FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

neroazzuro
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la neroazzuro » 18 sep 2013, 20:43

L'Avvocato je napisao/la:To je jedna strana price. Druga je ta da su 2 lika nakon gola pocela da se raduju (logicno) pa su ovi s curve presli ogradu i poceli da ih mlate ... veoma hrabro inace, ici 20 na 2 ... za svaku pohvalu je i reakcija redara koji su sve to dozvolili, kao i ostatak navijaca na toj tribini koji su dali podrsku svojim delijama dičnim i hrabrim.
...a treca strana kaze da se sam pocetak incidenta ne vidi ni na jednom youtube clipu i da je sve pocelo provokacijama u vidu raznih gestikuliranja prema CN, srednjaka, psovki i sl. od strane prebijenog na sto je reagovao susjedni navijac Intera kojeg je doticni udario (ne znam tacno na koji nacin). Slozices se da je malo glupo mislit da je njih 20 sislo sa CN da ga udara samo zato sto se covjek radovao golu svog tima. Ali kod vas Gebels-metod pali pa tako i ta prica.
I vidis da su svi negodovali na tribini dok ga udaraju,a ti ovde nama govoris kako ostatak publike daje podrsku.
Na kraju krajeva,ako si kod nekog dosao u goste,red je i da postujes njegova pravila. Pravi juventin,svi do jednog ste isti.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 18 sep 2013, 21:06

L'Avvocato je napisao/la:To je jedna strana price. Druga je ta da su 2 lika nakon gola pocela da se raduju (logicno) pa su ovi s curve presli ogradu i poceli da ih mlate ... veoma hrabro inace, ici 20 na 2 ... za svaku pohvalu je i reakcija redara koji su sve to dozvolili, kao i ostatak navijaca na toj tribini koji su dali podrsku svojim delijama dičnim i hrabrim.
jesi li ikad cuo da su 2 navijaca crvene zvezde otisli medju navijace partizana i skakali kad je zvezda povela?ili mozda obratno? :? sto nisu isli na svoju curvu ako im se toliko veseli i k*ci,,ja kad odem u Udine,odem medju Interiste i skacem kolko mi volja,,cim zavrsi utakmica spustim glavu i polahko kuci,,nego trebam stat ispred Friulija i skakat i vikat Inter Inter!!!
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 19 sep 2013, 15:21

http://i71.servimg.com/u/f71/12/25/69/10/untitl77.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Capitano obara sve moguće rekorde oko oporavka. Bilo je predviđeno da se vraća oko Božića, a izgleda da će povratak na teren biti mnogo ranije. Kad se legenda oporavi bit ćemo još jači. Prvenstveno zbog toga šta je to jedan silan psihološki plus, pozitivno će uzdrmati momčad. 8-)

Ti aspettiamo capitano. slika
NON MOLLARE MAI

“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge

“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 19 sep 2013, 16:35

evo rece SKY da je Moratti postigao dogovor sa Thohirom jutros vec.Sledece sedmice potpisi!

:D

Sky - Moratti-Thohir, è arrivato l'accordo. Prossima settimana le firme
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 19 sep 2013, 17:14

BENVENUTO PRESIDENTE THOHIR :mrgreen:
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 19 sep 2013, 17:53

:(
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 19 sep 2013, 18:33

Kaze Murat da jos nije nista gotovo :mrgreen:

FG14
Kontakt:

Post Postao/la FG14 » 19 sep 2013, 18:38

Koliko god ovo znacilo ekonomski jaci Inter,Inter sa zvucnijim imenima u klubu,stabilniji i likvidniji Inter,ja ovo ne mogu da prezalim.Inter bez porodice Moratti.. Hvala jedan jedini na svemu! Ne mogu i ne zelim da vjerujem u ovo..

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 19 sep 2013, 19:05

i meni je zao ako dode do prodaje,MM je veliki gospodin, sve cinio za klub, postigao puno, inter zahvaljujuci njemu dospio u sam vrh evropskog fudbala, ako dode ovaj bar da ulozi priblizno ko MM, da se igramo po cizmi sa ostalima

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 sep 2013, 19:27

Tu je Moratti i dalje,ne ide čovjek nigdje.
Da će uložit približno kao Moratti?Neće mu bit ni blizu.Mislim da većina ne shvaća da ovo neće ništa posebno promijenit ovako "izvana" u prvim godinama.Trošit će se kao i zadnjih sezona,ništa više.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 19 sep 2013, 23:30

poz.momci da li mi neko moze pojasniti ,o kakvom se kupcu radi koja je njegova djelatnost i koliko je maraka tezak .Te zaista sta se dogodilo konkretno sa moratijevom biznis imeprijom ,te da li je to uzrocno povezano sa padom intera.

Fakat mi je zao sto je klub renomea kao sto je inter spao da kazem na niske grane ,od nekad velikih imena svjetskog fudbala koji su postavili standarde i obiljezili dio historije nogometa koji su igrali za ovaj veliki klub,Ako bude dolso do rezalizacije kupoprodaje zelim vam da se vratite na stare staze slave.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 sep 2013, 23:46

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 20 sep 2013, 09:51

slika
Šta reći na ovo, ode moj Inter :cry: :cry: ...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 sep 2013, 11:36

Porodica Moratti je Inter. Massimo je ocito odlucio da je ovako najbolje, vjerojatno nema dovoljno fin. sredstava da jos uvijek podrzava Inter na tako velikoj razini.
Drago mi je sta je jedan udio ostao kod njih ali nije mi drago kad citam izjavu da Massimo vise nije presidente. Ja sam mislio da ce on ostat na toj poziciji, barem su tako pisali cijelo ljeto. :(
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 sep 2013, 11:58

Da li bi ti da kupis firmu od nekog ostavio njega za direktora ili bi doveo svog čovjeka ;)
Il Club più titolato al mondo!

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 20 sep 2013, 12:04

Ja vjerujem Morattiu i njegovoj odluci. On voli Inter vise nego bilo ko drugi i sigurno ga ne bi prepustio svakome.

Al kolko mi je zao sto njega nece bit. Pred utakmice,pogotovo derbije izjavu da mi daje ovaj zuti ? :o Bez Massimovih zajbancija novinara i onih obrva. :lol: Tuzno bgm. :(

Iako sam siguran da je ovo za dobro Intera nekako se nadam da ce sve propast i da ce porodica Moratti ostat vlasnik Intera.

Mada kad se vidi projekat i kad sve krene nabolje siguran sam da ce svi vrlo brzo prihvatit zutana...

Kakogod Forza Inter per sempre !!!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 sep 2013, 12:11

muxa je napisao/la:Da li bi ti da kupis firmu od nekog ostavio njega za direktora ili bi doveo svog čovjeka ;)
Pa i nije bitno sta bi ja tu napravio, vjerova sam da postoji neki "gentlemanski" dogovor između njih dvoje, iako siguran sam da ce Massimo bit tu na tribini, opet dimit cigaru za cigarom i slavit zajedno sa ekipom.

Nego dolazak zutalja mozda znaci i dolazak Nainggolana vec na zimu, koji bi vjerojatno zamjenio Cambiassa.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 sep 2013, 12:20

Ne sumnjam da ce on biti tu, ipak ce koliko sam upratio određeniprocenat dionica ostati u njegovom vlasnistvu, al brate u biznisu ti (a fudbal je biznis) nema mjesta za dzentlmentske dogovore. Mislim da niko nebi ulozio toliku lovu i onda bivsem vlasniku rekao, ipak ti ostani predsjednik, ja cu samo pare donosit. Meni je to logično.
Il Club più titolato al mondo!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 20 sep 2013, 12:24

Zayebi ovo, jedan je Don Massimo. :(
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 20 sep 2013, 12:53

Da li neko yna sta je sa mortijeviom biynis imperijom ,da li je ona uyrocno posljedicno poveyana sa padom velikog intera ,ynam da se kao nftom nesto bavio ako se ne varam.Ako moye ko detaljnije sta da napise.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []