Stvarno su bezobrazni,nek si stupio strajk,nedaj se zahebavat,moraju se oni tebe prilagodit,ne ti njima,dosta si se ti njima prilagodjavao
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
@alfarouqaminu
Stvarno su bezobrazni,nek si stupio strajk,nedaj se zahebavat,moraju se oni tebe prilagodit,ne ti njima,dosta si se ti njima prilagodjavao
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
ma pusti ,alfu laže ,čuj u Kanadi štrajkuju
Pozdrav za Tuzlu i Vankuver (u kojem ne živiš 100%)
Hary eto te ko reis Cerić
Kome ba da se mi prilagođavamo

Pozdrav za Tuzlu i Vankuver (u kojem ne živiš 100%)
Hary eto te ko reis Cerić
Kome ba da se mi prilagođavamo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa nego sta kako ja kazem, a ne oni kako sheruharry_90 je napisao/la:@alfarouqaminu
- alfarouqaminu
- Kontakt:
evo i sexmashine? pa da subota nema skole 
@alfarouqaminu
Tako je alfa,nedaj se zahebavat
ako vidis da te ne hebu ni 2% pocni strajk gladju
@legenda Barcelone
Poznata reisova recenica
mislis da nam alfa ne zivi u Kanadi,al meni sumnjivo da strajkuju,pa nije to Balkan jbt..
Evo citam moguci koncert Cece na Kosevu
Tako je alfa,nedaj se zahebavat
@legenda Barcelone
Poznata reisova recenica
- alfarouqaminu
- Kontakt:
sto ici ces na koncert cece?harry_90 je napisao/la:@alfarouqaminu
Tako je alfa,nedaj se zahebavatako vidis da te ne hebu ni 2% pocni strajk gladju
![]()
@legenda Barcelone
Poznata reisova recenicamislis da nam alfa ne zivi u Kanadi,al meni sumnjivo da strajkuju,pa nije to Balkan jbt..
@alfarouqaminu
Ko je to rekao,samo kazem kako sam procitao,ne vjerujem ni da ce doci do koncerta,samo medijske spekulacije
Ko je to rekao,samo kazem kako sam procitao,ne vjerujem ni da ce doci do koncerta,samo medijske spekulacije
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma ne verujem da ce ceca ici u tu provaliju da pravi koncertharry_90 je napisao/la:@alfarouqaminu
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Odkad nisam bio tu, hebem ti limit i BH Telecom.. 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma de si sexmashino,skola hebe,a?Sexmachineboy je napisao/la:Odkad nisam bio tu, hebem ti limit i BH Telecom..
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ma kakva škola odmaram već 30. dan.. U ponedeljak kreče to s*anje.. valjda danas malo još uživati..alfarouqaminu je napisao/la:ma de si sexmashino,skola hebe,a?Sexmachineboy je napisao/la:Odkad nisam bio tu, hebem ti limit i BH Telecom..
Dobar si vidim, već 3000 postova pređenih, nikad te neću stići
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma de da me stignes...Sexmachineboy je napisao/la:Ma kakva škola odmaram već 30. dan.. U ponedeljak kreče to s*anje.. valjda danas malo još uživati..alfarouqaminu je napisao/la:ma de si sexmashino,skola hebe,a?Sexmachineboy je napisao/la:Odkad nisam bio tu, hebem ti limit i BH Telecom..![]()
Dobar si vidim, već 3000 postova pređenih, nikad te neću stići
mnogo sam bolji od tebe, u svakom pogledu
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jos danas onda pakao krece 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
dobro je nadam se da ce te biti manje na forumu....jeeeeeeeeeeeeSamo F.K.S !! je napisao/la:Jos danas onda pakao krece
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Nemoj da ti moram dokazivati u čemu sam sve bolji..alfarouqaminu je napisao/la: ma de da me stignes...![]()
mnogo sam bolji od tebe, u svakom pogledu![]()
A stići ću ja tebe, ne bježiš mi puno, nekih 1000 postova.. šta je to..
- alfarouqaminu
- Kontakt:
znam u baletu si bolji od meneSexmachineboy je napisao/la:Nemoj da ti moram dokazivati u čemu sam sve bolji..alfarouqaminu je napisao/la: ma de da me stignes...![]()
mnogo sam bolji od tebe, u svakom pogledu![]()
![]()
A stići ću ja tebe, ne bježiš mi puno, nekih 1000 postova.. šta je to..
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ode mashinboy da pajki,vidi i sam da je bolji od mene samo u baletu pa se stim pomirio 
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Skidam igricu pa se malo zabavio oko toga
Baš bih volio da ti mogu pokazati u čemu sam sve bolji.. de smisli neki način, pa da vidiš ko je gazda..
Baš bih volio da ti mogu pokazati u čemu sam sve bolji.. de smisli neki način, pa da vidiš ko je gazda..
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma de jos si maliSexmachineboy je napisao/la:Skidam igricu pa se malo zabavio oko toga![]()
sta skidas PES?
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ma ja, skidam PES, ali znam da mi neće moči..
Čuj još sam mali, hahahhahhahaha..

Čuj još sam mali, hahahhahhahaha..