FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nećemo ovdje o pseudoradnicima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Javi buraz, ne postoji bolja osoba za to, znamo se mi fino vec.shaman7 je napisao/la:Izvinjavam se na offtopicu, ovu temu najvise citate pa cete mi najprije pomoci. Molio bih nekog ko je iz Sarajeva i ko poznaje dijelove Sarajeva da mi se javi jer mi treba par informacija. Kratko je, necete se oznojit![]()
Pozdrav iz Mostara
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naleti nekadmacahz je napisao/la:Ja ih ba furo malo, oni se primili, al sam zab da ima kažem da nisam, nije valjda da me spominju hahaha
Sent from my E5603 using Tapatalk
-
belosevic28
- Kontakt:
maca, halali ! mlad sam i neukusanMortemHz je napisao/la:Naleti nekadmacahz je napisao/la:Ja ih ba furo malo, oni se primili, al sam zab da ima kažem da nisam, nije valjda da me spominju hahaha
Sent from my E5603 using Tapatalk
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Platio si danak neiskustvu
Moze li se Saric dozvati i biti igrac kakav smo ocekivali da ce biti?
Sa pravim Saricem, sa Radovcem koji nagovjestava izlazak iz letargije i sa Saidom koji vjerujem da ce biti koliko toliko spreman, vezni red bi izgledao puno bolje nego sto se to cini danas.
Sa pravim Saricem, sa Radovcem koji nagovjestava izlazak iz letargije i sa Saidom koji vjerujem da ce biti koliko toliko spreman, vezni red bi izgledao puno bolje nego sto se to cini danas.
Ja se nadam takvom raspletu,samo je tu puno onih 'ako'Evander je napisao/la:Moze li se Saric dozvati i biti igrac kakav smo ocekivali da ce biti?
zagorski je napisao/la:Ja se nadam takvom raspletu,samo je tu puno onih 'ako'Evander je napisao/la:Moze li se Saric dozvati i biti igrac kakav smo ocekivali da ce biti?
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
TobeYarabi je napisao/la:pa zato oni i jesu sprdnja od navijaca i kluba, jer niko ne smije ni pomisliti da napise ili kaze ono sto zaista vidi i misli. tako je to oduvjek kod njih. zar niie dovoljan dokaz da prevaranta koji ih je prodao za 100 maraka, ili lika koji je kraoiz kluba proglase najvecim legendama.zagor1987 je napisao/la: Postoje neki od nas koji cijene svakog naseg navijaca,i mrzim kad vidim da se vise svadjamo i pljujemo nego nesto normalno da napisemo,apsolutno niko i nista nam nije dobar,svemu mane nadjemo,a na djelu kad se treba sta pokazat kolektivno smo nule. Strumfovima ode glavni igrac za dzabe,malo diskutovali i to je to sve bajno krasno,kod nas da ode Ahmet dzaba il Dulja bila bi kataklizma,lopovi jisu dali dovoljno,hostopleri,kinez odvratni itd itd kod njih da dodje Reuf Herco sad rekli bi da je vrh
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Od tih AKO puno toga nam zavisi.zagorski je napisao/la:Ja se nadam takvom raspletu,samo je tu puno onih 'ako'Evander je napisao/la:Moze li se Saric dozvati i biti igrac kakav smo ocekivali da ce biti?
Pored toga, mora nam se poklopiti da ne bude povreda, kartona....
- Burberry46
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa kad smo prejaki. Ne vidim razlog da uopste koga dovodimo, pogotovo u veznom redu. Popisat cemo konkurencijuBurberry46 je napisao/la:Nikad dosadniji prelazni rok kod nas..
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad nas iznenade sa 4 pobjede do lige 6 sto bi cinilo 10 ili 11 pobjeda zaredom u zavisnosti od kupa 
- Burberry46
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Evolution87 je napisao/la:Pa kad smo prejaki. Ne vidim razlog da uopste koga dovodimo, pogotovo u veznom redu. Popisat cemo konkurencijuBurberry46 je napisao/la:Nikad dosadniji prelazni rok kod nas..
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Svi koji kažu da nemamo dobar tim navijači su FKŽ i lažni navijači FKS. Esencija je ne biti glupak kao @Rizla.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Do Slobode možemo sve tri hladno dobiti, ako ne bude kakvih ofiraža..MortemHz je napisao/la:Kad nas iznenade sa 4 pobjede do lige 6 sto bi cinilo 10 ili 11 pobjeda zaredom u zavisnosti od kupa
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Olimpik nece biti niti malo naivan. Svi smo tu vec upisali bodove, ali do istih ako mislimo doci, morat cemo DOBROOOO potruditi.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ne znam sto se olimpica bojis ? Kad su najjaci bili sa troduplo boljim igracima od ovih sto imaju mi smo ih uzimali ....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja mislim, dobar je raspored, koliko-toliko.joker90 je napisao/la:Do Slobode možemo sve tri hladno dobiti, ako ne bude kakvih ofiraža..MortemHz je napisao/la:Kad nas iznenade sa 4 pobjede do lige 6 sto bi cinilo 10 ili 11 pobjeda zaredom u zavisnosti od kupa
Ma ne bojim, ali sigurno nece spustiti gace. Imaju cilj boriti se za opstanak, nece se predati.HeraklitMracni je napisao/la:Ne znam sto se olimpica bojis ? Kad su najjaci bili sa troduplo boljim igracima od ovih sto imaju mi smo ih uzimali ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.