Zaboravio brojeve do 20, davno u skolu isao

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Zaboravio brojeve do 20, davno u skolu isao
ma sminka je brat ali ne mogu se oteti dojmu da je i on poletio previse ,da su ga zavarale ove pobjede protiv polovnjaka...
Gonzales i Hewitt su Djokovic i Nadal naspram ovih lipicanera koje je Djoka dobio ovaj masters
bjkezi bgt,stid me spomenuti onog aguta debilaBosniaBoston je napisao/la: ↑30 avg 2020, 02:02Gonzales i Hewitt su Djokovic i Nadal naspram ovih lipicanera koje je Djoka dobio ovaj masters
Onaj choke od prije par dana je ponistio sve dobro sto je napravio
Vjeciti treci koji redovno shamara prvu dvojicu...
Mah, jednostavno je to tako, realno samo ko ne želi da vidi da je lik bolji i od Fedje i od Rafe može razloge za to tražiti u relaciji 20>19>17. I sam sam bio takav, al eto dodje trenutak u kojem ne možeš više pored zdravih očiju da ne vidiš.
On je najbolji i 3. najveći(još uvijek). Jednostavnoshminka je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:20Mah, jednostavno je to tako, realno samo ko ne želi da vidi da je lik bolji i od Fedje i od Rafe može razloge za to tražiti u relaciji 20>19>17. I sam sam bio takav, al eto dodje trenutak u kojem ne možeš više pored zdravih očiju da ne vidiš.
Lik je prekucao igricu u svakom mogućem aspektu, igračkom, tehničkom, fizičkom, mentalnom. Deset hebenih godina je "man to beat" u gotovo svakom meču kojeg igra, ne računajući samo mečeve sa Rafom na šljaci i mečeve u kojima fizički nije bio na nivou. I ne vidim kako se tu može išta promijeniti u bliskoj budućnosti, tako da će se ona relacija sigurno promijeniti u njegovu korist.
Ne vrijedi ni trošiti tastaturu na nešto što je toliko očito, šta sad pisati neke hvalospijeve za igru u kojoj apsolutno nema slabe tačke. Hoćeš servise, hoćeš ritern, hoćeš ravne udarce, hoćeš spin, hoćeš ofanzivu, hoćeš defanzivu, iz terena, sa 5 metara iza osnovne...lik može sve.
Prosto je najbolji. Maestralni su i Fedja i Rafa, ali ovaj je nivo iznad.
Sve je to tacno i ja se slazem samo mislim da mu fali malo brojeva,ne sumnjam da ce dostici iste ali eto radije bih da o tome pricamo nakon sto i statisticki to podeblja ....shminka je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:20Mah, jednostavno je to tako, realno samo ko ne želi da vidi da je lik bolji i od Fedje i od Rafe može razloge za to tražiti u relaciji 20>19>17. I sam sam bio takav, al eto dodje trenutak u kojem ne možeš više pored zdravih očiju da ne vidiš.
Lik je prekucao igricu u svakom mogućem aspektu, igračkom, tehničkom, fizičkom, mentalnom. Deset hebenih godina je "man to beat" u gotovo svakom meču kojeg igra, ne računajući samo mečeve sa Rafom na šljaci i mečeve u kojima fizički nije bio na nivou. I ne vidim kako se tu može išta promijeniti u bliskoj budućnosti, tako da će se ona relacija sigurno promijeniti u njegovu korist.
Ne vrijedi ni trošiti tastaturu na nešto što je toliko očito, šta sad pisati neke hvalospijeve za igru u kojoj apsolutno nema slabe tačke. Hoćeš servise, hoćeš ritern, hoćeš ravne udarce, hoćeš spin, hoćeš ofanzivu, hoćeš defanzivu, iz terena, sa 5 metara iza osnovne...lik može sve.
Prosto je najbolji. Maestralni su i Fedja i Rafa, ali ovaj je nivo iznad.
Isto tako ni ti ne bi stavio kucu na pobjedu Novaka protiv Rogera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.