETAN BROJ - 1725
- FrancescoTotti
- Kontakt:
i ja sam mu primjetio ove debilne postove..pitic je napisao/la:
M...l
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
belosevic28
- Kontakt:
Zna se ko je @maca na forumu... 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
bordobijeli
- Kontakt:
Analiza
Zrinjski,Sarajevo i zeljeznicar ce se boriti za titulu . znam da vam se nece svidjeti ni meni vjeruj te al zrinjski i zeljeznicar su po meni u prednosti . razlog: vise igraca, iskusniji, moze se reci da su se i pojacali u odnosu na jesen , zrinjski ima 4 boda vise a zeljo pozitivnu atmosferu ,radi se stadion ,cinim se da su u zaletu u svemu . Imamo i mi svoji aduta Cala ,uigrana ekipa ,pozitiva medju igracima , jos ako proradi pitarski inat da se publika vrati onda mozemo puno . najvise se plasim nezainteresovanosti nase uprave znamo kako to kod nas ide pred kraj prvenstva premiraju se protivnici , gleda se ko kome sudi itd . sve u svemu ceka nas interesantno proljece NEK POBJEDI FK SARAJEVO.
Babuka se vratio u velikom stiluFrancescoTotti je napisao/la:i ja sam mu primjetio ove debilne postove..pitic je napisao/la:
M...l
SRETAN BROJ - 1725
Shvatam ja zasto ga ljudi ne gotive, i ne govorim da je igrac koji moze drzati sredinu sam i konstantno. Medutim, kad se vidi kakvi su sve klocevi prolazili kroz Sarajevo, ja bih ga ostavio jos godinu - dvije pa kako god. Ipak je njemu tek 21 godina. Iskreno mislim da bi mogao slijedece sezone da eksplodira (belosevic28 je napisao/la:Svako ko igra na njegovoj poziciji u PL BIH je bolji. NIje stvar u tome, fazon je sto je momak sa 17 bio na radaru Zenita, a sad ne moze da izdominira protiv Brotnja...Elcor je napisao/la:Ne branim ja nikoga. Samo mi molim te reci odgovor na pitanje. Ko je bolji i mlađi da ga možemo dovesti?belosevic28 je napisao/la:Jel' me oci varaju ili neko ovdje brani Radovca??? Ma hajte molim vas...
Za zrinjski si upravu, samo treba dodat da se ne snalaze najbolje kad su pod pritiskom i igraju loše odlučujuće tekme sa ovim većim ekipama. Tu mogu da kiksaju.bordobijeli je napisao/la:Analiza![]()
Zrinjski,Sarajevo i zeljeznicar ce se boriti za titulu . znam da vam se nece svidjeti ni meni vjeruj te al zrinjski i zeljeznicar su po meni u prednosti . razlog: vise igraca, iskusniji, moze se reci da su se i pojacali u odnosu na jesen , zrinjski ima 4 boda vise a zeljo pozitivnu atmosferu ,radi se stadion ,cinim se da su u zaletu u svemu . Imamo i mi svoji aduta Cala ,uigrana ekipa ,pozitiva medju igracima , jos ako proradi pitarski inat da se publika vrati onda mozemo puno . najvise se plasim nezainteresovanosti nase uprave znamo kako to kod nas ide pred kraj prvenstva premiraju se protivnici , gleda se ko kome sudi itd . sve u svemu ceka nas interesantno proljece NEK POBJEDI FK SARAJEVO.
Gurbeti s druge strane imaju trenera koji je ziheraš i nema nekog iskustva u borbi za titulu. Jedno što će oni ući u polusezonu opuštenije, za razlku od nas, jer 4 boda nije mnogo, njima i jest samo evropa cilj, titula ako se otvori neka mogućnost.
Mi smo 50/50, u glavi nam je titula, al evropa glavni cilj. Ćala je veliki adut naš, ima iza sebe mnogo velikih tekmi i odlučujućih, zna se dobro postaviti. Motivacija je vrlo bitna. A i u naletu smo velikom. Ako još dovedemo nekog kvalitetnog veznog, šanse još bolje.
Hodza ima ugovor do 2019 a ne 2017 kako kaze transfermarkt.
-
belosevic28
- Kontakt:
To si upravu, danas sam radio intervju s tim, i kaze da ima ''visegodisnji'' ugovor.Lakoste je napisao/la:Hodza ima ugovor do 2019 a ne 2017 kako kaze transfermarkt.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Zasto su debilni imbecilna osobo,pitam Acu zato sto je dole,ne kontam sta ti smetaFrancescoTotti je napisao/la:i ja sam mu primjetio ove debilne postove..pitic je napisao/la:
M...l
bordobijeli je napisao/la:Analiza![]()
U pravu si utoliko da će se te ekipe boriti za prva tri mjesta. Gurbeti su tu realno treći, sa "SVESTRANIM" trenerom,( ja stvarno neznam u kome sportu profesionalci nemaju kondicionog trenera) kojega sam i ja kao i većina podržavao, ali oćito smo bili u krivu, pa je otišao kod komšija fala bogu. Nisam siguran da su oni išta jaći nego jesenas i da im je atmosfera tako pozitivna, tribine ne igraju, igraju igraći koji i jesu i nisu plaćeni. Zrinjski se kvalitetno pojaćao, no odlaskom Marinovića, to sve dovodi u egal. Naše je da nastavimo u tempu kojim smo završili, prošlu godinu, pa onda ni ta 4 boda neće biti nedostižni. Nadam se da će Čala potpuno probuditi i par uspavanih pojedinaca iz prošle godine, potrebno nam je radi rostera, ipak imamo 4 +10 + 6 = 20 utakmica, koje se moraju igrati sa minamalnim brojem kikseva.
Evropa je sigurna, o trofejima ćemo prićati ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.