FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Biki
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Biki » 26 nov 2015, 12:06

Peace je napisao/la:
cruz40 je napisao/la:
Transfer1312 je napisao/la:Ja nisam insajder i ne glumim al znam da ovo sve sto pricate su gluposti. Klub nema para za pojacanja neka ozbiljnija nude se prosjecni igraci i to je to... A vi kako hocete , moze se desiti da u Januaru neki igrac malo bolji raskine negdje ugovor pa da se ponudi al to je moja procjena!
Kako nema para? Pa gdje su pare od Europe,Bajica, Dzeke i itd. Jel i njih neko stavio u dzep neka violina i slicni?
Super daj neku insajdersku!
Kakve pare... samo su tu pare od Bajica i to ne sve... Za Dzeku na kraju sezone pare stizu kad ga Roma otkupi, isto tako i od Evrope...
Prije tri hefte stigla lova od nastupa u Evropi, kao sto su i Gracic, Svinjski i kone dobili!

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 26 nov 2015, 12:14

Mi sad na zimu ne treba samo da mislimo o pojacanjima za ovu sezonu vec i za narednu. Ko ima ugovor do juna slj. godine a dobar je odmah ga kontaktirati. Može potpisati ugovor, tako da se odmah obezbijedimo sa par igrača
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 26 nov 2015, 12:52

Velahalve je napisao/la:Ne sviđaju mi se ove najave nekih kanibala, kramarića i igrača koji se drže kao u tajnosti, sjećam se priča pred početak sezone slične su se priče pričale i koga smo doveli, par anonimusa i Joco Stokića kojeg smo svi najavljivali kao top igrača za naše uslove koji će zabiti 20+ golova u sezoni a frajer ne može asistencije upisati.
Ko je Kramarić jel ga iko gledao 90 min, ko je kanibal, pa sve da Rooney dok se ne dokaže i ne zasluži mjesto u prvih 11 nema potrebe govoriti da uzimamo kup i kako ćemo ligu prepišat, budimo oprezni sa komentarima, doživjeli smo mnoga razočarenja u ovoj sezoni...
Ako neko zna tog kanibala, i te neke igrače koji imaju izgledne šanse da će potpisati molim p.p.
jel trening u 12?
Ja vala ocekujem prava pojacanja ili cu se totalno syebati ako ih ne bude.. Drugacija je sad situacija nego na pocetku sezone.. Sad ima vise love, svjesni su da nam skripi haman svugdje i da smo zbog toga donji na tabeli.. Ono na pocetku sezone su bile Odine zelje koje se nisu realizovale.. Sad ako se ne pojacaju nek kupe prnje iz kluba..
BUDI ŽELJO !!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 nov 2015, 13:14

jaludovolimte je napisao/la:Mi sad na zimu ne treba samo da mislimo o pojacanjima za ovu sezonu vec i za narednu. Ko ima ugovor do juna slj. godine a dobar je odmah ga kontaktirati. Može potpisati ugovor, tako da se odmah obezbijedimo sa par igrača
Ima jos posla pored toga, treba klub da zivi, da ima para za plate svih uposlenika i razne druge troskove. Europa se mora izboriti radi finansija, a za nju su potrebna pojacanja.

Kako god okrenes vrtimo se u krug, igraci dolaze i odlaze mi nikako da zadrzimo jednu ekipu dvije-tri sezone a samo da je pojacamo, to nama treba za jak tim i neki veci uspjeh u ligi i europi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Rios

Post Postao/la Rios » 26 nov 2015, 13:38

Zna li neko kakav je igrac ovaj Petar Ilic!? Da li bi bio pojacanje kad bi ga doveli eventualno!? :think:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 26 nov 2015, 13:43

Rios je napisao/la:Zna li neko kakav je igrac ovaj Petar Ilic!? Da li bi bio pojacanje kad bi ga doveli eventualno!? :think:
Ako je vjerovati transfermarketu momak je u 34 utakmice zabio 2 gola u našoj ligi a igra na poziciji napadača, iz Borca je otjeran zbog narušavanja klupske discipline..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 26 nov 2015, 13:59

Velahalve je napisao/la:
DANAN je napisao/la:Bez veze je ova prica i kojekakve najave.Ne znam samo sta je cilj.
Cilj je da se unese nemir ako se ne ispune velika očekivanja navijača od ovog prelaznog roka
ili to ili da se skrene sa trenutne teme a to je opšte nezadovoljstvo velikog dijela navijača neradom uprave iltiga nevidljivim radom
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 26 nov 2015, 14:01

Bio neko na treningu ? Ima li tog zmaja ?

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 26 nov 2015, 14:23

Ne znam ko nakon janjadi svi mogucih proslo ljeto sad moze vjerovati nekom kad se s tolkom bukom najavljuju neka pojacanja, kao 3 dobra igraca dolaze a sutradan jedan od njih kramaric koji nije utakmice odigro u haugesundu (klub koji nije mogo prnut protiv kona) a prije tog bio u istri, bas super pojacanje nema sta.. Jel bio neko na treningu danas, jel bilo nekih novih faca ?

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 26 nov 2015, 14:29

Brkoo je napisao/la:
Rios je napisao/la:Zna li neko kakav je igrac ovaj Petar Ilic!? Da li bi bio pojacanje kad bi ga doveli eventualno!? :think:
Ako je vjerovati transfermarketu momak je u 34 utakmice zabio 2 gola u našoj ligi a igra na poziciji napadača, iz Borca je otjeran zbog narušavanja klupske discipline..
I Joco je cak vise od njega zabio :D tako da se nema sta reci....
Iduce polusezone njih dvojica predvode napad Krupe na uni ako bog da. :clap:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 26 nov 2015, 14:32

cikazubo je napisao/la:Ne znam ko nakon janjadi svi mogucih proslo ljeto sad moze vjerovati nekom kad se s tolkom bukom najavljuju neka pojacanja, kao 3 dobra igraca dolaze a sutradan jedan od njih kramaric koji nije utakmice odigro u haugesundu (klub koji nije mogo prnut protiv kona) a prije tog bio u istri, bas super pojacanje nema sta.. Jel bio neko na treningu danas, jel bilo nekih novih faca ?
individualni kvaliteti nekog igrača ga dovode do toga jel pojačanje ili ne. Bumo vidjeli. TO što negdje nije igrao ili je loše igrao ne mora ništa značiti. Kvesić je ispadao iz Hr lige sa svojom ekipom. Messi u Barsi i Argenitini nij e ni približno isti. Evo sad čitam žale se neki igrači da ne igraju ni u pola kvalitetno kao što mogu kod Van Gala u Man Und itd itd itd. Slažem se da nije ovaj Kramarić za janjeta ali nemojte ni omalovažavati. Majke mi moje ponavljat ću ove stvari non stop. Ništa lično. Tebe sam onako citirao a mogao bih i mnoge prije tebe pa evo i ovog @cruza. Evo Kuzmanović ne igra nikako u Borcu a ja bih ga volio vidjeti kod nas neg pare sad. Hajmo malo biti realni ljudi. Taj isti Stokić je bio jedan od boljih igrača ove lige. Jel do Stokića ili do Edisa? Ili je do obojice pomalo?

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 26 nov 2015, 14:36

Ne zamjeri što sam baš tebe citirao, nekako mi se post činio najboljim da se nadovežem. ;)
jaludovolimte je napisao/la:Sve su pare tu sem Džekinih, za njih nisam siguran
Došle su neke pare i za Džeku sigurno, nije nikakva tvrdnja, samo moje mišljenje. Ono što se se da vidjeti je da raja misli da se pare dobijaju samo od transfera, što nije tačno. Pare od fonda solidarnosti od kojeg dobijamo pare za Džeku se mogu dobiti i od posudbe, ne mora biti transfer.
Solidarity contribution is applicable in case of an international transfer or loan.

Regulations on the Status and Transfer of Players 2010 (hereinafter RSTP). Article 21:
'If a professional is transferred before the expiry of his contract, any club that has contributed to his education and training shall receive a proportion of the compensation paid to his former club (solidarity contribution).

The provisions concerning solidarity contributions are set out in Annexe 5 of these regulations.'
The same applies in case of an international loan. RSTP Art. 10, paragraph 1:
'A professional may be loaned to another club on the basis of a written agreement between him and the clubs concerned. Any such loan is subject to the same rules as apply to the transfer of players, including the provisions on training compensation and the solidarity mechanism.'

The age of a player is not relevant as long as he is transferred or loaned before the expiration of a his contract and compensation is being paid to his former club. 1 1 DRC, 1 April 2011, 04112858 paragraph 11.

Rios

Post Postao/la Rios » 26 nov 2015, 14:40

cruz40 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
I Joco je cak vise od njega zabio :D tako da se nema sta reci....
Iduce polusezone njih dvojica predvode napad Krupe na uni ako bog da. :clap:
Znaci tanko ipak :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 nov 2015, 14:43

biće transfer i dobićemo pare. ali nismo još.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 26 nov 2015, 14:44

zaboljisportuBiH je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Ne znam ko nakon janjadi svi mogucih proslo ljeto sad moze vjerovati nekom kad se s tolkom bukom najavljuju neka pojacanja, kao 3 dobra igraca dolaze a sutradan jedan od njih kramaric koji nije utakmice odigro u haugesundu (klub koji nije mogo prnut protiv kona) a prije tog bio u istri, bas super pojacanje nema sta.. Jel bio neko na treningu danas, jel bilo nekih novih faca ?
individualni kvaliteti nekog igrača ga dovode do toga jel pojačanje ili ne. Bumo vidjeli. TO što negdje nije igrao ili je loše igrao ne mora ništa značiti. Kvesić je ispadao iz Hr lige sa svojom ekipom. Messi u Barsi i Argenitini nij e ni približno isti. Evo sad čitam žale se neki igrači da ne igraju ni u pola kvalitetno kao što mogu kod Van Gala u Man Und itd itd itd. Slažem se da nije ovaj Kramarić za janjeta ali nemojte ni omalovažavati. Majke mi moje ponavljat ću ove stvari non stop. Ništa lično. Tebe sam onako citirao a mogao bih i mnoge prije tebe pa evo i ovog @cruza. Evo Kuzmanović ne igra nikako u Borcu a ja bih ga volio vidjeti kod nas neg pare sad. Hajmo malo biti realni ljudi. Taj isti Stokić je bio jedan od boljih igrača ove lige. Jel do Stokića ili do Edisa? Ili je do obojice pomalo?
Ma okej to mozda Kramaric bude dobar pravo mozda ne to cemo vidjeti, al me nerviraju bombasticne najave, kao svi na trening ludnica itd.. A proslo ljeto najave tih janjadi sponzora i igraca svake sedmice bukvalno, tako da sam skeptik sto se toga tice.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 26 nov 2015, 14:45

Za financijske stručnjake, da malo kontaju:
-ukupna mjesečna plata u fk Zeljeznicar iznosi cca 160 000 km (cca 95 000 km neto i cca 65 000 doprinosi i porez na platu )...bez premija prvom timu;
-dodajite na to sve ostalo...
-puta,puta...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 nov 2015, 14:45

cikazubo je napisao/la: Ma okej to mozda Kramaric bude dobar pravo mozda ne to cemo vidjeti, al me nerviraju bombasticne najave, kao svi na trening ludnica itd.. A proslo ljeto najave tih janjadi sponzora i igraca svake sedmice bukvalno, tako da sam skeptik sto se toga tice.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
a dobro to piše par ljudi. kod većine preovladava skepticizam, a kod nekih i očaj :mrgreen:

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 26 nov 2015, 14:52

U pravu je čovjek za te dramatične najave, a onaj pitar je najbolji komentar dao što se toga tiče. Trećerazrednog igrača dižu u nebesa kao da je ne znam ti ko, raja se ponada, kad ono on Mladenović II, i onda nastaje razočarenje i nezadovoljstvo. Neka ne dižu tenzije bezveze i bespotrebno furaju raju, pogotovo kod ovih nepoznatih igrača. Niko od njih nije pojačanje dok se ne dokaže, a kao što @Hadjialagić kaže mi smo trenutno daleko od kluba kojem trebaju prinove, nama trebaju pšojačanja!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 26 nov 2015, 14:53

Evo Fajić raskinuo ugovor s Vitezom,sad će se opet s nama povezivat :mrgreen:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 26 nov 2015, 14:57

eto mi imamo para sada da dovedemo neko extra pojačenje, šta vam je ljudi spustite očekivanja oko igrača,kada smo mi nekog igrača platili 100.000km sjećate li se nekog, pogledajte šta je FKZ1921 napisao koliki su troškovi samo za ovaj dio troška plata.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.