Nista mi nismo kockastiji od njih ako uradimo ono sto smo uradili. Da smo kojim slucajem nasli nacin da kaznimo nepravdu van terena i van kluba a sa jasnom porukom e to bi vec bilo nesto i pomoglo bi u mijenjanju ponasanja prema klubu. Ovako se ko bekani zaletili u teren, NISTA time nisu napravili (da su bar sudiju prebili) a sigurno stetu nacinili (prekinuta utakmica, sluzbeni rezultat i kazna). Samo i samo budale ispali. Niti se sta dokazalo “kockastim glavama” niti ce se neko kao fazon bojati da nas zavali opet.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Re: Re: NK Čelik Zenica
Je.bo nas je seljak il na ovaj il na onaj nacin...
-
IndependenT
- Kontakt:
- prisonbreak
- Kontakt:
Sta izjavi jedan predsjednik 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Nepismena seljacina, jbm mu uciteljicu.
Pismen nepismen po nama se popiša i on i sudija iz Tesnja. Kriminalna hobotnica.
Osjecajuci sta će se desiti pisao sam za press da se organizuje i usput napomene sta se Čeliku radi od sudija i da nećemo to mirno gledati i tako prebaciti lopticu i pritisak i oprez na njihovu stranu ovako samo sebi stetu napravismo.
Još smo mi mentalni patuljci ali je dobro sto idemo sa dna pa se greške mogu ispraviti a bogami na njima i dobro naučiti.
Ovo je ništa kakve nas smicalice čekaju u buducnosti zato treba doooobro ukljuciti mozgove.
Osjecajuci sta će se desiti pisao sam za press da se organizuje i usput napomene sta se Čeliku radi od sudija i da nećemo to mirno gledati i tako prebaciti lopticu i pritisak i oprez na njihovu stranu ovako samo sebi stetu napravismo.
Još smo mi mentalni patuljci ali je dobro sto idemo sa dna pa se greške mogu ispraviti a bogami na njima i dobro naučiti.
Ovo je ništa kakve nas smicalice čekaju u buducnosti zato treba doooobro ukljuciti mozgove.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nije jednoumlje da se svi moraju slagati da je nesto trebalo. Lako se slizati s tim misljenjem trebalo je zgazit ljakana od suca, ali to tako nije dobro.
Razumijem stetu koju rezultatski klub trpi radi nekih klubova i sudija koji misle da tako prljavo mogu s Čelikom u ovoj ligi, ali treba nekad biti mudriji od onog sto nude prepreke trenutnih okolnosti, jer sad je klub je.ban i ovako i onako. Ne treba dopustiti da bude nepravda prema klubu, ali klub treba da se zali svim legalnim sredstvima i izbori za svoj status. S druge strane, trebaju malo momci koji su preskakali ogradu i ulazili u teren dok ispod ograde nije bilo murije skontati da to niti je bio mangupluk, a dovodis u pitanje dolazak na naredne tekme nekih obicnih ljudi u trenutku kad se klub bori za svakog covjeka na stadionu, zatim dajes povod za spinovanja u trenutku kad imas dusmana na celu Grada, pa i da ti se kolebaju ljudi da daju pare u sklopu sponzorstva i akcija ako ce biti olako protracene. Takvim potezima se sav trud moze unazaditi i to u trenutku kad za tim nema potrebe, jer klub nema rezultatski imperativ. Igraci moraju dati sve od sebe i ici uvijek na pobjedu, ali znamo svi prioritete, a to je vracanje dugova. I sad da umjesto na dugove idu pare na nekakve kazne, to vec ne ide. U suprotnom, hocete i dalje djelovati bez razmisljanja onda u redu, ali kad se ljudi koji zele dobro klubu pocnu udaljavati od kluba zato sto sebi neko daje za pravo da nepotrebna sranja opravdava u ovom momentu onda kasnije nema niko pravo kukati. Prvi cu opravdavati pravi mangupluk, ali ovo je samo nanosenje stete klubu u nezavidnoj situaciji i to trebaju svi tako shvatiti kao gresku i gledati da se nesto nauci iz tog i da se ne ponavlja. Lako je preskociti ogradu od jednog metra kad ti niko ne brani i misliti da si neki qrac, ali hajde onda budi mangup pa pokrij stetu. Da klub ima vise para i da je u boljoj poziciji, pa je.baji ga desi se sranje i treba racunati da ce nekad biti, ali ovako kad se klub bori za goli opstanak mora se vise razmisljati. Naravno, ako je stalo do kluba.
Moze se jednom impulsivno reagovati, ljudi ce progutati, jer moze se shvatiti da se desi nepravda, pa se desi i reakcija, ali ako se nastave nepromisljene stvari napravicete veliku stetu klubu u situaciji kad je to i vise od luksuza. Pamet u glavu, klub iznad svega!
Razumijem stetu koju rezultatski klub trpi radi nekih klubova i sudija koji misle da tako prljavo mogu s Čelikom u ovoj ligi, ali treba nekad biti mudriji od onog sto nude prepreke trenutnih okolnosti, jer sad je klub je.ban i ovako i onako. Ne treba dopustiti da bude nepravda prema klubu, ali klub treba da se zali svim legalnim sredstvima i izbori za svoj status. S druge strane, trebaju malo momci koji su preskakali ogradu i ulazili u teren dok ispod ograde nije bilo murije skontati da to niti je bio mangupluk, a dovodis u pitanje dolazak na naredne tekme nekih obicnih ljudi u trenutku kad se klub bori za svakog covjeka na stadionu, zatim dajes povod za spinovanja u trenutku kad imas dusmana na celu Grada, pa i da ti se kolebaju ljudi da daju pare u sklopu sponzorstva i akcija ako ce biti olako protracene. Takvim potezima se sav trud moze unazaditi i to u trenutku kad za tim nema potrebe, jer klub nema rezultatski imperativ. Igraci moraju dati sve od sebe i ici uvijek na pobjedu, ali znamo svi prioritete, a to je vracanje dugova. I sad da umjesto na dugove idu pare na nekakve kazne, to vec ne ide. U suprotnom, hocete i dalje djelovati bez razmisljanja onda u redu, ali kad se ljudi koji zele dobro klubu pocnu udaljavati od kluba zato sto sebi neko daje za pravo da nepotrebna sranja opravdava u ovom momentu onda kasnije nema niko pravo kukati. Prvi cu opravdavati pravi mangupluk, ali ovo je samo nanosenje stete klubu u nezavidnoj situaciji i to trebaju svi tako shvatiti kao gresku i gledati da se nesto nauci iz tog i da se ne ponavlja. Lako je preskociti ogradu od jednog metra kad ti niko ne brani i misliti da si neki qrac, ali hajde onda budi mangup pa pokrij stetu. Da klub ima vise para i da je u boljoj poziciji, pa je.baji ga desi se sranje i treba racunati da ce nekad biti, ali ovako kad se klub bori za goli opstanak mora se vise razmisljati. Naravno, ako je stalo do kluba.
Moze se jednom impulsivno reagovati, ljudi ce progutati, jer moze se shvatiti da se desi nepravda, pa se desi i reakcija, ali ako se nastave nepromisljene stvari napravicete veliku stetu klubu u situaciji kad je to i vise od luksuza. Pamet u glavu, klub iznad svega!
Zadnja izmjena: Steelman, dana/u 15 nov 2021, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
- BatistutA19
- Kontakt:
Nije trebalo ulijetat u teren samo zbog ovih raznih neprijatelja sa strane koji su se taman usutili i eto ti si im dao materijal sad i to dobar.Nebitno je to sto ce bit 0-3 il suspenzija nekoliko utakmica il neka kazna novcana koliko je ovo bitno.
Mislim pravimo klub iz temelja i sve hocemo da je pravo i uradimo ovo danas pa mi sami sebe ovim kaznjavamo i na stranu sve huje ,sve emocije i sve nepravde ,moralo je se razmisljat malo i na drugaciji nacin sta ces dobit prekidom ,realno nista dobro.
Koliko god mi nepravdi imamo mi nemamo taj kvalitet jer da imamo mi bi dali svakoj ekipi 3 gola pa ti sviraj i crveni i penale.
Mislim pravimo klub iz temelja i sve hocemo da je pravo i uradimo ovo danas pa mi sami sebe ovim kaznjavamo i na stranu sve huje ,sve emocije i sve nepravde ,moralo je se razmisljat malo i na drugaciji nacin sta ces dobit prekidom ,realno nista dobro.
Koliko god mi nepravdi imamo mi nemamo taj kvalitet jer da imamo mi bi dali svakoj ekipi 3 gola pa ti sviraj i crveni i penale.
Izvući pouku i idemo dalje. Meni je samo krivo kad se sranje već napravilo što se nije išlo do kraja(slomiti mu obje noge). Klub će dobiti 2000,3000KM,pokušati mi navijači skupiti. Vjerujem da će klub izaći sa saopstenjem gled čitavog suđenja,od 1 kola do danas.
Nadam se da će klub objaviti zašto sudije i delegat nisu nastavili utakmicu. Mogli su trazit pražnjenje tribine i nastaviti. Ili se sudija toliko "uplašio" pa nije mogao nastaviti dalje
Kao naprimjer kakva poruka? Pa bolan klubovi iz premier lige ne mogu nista napravit, zale se sudijama Velezovi uljecu pa cak su i inciativu osnovali, a da mi mozemo napravit nesto u amaterskoj ligi ? jos kakav ti VAR spominjes nema ga Premier liga niti ce ga imat za 10 godina.U ovakvoj državi i ovakvom savezu samo mozes na silu nesto postici, i Sabrija Topalovic ce sigurno sada imati oko sokolovo, i to nije nista sa greskama kakve je ovaj napravio.habuba je napisao/la: ↑14 nov 2021, 19:41Pa upravu je za ovo ulijetanje. Moras biti panglu da sam sebi stetu cinis. Ove stvari kad se dese ti ulaskom u teren ili udaranjem igraca/sudija ne dobijas nista. Gubis utakmicu, gubis navijace, gubis prihode jer ce te gotovo sigurno kazniti, itd.. sve sto dobijes ulaskom je negativno. Nikako da naucimo da kulturno dodjemo do poente. Onog momenta kada je svirao penal stvar je vec oko toga bila gotova. Ja nikada u zivotu nisam vidio (do pojave VAR-a) da sudija koji svira prekrsaj isti ponisti jer igraci/navijaci vrse pritisak na njega. Trebalo se to pustiti i nek zavrse utakmicu kako go.
Eh, sad da bi se poruka poslala, nesto se moglo nakon utakmice odraditi. Nacina ima milion koji nebi ni klub ni pojedince doveli u nezgodan polozaj a jaka poruka bi se poslala da se takve stvari Celiku ne smiju raditi.
Ovo poslati svim portalima ovu sliku.IndependenT je napisao/la: ↑15 nov 2021, 00:09
Zamorano nakon ovog komentara od predsjednika bosne krivk mi je sto nismo prebili i sudiju i igrace a i tebe nebem ti svu familiju
- limvolikce1945
- Kontakt:
Sljedeće sezone će biti još gore. Možda bude jača liga za Mladost ili Vis (neko od njih će garant ispasti iz Fedralne, ako ne i oba) plus Žepče ulazi.
Ovo je ono što smo očekivali i šta je sad problem, kao nešto nas iznenadilo. Šteta zbog prekida tekme, popušila bi Bosna do kraja meča sigurno. Jedino su i mogli na ovaj način pobijediti. Sranje je zbog kazne koja će doći i silnog broja 12. igrača koji sigurno nisu za to da se njihove donacije troše na to, jer skupljamo i krpimo se na sve strane.
Momci koji su ušli na teren neka sad skupe lovu, ovo se ne bi trebalo plaćati iz klupske kase. Postiglo se ništa nije, osim što smo dali razloga Fudi i njegovim odanim papcima da se hinjski podsmjehuju!
Mogu reći da Čelik nikada nije bio u težoj situaciji u historiji svog postojanja. U trećoj ligi nas ovago prave budalama i ponižavaju, pa to je za plakati, a iza svega toga stoji dugogodišnji, sistemski angažman našeg uništenja. E, NEĆE MOĆI!!!!
Ovo je ono što smo očekivali i šta je sad problem, kao nešto nas iznenadilo. Šteta zbog prekida tekme, popušila bi Bosna do kraja meča sigurno. Jedino su i mogli na ovaj način pobijediti. Sranje je zbog kazne koja će doći i silnog broja 12. igrača koji sigurno nisu za to da se njihove donacije troše na to, jer skupljamo i krpimo se na sve strane.
Momci koji su ušli na teren neka sad skupe lovu, ovo se ne bi trebalo plaćati iz klupske kase. Postiglo se ništa nije, osim što smo dali razloga Fudi i njegovim odanim papcima da se hinjski podsmjehuju!
Mogu reći da Čelik nikada nije bio u težoj situaciji u historiji svog postojanja. U trećoj ligi nas ovago prave budalama i ponižavaju, pa to je za plakati, a iza svega toga stoji dugogodišnji, sistemski angažman našeg uništenja. E, NEĆE MOĆI!!!!
Svi smo ogorceni odnosom sudija prema Celiku. Pa koji je ovo penal kontra Celika I koliko smo vec crvenih kartona dobili?Pa crvene kartona nam djele u svlacionici.KENAN BEKRIC se zove ovajI IMBECIL iz Tesnja sto nam je juce sudio.Ne podrzavam ulazak u teren,jer cemo dobiti sigurno i novcanu kaznu,ali shvatam reakciju jer smo svi ljuti sta nam rade sudije u sred Zenice.
Sudije parkiraju kod centra ili jos blize, kod ulaza u hotel Zenica.
Sudije ulaze i izlaze skoro pa kroz Gavrinu kafanu na stadionu.
Da mu verbalno **** mater, mogao si tako.
Da mu fizicki **** mater, mogao si kada izlazi sa parkinga ili iz grada.
Ovako ces ovu akciju i trud 12. igrac "forumasi" preusmjeriti u savez.
Pamet u glavu omladino.
Nema vise da se faktura od belaja, prekida, bakljade ispostavlja gradu, opcini ili kome vec...
Sudije ulaze i izlaze skoro pa kroz Gavrinu kafanu na stadionu.
Da mu verbalno **** mater, mogao si tako.
Da mu fizicki **** mater, mogao si kada izlazi sa parkinga ili iz grada.
Ovako ces ovu akciju i trud 12. igrac "forumasi" preusmjeriti u savez.
Pamet u glavu omladino.
Nema vise da se faktura od belaja, prekida, bakljade ispostavlja gradu, opcini ili kome vec...
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- Crni gavran
- Kontakt:
Nije juce trebalo uletati na teren i prekinuti utakmicu.
Mislite da nece sudija opet nekad ostetiti Čelika? E pa varate se, hoće.
Dakle jucerasnji potez navijaca nije bio mudar.
Druge posljedice:
- Rastjerace se i ono malo raje sto dolazi
- Vjerovatno slijedi igranje van Zenice i novcana kazna, dakle umjesto da nasem klubu idu tesko stecene pare idu u savez
- Vrlo moguce da ce ovi sada sto doniraju za Čelik odustati od daljeg ulaganja
- Penal, ko penal, ne mora znaciti da bi dali gol, a da su ga i dali bilo je jos pola sata da se igra
- Dobro kaze Romeo, ima drugi nacin da kaznis sudiju, onako je dirrektno ostecen samo Čelik
E sad sami razmislite koliko su navijaci juce pomogli klubu
Druge posljedice:
- Vjerovatno slijedi igranje van Zenice i novcana kazna, dakle umjesto da nasem klubu idu tesko stecene pare idu u savez
- Penal, ko penal, ne mora znaciti da bi dali gol, a da su ga i dali bilo je jos pola sata da se igra
- Dobro kaze Romeo, ima drugi nacin da kaznis sudiju, onako je dirrektno ostecen samo Čelik
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Tačno da je ulazak na teren loš potez.
Samo što je to lako reći "hladne glave"...
Samo što je to lako reći "hladne glave"...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Bilo pa prošlo. Meni je samo krivo što sudiji nisu polomili obje noge. Što se tiče kazne,organizirati 12.igrac u 3 mjesecu na forumu i namiriti 2000KM za kaznu. Meni je samo krivo što nam se seljacine(Fujdo i njihov predsjednik) smiju kako su nas naguzili.
-
dinodino2019
- Kontakt:
3 boda idu Bosni, novcana kazna i nekoliko utakmica pred praznim wtadionomCrni gavran je napisao/la: ↑15 nov 2021, 10:44Nije juce trebalo uletati na teren i prekinuti utakmicu.
Druge posljedice:
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- anonymousHD
- Kontakt:
Nama uvijek sudija kriv, da se razumijemo, penal nije bilo, ali j3bemu majku zar ne bih bilo bolje da zabijes 2-3 gola i lagano privedeš utakmicu kraju. Ako ne možemo ovu ligu da izdominiramo, šta mi onda uopšte tražimo u rangovima iznad?