Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

samson
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la samson » 17 mar 2013, 15:46

Ja bih samo jos jednom da odgovorim tebi i zavrsicu jer ne zelim da tema ide gdje ne treba. Sto se tice, kako ti kazes, "preimenovanja imena gradova". Ime nit jednog grada nisam preimenovao, zna se ko jeste. I, bilo bi zanimljivo vidjeti sta bi Ustavni Sud rekao na tu temu, recimo ... Znaci, moje nazivanje tih gradova je legitimno dok je tvoje pod znakom pitanja.

Nista je tebi ne pokusavam turnuti. Ja sam naveo to sto sam primjetio. Primjetio sam da se pojavis brzinom svjetlosti kada dodje do ovakvih trenutaka.

Bitno je ko broji zrnca. Odnosno, ide od teme do teme (sto mozes istog ovog tenutka provjeriti) i broji ih. Zato, ne pokusavaj trpati sve u isti kos. To je sve. Hvala i obecavam da necu vise ..

Anthony7
Kontakt:

Post Postao/la Anthony7 » 21 mar 2013, 14:15

http://www.hrsport.net/vijesti/458376/n ... noj-rundi/" onclick="window.open(this.href);return false;

Alen sluša Lijepu našu s rukom na srcu ;)

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 21 mar 2013, 14:17

Danas Alen igra za u17 Hrvatske protiv Španjolske
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Amal1
Kontakt:

Post Postao/la Amal1 » 21 mar 2013, 14:27

Anthony7 je napisao/la:http://www.hrsport.net/vijesti/458376/n ... noj-rundi/

Alen sluša Lijepu našu s rukom na srcu ;)
Ti se balavac jedan registrovao samo da provociraš. Tvoji postovi:

"Alen sluša Lijepu našu s rukom na srcu"

"Mirza je igrac za Prokom"

Idi liječi svoje komplekse na teletabisima !

Anthony7
Kontakt:

Post Postao/la Anthony7 » 21 mar 2013, 14:36

Tebe je očito isprovocirala himna susjedne države. Toliko o kompleksima.

Amal1
Kontakt:

Post Postao/la Amal1 » 21 mar 2013, 15:14

Anthony7 je napisao/la:Tebe je očito isprovocirala himna susjedne države. Toliko o kompleksima.
Brkaš pojmove, nemam ništa protiv hrvatske himne, ali imam protiv vas koji se pravite veći hrvati od onih koji žive u Hrvatskoj !

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 mar 2013, 16:11

Zar i ovdje? :) Hrvat je Hrvat, odakle god on bio. Ne postoje ti veci i manji Hrvati, to je nedjeljivo, to je jedno tijelo, tvoj je subjektivni dojam iskljucivo kako dozivljavas ''jedne'' i ''druge'' te da li nad njima vrsis razliku iako ista pravno i fakticki ne postoji. ;)

Ja sam za to da se zatvori ova tema o Halilovicu. Priziva ''bisere'' na temu sa raznih strana.
...Život za Široki...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 mar 2013, 16:15

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ja sam za to da se zatvori ova tema o Halilovicu.
Ma nema ti ovdje neke prevelike zbrke, katkad se pojavi koji padobranac, i to je to. Umirila se tema dobrano.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 mar 2013, 16:18

Ma, bolje zatvoriti, vidis da se samo pacijenti javljaju, ovaj da ''bocne'' nekim Halilovicevim navodnim hrvatskim patriotizmom, pa onda odmah ovaj drugi da izbaci svoje frustracije i uvrijedi BH Hrvate. Pa onda moram i ja reagirati. :lol:
Bolje zakljucati temu pa nek sazrije i stasa kao igrac i osoba, onda odluci i zivio.
...Život za Široki...

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 21 mar 2013, 16:30

Decko neka igra za koga hoce, cemu rasprava oko toga uopste.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 21 mar 2013, 17:15

Alen Hrvatina
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 21 mar 2013, 18:10

Neznam zasto samo Hrvati traze da se ova tema zatvori... malo malo pa se nadje jedan da trazi da se zatvore.... slika samo dvije rijeci guza ko meduza

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 21 mar 2013, 18:47

pa nećemo sad otvarati temu za svakog hrvatskog reprezentativca

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 21 mar 2013, 18:57

ŠB_Fidelis je napisao/la:Zar i ovdje? :) Hrvat je Hrvat, odakle god on bio. Ne postoje ti veci i manji Hrvati, to je nedjeljivo, to je jedno tijelo, tvoj je subjektivni dojam iskljucivo kako dozivljavas ''jedne'' i ''druge'' te da li nad njima vrsis razliku iako ista pravno i fakticki ne postoji. ;)

Ja sam za to da se zatvori ova tema o Halilovicu. Priziva ''bisere'' na temu sa raznih strana.
Hm,do pocetka 20 vijeka vas nigdje nije bilo,bili ste dobri bosanski Katolici.To sto su vas susjedi ubijedili da ste Hrvati i da mogu vas iskoristavati kad im se prohtije za neke njihove politicke ili ratne igre,e to je druga prica.
Sole vam pamet kad im zatrebate,onda vas opet malo spuste na zemlju,pa kazu da samo iskoristavate socijalne ustanove iz lijepe njihove..psuju vam bosansku majcicu,a mnogo puta sam cuo i balijsku,jer kad njima nesto ne ide onda ste samo vreca za sutanje,zadnja rupa na sviralu,a kamoli Hrvati. ;)

Za malog Alena treba jos pricekati.
Ps. Nada zadnja umire! :D

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 21 mar 2013, 19:09

jozinho je napisao/la:pa nećemo sad otvarati temu za svakog hrvatskog reprezentativca
Ne trebamo to raditi upravu si... ali za potencijalne reprezentativce BiH moramo, hocemo i otvoracemo.. trebali bi za svakog potencijalnog igraca koje trenutno igra za mladje selekcije Hrvatske otvoriti jednu temu :lol: .... pokrast cemo vam sve jednog po jednog igraca... samo sabur :lol:

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 21 mar 2013, 19:11

sedra je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Zar i ovdje? :) Hrvat je Hrvat, odakle god on bio. Ne postoje ti veci i manji Hrvati, to je nedjeljivo, to je jedno tijelo, tvoj je subjektivni dojam iskljucivo kako dozivljavas ''jedne'' i ''druge'' te da li nad njima vrsis razliku iako ista pravno i fakticki ne postoji. ;)

Hm,do pocetka 20 vijeka vas nigdje nije bilo,bili ste dobri bosanski Katolici.To sto su vas susjedi ubijedili da ste Hrvati i da mogu vas iskoristavati kad im se prohtije za neke njihove politicke ili ratne igre,e to je druga prica.
Sole vam pamet kad im zatrebate,onda vas opet malo spuste na zemlju,pa kazu da samo iskoristavate socijalne ustanove iz lijepe njihove..psuju vam bosansku majcicu,a mnogo puta sam cuo i balijsku,jer kad njima nesto ne ide onda ste samo vreca za sutanje,zadnja rupa na sviralu,a kamoli Hrvati. ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 21 mar 2013, 19:19

jozinho je napisao/la:
sedra je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uh sto ti upade nesto smijesno,hehe

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 21 mar 2013, 21:28

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma, bolje zatvoriti, vidis da se samo pacijenti javljaju, ovaj da ''bocne'' nekim Halilovicevim navodnim hrvatskim patriotizmom, pa onda odmah ovaj drugi da izbaci svoje frustracije i uvrijedi BH Hrvate. Pa onda moram i ja reagirati. :lol:
Bolje zakljucati temu pa nek sazrije i stasa kao igrac i osoba, onda odluci i zivio.
Takvi ljudi ne postoje, samo bosanski katolici. Hrvat - osoba koji boravi u Hrvatskoj i to je to. Capishe!?
Unico amore sei!
❤️🖤

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 mar 2013, 21:54

Bosanski katolici ili bosanski pravoslavcisu imaginarne kategorije koje pojedinci upotrebljavaju kako im odgovara, dok Srbi, Hrvati, Bošnjaci i ostali postoje u Ustavu ove zemlje.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 21 mar 2013, 22:10

alan_kardec je napisao/la:Bosanski katolici ili bosanski pravoslavcisu imaginarne kategorije koje pojedinci upotrebljavaju kako im odgovara, dok Srbi, Hrvati, Bošnjaci i ostali postoje u Ustavu ove zemlje.
Sami sebe pravite strancima u vlastitoj drzavi gdje ste rodjeni i gdje su vam preci zakopani.To je zalosno.
Vi od BiH sami pravite macehu,okrecete joj ledja,pljujete i vrijedjate kad vam se cefne.Briga me kako se ko zove u BiH,Srbi-Pravoslavci,katolici,ovo ono.Zalosno je i to sto drzavna reprezentacija igra samo u jednom dijelu BiH,a pozivate se na ustav te iste drzave :?: Zar to nije malo licemjerno...
Kako da dobijete respekt od jednog naroda koji Bosnu i Hercegovinu vidi kao majku a ne kao macehu kad sami radite sve kako bi oblatili i izdali drzavu u kojoj ste rodjeni???
Znam ovo nije sad tema za to,ovo ono,ali dijalog bez vrijedjanja mora postojati...

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.