FK Slavija
- Cautinho
- Kontakt:
Re: FK Slavija
Za nesto vise od 2 sata pocinje duel protiv Zelje na Lukavici.Hajmo prognoze 

Keep walking.
Ja murije jbt,ovo bas utakmica visokog rizika.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Moja prognoza 1:2 za zelju.
Ma nije kralju to nista tek treba da dodju oni Hajduci sa pascadima e tad je rokenrol.Sinoc cugamo sa nekim momcima iz specijale pa oni zive za ove tekme!!!!!Nadajmo se da ce sve proci bez ijednog ekcesa a da uzivamo u dobroj tekmi i pobedi Slavije!!!!!Devil je napisao/la:Ja murije jbt,ovo bas utakmica visokog rizika.![]()
- djoleprijedor
- Kontakt:
Slavija 1 Željezničar 0Cautinho je napisao/la:Za nesto vise od 2 sata pocinje duel protiv Zelje na Lukavici.Hajmo prognoze
Mens sana in corpore sano.
Bravo momci...Gazite levate,i nisu ni zasta drugo...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
koji kompleksi...VAM je napisao/la:Bravo momci...Gazite levate,i nisu ni zasta drugo...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pusti momka, ipak je on iz glavnog grada RS.anonimni je napisao/la:koji kompleksi...VAM je napisao/la:Bravo momci...Gazite levate,i nisu ni zasta drugo...

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
dobro si, valja bit' glavni u RS-u 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- djoleprijedor
- Kontakt:
Bravo Slavija,tipovao sam 1 danas...
Ni Željezničar nije ono što sam mislio...

Mens sana in corpore sano.
-
- Kontakt:
Šta je reći mama nije pustila na utakmicu visokog rizikaanonimni je napisao/la:koji kompleksi...VAM je napisao/la:Bravo momci...Gazite levate,i nisu ni zasta drugo...

Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kise i nista vise
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kako brat pogadja rezultat!KrajPrice je napisao/la:Moja prognoza 1:2 za zelju.
-
- Kontakt:
VAM je napisao/la:Bravo momci...Gazite levate,i nisu ni zasta drugo...

Slaviji čestitke na odličnoj igri. Zaslužili su više. Nadam se da će im se vratiti.
Jebote kakva smo mi ekipa pa mi izgleda samo cekamo sudijsku nadoknadu da gubimo tekme,prvo protiv Zvjezde sad protiv Zelje,Borac nam dva puta opuca po golu i odnese bodove!!!!Derbi je bar mene zadovoljio ste se tice igre,zalaganja i raje na stadionu!!!najrealnije x ali ovo nam i treba kad se povucemo ko pi.ke!!!!!!
Ma mali Maminjo se bori zato uvjek i dobije aplauze od raje!!!Decko odigra korektno koliko se moze na onoj oranici!!!1Definitivno imamo najlosiji teren u ligi!!!!badblueboylivno je napisao/la:Mamić uopće ne igra napadača, nego krilo?
Hahah stvarno si smješan dobra igra itekako na onoj oranici obje ekipe su opravdale epitet derbija mislim da lupaš ko maksim po diviziji da imamo engleske terene, ili njemačke izgledalo bi kao kod njih tamo utakmica.djoleprijedor je napisao/la:Bravo Slavija,tipovao sam 1 danas...Ni Željezničar nije ono što sam mislio...
Pusa za tebe.VAM je napisao/la:Bravo momci...Gazite levate,i nisu ni zasta drugo...
Ja jes' lepo kada su ti oba kluba draga pa se radujes ko god da gol.
Odo' gledati Partizan veceras malo vise.

Odo' gledati Partizan veceras malo vise.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ASD
- Kontakt:
S obzirom u kakvom je stanju stadion, utakmica je bila odlicna.lovcen16 je napisao/la:Jebote kakva smo mi ekipa pa mi izgleda samo cekamo sudijsku nadoknadu da gubimo tekme,prvo protiv Zvjezde sad protiv Zelje,Borac nam dva puta opuca po golu i odnese bodove!!!!Derbi je bar mene zadovoljio ste se tice igre,zalaganja i raje na stadionu!!!najrealnije x ali ovo nam i treba kad se povucemo ko pi.ke!!!!!!
Igraci obje ekipe su se dosta trudili i bilo je finih prilika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.