Onda znaci da je sve u redu sa tobom?zlo87 je napisao/la:A cim me zip i macmudan tj majk ne podrzavaju jasno mi je sve
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nisam niti ocekivao da ces skontati...Zip je napisao/la:Tan je nesto najbolje sto nam se moglo desiti.Evander je napisao/la:Da, zanima ga na kraju godine izvjestaj je li plus ili minus.Zip je napisao/la:Ti kazes da vlasnika ne zanima firma u koju je upumpao milionske iznose? [emoji38]
To znaci da je takav biznismen namjenski bacio te silne milione u vodu et onako, cejfa radi?
Tu se zavrsava njegova svera intresovanja.
U sustini, zasto bi ga zanimao sport kojem ni pravila ne zna?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Covjek nam dao priliku da normalno funkcionisemo, a ti ga ovde kritikujes i pricas gluposti neke kao da ga ne zanimamo.
Gdje je zahvalnost momcino?
Covjek je napravio stabilan klub gdje poslujes po principu "Koliko imas toliko trosis", i ti se nadjes pametan da kazes da ga ne zanimamo [emoji38]
Do neke granice hahahaMortemHz je napisao/la:Onda znaci da je sve u redu sa tobom?zlo87 je napisao/la:A cim me zip i macmudan tj majk ne podrzavaju jasno mi je sve![]()
@PitarBordo Vitez je na AFH
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PitarBordo
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iskreno se nadam da ce vise od 2K ljudi doci na Koševo protiv Viteza.PitarBordo je napisao/la:Da bi da pokažu makar neku ljepotu na tepisima u Antaliji, jer će na taj način barem se malo dići raspoloženje pa barem 2 milje da u Vitez ide po pobjedu.MortemHz je napisao/la:Lokomotiv Tashkent - Sarajevo 06.02.2017PitarBordo je napisao/la:Može neko onaj raspored samo da nabaci ponovo? Fala vi.
Neftçi PFC Baku - Sarajevo 09.02.2017
Illichevets Mariupol - Sarajevo 12.02.2017
Generalna proba - 19.02.2017
Sarajevo - Vitez 26.02.2017
Olimpik - Sarajevo 04.03.2017
Sarajevo - Široki Brijeg 11.03.2017
Sloboda - Sarajevo 18.03.2017
Liga 6
- PitarBordo
- Kontakt:
Morta, ne pratiš ti moj rad haman.
Sad će Evander dobiti ban jer je odgovorio liku koji kaže da ga treba macolom u glavu.
Mene samo zanima stanje Saidovog koljena. Nešto mi nije mnogo obećavajuće što je nakon Brotnja odvojeno trenirao i danas ovo...
Sad će Evander dobiti ban jer je odgovorio liku koji kaže da ga treba macolom u glavu.
Mene samo zanima stanje Saidovog koljena. Nešto mi nije mnogo obećavajuće što je nakon Brotnja odvojeno trenirao i danas ovo...
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma pratim ali vidis kako je doslo do nesporazuma na relaciji Sabinho-PitarBordo-MortemHz 
MortemHz je napisao/la:Ma pratim ali vidis kako je doslo do nesporazuma na relaciji Sabinho-PitarBordo-MortemHz
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
znaci sutra antalija
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma zaboli me za ban. I onako ne vidim previse inteligentnih sugovornika ovdje. Samo blejavci koji ne vide dalje od nosa i koji nisu sposobni uci u diskusiju.PitarBordo je napisao/la:Morta, ne pratiš ti moj rad haman.
Navijac si samo ako zmuris i pricas da je sve med i mlijeko i ako ne pricas o onome sto i slijepac vidi.
Ono super nam je sve, fakat mi nije jasno cim raja nije zadovoljna.
Ranije nisam zelio da pisem o tome. Raspitajte se za plate i koliko kasne. Raspitajte se zasto smo u decembru de dodatno zaduzili da se igrscima isplate plate. Zao mi je sto Duske nema, jer on zna sigurno o ovome. Tan nas je spasio u odredjenom trenutku, ali on ce biti grobar naseg kluba.
Klub nema prebijene pare!!!
Evander je napisao/la:Ma zaboli me za ban. I onako ne vidim previse inteligentnih sugovornika ovdje. Samo blejavci koji ne vide dalje od nosa i koji nisu sposobni uci u diskusiju.PitarBordo je napisao/la:Morta, ne pratiš ti moj rad haman.
Navijac si samo ako zmuris i pricas da je sve med i mlijeko i ako ne pricas o onome sto i slijepac vidi.
Ono super nam je sve, fakat mi nije jasno cim raja nije zadovoljna.
Ranije nisam zelio da pisem o tome. Raspitajte se za plate i koliko kasne. Raspitajte se zasto smo u decembru de dodatno zaduzili da se igrscima isplate plate. Zao mi je sto Duske nema, jer on zna sigurno o ovome. Tan nas je spasio u odredjenom trenutku, ali on ce biti grobar naseg kluba.
Klub nema prebijene pare!!!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Cuj nemamo prebijene

Gasimo se !!!
Gasimo se !!!
Kaze li sta jel ga stid za sta ga placaju?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- TobeYarabi
- Kontakt:
slazem se, ali takodje treba reci i da je velez potpuno izdominirao drugu polovinu prvog poluvremena, a tad je na terenu bio nas najjaci sastav.hilmo je napisao/la:Ako pogledamo rezultat i protivnika onda će mnogi reći da je loše. Međutim bilo je nekoliko konkretnih stvari, konkretnih akcija koje zbog lošijeg terena ili slabe koncentracije nisu u potpunosti završene. Ne znam koliko se ostali sjećaju ali bilo je nekoliko finih akcija. Ja nisam pretjerano razočaran, bitno je da se nije niko povrijedio jer nam je igrački kadar i onako kratak, ovako će se sve pomalo uhodati.aleksandar_veliki je napisao/la: Naravno, nije to opravdanje i ne smije biti za losu partiju ako je bila losa, no sigurno utice.
Kakva ba zahvalnost!?Zip je napisao/la:Tan je nesto najbolje sto nam se moglo desiti.Evander je napisao/la:Da, zanima ga na kraju godine izvjestaj je li plus ili minus.Zip je napisao/la:Ti kazes da vlasnika ne zanima firma u koju je upumpao milionske iznose? [emoji38]
To znaci da je takav biznismen namjenski bacio te silne milione u vodu et onako, cejfa radi?
Tu se zavrsava njegova svera intresovanja.
U sustini, zasto bi ga zanimao sport kojem ni pravila ne zna?
Covjek nam dao priliku da normalno funkcionisemo, a ti ga ovde kritikujes i pricas gluposti neke kao da ga ne zanimamo.
Gdje je zahvalnost momcino?
Covjek je napravio stabilan klub gdje poslujes po principu "Koliko imas toliko trosis", i ti se nadjes pametan da kazes da ga ne zanimamo
Za to sto je covjek sebi kupio,za bagatela cijenu,ribogojiliste.
Na terenu nema toliko toga bas za vidjeti sto bi izazvalo osjecaj zahvalnosti prema Tanu,boli mene briga sto je administracija uredena ili sto je on uveo finansijske restrikcije...
Ja bih to rekao drugačije, naši kao da su neku ručnu povukli, šta je razlog tome ne znam. I to nam se ne smije dešavati, ali dok su naši bili rastrčani oni se nisu s loptom sastavili.TobeYarabi je napisao/la: slazem se, ali takodje treba reci i da je velez potpuno izdominirao drugu polovinu prvog poluvremena, a tad je na terenu bio nas najjaci sastav.
Znači koncentracija, presing i trčanje mora biti svih 90 minuta.
- TobeYarabi
- Kontakt:
i to se slazem. prvih 20-25 minuta imali smo potpunu kontrolu, a onda taj pad. ne znam koji je razlog za to, ali to se ozbiljnim ekipama ne smije desavati.hilmo je napisao/la:Ja bih to rekao drugačije, naši kao da su neku ručnu povukli, šta je razlog tome ne znam. I to nam se ne smije dešavati, ali dok su naši bili rastrčani oni se nisu s loptom sastavili.TobeYarabi je napisao/la: slazem se, ali takodje treba reci i da je velez potpuno izdominirao drugu polovinu prvog poluvremena, a tad je na terenu bio nas najjaci sastav.
Znači koncentracija, presing i trčanje mora biti svih 90 minuta.
I što je još gore, ozbiljnije ekipe, a takve su u PL sve, od današnjeg protivnika bi to kaznile.
Bila je još jedna situacija u prvoj pripremnoj kada se naši stoper i bek uvlače prema kaznenom ostavljajući ogroman proszor njihovom krilnom igraču za slobodan centaršut, koji je bio pravo opasan.
Bila je još jedna situacija u prvoj pripremnoj kada se naši stoper i bek uvlače prema kaznenom ostavljajući ogroman proszor njihovom krilnom igraču za slobodan centaršut, koji je bio pravo opasan.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Treba Nedima isprobati i vidjeti može li se boriti u seniorskom fudbalu, ako ne bude išlo onda pod hitno naći nekog napadača, jer u Bekica imam toliko nepovjerenje.
Sabrine mi moje!
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Sta sve ovdje mozes procitati
Nekad se pitam da li pojedinci stvarno prate fudbal, mozda su to neke zivotne frustracije ili kod nekih skola jednostavno jos nije pocela
Jednu stvar sam zaboravio bio ali zelim je ovako posebno naglasiti, nas mentalitet, onako poprilicno velika mana
Nekad se pitam da li pojedinci stvarno prate fudbal, mozda su to neke zivotne frustracije ili kod nekih skola jednostavno jos nije pocela
Jednu stvar sam zaboravio bio ali zelim je ovako posebno naglasiti, nas mentalitet, onako poprilicno velika mana