Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Realnost je da Portland vec 25 dana svaku drugu noc igra odlucujucu utakmicu, a da su Lakersi odmarali vecinu meceva pred pocetak playoffa. Kad se na to doda i osakacena rotacija Blazersa, realno je ocekivati da ce ih ovi rutinski rijesiti do kraja. Nurkic je pokazao da moze i da zna dok je bio svjez, ali kako vrijeme odmice sve je losiji. Nek odradi ovo do kraja koliko moze i nek se onda na pravi nacin spremi za narednu sezonu (samo da aBd ne bude povreda u naredne dvije utakmice).
daj lillardu jos koji put 3 slobodna do kraja:-)
nemaju oni snage da se bore sa ovim zivotinjama, umorni su, rezerve uzasne, nurkic nema snage na obe strane da se hrve sa onom dvojicom hrvaca.
odbranu ne igraju nikako.
ode ove glatko na 4-1.
nemaju oni snage da se bore sa ovim zivotinjama, umorni su, rezerve uzasne, nurkic nema snage na obe strane da se hrve sa onom dvojicom hrvaca.
odbranu ne igraju nikako.
ode ove glatko na 4-1.
Zaspat ce ko beba koliko je umoran 

Ma bojim se da neb kakvu povredu pokupio koliko ga Stotts forsira. Imaš Hassana
Srsmotna serija Nurkica. Vrlo sam razocaran kako (ne)igra u ova tri meca. Sramotna.
Gentlemans sweep on the way.
Gentlemans sweep on the way.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Unistio ih je Davis. I njega i Westsidea
Juka još nije dokazao u PO da može, umor-neumor su izvlakuse, ili jesi ili nisi, a on u doigravanju nije i kao što neko reče neće dobiti respekt dok ne dokaže da jeste.
U krajnjoj liniji ako je toliki umor bolje preskoči jednu utakmicu u seriji pa odigraj ko čovjek sljedeću a ne ovako bezm.... Svaku.
Nije ovo sve do umora.
Na kraju izgleda da sam nažalost i bio u pravu kad sam govorio bolje da se ispali nani na dženazu.
U krajnjoj liniji ako je toliki umor bolje preskoči jednu utakmicu u seriji pa odigraj ko čovjek sljedeću a ne ovako bezm.... Svaku.
Nije ovo sve do umora.
Na kraju izgleda da sam nažalost i bio u pravu kad sam govorio bolje da se ispali nani na dženazu.
Gledaj strucnjaka jbt
Sve expert do experta na uzorku 3 utakmice
Sad je meni jasno sto nasi klubovi u bilo kojem sportu ne mogu meda i ispadaju od amatera u ino takmicenjima, pretkola ne mogu proci. Sve kontam, nemamo mi tog kvaliteta a ustvari upravo ovakvi forumski strucnjaci vode i drzavu i saveze i klubove. Zato Premijer liga mjenja svako kolo trenera, logicno....odigra jednu, dvije, tri lose...mjenjaj. Srecom Juka je preko bare, vaze druga pravila. Po vasim bi vec bio u Igokei dometima.

Sve expert do experta na uzorku 3 utakmice

Sad je meni jasno sto nasi klubovi u bilo kojem sportu ne mogu meda i ispadaju od amatera u ino takmicenjima, pretkola ne mogu proci. Sve kontam, nemamo mi tog kvaliteta a ustvari upravo ovakvi forumski strucnjaci vode i drzavu i saveze i klubove. Zato Premijer liga mjenja svako kolo trenera, logicno....odigra jednu, dvije, tri lose...mjenjaj. Srecom Juka je preko bare, vaze druga pravila. Po vasim bi vec bio u Igokei dometima.

Ma nije vrijedno komentara. Steta vremena sto si izgubio pisuci ovaj post.hz1987 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 07:58Gledaj strucnjaka jbt![]()
Sve expert do experta na uzorku 3 utakmice![]()
Sad je meni jasno sto nasi klubovi u bilo kojem sportu ne mogu meda i ispadaju od amatera u ino takmicenjima, pretkola ne mogu proci. Sve kontam, nemamo mi tog kvaliteta a ustvari upravo ovakvi forumski strucnjaci vode i drzavu i saveze i klubove. Zato Premijer liga mjenja svako kolo trenera, logicno....odigra jednu, dvije, tri lose...mjenjaj. Srecom Juka je preko bare, vaze druga pravila. Po vasim bi vec bio u Igokei dometima.![]()
Kladionice će ponuditi 8,5 za njegov under ili over u četvrtoj utakmici. Slabo od člana velike trojke svoje ekipe.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a inace svi centri dominiraju protiv McGeea, Howarda i Davisa ofanzivno
u skokovima je morao bolje, to jedino stoji. Ali lik je izasao iz strasne povrede i dere 35 min protiv atletski najjace centarske linije
u skokovima je morao bolje, to jedino stoji. Ali lik je izasao iz strasne povrede i dere 35 min protiv atletski najjace centarske linije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
A ybt. Covjek je igrao sam protiv howarda, davisa, mcgeea i cesto i jamesa, nikakve podrske nije imao, i to na oba kosa, o cemu pricamo. Portlan nema klupe, nema ko da ga zamijeni, hassan udje ljudi seriju lupe odma
naprijed rejal
Jusuf je kao debeli rookie koji je igrao samo na silu i osjećaj bio bolji igrač od McGeea. Kako je to sad McGee problem za njeg?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nisi ti nikad lopte u ruku uzeo, a kamo li zaigrao kosarke 5 na 5 u kakvoj utakmici
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Evo ja pogledao snimak, vidi..
Tempo igre trebaju pratiti oni koji znaju o košarci.
Taj tempo igre u potpunosti kontroliraju Lakersi, al' ne zato što su bolje ekipa vec što su mudoviti.
Jedini lik koji ima muda je Carmelo, znaci jedini!
Ne zbog toga što je odigrao dobro vec zbog stvari poput toga da se postavlja ispred Davisa trazi loptu bez bilo kakve panike i slicno..
Sad Nurkic - Nurkic je odigrao onoliko koliko može odigrao je tacno toliko koliko je mogao zbog licnih, on jednostavno ne moze svaku drugu akciju braniti reket vec svaku trecu i to je očito.
Njegovi oni izbacaji su za Shaqtin foola ni manje ni više.
Poenta je da se Lillard treba pojaviti u takvom svjetlu da ga se ovi boje što to nije bio slucaj, i to nije slucaj s Lillardom i PO u cijelog njegovoj historiji igranja košarke lik je mentalna nula kad igra protiv likova za koje ocito svi misle da su favoriti kad je onako bara-bara njemu se uvijek ovo dešava..
A ne zaboravite i prst isto.
Opet sve u svemu na kraju je Davis silovao Jusufa kao što sam vam obecao da ce ga silovati on nije kadar za bilo kakve finalne minute cuvanja istog i to su logicne stvari sinoc se to pokazalo u punom svjetlu.
Dakle suma sumarum vjerujem da ce uzeti još jednu.
NEMOJTE ZABORAVITI DA NEMAJU NIKAKVU KLUPU KAKO SAM BRZO NA DALJINSKOM PREBACIVAO KAD CE UCI TAKO SE I ISTOPILA PREDNOST TAKO JE KAKO JE.
Tempo igre trebaju pratiti oni koji znaju o košarci.
Taj tempo igre u potpunosti kontroliraju Lakersi, al' ne zato što su bolje ekipa vec što su mudoviti.
Jedini lik koji ima muda je Carmelo, znaci jedini!
Ne zbog toga što je odigrao dobro vec zbog stvari poput toga da se postavlja ispred Davisa trazi loptu bez bilo kakve panike i slicno..
Sad Nurkic - Nurkic je odigrao onoliko koliko može odigrao je tacno toliko koliko je mogao zbog licnih, on jednostavno ne moze svaku drugu akciju braniti reket vec svaku trecu i to je očito.
Njegovi oni izbacaji su za Shaqtin foola ni manje ni više.
Poenta je da se Lillard treba pojaviti u takvom svjetlu da ga se ovi boje što to nije bio slucaj, i to nije slucaj s Lillardom i PO u cijelog njegovoj historiji igranja košarke lik je mentalna nula kad igra protiv likova za koje ocito svi misle da su favoriti kad je onako bara-bara njemu se uvijek ovo dešava..
A ne zaboravite i prst isto.
Opet sve u svemu na kraju je Davis silovao Jusufa kao što sam vam obecao da ce ga silovati on nije kadar za bilo kakve finalne minute cuvanja istog i to su logicne stvari sinoc se to pokazalo u punom svjetlu.
Dakle suma sumarum vjerujem da ce uzeti još jednu.
NEMOJTE ZABORAVITI DA NEMAJU NIKAKVU KLUPU KAKO SAM BRZO NA DALJINSKOM PREBACIVAO KAD CE UCI TAKO SE I ISTOPILA PREDNOST TAKO JE KAKO JE.
- hule_barca
- Kontakt:
Još jedna siromašna partija, kako Juke tako i cijelih Trail Blazersa. Izdvajati Juku pored ostalih igrača nije uredu, jer rijetki su mečevi da Juka jedini igra dobro pored svih ostalih, jer on nije solo igrač, već igrač koji živi i umire od timske igre. Ono što sam gledao u drugom poluvremenu od Stottsove ekipe definitivno neće biti dovoljno za upisati drugi trijumf, a kamoli izbaciti Lakerse iz PO-a. Vidi se da to nije ona igra koja je krasila Portland u Bubbleu, naravno u ofanzivnom smislu, s obzirom da su njihovi defanzivni kapaciteti toliko niski da teško može gore. Lakersi su s te strane odigrali sjajno sva tri meča, jer su u svakom od njih uspjeli spustiti Portland na ispod 120 poena, koliki im je bio prosjek datih poena u Bubbleu te da nisu odigrali kriminalno loše u napadu u prvom meču, LeBron i društvo bi već imali 3-0 i Portlandu bi prijetila 'metla'. Većina akcija Portlanda se svodi na individualni kvalitet, Dame gađa 's parkinga', CJ se vrti s loptom k'o šejtan, Melo gađa skok šut iz okreta i to bi bilo to, dok s druge strane Lakersi igraju mnogo jednostavnije, što je dobrim dijelom zbog slabe odbrane tima iz Oregona. Dakle, Portland mora umnogome popraviti ofanzivni pristup, vratiti se svojoj igri. Na sličan način su ispali od Pelicansa prije dvije sezone, kada je Lillard bio udvajan, a Aminu bio konstantni višak na liniji za tri poena. Lillard se opet duplira i protok lopte mora da bude jasan u tim situacijama, a ne da se dešava backcourt violation, što se umalo sinoć desilo pred kraj meča. Mislim da Portland može dobiti još jednu tekmu na pogon jake volje i želje, ali da je to maksimum od njih u ovom trenutku, što opet nije toliko loše kada se pogleda situacija od prije mjesec dana.
Mes Que Un Club
Juka je ispuhao, jedva se krece, umor cini svoje. Plus centarska linija Lakersa, sve su to zvijeri. Uglavnom mora povecat kondiciju za iducu sezonu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.