FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

salle86
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la salle86 » 17 nov 2015, 16:21

ChWilla je napisao/la:moj je utisak sve vrijeme da on bar malo serenda, kalkuliše i bira utakmice. i zato bi trebalo da svaku poziciju postoji razumna alternativa, a ne enis.

ono što enis stvarno igra - defanzivnog veznog za čuvati rezultat - po meni je uvijek korektno igrao i ja ga ne bi tjerao.
:thumbup:

još i za vrijeme euromečeva počeh pričati kako je on za mene jedna od slabijih karika tima
protiv standarda ga onaj crnjo levatio nazad, hajd kontam OK jači igrači pa očekivano
ali u našoj ligi ? pa i protiv pitara je ispadao smiješan
protiv ostalih haman da nije ni želio igrati
momak izuzetno drag ali sa sporstkog aspekta kad se gleda dosta izvikan igrač kojeg mnogi dižemo u nebesa a da to trenutnom igrom ne zaslužuje
daleko od toga da nema potencijal da bude 3x bolji
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 17 nov 2015, 16:26

pile87 je napisao/la:Svi pricamo o igracima i izgleda ulazimo spremno u prelazni rok ali po meni to nista ne garantuje ali opet izgleda smo nesto naucili od prosli put i velika hvala Livaji da nije njega bilo ko zna kako bi ispalo ovo.
Po meni koliko su bitni igraci bitno je ojacati strucni stab. Volio bi vidjeti nekoga iskusnog pocnika trenera ko je taj posao radio negdje vani koji je prije svega takticar koji je u stanju raditi induvidualno sa igracima. Isto tako volio bi vidjeti trenera golmana iz razloga sto imamo dota mladih i talentovanih golmana sa kojima bi neko radio na otklanjanju nedostataka a ne kao sto je sada slucaj svi rade iste vjezbe a svakom fali nesto drugo. S golmanima je to jos ocitije nego na ovom primjeru sa Cocom a golmani se tesko i prodaju. Ima stvari koje su ocigledne u sportskom segmentu naseg kluba gdje ima mnog prostora za napredak samo ne treba biti subjektivan. Za svaku pohvalu su neke stvari tipa ove probe prije polusezone pa psiholog pa nutricionista sve to moze donijeti korist ali dugorocno nikako preko noci.
:clap:

ne znam, malo kad su se slegle emocije meni opet ovaj naš tim apsolutno ne izgleda loš
naravno potrebno ga je dopuniti manje kvalitetom a više kvantitetom, odnosno kvalitetnim alternativama a ne sad samo ekstra igračima tipa zeba, adilović i sl. iz šampionske generacije

naš najveći problem je to što iz ovih igrača jednostavno nema niko da izvuče maksimum
edis pokušava na srčanost ali njima treba profesionalizam
protiv pitara može upaliti srce, ali protiv rudara, mladosti, krupe moraš biti profesionalac

i tako haman u svim redovima
Zadnja izmjena: salle86, dana/u 17 nov 2015, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 nov 2015, 16:27

@Milanribar obećao da neće pisati više po ovoj temi ako dođe onaj Latvijac a sve su prilike da hoće. Biće zanimljivo vidjeti koliko je maštovit što se tiče novog nicka s obzirom da je do današnjeg dana bar 129 novih skont'o.. Valjda nije sve ispucao :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 17 nov 2015, 16:31

Ajzea je napisao/la:@Milanribar obećao da neće pisati više po ovoj temi ako dođe onaj Latvijac a sve su prilike da hoće. Biće zanimljivo vidjeti koliko je maštovit što se tiče novog nicka s obzirom da je do današnjeg dana bar 129 novih skont'o.. Valjda nije sve ispucao :)
Gdje ce doci ? Zamisli tog reprezentativca koji dolazi na probu. Nemoj biti mali djecak.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 17 nov 2015, 16:37

mailson ostaje

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 17 nov 2015, 16:45

salle86 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:moj je utisak sve vrijeme da on bar malo serenda, kalkuliše i bira utakmice. i zato bi trebalo da svaku poziciju postoji razumna alternativa, a ne enis.

ono što enis stvarno igra - defanzivnog veznog za čuvati rezultat - po meni je uvijek korektno igrao i ja ga ne bi tjerao.

još i za vrijeme euromečeva počeh pričati kako je on za mene jedna od slabijih karika tima
protiv standarda ga onaj crnjo levatio nazad, hajd kontam OK jači igrači pa očekivano
momak izuzetno drag ali sa sporstkog aspekta kad se gleda dosta izvikan igrač kojeg mnogi dižemo u nebesa a da to trenutnom igrom ne zaslužuje
Sa sportog aspekta Memija je super kvalitetan fudbaler.. Razlozi njegovih skromnijih igara leze u necem drugom..
BUDI ŽELJO !!!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 nov 2015, 16:57

Obustaviti potpisivanje ugovora sa MAilsonom, četnik..
slika
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 nov 2015, 16:58

četnik a katolik. nepoželjan po više osnova.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 nov 2015, 16:59

:lol:

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 17 nov 2015, 17:15

ima i tiago takvih slika,pa pitari postavljali po facebok poslije derbija,komentaričetnik,kokotova škola itd :urnebes: :urnebes: :urnebes:

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 17 nov 2015, 17:48

Senad Kašic dao 10 golova za Igman Konjic na polusezoni,iako nije igrao od pocetka,nez je jel' on na posudbi iz Zelje,ili je potpisao,al msm da je korisnije imati takve igrace na klupi,koji su mladi,zeljni dokazivanje,nego npr.Jocu koji dođe ko provjeren igrac,i ne dadne ni gola
The Maniacs 1987
FK Željezničar

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 17 nov 2015, 17:53

Hadzijalagic je napisao/la:
salle86 je napisao/la:

Sa sportog aspekta Memija je super kvalitetan fudbaler.. Razlozi njegovih skromnijih igara leze u necem drugom..
OK, složio bih se
ovo govorim za trenutno stanje u kojem je on

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 17 nov 2015, 18:13

Ma vi ste pogubljeni totalno. Pravite neke sastave, stavljate lijevo brazialca a glavu cu dati da ga dvojica nisu gledali na dva treninga. A vec je u sastavu. Mozda sam ja lud ali vi ste cirkus bas.

Onaj dovodi latvijca na probu a reprezentativac. Pa nasa reprezentacija mlada je za njihovo 10 lvl iznad. Iako kazu da ovaj ima 30 kuka, naravno da nece ostati ali et onako da se prokomentarise kad je to prica.

Onaj napravio neke prioritete na polusezoni sto se radi na pocetku sezone. Jedino cwila da normalno nesto napise, ostalo Bogu plakat tuge.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 17 nov 2015, 18:19

FKZ1921 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:i ne smijemo. i memija na beku je dosad bio više nego dubiozan, u mnogo utakmica.

nemaš ni devetke ni desetke, nisu ti brojevi slučajno upražnjeni. i joco i kokot su polušpicevi ili drugi špicevi, dobri za naše lige kad im se hoće, joco i više od toga, ali fali "veliki" centarfor i fali desetka da da zadnji pas. to bi mogao biti dado da mu se vazda igra k'o drugo protiv čelika, nekad će on to i biti, ali u ovom trenutku se ne može računati na to.
Mislim da nam je taj igrač o kojem pišeš kao o desetci najmanji, od svih problema koje imamo sa igračkim kadrom. Tu poziciju vrlo korektno mogu odigrati sva trojica sadašnjih veznjaka. Amir po meni čak i vrlo dobro, Blagojevic takodje,Dado je pokazao...Ovo posebno u situaciji ako imamaju dobrog defanzivca iza sebe.
Po meni,nama je prioritet defanzivni vezni igrač.
Ne bi se slozio. Imamo mi Kokota koji može lijevo krilo igrati pa nije to to. Mislim da je vrijeme da prestanemo krpiti pozicije. Više koristi ćemo imati od igrača koji igra svoju prirodnu poziciju. Mi trenutno kad je igrački kadar u pitanju imamo više prioriteta i zapostavljanjem samo jednu od tih pozicija mi nismo dobar prelazni rok uradili.

Plan je dobar, pitanje je hoće li to uspjeti sprovesti u djelo.
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 17 nov 2015, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 nov 2015, 18:19

milanribar je napisao/la:Ma vi ste pogubljeni totalno. Pravite neke sastave, stavljate lijevo brazialca a glavu cu dati da ga dvojica nisu gledali na dva treninga. A vec je u sastavu. Mozda sam ja lud ali vi ste cirkus bas.

Onaj dovodi latvijca na probu a reprezentativac. Pa nasa reprezentacija mlada je za njihovo 10 lvl iznad. Iako kazu da ovaj ima 30 kuka, naravno da nece ostati ali et onako da se prokomentarise kad je to prica.

Onaj napravio neke prioritete na polusezoni sto se radi na pocetku sezone. Jedino cwila da normalno nesto napise, ostalo Bogu plakat tuge.
Čvila brate, šta će ti dva profila? :lol: :lol:

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 17 nov 2015, 18:39

:lol: :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 nov 2015, 19:46

Cwila podvojena licnost.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 17 nov 2015, 20:02

Pročitan si :rol:

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 17 nov 2015, 20:28

našao ga chwilla i natmburao pa ga sad aldin milki :rol: :rol: :rol:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 17 nov 2015, 21:27

Ajzea je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Ma vi ste pogubljeni totalno. Pravite neke sastave, stavljate lijevo brazialca a glavu cu dati da ga dvojica nisu gledali na dva treninga. A vec je u sastavu. Mozda sam ja lud ali vi ste cirkus bas.

Čvila brate, šta će ti dva profila? :lol: :lol:
:rol: :rol: :rol:
Ocekujemo odgovor iz mahale :D ChWilla izdrzi :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Cwirek, ELDIABLO20, Ferroviere1987, ristagrad i 49 gostiju.