pile87 je napisao/la:Svi pricamo o igracima i izgleda ulazimo spremno u prelazni rok ali po meni to nista ne garantuje ali opet izgleda smo nesto naucili od prosli put i velika hvala Livaji da nije njega bilo ko zna kako bi ispalo ovo.
Po meni koliko su bitni igraci bitno je ojacati strucni stab. Volio bi vidjeti nekoga iskusnog pocnika trenera ko je taj posao radio negdje vani koji je prije svega takticar koji je u stanju raditi induvidualno sa igracima. Isto tako volio bi vidjeti trenera golmana iz razloga sto imamo dota mladih i talentovanih golmana sa kojima bi neko radio na otklanjanju nedostataka a ne kao sto je sada slucaj svi rade iste vjezbe a svakom fali nesto drugo. S golmanima je to jos ocitije nego na ovom primjeru sa Cocom a golmani se tesko i prodaju. Ima stvari koje su ocigledne u sportskom segmentu naseg kluba gdje ima mnog prostora za napredak samo ne treba biti subjektivan. Za svaku pohvalu su neke stvari tipa ove probe prije polusezone pa psiholog pa nutricionista sve to moze donijeti korist ali dugorocno nikako preko noci.
ne znam, malo kad su se slegle emocije meni opet ovaj naš tim apsolutno ne izgleda loš
naravno potrebno ga je dopuniti manje kvalitetom a više kvantitetom, odnosno kvalitetnim alternativama a ne sad samo ekstra igračima tipa zeba, adilović i sl. iz šampionske generacije
naš najveći problem je to što iz ovih igrača jednostavno nema niko da izvuče maksimum
edis pokušava na srčanost ali njima treba profesionalizam
protiv pitara može upaliti srce, ali protiv rudara, mladosti, krupe moraš biti profesionalac
i tako haman u svim redovima