Ma ja sam kivan na nas sportski segment vec od Jula. Igraci koji treba da se kale, ostali su u Zelji, bez posudbe, a kod nas ne sluze ni za rezervnu ekipu na treninzima. Druga stvar ovo prebacivanje krivice ici ce u nedogled. Ko je kriv sto nije dosao ovaj, sto nije dosao onaj, sto je onaj otisao dzabe, nikad se nece saznati.. Ova uprava nista ne radi povodom vracanja navijaca, ma kolko god ih neko branio.. Raja je isto placala kartu protiv Krupe i na derbiju, raja je se nervirala svih ovih kola, gubila zivce, a nista zauzvrat ne dobijes.. Ja sam clan Kluba, i kao studentu meni je izuzetno tesko dati i za godisnju kartu, tako da sam osudjen uzimati prije svake utakmice kartu. Mnogi od ove raje s foruma (@tm8782, @ajzea i slicni) znaju sta sam sve radio i prodavao da bi isao pratiti Želju po svim selima u BiH. I dodjes na Grbavicu, onako neuslovnu, da vidis makar malo onog zbog ceg volis Klub i oni ti taj cejf kvare. Najvise sto me boli od svega je sto nakon utakmice sa Slavijom, ostanem na stadionu, sa ukupno 100tinjak ljudi , ocekivajuci da KAPITEN sazove igrace i kakvim takvim aplauzom ili gestom daju publici do znanja da im je stalo do njih, i da im je zao zbog ovih rezultata. Ali ne, kapiten prvi bjezi u svlacionicu, par igraca sakuplja Kosoric, koji podignute glave daju aplauz sjeveru i malo one raje sto je ostalo na Jugu. I gle li cuda, ti igraci sto su se odazvali Kosoricu su dobro odigrali taj dan, njih 3-4. Oni najlosiji bjeze glavom bez obzira, zaboli ih neka stvar za ovo malo raje. Uprava odavno je pojela g.o.vno sa ukidanjem nocnog termina, kao neisplati se zbog NOVCA, a vamo pricaju o nekoj radnickoj klasi, igranjem srcem i slicno. Bilo je euro utakmica kada ste mogli uzeti taj NOVAC koji vas jedino interesuje.. Nama ostaje kospice da jedemo, i da vise trosim na kospice nego na kartu. Grbavica od bojkota prije 7,8 sezona nije izgledala tuznije. I ovo malo raje sto dodje, unaprijed znas ko gdje sjedi, ko je s kim, ko kad ulazi. Generalnog sponzora nemamo, godinama ga najavljuju, kaze eto imamo 1000 ovih manjih sponzora, ne treba nam generalni. Super, onda dajte publici nesto novo. Ko god dolazi na Grbavicu godinama zna sta ga ceka. Bezidejna i ponekad bezvoljna igra, s par trenutaka inspiracije i kvalitetnih poteza pojedinaca. Ako se gol ne zabije na vrijeme, znas sta slijedi. Dosta je i price kako se ne moze ovako igrati za Zelju a iz sedmice u sedmicu pocinje ista ekipa, samo izmjesane pozicije. Ovo sve sto se desava oko Kluba mnogo je cudno.. A nama ostaje samo borba i sjecanje, na bolje vrijeme kada zajedno smo sretni bili..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987