Al bi nam lego Ordagic,za Obradovica manje vise,al Ordagic bi bio bingo.bordobijeli je napisao/la:Uprava je kriva sto u vezi imamo ove igraca , Cala fino trazio pojacanja i nije dobio . kencoo,sabrina,makedonac nisu odobrili lovu za Ordagica i Obradovica . ove igrace treba podrzati pa i Rustemovica ,cala i igraci maksimum daju .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema boljeg igraca u ligi na toj poziciji.kupus army je napisao/la:Al bi nam lego Ordagic,za Obradovica manje vise,al Ordagic bi bio bingo.bordobijeli je napisao/la:Uprava je kriva sto u vezi imamo ove igraca , Cala fino trazio pojacanja i nije dobio . kencoo,sabrina,makedonac nisu odobrili lovu za Ordagica i Obradovica . ove igrace treba podrzati pa i Rustemovica ,cala i igraci maksimum daju .
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- kupus army
- Kontakt:
@MortemHz Istog sam misljenja za Ordagica,a djeluje da bi se uklopio kod nas,jer mi djeluje i kao covjek da je dobar,lego bi u ovu Calinu koncepciju.
Ja nešto kontam da nisu htjeli davati pare na pojačanja sada jer smatraju da se sa ovim kadrom može izboriti evropa na ljeto, pa na ljeto dovest 1-2 kvalitetna igrača pa napasti Evropa Ligu
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Gledao sam prvo poluvrijeme, Hebibović me pozitivno iznenadio, što se tiče odbrane, počinjem polako da u istu vjerujem. Pohvalio bi i Kadušića. Drugo nisam gledao, nisam bio u prilici a imao sa želju da vidim Estonca i Lelića, kao i ostale igrace. Idemo dalje, iskreno se nadam pojačanju nekon u veznom redu i napadu. Idemo dalje.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nema logike drug, glupo si to zaključio, ne kazem da si glup, da se ne uvrijedis. Zasto onda sad ih nismo doveli? Imali bi onda ekipu jacu, povecali bi sanse za osvajanje nekog trofeja, igraci bi se adaptirali, uklopili i uigrali, imali bi bolje rezultate a time i bolju posjetu i atmosferu.FoSte95 je napisao/la:Ja nešto kontam da nisu htjeli davati pare na pojačanja sada jer smatraju da se sa ovim kadrom može izboriti evropa na ljeto, pa na ljeto dovest 1-2 kvalitetna igrača pa napasti Evropa Ligu
mislim da bi mogli ublažiti Duljin odlazak Ordagićem, prije nego bi riješio trenutne boljke veznog reda, zbog toga mi nije neka greška ne dovesti ga sad...po meni više problema imamo kad smo bez lopte tj. kad nam je uzmu.Nemamo dovoljnu defanzivnu podršku odbrani iz veznog reda kada se branimo, dobra stvar je ovaj timski pressing, samo da to usadi svima...i da traje čitavu tekmu...što ni Liverpool ne izdrži jbg al ipak pokušati...kupus army je napisao/la:@MortemHz Istog sam misljenja za Ordagica,a djeluje da bi se uklopio kod nas,jer mi djeluje i kao covjek da je dobar,lego bi u ovu Calinu koncepciju.
jedan iskusan destruktivac-zadnji vezni, bi po meni bio presudan oslonac i sigurnost ovom timu, da kad izgubimo loptu ne nastaje panika i lančano loše odluke i greške....koje prave ekipe kažnjavaju...s takvim igračem i ovi nesigurni bi pružali bolje partije definitivno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
hahah pa nije da nisam glupSiouxLukavac je napisao/la:Nema logike drug, glupo si to zaključio, ne kazem da si glup, da se ne uvrijedis. Zasto onda sad ih nismo doveli? Imali bi onda ekipu jacu, povecali bi sanse za osvajanje nekog trofeja, igraci bi se adaptirali, uklopili i uigrali, imali bi bolje rezultate a time i bolju posjetu i atmosferu.FoSte95 je napisao/la:Ja nešto kontam da nisu htjeli davati pare na pojačanja sada jer smatraju da se sa ovim kadrom može izboriti evropa na ljeto, pa na ljeto dovest 1-2 kvalitetna igrača pa napasti Evropa Ligu
al eto šta znam, para ima nije da nema e sada što i zašto možemo samo nagađati
jel to mjenjaš avatarLakoste je napisao/la:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Guza uno di noi 
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
E volim takve forumaše što ne uzimaju odma sve za ozbiljno i ne naljute seFoSte95 je napisao/la:hahah pa nije da nisam glupSiouxLukavac je napisao/la:Nema logike drug, glupo si to zaključio, ne kazem da si glup, da se ne uvrijedis. Zasto onda sad ih nismo doveli? Imali bi onda ekipu jacu, povecali bi sanse za osvajanje nekog trofeja, igraci bi se adaptirali, uklopili i uigrali, imali bi bolje rezultate a time i bolju posjetu i atmosferu.FoSte95 je napisao/la:Ja nešto kontam da nisu htjeli davati pare na pojačanja sada jer smatraju da se sa ovim kadrom može izboriti evropa na ljeto, pa na ljeto dovest 1-2 kvalitetna igrača pa napasti Evropa Ligu![]()
![]()
al eto šta znam, para ima nije da nema e sada što i zašto možemo samo nagađati
Pa, vjerujem i ja da ima, mada, kvalitet kosta a nama je to rizik kao, jer kao sta ako se taj povrijedi ili ako ne opravda te pare, htjeli bi najbolje igrace lige za male pare, al ne ide to tako. Vjerujem ja i da su klubovi povecali cijene kad smo mi u pitanju ali trebali smo se okrenuti drugim igracima i pokusati drugog nekog. Ako vec ne mozemo dovesti kvalitet jer to kosta, sto je i logicno kakvu smo imali proslu sezonu, onda bi doveo dva "polovnjaka" pa ako se pokažu odlicno, ako ne noga, bez duzeg i veceg ugovora. Sta podrazumjevam pod "polovnjak", pa igrace tipa koje je doveo Zeljeznicar, neki mogu pomoci, neki ne, pa ako ubodemo, odlicno, ako ne, ne gubimo puno. I da me ne bi neki napali, ne svidja mi se transfer politika kona i ne patim za 10 igraca svaki prelazni rok al nek to bude zadnja opcija, samo da ne ostajemo na ovom, jer smo tanki ko zilet na tim dvjema pozicijama.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:
Bravo Heba
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Majkl je napisao/la:Lakoste je napisao/la:
Bravo Heba
Ma sta se imam ljutit,forum mi za zajebanciju i sluziE volim takve forumaše što ne uzimaju odma sve za ozbiljno i ne naljute se
Pa, vjerujem i ja da ima, mada, kvalitet kosta a nama je to rizik kao, jer kao sta ako se taj povrijedi ili ako ne opravda te pare, htjeli bi najbolje igrace lige za male pare, al ne ide to tako. Vjerujem ja i da su klubovi povecali cijene kad smo mi u pitanju ali trebali smo se okrenuti drugim igracima i pokusati drugog nekog. Ako vec ne mozemo dovesti kvalitet jer to kosta, sto je i logicno kakvu smo imali proslu sezonu, onda bi doveo dva "polovnjaka" pa ako se pokažu odlicno, ako ne noga, bez duzeg i veceg ugovora. Sta podrazumjevam pod "polovnjak", pa igrace tipa koje je doveo Zeljeznicar, neki mogu pomoci, neki ne, pa ako ubodemo, odlicno, ako ne, ne gubimo puno. I da me ne bi neki napali, ne svidja mi se transfer politika kona i ne patim za 10 igraca svaki prelazni rok al nek to bude zadnja opcija, samo da ne ostajemo na ovom, jer smo tanki ko zilet na tim dvjema pozicijama.
Ako zelimo postati jak i zdrav klub (barem za nas region) moramo preci u fazu davanja obestecenja za dobre igrace (barem iz nase lige). Dovodjenje samo ovih sa slobodnim papirima nikako ne smije biti dugorocni plan
- kupus army
- Kontakt:
Pa onda kritike na racun Rustema ne stoje,jer on ganja ko terijerDenchiNL je napisao/la:mislim da bi mogli ublažiti Duljin odlazak Ordagićem, prije nego bi riješio trenutne boljke veznog reda, zbog toga mi nije neka greška ne dovesti ga sad...po meni više problema imamo kad smo bez lopte tj. kad nam je uzmu.Nemamo dovoljnu defanzivnu podršku odbrani iz veznog reda kada se branimo, dobra stvar je ovaj timski pressing, samo da to usadi svima...i da traje čitavu tekmu...što ni Liverpool ne izdrži jbg al ipak pokušati...kupus army je napisao/la:@MortemHz Istog sam misljenja za Ordagica,a djeluje da bi se uklopio kod nas,jer mi djeluje i kao covjek da je dobar,lego bi u ovu Calinu koncepciju.
jedan iskusan destruktivac-zadnji vezni, bi po meni bio presudan oslonac i sigurnost ovom timu, da kad izgubimo loptu ne nastaje panika i lančano loše odluke i greške....koje prave ekipe kažnjavaju...s takvim igračem i ovi nesigurni bi pružali bolje partije definitivno...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koga?kupus army je napisao/la:Pa onda kritike na racun Rustema ne stoje,jer on ganja ko terijerDenchiNL je napisao/la:mislim da bi mogli ublažiti Duljin odlazak Ordagićem, prije nego bi riješio trenutne boljke veznog reda, zbog toga mi nije neka greška ne dovesti ga sad...po meni više problema imamo kad smo bez lopte tj. kad nam je uzmu.Nemamo dovoljnu defanzivnu podršku odbrani iz veznog reda kada se branimo, dobra stvar je ovaj timski pressing, samo da to usadi svima...i da traje čitavu tekmu...što ni Liverpool ne izdrži jbg al ipak pokušati...kupus army je napisao/la:@MortemHz Istog sam misljenja za Ordagica,a djeluje da bi se uklopio kod nas,jer mi djeluje i kao covjek da je dobar,lego bi u ovu Calinu koncepciju.
- kupus army
- Kontakt:
Jbg realno bar mu se to ne moze osporiti,taj voljni momenat,borba i trka.
pozdrav za sve 
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.