[youtube][/youtube]
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Megamon
- Kontakt:
Re: Chat
Ovo je gore ok Ekremove kuca pos'o
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
@Monolog
Kažeš da sam se nekad žalio na tvoj rad kao moderatora. Stvarno se ne mogu sjetit da jesam, možda i jesam, pa vjerovatno i jesam, ali ne mogu se sjetit takvog primjera.Ali ja kad se žalim, žalim se na rad čitave administracije i svih moderatora (uglavnom na podforumu EPL). Jučer si mi npr obrisao 5-6 postova na Arsenalovoj temi pa ja nisam ni riječi rekao jer su bili poprilično spamerski. Da ne dužim, ti i ja smo forumaši koji se vjerovatno nikad neće složiti ni oko čega, ali ja tebe barem poštujem i respektujem, dok ti to ne činiš prema velikoj većini forumaša koja nema isto mišljenje kao ti. Eto toliko.
Kad se ponovo počnem kladiti možda ti se i obratim preko fb-a za neku pomoć.
Kažeš da sam se nekad žalio na tvoj rad kao moderatora. Stvarno se ne mogu sjetit da jesam, možda i jesam, pa vjerovatno i jesam, ali ne mogu se sjetit takvog primjera.Ali ja kad se žalim, žalim se na rad čitave administracije i svih moderatora (uglavnom na podforumu EPL). Jučer si mi npr obrisao 5-6 postova na Arsenalovoj temi pa ja nisam ni riječi rekao jer su bili poprilično spamerski. Da ne dužim, ti i ja smo forumaši koji se vjerovatno nikad neće složiti ni oko čega, ali ja tebe barem poštujem i respektujem, dok ti to ne činiš prema velikoj većini forumaša koja nema isto mišljenje kao ti. Eto toliko.
Kad se ponovo počnem kladiti možda ti se i obratim preko fb-a za neku pomoć.
Seljacine svi do jednog.Megamon je napisao/la:Ovo je gore ok Ekremove kuca pos'o
[youtube][/youtube]
![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Arsenalisation
- Kontakt:
Jel neko zna kako se oni jedni navijaci zovu iz CG stalno su se klipovi postavljali od njih ovdje tribina im je bila ono na terasi gore...hitno...!Danke Unaprijed... 
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Kako su samo glupe nove epizode Lud, zbunjen, normalan
isfurali su
isfurali su
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Varvari 1987 Podgorica kako to ne znas najbolja navijacka grupa u cg i jedna od rijetkih u cgArsenalisation je napisao/la:Jel neko zna kako se oni jedni navijaci zovu iz CG stalno su se klipovi postavljali od njih ovdje tribina im je bila ono na terasi gore...hitno...!Danke Unaprijed...
[youtube] [/youtube] Meni prejaka pjesma !
Ljudi,moze li jedna pomoc!?
Posto nemam trenutno zvuka na racunaru,moze li mi neko naci na youtube-u onu pjesmu sa CSI Miami.Ako moze citava i samo jedan onaj najbolji dio,pa da mogu stavit kao zvuk zvona na mobitelu.
Unaprijed hvala.
P.S. Ima li snijega na Igmanu?
Posto nemam trenutno zvuka na racunaru,moze li mi neko naci na youtube-u onu pjesmu sa CSI Miami.Ako moze citava i samo jedan onaj najbolji dio,pa da mogu stavit kao zvuk zvona na mobitelu.
Unaprijed hvala.
P.S. Ima li snijega na Igmanu?
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Joj na sta su pjesme spale.Megamon je napisao/la:Ovo je gore ok Ekremove kuca pos'o
[youtube][/youtube]
![]()
[youtube][/youtube]
Ovako se to radi !!
[youtube][/youtube]
Može i ovako

Može i ovako
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
što mi ukakiše vikend....

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Skidam ovaj Brotherhood preko torrenta 6 gb kako ubrzati ima da se daju trackeri al ne ide
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pozz,sta se radi? 
- legenda reala
- Kontakt:
alfarouqaminu je napisao/la:pozz,sta se radi?
đesi alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
oo pozz alfaa ljudino 
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Skidam ovaj Brotherhood preko torrenta 6 gb kako ubrzati ima da se daju trackeri al ne ide
- alfarouqaminu
- Kontakt:
sta se radi boske?B0SANAC je napisao/la:oo pozz alfaa ljudino
Mirza sandjaklija, dovoljno je reci.Megamon je napisao/la:Gleda li ko ove ZMBT na hayatu,ovaj Mirza me nervira nenormalno
Ali ova Ana Damjanovic, ne bi joj ja marke uzeo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- alfarouqaminu
- Kontakt:
reko bih ti al bih te uvrediolegenda reala je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:pozz,sta se radi?
đesi alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Megamon
- Kontakt:
A VerenaElegant je napisao/la:Mirza sandjaklija, dovoljno je reci.Megamon je napisao/la:Gleda li ko ove ZMBT na hayatu,ovaj Mirza me nervira nenormalno
Ali ova Ana Damjanovic, ne bi joj ja marke uzeo.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!