Razumijem ja to ali ja ti govorim da sam se javio i ne odgovaraju. Bio sam spreman doći i evo nek mi uzmu šta hoće. Ako treba provjera svakih mjesec dva nije frka. JAvim se da sam to ja i to je to. Međutim ja valjda svaki put trebam naći nekog od tih bliskih orgu Željovaca da kažu e jest i on je Željovac. Niđe veze. To je forum male skupine ljudi koji nedaju nikom prići.Brkoo je napisao/la:Druže u tome je i fazon, da na org mogu samo naši navijači uci i to preko toga da za tebe neko garantuje da si Željovac, jer da nema toga svaki navijač bilo kojeg kluba bi mogao uci i citati sve što se piše na orgu. Svaki mjesec ako se ne varam se provjerava "indentitet" svih da ne bi bilo uleta od strane drugih navijača..zaboljisportuBiH je napisao/la:Na orgu nikad više neću pisati jer sam davno izbačen bez razloga a na moja pitanja zašto nikad mi niko nije odgovorio. Kao neko treba da dadne garanciju za tebe i sl. Niđe veze.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
kad smo se već dotakli orga evo recimo ja sam daaaavno takođe prestao tamo pisatiBrkoo je napisao/la:Druže u tome je i fazon, da na org mogu samo naši navijači uci i to preko toga da za tebe neko garantuje da si Željovac, jer da nema toga svaki navijač bilo kojeg kluba bi mogao uci i citati sve što se piše na orgu. Svaki mjesec ako se ne varam se provjerava "indentitet" svih da ne bi bilo uleta od strane drugih navijača..zaboljisportuBiH je napisao/la:Na orgu nikad više neću pisati jer sam davno izbačen bez razloga a na moja pitanja zašto nikad mi niko nije odgovorio. Kao neko treba da dadne garanciju za tebe i sl. Niđe veze.
ne sjećam se više ni podataka kako da se logujem
od raje sa kojima idem na tekme nema niko ko forumari da može garantovati za mene
a broj članske mi ne može pomoći ? valjda je to bolji dokaz da sam "bolji" navijač nego neko za koga drugi neko opet garantuje
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
-
perodeformero
- Kontakt:
Haha pa ne budite smiješni, moj haver mrtvi pitar me redovno "obavještava" i podhebava vezano za org i pisanja po tom forumu, kao što i ovi idu na fksinfo
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
Ovako smo 2009. godine zapoceli sezonu.
https://www.youtube.com/watch?v=4W4BQP_5CkQ
Ovo je bio rezultat
https://www.youtube.com/watch?v=MnrQfT9c1UY
Danas je 2015. godina!
https://www.youtube.com/watch?v=4W4BQP_5CkQ
Ovo je bio rezultat
https://www.youtube.com/watch?v=MnrQfT9c1UY
Danas je 2015. godina!
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u 01 dec 2015, 17:35, ukupno mijenjano 3 puta.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
ne pisem nikom posebno , pisem svima , tako ne kacite se za neke dijelove texta u kojem prepoznate svoju glupost
dakle , nemam nikakve info , nisam blizak klubu , niti zivim u SA uopste
borusija dortmund , pred bankrotom , pred ispadanjem iz lige , more problema - ekipa ljudi koja ima dugorocan plan , viziju i sad opet dortmund sila
basel - kontinuiranim radom preko euro lige , pa LP , postali stalni ucesnici i postali ekipa za respekt , redovno prodaju i prave nove igrace
hajduk - svake godine nove uprave . novi treneri , nova zelja navijaca da skinu dinama i isti problemi , cak i da uspiju jedne godine to dugorocno nista ne znaci , jer se ne radi planski
sloboda - malo vise ulaganje , vecina ekipe ti nema neku perspektivu ali su naravno sasvim dobri za nasu premijer ligu , cak i da osvoje ligu dugorocno tek trebaju da krenu da rade one procese koji nisu ho-ruk , nego studiozno planiranje razvoja
izaberite model - instant zelje za uspjehom ili dugorocan rad sa realnim planom ulaganje , organizacije , sistematizacija i ostalo
kad budete kupovali travu od dilera slijedeci put , znacete da vas nije prevario ili zakinuo jer vama se to ne moze desiti. Kao nasoj upravi ( da ih netko slaze ili prevari ) isto tako kad vam u uvale gnjilo voce , ili vam mesar mjesto bubrega podvali damu , puno price i pametovanja i malo razmisljanja
dakle , nemam nikakve info , nisam blizak klubu , niti zivim u SA uopste
borusija dortmund , pred bankrotom , pred ispadanjem iz lige , more problema - ekipa ljudi koja ima dugorocan plan , viziju i sad opet dortmund sila
basel - kontinuiranim radom preko euro lige , pa LP , postali stalni ucesnici i postali ekipa za respekt , redovno prodaju i prave nove igrace
hajduk - svake godine nove uprave . novi treneri , nova zelja navijaca da skinu dinama i isti problemi , cak i da uspiju jedne godine to dugorocno nista ne znaci , jer se ne radi planski
sloboda - malo vise ulaganje , vecina ekipe ti nema neku perspektivu ali su naravno sasvim dobri za nasu premijer ligu , cak i da osvoje ligu dugorocno tek trebaju da krenu da rade one procese koji nisu ho-ruk , nego studiozno planiranje razvoja
izaberite model - instant zelje za uspjehom ili dugorocan rad sa realnim planom ulaganje , organizacije , sistematizacija i ostalo
kad budete kupovali travu od dilera slijedeci put , znacete da vas nije prevario ili zakinuo jer vama se to ne moze desiti. Kao nasoj upravi ( da ih netko slaze ili prevari ) isto tako kad vam u uvale gnjilo voce , ili vam mesar mjesto bubrega podvali damu , puno price i pametovanja i malo razmisljanja
Istina je da par manijaka ulogovalo na fks, i istina je da je par PITARA pokusalo upasti na org, al nikad se nisu uspijeli zadrzati duze od mjesec.perodeformero je napisao/la:Haha pa ne budite smiješni, moj haver mrtvi pitar me redovno "obavještava" i podhebava vezano za org i pisanja po tom forumu, kao što i ovi idu na fksinfo
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Sumnjam da je u Slobodu uloženo više novca nego koliko smo mi dobili od Džeke, Kvese, Evrope, Bajića
Samo što u njih novac ide u džepove igrača, trenera, a u nas u džepove uprave. Bar da se šta napravilo konkretno od ovoga. Jedino što smo dobili su otkaz Odović, loša pojačanja i velika obečanja. Da ne bude da ja pljujem upravu, volio bih da navedete šta su to oni uradili u ovom periodu. Ja možda ne znam nešto što neko od vas zna, što je i normalno 
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Umjesto Dortmunda i Basela ja bih stavio Maribor. Ubjedljivo najzdraviji klub na ovim prostorima, a nalazio se također pred bankrotom, čak i pred ispadanjem prije 10-ak godina. Onda su doveli sposobne ljude u upravu (kako i na koji način tačno, ne znam) koji su vratili nekoliko miliona eura dugova i okrenuli se svom omladinskom pogonu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Pa osvajali smo titule kad su dobijene pare od Dzeke,a sto se Evrope tice pa jos pare nismo dobili.jaludovolimte je napisao/la:Sumnjam da je u Slobodu uloženo više novca nego koliko smo mi dobili od Džeke, Kvese, Evrope, BajićaSamo što u njih novac ide u džepove igrača, trenera, a u nas u džepove uprave. Bar da se šta napravilo konkretno od ovoga. Jedino što smo dobili su otkaz Odović, loša pojačanja i velika obečanja. Da ne bude da ja pljujem upravu, volio bih da navedete šta su to oni uradili u ovom periodu. Ja možda ne znam nešto što neko od vas zna, što je i normalno
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
spominje se izvjestaj uprave. meni to nista ne znaci niti moze znaciti. da smo u Njemackoj, to bi imalo neku snagu. u BiH takva vrsta izvjestaja ne znaci nista jer ovdje papir bas svasta trpi.
jedino mjerilo su mi izvjestaji s utakmica, nekad i sad!!!
jedino mjerilo su mi izvjestaji s utakmica, nekad i sad!!!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Joj jesu ovi debili pokvarili forum, imam osjecaj da nas je i Aco Veliki napustio zbog tog.. Pa svak iole normalan vidi da oni ni na jedno pitanje ne odg a ljudi se slomise njima da odgovore.. pa ne mogu vjerovat.. davno sam rekao da je ribar violina i dalje stojim iza toga..tacno se prijavio na forum tad nekad kad je otjeran doticni...
Fkt unose negativnu atmosferu i zao mi je sto im niko ne moze stati u kraj, al mi smo jednostavno takav mentalitet, gledaj ti koliko se ti ljudi trude da uniste nekog ko pokusava... ne kazu dzabe da smo mi najgori, radje tudji neuspjeh nego licni uspjeh... mada sva ova kritika za pozadinu ima samo licni inters...
Al znam sta im moze stati u kraj, dobri rezultati.
I samo se nadam da ce ovi ljudi izdrzati jos, jer ce nam se i rezultat poklopiti, pa ne mozemo do vijeka fulati kao protiv slavije i radnika, a tada ovakvih nema, i sve je milina..
A do tad bi najvise volio da raja pisee kao da oni nista ne pisu, oni o jednom, mi o petom, jer dok se raja pali oni ce pisati do vijeka..
Fkt unose negativnu atmosferu i zao mi je sto im niko ne moze stati u kraj, al mi smo jednostavno takav mentalitet, gledaj ti koliko se ti ljudi trude da uniste nekog ko pokusava... ne kazu dzabe da smo mi najgori, radje tudji neuspjeh nego licni uspjeh... mada sva ova kritika za pozadinu ima samo licni inters...
Al znam sta im moze stati u kraj, dobri rezultati.
I samo se nadam da ce ovi ljudi izdrzati jos, jer ce nam se i rezultat poklopiti, pa ne mozemo do vijeka fulati kao protiv slavije i radnika, a tada ovakvih nema, i sve je milina..
A do tad bi najvise volio da raja pisee kao da oni nista ne pisu, oni o jednom, mi o petom, jer dok se raja pali oni ce pisati do vijeka..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Joj tačno me zamara čitanje na ovom pdfu, fakat ozbiljno razmišljam da prestan ulaziti ovdje do daljnjeg. Sve se svodi na neka lična prepucavanja, šta je bilo nekad, koja je uprava bolja, čiji je veći, ko ima bolje insajderske...
Ništa konstruktivno ovdje nije napisano još od Europe, ovo je sve samo ne sportski pdf, eto toliko od mene.
Ništa konstruktivno ovdje nije napisano još od Europe, ovo je sve samo ne sportski pdf, eto toliko od mene.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- jaludovolimte
- Kontakt:
Mislio sam na novac koji je dobiven ove sezone/treba da bude dobiven (Džeko[nisam siguran], Bajić, Kvesić, Evropa[siguran])Olympique je napisao/la:Pa osvajali smo titule kad su dobijene pare od Dzeke,a sto se Evrope tice pa jos pare nismo dobili.jaludovolimte je napisao/la:Sumnjam da je u Slobodu uloženo više novca nego koliko smo mi dobili od Džeke, Kvese, Evrope, BajićaSamo što u njih novac ide u džepove igrača, trenera, a u nas u džepove uprave. Bar da se šta napravilo konkretno od ovoga. Jedino što smo dobili su otkaz Odović, loša pojačanja i velika obečanja. Da ne bude da ja pljujem upravu, volio bih da navedete šta su to oni uradili u ovom periodu. Ja možda ne znam nešto što neko od vas zna, što je i normalno
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Nista jos od toga nije dobijeno.Jedino Kvesic.jaludovolimte je napisao/la:Mislio sam na novac koji je dobiven ove sezone/treba da bude dobiven (Džeko[nisam siguran], Bajić, Kvesić, Evropa[siguran])Olympique je napisao/la:Pa osvajali smo titule kad su dobijene pare od Dzeke,a sto se Evrope tice pa jos pare nismo dobili.jaludovolimte je napisao/la:Sumnjam da je u Slobodu uloženo više novca nego koliko smo mi dobili od Džeke, Kvese, Evrope, BajićaSamo što u njih novac ide u džepove igrača, trenera, a u nas u džepove uprave. Bar da se šta napravilo konkretno od ovoga. Jedino što smo dobili su otkaz Odović, loša pojačanja i velika obečanja. Da ne bude da ja pljujem upravu, volio bih da navedete šta su to oni uradili u ovom periodu. Ja možda ne znam nešto što neko od vas zna, što je i normalno
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Dobili smo pare od Europe..
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/uefa-p ... pic/174936
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/uefa-p ... pic/174936
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 01 dec 2015, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Stil pisanja od Genie mi je tako poznat, ali ne mogu se sjetiti jeko. Znam da je prije bio isto neki lik romane pisao, tekstove u duginim bojama, neka različite fontove, spoilere. Ni treba tako uredno dnevnik ne vodi. Rodi ga majka.
Ne kontam kako vas aldin uspije isprovocirati. Momak je kao papagaj. I vi svaki put na isto sranje poletite. Doduše nekad ima smisla što napiše, ali jednom pročitam i ostalo skrolaj.
Ne kontam kako vas aldin uspije isprovocirati. Momak je kao papagaj. I vi svaki put na isto sranje poletite. Doduše nekad ima smisla što napiše, ali jednom pročitam i ostalo skrolaj.
mogli smo i mi vrlo lako dati sve na igrače. ali ne daju pravila. više se ni kod nas ne možeš zajebavati k'o prije, a za euro licencu da ne govorim. eto, hajmo vidjeti hoće li je sloboda dobiti na kraju balade. nije više priča k'o prije 5-10 godina, i borac je uzeo titulu i kup u dvije godine kad i mi, pa ga sad eto pred ispadanjem i stečajem.
a nije ni to ni blizu glavni razlog što ljetos nisu dovedeni pravi igrači, možda jeste 10%...pravi razlog je bio što jednostavno nije bilo nikoga da i zna i hoće preuzeti odgovornost za svoj izbor.
a nije ni to ni blizu glavni razlog što ljetos nisu dovedeni pravi igrači, možda jeste 10%...pravi razlog je bio što jednostavno nije bilo nikoga da i zna i hoće preuzeti odgovornost za svoj izbor.
Milane i Genijalac, TVRDIM da cete se uskoro jos vise jesti od muke, naravno zbog uspjeha a ne neuspjeha NASEG kluba...da ponovim, TVRDIM 100%. I na terenu, i izvan njega. Zapamtite post pa me slobodno citirajte. Do tada. Znajte da ste strateski potpuno nebitan faktor, koji NAS klub samo cini jacim. Zivjeli mi dugo nesretni, obojica 
koga ćemo predložiti u skupštinu
Veze ti nemas.Imas ih i dan danas....IvanOsim je napisao/la:Istina je da par manijaka ulogovalo na fks, i istina je da je par PITARA pokusalo upasti na org, al nikad se nisu uspijeli zadrzati duze od mjesec.perodeformero je napisao/la:Haha pa ne budite smiješni, moj haver mrtvi pitar me redovno "obavještava" i podhebava vezano za org i pisanja po tom forumu, kao što i ovi idu na fksinfo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.