FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 16 nov 2015, 17:32

a koliko prije 10 dana da su taldžije otjerale jocu stokića jer nemaju tal od njega.

doduše tačno je da blagojević ne može u isti koš sa dadom i amirom, on je dobar igrač za naše lige, a oni će biti mnogo više.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 16 nov 2015, 17:51

milanribar je napisao/la:Joco nigdje ne ide ko god vam je to rekao slagao vas je. Na zimu kad prode pripreme on ce dobro zaigrati.
Moram sam sebe citirati,jel na ovo mislis chwila?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 nov 2015, 18:01

prvo je bilo da "krezubi s tribina" kroje sastav, a onda da je udaljen zbog interesa i talova.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 16 nov 2015, 18:24

struja je napisao/la:Nije mi jasno zašto se više naprđujete sa tim uhljupom.Odhebite ga i kraj priče.Cijelo vrijeme ahmak trola ,laže petlja i truje nam temu i to smišljeno i planski radi.Namjenski se nakači na neke ljude da ih otjera sa foruma i to ljude koji poznaju pravu situaciju u klubu i prenose je nama.Između ostalog nakačio se bio i superu i otjerao ga čak je tvrdio da je ovo superov drugi nick. Bio se nakačio i chwilli pa ga je ovaj ottresao,sad se naklatio piletu i FKŽ1921.On nije budala kako ga neki nazivaju,da je i od budale dosta je negative,vjerovatno je neko ko je pometen u klubu ili mu neko plaća za ovo što radi.
dođem s posla ,otvorim forum vidim fina rasprava i onda uhljup sve pokvari..............

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 16 nov 2015, 18:38

ChWilla je napisao/la:prvo je bilo da "krezubi s tribina" kroje sastav, a onda da je udaljen zbog interesa i talova.
Hajd nadi to.

Udaljen da ali otjeran ne, i napisao to iznad kad su svi pisali da je Joco bivsi.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 nov 2015, 18:44

ne pravi se budala, dobro znaš šta si pisao. naći može koga god zanima.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 16 nov 2015, 18:47

Ne moze se naci da je otjeran i da ce biti otjeran. Pusti se suplje.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 nov 2015, 18:48

i da amar ne bi dopustio da mu tribina kroji sastav pride.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 16 nov 2015, 19:01

I ti se pogubio bas.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 16 nov 2015, 20:08

Sve su to igraci žlj klase dok ne dokazu suprotno, sve i jedan

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 17 nov 2015, 01:56

Blagojević je najbolji igrač Želje trenutno .Barem meni. I pravo pojačanje . Frajer gine za svaku loptu . Ne znam čemu toliko usporedjivanje sa Hasanovićem čovjek nije više u našem timu . Bliži se polusezona i treba gledati na neka nova riješenja . Kostur je tu Antolović ili Kjosovski , stoperi Bogdan , Kosorić , Hodzurda , Uzelac , ako valjao Brazilac , zadnji vezni Blagoje , ovaj mladjahni Hasanović , tu još jedan ako mogne da pojača . Bekovi Mladenović , igra i Sadiković po potrebi , tu još jedan majsta nam treba ..Znači lijevo . Ovamo Memija , dobar je meni na beku kada se nadopunjuje sa Djelmićem na krilu . Brata OK bi na krilo lijevo, a u špic Beganović i ja još vjerujem u Stokića , protiv Slavije je unjeo živost dok nije otišao na krilo . Mislim da odradi čitave pripreme . Od pojačanja moje želje su Tino Jović iz Borca , Yani Urdinov , veznjak neki u fazonu Agića koji zna sve sa loptom i jedan pravi ljevak moj izbor bi bio Behram ako je još kod nas . Mlad a sve zna sa loptom .
Brkica

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 17 nov 2015, 08:45

slika

Možda nekako ovako sastaviti ekipu, dati malo više slobode Amiru i Blogojevići s tim da dođe neki dobar destruktivac, a po lijevoj strani mislim da bi Thiago i Mailson bili hit, o napadu je suvišno govoriti, najgori dio tima, na golu je vrijeme da Vedran dobije šansu!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 nov 2015, 08:53

i ne smijemo. i memija na beku je dosad bio više nego dubiozan, u mnogo utakmica.

nemaš ni devetke ni desetke, nisu ti brojevi slučajno upražnjeni. i joco i kokot su polušpicevi ili drugi špicevi, dobri za naše lige kad im se hoće, joco i više od toga, ali fali "veliki" centarfor i fali desetka da da zadnji pas. to bi mogao biti dado da mu se vazda igra k'o drugo protiv čelika, nekad će on to i biti, ali u ovom trenutku se ne može računati na to.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 17 nov 2015, 09:31

Choks je napisao/la:Blagojević je najbolji igrač Želje trenutno .Barem meni. I pravo pojačanje . Frajer gine za svaku loptu . Ne znam čemu toliko usporedjivanje sa Hasanovićem čovjek nije više u našem timu . Bliži se polusezona i treba gledati na neka nova riješenja . Kostur je tu Antolović ili Kjosovski , stoperi Bogdan , Kosorić , Hodzurda , Uzelac , ako valjao Brazilac , zadnji vezni Blagoje , ovaj mladjahni Hasanović , tu još jedan ako mogne da pojača . Bekovi Mladenović , igra i Sadiković po potrebi , tu još jedan majsta nam treba ..Znači lijevo . Ovamo Memija , dobar je meni na beku kada se nadopunjuje sa Djelmićem na krilu . Brata OK bi na krilo lijevo, a u špic Beganović i ja još vjerujem u Stokića , protiv Slavije je unjeo živost dok nije otišao na krilo . Mislim da odradi čitave pripreme . Od pojačanja moje želje su Tino Jović iz Borca , Yani Urdinov , veznjak neki u fazonu Agića koji zna sve sa loptom i jedan pravi ljevak moj izbor bi bio Behram ako je još kod nas . Mlad a sve zna sa loptom .
Behram je otisao u Englesku..
BUDI ŽELJO !!!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 17 nov 2015, 09:36

ChWilla je napisao/la:i ne smijemo. i memija na beku je dosad bio više nego dubiozan, u mnogo utakmica.

nemaš ni devetke ni desetke, nisu ti brojevi slučajno upražnjeni. i joco i kokot su polušpicevi ili drugi špicevi, dobri za naše lige kad im se hoće, joco i više od toga, ali fali "veliki" centarfor i fali desetka da da zadnji pas. to bi mogao biti dado da mu se vazda igra k'o drugo protiv čelika, nekad će on to i biti, ali u ovom trenutku se ne može računati na to.
Slažem se s tobom pogotovo za Memiju, čak sam zamišljao u nekim kombinacija ga staviti na krilo, ali kažem u situaciji kakvoj jesmo,ne smijemo previše rizikovati s kombinovanjem, treba nam provjerena desetka, devetka i tu se slažem s tobom u potpunosti!

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 17 nov 2015, 10:32

Džaba vam taj "veliki" napadač kojeg dozivate ... pa ljudi moji, mi UOPŠTE NE NABACUJEMO LOPTE, ne igramo tu igru, bekovi uopšte ne prelaze centar! Sve ubačaje koje smo do sada u ovoj polusezoni imali možemo na prste nabrojati. Igra nam se sastoji od driblinga krilnih igrača koji ulaze direktno u sredinu sa opcijom šuta ili nekog kratkog pasa. Mi kada bi nekog takvog doveli imali bi igrača manje svaku utakmicu ili bi morali kompletan sistem igre mijenjati!

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 17 nov 2015, 11:11

Vrijeme je da Memija odmori malo. Mali nije da ne zna nego neće. Protiv Slavije mu dres suh bio. Ili gurnuti Sehica ili dovesti kvalitetnog beka. Pa neka Memija malo razmisli, neka vidi sta mu se isplati.

Mijenjanje sistema igre sada ne bi bio problem jer nemamo nikakav sistem. Prije smo imali bio je na kontre i dobro je islo dok smo imali igrače.
Problem je nastao kad smo promijenili taj sistem, a nisu dovedeni igraci. Ustvari samo je doveden Blagojević, a fali Ordagic, Jankovic, Govedarica/Zakaric, Becelic/Mišić. Tome pridodati dva naša glavna igrača Bajić i Kvesic

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 17 nov 2015, 11:25

Gator je napisao/la:Vrijeme je da Memija odmori malo. Mali nije da ne zna nego neće. Protiv Slavije mu dres suh bio. Ili gurnuti Sehica ili dovesti kvalitetnog beka. Pa neka Memija malo razmisli, neka vidi sta mu se isplati.

Mijenjanje sistema igre sada ne bi bio problem jer nemamo nikakav sistem. Prije smo imali bio je na kontre i dobro je islo dok smo imali igrače.
Problem je nastao kad smo promijenili taj sistem, a nisu dovedeni igraci. Ustvari samo je doveden Blagojević, a fali Ordagic, Jankovic, Govedarica/Zakaric, Becelic/Mišić. Tome pridodati dva naša glavna igrača Bajić i Kvesic
Slazem se za Memiju, kad je bio u formi (kad je htio da igra) bas je izgledao kao moderni bek koji je itekako opasan prema naprijed a nazad sve zatvara i "pokosi". Međutim bas protiv slavije ga pratim znaci totalno nezainteresovan, ako si mogo protiv ferenca i standarda jurisat naprijed i zatvarat nazad normalno da mozes i protiv ovih seoskih ekipa ovdje sto znaci da je sve do pristupa. Al s obzirom da je isti slucaj s vecinom nasih mladih igraca pretpostavljam da je doslo do umora vise psihickog nego fizickog i da ce ova pauza posle borca vratit neke stvari na svoje mjesto..

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 17 nov 2015, 12:14

Velahalve je napisao/la:slika

Možda nekako ovako sastaviti ekipu, dati malo više slobode Amiru i Blogojevići s tim da dođe neki dobar destruktivac, a po lijevoj strani mislim da bi Thiago i Mailson bili hit, o napadu je suvišno govoriti, najgori dio tima, na golu je vrijeme da Vedran dobije šansu!
mozda sam lud, ali ja bi na to mjesto destruktivca stavio Koku
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 nov 2015, 12:25

koka je najbolje partije odigrao kad je imao više defanzivnih zadataka i ubacivao se iz drugog plana. a gdje je visio naprijed fulao je nemoguće. zna udariti, jak je u duelu, zna i pasti, to je rezonska ideja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.