Joj saveza jes ofiran

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
mah ne mogu da izdrze tempo cim gost pobjedi domaci navijaci belaj naprave jbg sad ce opet bit 3 za 3 i svi isto bodova na kraju...Seyo_TM je napisao/la:Svi klubovi govore kako se popravilo sudjenje ove godine i savez smjeni ove![]()
Joj saveza jes ofiran
Kakvi li onda vjetrovi pusu u Pusinina ledja, kad on ovako javno istice da ce krenuti kontra dobrouhljebljenih i "nezamjenljivih" vrhuski u NS-u.Željovac je napisao/la:Hajde bolje ti objasni šta misliš pod ovim da filozofiram i šta sam to svašta nešto tvrdio?! Smiješno je i jadno da me prozivaš ničim!nikad_izvini je napisao/la:Pošto vidim da @Željovac voli da filozofira, kao na početku sezone kada je svašta nešto tvrdioobjasniću šta se desilo.
Željo je malo razmazio publiku. Nakon dvije uzastopne titule, uspješnih igara u Europi, došlo je do pada interesovanja za eurospek utakmice i Litex. Također, onda smo već lagano kretali prema dnu. Prije Litexa nam je otišlo pola ekipe, Alihodžić i Dželo u penziju, Buki, Agić, Zeba u druge klubove kao još par igrača. Otjeran je Odović koji nam je izborio Europu i doveden Plišek koji veze nije imao sa kakvom ekipom raspolaže. Kada ti ode kompletan vezni red i stub odbrane ništa bolje ne možeš ni očekivati.
S druge strane, koliko je raje bilo protiv Lilestroma ?
A kad već to radiš, smiješna je i tvoja tvrdnja da bi na Grbavici samo mogli biti šminkeri, jer bi i karte bile skuplje itd. Protiv Litexa jug nije bio više od cenera! Je li to ima neki pravi vatreni navijač koji nije imao dati toliko para za evropsku utakmicu svoga kluba? NEMA! To što se ti furaš da ima bar 10.000 vatrenih Željovaca je smiješno! Brojka ljudi koji će doći bez obzira na rezultate(dakle vatrenih, poluvatrenih...) ne prelazi 2.000! Ako uopšte dolazi do te cifre.
Stadion Koševo je odličan zbog love od karata i to je to! I na ovakvu Grbavicu mogu stati svi koji baš vole ŽELJU i još da ostane preko 3.000 mjesta za simpatizere i ostale!
Zaključak, tvoja filozofija ne stoji!
Fakat smijeniše NijazaNisu to čista posla, a ne rekoše ni razlog. Doduše, ništa od tih poslova nije čisto. A čuo sam da bi Nijaz svakako trebao biti Pušinin generalni sekretar uskoro.
Jesil tvrdio da smo kupili meč sa Rudarom u KupuŽeljovac je napisao/la:Hajde bolje ti objasni šta misliš pod ovim da filozofiram i šta sam to svašta nešto tvrdio?! Smiješno je i jadno da me prozivaš ničim!nikad_izvini je napisao/la:Pošto vidim da @Željovac voli da filozofira, kao na početku sezone kada je svašta nešto tvrdioobjasniću šta se desilo.
Željo je malo razmazio publiku. Nakon dvije uzastopne titule, uspješnih igara u Europi, došlo je do pada interesovanja za eurospek utakmice i Litex. Također, onda smo već lagano kretali prema dnu. Prije Litexa nam je otišlo pola ekipe, Alihodžić i Dželo u penziju, Buki, Agić, Zeba u druge klubove kao još par igrača. Otjeran je Odović koji nam je izborio Europu i doveden Plišek koji veze nije imao sa kakvom ekipom raspolaže. Kada ti ode kompletan vezni red i stub odbrane ništa bolje ne možeš ni očekivati.
S druge strane, koliko je raje bilo protiv Lilestroma ?
A kad već to radiš, smiješna je i tvoja tvrdnja da bi na Grbavici samo mogli biti šminkeri, jer bi i karte bile skuplje itd. Protiv Litexa jug nije bio više od cenera! Je li to ima neki pravi vatreni navijač koji nije imao dati toliko para za evropsku utakmicu svoga kluba? NEMA! To što se ti furaš da ima bar 10.000 vatrenih Željovaca je smiješno! Brojka ljudi koji će doći bez obzira na rezultate(dakle vatrenih, poluvatrenih...) ne prelazi 2.000! Ako uopšte dolazi do te cifre.
Stadion Koševo je odličan zbog love od karata i to je to! I na ovakvu Grbavicu mogu stati svi koji baš vole ŽELJU i još da ostane preko 3.000 mjesta za simpatizere i ostale!
Zaključak, tvoja filozofija ne stoji!
Fakat smijeniše NijazaNisu to čista posla, a ne rekoše ni razlog. Doduše, ništa od tih poslova nije čisto. A čuo sam da bi Nijaz svakako trebao biti Pušinin generalni sekretar uskoro.
razmontirace istok sa koseva i prenijeti ga na grbavicu da mogu svi statieLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:ma pustite to..sta mislite koliko ce biti milja protiv borca 19 maja..finale![]()
![]()
znas samo sta se bojimblablabla je napisao/la:razmontirace istok sa koseva i prenijeti ga na grbavicu da mogu svi statieLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:ma pustite to..sta mislite koliko ce biti milja protiv borca 19 maja..finale![]()
![]()
1. Nisam tvrdio da smo namjestili Rudar, već da je mnogo stvari bilo krajnje sumnjivo, a koje sam i nabrojao. Lično mislim da jesmo kupili taj prolaz! Baš k'o i protiv Modriče godinu ranije! Je li se to desilo nešto u međuvremenu čime sam demantovan?! Ako jeste, molim te i meni reci.nikad_izvini je napisao/la: Jesil tvrdio da smo kupili meč sa Rudarom u KupuŠta si pričao nakon onog niza od šest utakmica bez pobjede, zaboravljaš brzo. Vidiš, ja ne zaboravljam
![]()
Tada sam ti rekao da si, bippppp, neću da vrijeđam više.
Dalje, očito je da se ti ne sjećaš ili ne znaš kako je bilo prije, utakmica sa ne znam, nekakvom ekipom, puna Grbavica. To što si ti navikao na 3 k gledalaca je neki drugi par rukava. Jel ti treba crtati da ukoliko budemo igrali na Grbavici masa likova će nabaviti kartu KOJI VEZE NEMAJU SA FUDBALOM i koji očekuju Barsu a ne Želju.
Kažeš da nema 10 k vatrenih Željovaca ja ti kažem da griješiš. Masa ljudi se razočarala, masa likova sa jugozapada se počela vraćati na utakmice kao i Sjevera, nakon razočarenja i fajtanja sa upravom, odron trenerima, tavorenja, pizdom materinom. Masa novih dolazi ili će doći uskoro. Prosjek gledalaca ove sezone sve govori.
Sad kad imamo rezultate počeo si da filozofiraš o rekonstrukciji Grbavice. Pusti filozofije, uradi nešto konkretno, daj prijedlog koji je REALAN a ne nebuloze tipa, ostaće 3 k mjesta za simpatizere i treba napraviti Grbavicu. Mislim stvarno..............
19TM87 je napisao/la:evo sad sa treninga i sa ekipom trenirao Pelak
Pelak mjesecima trenira veoma intenzivno u fintess centru u Zetri i mislim da je poprilicno spreman, barem po onome sto sam vidio.Vlak je napisao/la:19TM87 je napisao/la:evo sad sa treninga i sa ekipom trenirao Pelak
On, koliko voli treninge, ako bude trenir'o kod Brke, dusa ce mu na nos izaci.
eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:znas samo sta se bojimblablabla je napisao/la:razmontirace istok sa koseva i prenijeti ga na grbavicu da mogu svi statieLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:ma pustite to..sta mislite koliko ce biti milja protiv borca 19 maja..finale![]()
![]()
radni dan..nezz koliko ce raje moci doci
to nas jedino moze zeznuti..ipak je grbavica ljepša kad je puna
Ma nije samo glavom nego i nogom, to sam cuo iz price starijih navijaca Zelje! Kada je u pitnju slobodnjak bio, GO je bio 85 % ako lopta ide u okvir gola, znaci slabo je koji golman mogao odbiti udarac, ma ne slabo koji, nego ni jedan...A_d_0 je napisao/la:jes imao al glavom. kaze moj stari da je bio na utakmici kad je dao gol glavom sa 20 metara. naletio na nju i booom...
Hahahahah to jest sigurnoGrandmaster je napisao/la:Znali su ući s loptom u gol.
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.