HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ALOBOLA
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 27 jun 2017, 20:49

Pezer potpisao .
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 27 jun 2017, 21:29

ALOBOLA je napisao/la:Pezer potpisao .

Odlican igrac za Lige za opstanak :puke:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 27 jun 2017, 22:14

hskzmostar je napisao/la:

Ne znam što bih rekao za Pezera, nisam kompetentan da nešto napišem o njemu... možda navijači Čelika više mogu reći i napisati o dotičnom... Po ovom videu s youtubea, dečko je zadnji vezni (ala Petrak) i nikako nije zamjena za Tomića kao što portali navode! Jel itko slučajno danas gledao protiv GOŠK-a? Kako su Čirjak i Jović odigrali? Vidim da su danas Čirjak i Jamak bili par veznjaka, e hajmo protiv Viteza da budu Ćavar i Pezer :D

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 27 jun 2017, 22:18

Ne bih znao ,nisam ga pratio a nisam ga ni upratio ni zapamtio po igrama ali ne treba otpisivati igrača prije nego im damo šansu da se pokažu. Tko zna šta će biti do kraja prelaznog roka ,tada ćemo biti puno pametniji.Ono što je izvjesno po meni jeste to da cemo imati opet dugu klupu u domacoj ligi ali protiv Maribora bojim se da je ovo preslabo.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 27 jun 2017, 22:25

Mandrake je napisao/la:

Ne znam što bih rekao za Pezera, nisam kompetentan da nešto napišem o njemu... možda navijači Čelika više mogu reći i napisati o dotičnom... Po ovom videu s youtubea, dečko je zadnji vezni (ala Petrak) i nikako nije zamjena za Tomića kao što portali navode! Jel itko slučajno danas gledao protiv GOŠK-a? Kako su Čirjak i Jović odigrali? Vidim da su danas Čirjak i Jamak bili par veznjaka, e hajmo protiv Viteza da budu Ćavar i Pezer :D
Treba svima dati šansu. Ja se sjecam da su neki igrači koji su nam nosili igru i donosili trofeje kad su tek dosli u klub znali po pola godine pa i duže grijati klupu.Zato polako ,ja znam da bi mi svi htjeli odmah prava pojačanja a isto sam siguran da i uprava želi isto ali to nije realno niti moguće s obzirom na sve okolnosti.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 27 jun 2017, 23:43

Krampa od igraca, nije mi jasno zasto ste ga doveli. Cuj zamjena za Tomica, pa momak najbolji igrac lige. Izvinite na upadu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

UltrasMostar94
Kontakt:

Post Postao/la UltrasMostar94 » 28 jun 2017, 00:05

prisonbreak je napisao/la:Krampa od igraca, nije mi jasno zasto ste ga doveli. Cuj zamjena za Tomica, pa momak najbolji igrac lige. Izvinite na upadu.
Predpostavljo sam koliko sam gledo na youtubu, vidim samo zna kratki pas dodat i to je to, prvom do sebe. Evo kad pogledam Perisicev snimak bolji od njega 2 puta, ali eto mozda Baka ima neku svoju viziju ko ce njemu znat i losjiji su igraci kod njeg igrali.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 jun 2017, 00:08

Uopste nije los igrac, malo po malo i kod vas ce postati standardan igrac siguran sam.
Igrac je bosanska verzija Carricka,indeticna pozicija, pokreti, motorika i ostalo. Jedino sto je slabi za tih nekoliko klasa bas koliko i nasa liga.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 28 jun 2017, 00:16

Evo komentar jednog navijača Čelika:

Za navijače Zrinjskog da ne ulazim na njihovu temu:

Pezer je prošle godine bio najbolji veznjak Čelika, jasno da to ne govori mnogo i da nije imao bog zna kakvu konkurenciju ali dečko je dobar fudbaler, a pod vodstvom pravog trenera i među boljim suigračima može biti još bolje. Prednost su mu borbenost, dobro pozicioniranje i praćenje igre te ima solidan pas ali nije maestro koji će proturit loptu kroz odbranu. U skok igri malo kaska, a ni šut izvan šesnaesterca mu nije najsjajniji. Zna često oduzet loptu, stati na nju, promijeniti stranu i težište igre. U duelu i nije bog zna što, jači fudbaleri imaju prednost nad njim ali nije to sad nešto strašno.

Igrač je koji igra između dva šesnaesterca (što bi englezi rekli "box to box midfielder"). Nije klasični zadnji vezni, a nije ni ofanzivac. Mislim da ste dobili dobrog igrača, ali da njegov potencijal neće biti iskorišten jer sumnjam da će Baka u čije trenerske kvalitete sumnjam znat sa njim. Uzmite Borisa Pavića za trenera i prošetajte se opet kroz ligu

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 28 jun 2017, 00:26

Zadnja recenica. Sigurno je jedan od najboljih trenera u Bh.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

UltrasMostar94
Kontakt:

Post Postao/la UltrasMostar94 » 28 jun 2017, 11:12

Evo sad price da Baka zeli dovesti Adnan Kovacevica, po meni jako dobar stoper, igro im je dosta proslih sezona, cak 2015/16 jedan od boljih stopera lige, ali ove sezone odigro svega 9 kola. Doduse bio je ozljedjen cijeli vrijeme tokom regularne sezone. Dok je u Ligi za Prvaka odigro 8/10 utakmica svih 90 minuta, igro je dosta i u kupu. Sad po meni dobar stoper, ali tek poslje Jakovljevica i Kataneca, jer svakako nam je potreban 4 stoper.

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 28 jun 2017, 12:27

Ne vidim potrebe za još jednim stoperom nakon Lastre koji je po meni bolji od Kovačevića a uz to i Luka Lučić može odigrati stopera i to je igrao par puta i to vrlo dobro.Sumnjam da ce dovesti Kovačevića jer se spominju samo napadač i veznjak, mozda je u pitanju nabijanje cijene Kovačeviću, menadžeri to često rade.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 jun 2017, 12:47

ALOBOLA je napisao/la:Ne vidim potrebe za još jednim stoperom nakon Lastre koji je po meni bolji od Kovačevića a uz to i Luka Lučić može odigrati stopera i to je igrao par puta i to vrlo dobro.Sumnjam da ce dovesti Kovačevića jer se spominju samo napadač i veznjak, mozda je u pitanju nabijanje cijene Kovačeviću, menadžeri to često rade.
A.Kovačević: "Mogu vam reći samo da od transfera u Zrinjski nema ništa. Ja nemam ponude iz Zrinjskog ili nekog premijerligaškog kluba, već sam fokusiran na odlazak van Bosne i Hercegovine. Imam nekoliko ponuda i trenutno sam u pregovorima. Treniram samostalno sa svojim trenerom kako bih zadržao formu i kako bih spreman dočekao potpis za novi klub"...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

UltrasMostar94
Kontakt:

Post Postao/la UltrasMostar94 » 28 jun 2017, 13:13

PiazzaGrande je napisao/la:
ALOBOLA je napisao/la:Ne vidim potrebe za još jednim stoperom nakon Lastre koji je po meni bolji od Kovačevića a uz to i Luka Lučić može odigrati stopera i to je igrao par puta i to vrlo dobro.Sumnjam da ce dovesti Kovačevića jer se spominju samo napadač i veznjak, mozda je u pitanju nabijanje cijene Kovačeviću, menadžeri to često rade.
A.Kovačević: "Mogu vam reći samo da od transfera u Zrinjski nema ništa. Ja nemam ponude iz Zrinjskog ili nekog premijerligaškog kluba, već sam fokusiran na odlazak van Bosne i Hercegovine. Imam nekoliko ponuda i trenutno sam u pregovorima. Treniram samostalno sa svojim trenerom kako bih zadržao formu i kako bih spreman dočekao potpis za novi klub"...
Evo i ja taman pronaso, ma ja to je neka vrsta dizanja cijene i pozurivanje transfera. Ne znam bas prosle sezone smo isto govorili pa smo morali dovodit Graovca i stavljat Petraka na stoperskoj poziciji, neki klubovi imaju i po 5 6 stopera, a mi samo 3, Lucic je zamjena za Stojkica, a moze i stopera igrat. Jos se ceka pojacanje u napadu, obecali su ga i uprava i trener, a i dosta igraca ceka s potpisivanjem ugovora tako da ce sve biti jasnije 3.7

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 28 jun 2017, 13:27

UltrasMostar94 je napisao/la:
Evo i ja taman pronaso, ma ja to je neka vrsta dizanja cijene i pozurivanje transfera. Ne znam bas prosle sezone smo isto govorili pa smo morali dovodit Graovca i stavljat Petraka na stoperskoj poziciji, neki klubovi imaju i po 5 6 stopera, a mi samo 3, Lucic je zamjena za Stojkica, a moze i stopera igrat. Jos se ceka pojacanje u napadu, obecali su ga i uprava i trener, a i dosta igraca ceka s potpisivanjem ugovora tako da ce sve biti jasnije 3.7
Stoperska pozicija je u svakom klubu kriticna, ali ja mislim da trenutno od 5 najboljih stopera u ligi mi imamo trojicu+Lučić koji jeste primarno bek ali može i ovo odigrati tako da smo tu vrlo dobro pokriveni.
Ja čekam nekog kapitalca ovo su sve prinove a hoće li biti pojačanja znat cemo tek za 2-3 mjeseca.Ajde Šula Interagent ti se pozlatio....

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 28 jun 2017, 14:15

Kakav je ovaj Pezer, nešto sam sumnjičav, ali dobro, igro je tamo stalno trebo bi biti korektan.. znači još jedan centralni vezni i jedna špica.. Krpić i Ordagić?
HŠKZ!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 jun 2017, 14:18

mara1905 je napisao/la:Kakav je ovaj Pezer, nešto sam sumnjičav, ali dobro, igro je tamo stalno trebo bi biti korektan.. znači još jedan centralni vezni i jedna špica.. Krpić i Ordagić?
Zaboravi i jednoga i drugoga...prekriži ih, kao da ne postoje!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 28 jun 2017, 14:20

ALOBOLA je napisao/la: Stoperska pozicija je u svakom klubu kriticna, ali ja mislim da trenutno od 5 najboljih stopera u ligi mi imamo trojicu+Lučić koji jeste primarno bek ali može i ovo odigrati tako da smo tu vrlo dobro pokriveni.
Ja čekam nekog kapitalca ovo su sve prinove a hoće li biti pojačanja znat cemo tek za 2-3 mjeseca.Ajde Šula Interagent ti se pozlatio....
A vec mu je pozlacen Interagent :D

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 28 jun 2017, 14:29

mara1905 je napisao/la:Kakav je ovaj Pezer, nešto sam sumnjičav, ali dobro, igro je tamo stalno trebo bi biti korektan.. znači još jedan centralni vezni i jedna špica.. Krpić i Ordagić?
Ne znam zašto, Krpić strašan golgeter u ovom trenutku dosta bolji i pokretniji od Kaajkuta, a i puno efikasniji od Amera Bekića kojega spominjete.. vidim iz Slobode svi odoše zašto ne bi mogli dovesti Ordagića, po meni jedini igrač u ovoj ligi koji donekle može zamjeniti Tomića.. ako hoćemo iskorak, ako ne onda Jamak i Kajkut..
HŠKZ!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 jun 2017, 14:41

mara1905 je napisao/la:
Ne znam zašto, Krpić strašan golgeter u ovom trenutku dosta bolji i pokretniji od Kaajkuta, a i puno efikasniji od Amera Bekića kojega spominjete.. vidim iz Slobode svi odoše zašto ne bi mogli dovesti Ordagića, po meni jedini igrač u ovoj ligi koji donekle može zamjeniti Tomića.. ako hoćemo iskorak, ako ne onda Jamak i Kajkut..
Sve ovo sto si napisao potpisujem, ali...da ne pisem svasta..njih dvojicu 99,9% necemo gledati u dresu s lentom
Ono 0,1% ostavljam za svaki slucaj..
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.